فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🇵🇸
🔻برای یک قطره آب...
🆔 @TipTop 💯
@samen_emam_sadegh
🏴🇮🇷
🔰احساس خطر تلآویو از مرز شرقی با عملیات فلسطینیها
🔹عملیات فلسطینیها در غور الاردن ترسی به جان رژیم صهیونیستی انداخته که بعید نیست تلآویو لشکری اختصاصی برای مراقبت از کل مرز فلسطین اشغالی با اردن مستقر کند.
🔹در یک تیراندازی از فاصلهٔ بسیار نزدیک، یک سرباز صهیونیست که چند ماه گذشته هم در نوار غزه مشغول جنگ بوده، کشته شد. این سرباز در شهرک میخولا در غور الاردن در شمال شرق کرانهٔ باختری کشته شد. گردانهای القسام هم مسئولیت آن را بر عهده گرفت.
🔹این عملیات خواب را از چشم اسرائیل در شرق کرانهٔ باختری پرانده و ترس بزرگی به جان دستگاه امنیتی اسرائیل انداخته است. این عملیات به قدری مهم است که رسانههای صهیونیستی گزارش کردهاند: «در روزهای آینده ممکن است لشکری جدید در ارتش اسرائیل برای مراقبت از مرز فلسطین اشغالی با اردن تشکیل شود.» تهدیدهای امنیتی که از ناحیهٔ مرز اردن در تلآویو حس میشود، هرروز بیشتر و بیشتر میشود؛ رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی حالا در اندیشهٔ افزایش تدابیر امنیتی در مرز اردن است.
🔹رادیو ارتش اسرائیل در این خصوص میگوید «دستگاه امنیتی نگرانیِ واقعی از ناامنشدن مرز اردن دارد. عامل اصلیِ ناامنی در طول مرز شرقی هم ایران است که تلاش میکند سلاح پیشرفته قاچاق کند و شبهنظامیان را در این منطقه فعال کند. در چنین وضعیتی باید یادآوری کنیم که همکاریِ امنیتیِ اسرائیل و اردن در طول سالهای گذشته مبنی بر تقویت امنیت مرز بوده است
@samen_emam_sadegh
🏴🇮🇷
📸 پاسخ حامد فخریزاده به ظریف
🔹حامد فخری زاده، فرزند شهید فخری زاده در توئیتر در پاسخ به ظریف نوشت:
جناب آقای ظریف!
۱.فلسفهی حکومت اسلامی دفاع از مظلوم است با تمام توان بدون توجه به جغرافیا و نژاد، که اگر اینطور نبود مهدی(عج) باید صرفا دغدغهی اعراب داشته باشد و اگر جز این عمل کند اشتباه کرده
۲.مسئله ما ماهیت این رژیم منحوس است نه انتخاب روش دیپلماتیک درست درمقابل یک رژیم جعلی
@samen_emam_sadegh
🏴🇮🇷
جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
🔸آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر ِ سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد.
🔹آقای ظریف دیروز هم برای بار ششم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت اقای پزشکیان استعفا داده است!
@samen_emam_sadegh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستی تو انگلیس اینجوری ظرف میشورن!!!
الان یه عده مینویسن:
کفهای اونا فرق میکنه خوردنیه
اون از دسشویی رفتنشوناینم از ظرف شستنشون🤦🏻♂️
@samen_emam_sadegh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13921008_7933_128k.mp3
4.61M
🎧 انسان ۲۵۰ ساله | ویژگیهای مبارزه امام حسن علیهالسلام
🗓 انتشار به مناسبت هفتم صفر؛ سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✏️ گزیدههایی از کتاب صلح امام حسن(ع)، ترجمه حضرت آیتالله خامنهای
🗓 انتشار به مناسبت هفتم صفر؛ سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام
💻 Farsi.Khamenei.ir