✅#پرسش_و_پاسخ
❓آمریکا در مذاکره به دنبال چیست و بازی تحریم و مذاکره تا چه زمانی ادامه مییابد؟
آمریکا در مذاکره به دنبال همان چیزی است که از طریق تحریم به دنبال آن بود یعنی تضعیف کشور تحریم شونده (ایران) و نهایتا تغییر رفتار این کشور زیرا ایران در موضع انفعالی قرار دارد و در زمین آمریکا، بازی می کند.
اتفاقی که این بازی آمریکا را تکمیل می کند، ترساندن مردم از شکست مذاکرات و ایجاد دوگانه «جنگ یا مذاکره» است.
همچنین بازی تحریم و مذاکره یا همان سیاست چماق و هویج آمریکا زمانی پایان می یابد که نقاط آسیب پذیر اقتصاد ایران برطرف شود و کارآمدی تحریم از بین برود؛ اتفاقی که درباره برخی تحریمها مثل تحریم واردات بنزین در اواخر دهه هشتاد رخ داد.
شرط لازم برای تحقق این موضوع که ایران به صورت جدی به دنبال خنثی سازی تحریمها نرود و کارآمدی ابزار تحریمی آمریکا حفظ شود، اقتصاد شرطی است و این نوع اقتصاد هم بدون فعالیت جریان تحریف در ایران ایجاد نمیشود. این جریان نمی خواهد در کشور این اجماع ایجاد شود که عبور از تحریم راهحل غیر اقتصادی ندارد.
#جهاد_تبیین
#ثامن23
#حقوق_بشر_آمریکایی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷@samenfalavarjan
افشای حقوق بشر امریکایی.mp3
9.1M
﷽
✳️ #نشست_بصیرتی
🗞موضوع: افشای حقوق بشر آمریکایی
🎙سخنران: دکتر صنعتکار
#حقوق_بشر_آمریکایی
#نشست_بصیرتی_مجازی
#ثامن۲۳
╲\╭┓
╭ 🌸🍃
┗╯\╲
🇮🇷@samenfalavarjan
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ناامن ترین کشور دنیا برای زنها کدام کشور است؟
🔴 رتبه اول دنیا در #تجاوز به زنها مربوط به کدام کشور است؟
🔴 کدام کشور رتبه اول جهان در تولید و استفاده از فیلمهای مستهجن را دارد؟
🔴 #فقیرترین و #ثروتمندترین افراد دنیا در کدام کشور ساکنند؟!
🔴 بدهکارترین کشور دنیا کجاست؟
🔴 کدام کشور رتبهدار #طلاق است؟
🎙 حجتالاسلام راجی
🇮🇷@samenfalavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 شهيد والامقام سياوش اميري🌹
تاريخ تولد : ۱۳۳۹/۶/۱۵
محل شهادت : اراك، شازند
تاريخ شهادت : ۱۳۶۰/۹/۳
عمليات : مطلع الفجر فتح شياكوه
محل شهادت : گیلانغرب، ارتفاعات شياكوه
مزار شهید : گلزار شهداي شازند
#زندگینامه
ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1359 در سپاه پاسداران مشغول شد. در اولین اعزام ایشان به جبهه مسئولیت ستون نظامی ارتش از بانه به سردشت را بر عهده داشت که در آن زمان شهید سپهبد علی صیاد شیرازی فرمانده ستون نظامی بود. بار دوم مسئولیت گروهان در بلندی های نوسود را برعهده داشت و آخرین مرتبه در گیلانغرب در سمت فرمانده گردان علی ابن ابی طالب(ع) اراک بود. ایشان درباره شهادت گفتهاند : « مرا از شهادت باکی نیست. شهادت مانند مادری است که تنها فرزندش را در آغوش می کشد. شهادت نقطه آغاز انسانیت است. من به آغوش شهادت می رویم و به سویش پرواز می کنیم. » وداع شهید از جبهه های حق علیه باطل و پروازش به ملکوت اعلی همزمان با اربعین سیدالشهدا بود.
#فرازی_از_وصیتنامه
اگر کفن نصیبم شد روی کفنم آرم سپاه را نصب کنید.
اگر صورت و جنازه ام متلاشی نشد چشمانم را باز بگذارید تا کوردلان و منافقان بدانند که کورکورانه به این راه نرفته ام.
دستانم را باز بگذارید تا دنیا طلبان و مال دوستان بدانند که چیزی از مال دنیا را با خود نمی برم.
#شهدای_دفاع_مقدس
#التماس_دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شهید والامقام رضا شکریپور🌹
تاریخ تولد : ۱۳۳۵/۱۲/۱۲
محل تولد : همدان
تاریخ شهادت :۱۳۶۵/۳/۳۰
محل شهادت : جزیره مجنون
#زندگینامه
شرکت در مجلسسوگواری غریب کربلا و نماز جماعت مسجد محل او را کودکی عاشق و عارف کرد. در مردادماه سال ۱۳۶۰ سپاه پاسداران پیوست. وی در دوران پاکسازی غرب در حالی که فرماندهی پادگان آموزشی را برعهده داشت، برای جهاد به کردستان رفت، و بار دیگر به زادگاهش همدان بازگشت و فرماندهی پادگان قدس را بر عهده گرفت، شرکت درعملیات های والفجر ۵ چندین مرتبه، والفجر ۸ برگ زرین دیگری از دفترعشق شکری پور شد. او درطول دوران حضورش درجبهه های نبرد فرماندهی گردان ۱۵۱ مسلم بن عقیل (ع) و فرماندهی گردان ۱۵۴ حضرت علی اکبر(ع) را در زمان های مختلف به عهده داشت. سرانجام حاج رضا شکری پور در تاریخ ۱۳۶۵/۳/۲۹ از ناحیه دست و پا مورد اصابت ترکش خمپاره قرارگرفت و روز بعد جزیره مجنون رابه خون خویش آراست.
#فرازی_از_وصیتنامه
اگر ما در زمان امام حسین (ع) نبودیم که ایشان را یاری کنیم. امروز ولی امر مسلمین و جانشین بر حق او هست، این میدان و این شما، بدانید که ما در معرض آزمایش قرار گرفته ایم. بدانید که اگر کسی عقب بنشیند و نگاه کند، مثل اهل کوفه است که نشستند و به امام علی (ع) نگریستند.
#شهدای_دفاع_مقدس
#التماس_دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ناامنترین کشور دنیا برای زنها!
❌ وقت آن رسیده که با واقعیت آشنا شوید...
♨️ رتبه اول دنیا در #تجاوز به زنها!
⁉️ کدام کشور رتبه اول جهان در تولید و استفاده از فیلمهای مستهجن است؟
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
اپوزوسیونی علیه نظام به نام فائزه هاشمی😏
سیاست زده ای چون فائزه هاشمی همان کسی که از بهائیان حمایت و دلجویی می کند حالا داعیه دار انتصاب القابی چون شیر زن به خود و بی حجاب ها است و مردم را تشویق به نافرمانی مدنی می کند.
آقایان مسئول بدانید که اگر اقدام جدی و واقعی علیه این فرد صورت نگیرد باید منتظر فضای غبارآلود در اذهان عمومی در فضای مجازی و حقیقی و عدم کنترل و مهار جریان تحریک آمیز بعدی باشیم
فاطمه مقصودی
دکترغضنفری_تحلیل44.m4a
12.9M
بسم الله
جلسه چهل و چهارم گفتگوی صوتی هادیان سیاسی فعال کشوری
سخنران: جناب آقای دکتر غضنفری
موضوع: وضعیت دیپلماسی دولت سیزدهم
زمان: یک شنبه دوازده تیرماه
@tahlil_samen
معاونت سیاسی سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
💢بهترین روز آقای مدیر کجا سپری شد؟ -۱
1- جهان قاعدهمند آفریده شده است. هر ملتی که این قوانین را شناخت و پایبندی نشان داد، به اندازه پایبندیاش، اقتدار پیدا میکند، اما اگر نشناسد یا ملتزم نباشد، نسخه ضعف خود را پیچیده است؛
چنان که امیر مومنان(ع) فرمود «العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجدَهُ صالَ بِهِ وَ مَن لَم يَجِدهُ صيلَ عَلَيه. دانش، چیرگی و تسلط است، هركس آن را بيابد، با آن حمله کند و پیروز شود، و هر كس، آن را نیابد، بر او حمله کنند و مغلوب گردد».
یک مراد از دانایی، دسترسی به فنون است؛ اما معنای بالاتر، آگاهی نسبت به سنتهای جاری در زندگی بشر است. ملتهایی که زحمت قناعت و تلاش و تولید قدرت را به جان خریدند، توانستند سیادت پیدا کنند و آنها که به این قاعده پشت کردند، خسارتهای بزرگی را به جان خریدند.
2- نمونه این قاعدهمندی را میتوان در منطق «حمایت از تولید و تامین منابع قدرت ملی» و در مقابل توهمی که ادعا میکرد با خامفروشی، قدرتفروشی و واگذاری منابع قدرت ملی میتوان به اقتصاد رونق داد و ثبات خرید و از بیگانگان، تضمین امنیتی گرفت! نمونه نسخه منحط، رویکرد وابسته حکومت پهلوی و برخی حکومتهای مرتجع منطقه است. وضعیتی به غایت تحقیرآمیز که در فرآیند آن، سفیر آمریکا میتوانست به شاه ایران دیکته کند، یا دولتمرد آمریکایی، رژیم سعودی را «گاو شیرده» بخواند و مباهات کند که توانسته 450 میلیارد دلار قرارداد فروش اسلحه و... به آن دولت تحمیل کند!
3- با توهم «فروش منابع قدرت و کامیابی و آسایشطلبی از طریق آن» بود که برخی مدیران خوش بین به غرب وانمود کردند همه مشکلات کشور- از آب خوردن تا آلودگی هوا و محیطزیست و تولید و اشتغال-با یک توافق با آمریکا (و سپس ادعای برجام 2 و 3) حل میشود.
طبق این تخیل مسموم و نفوذزده، میشد تولید ملی را تعطیل یا تضعیف کرد، خودکفایی گندم را زیر سؤال برد، به نساختن مسکن ظرف پنج سال و انباشت تقاضای شش میلیون واحد مسکونی افتخار کرد، پالایشگاهسازی را «کثافتکاری» و نیروگاهسازی را «رفتن زیر بار مافیای نیروگاهسازی» خواند، و با این همه، صرفا با فروش نفت خام و انجام واردات، به اقتصاد رونق بخشید!
فرآیند برجام بدین معنا، کارکرد قرص روانگردانی را داشت که بر حسب ظاهر و در کوتاهمدت، حال کاربر را «توپ» میکرد؛ اما در میانمدت، تاثیرات ویرانگر خود را آشکار میساخت. بدترین رکوردهای اقتصادی میراث همین دوره است.
4- در این رویکرد وارونه، میشد 60 میلیارد دلار از ذخائر کمیاب ارزی را در اوج دوران تحریم حراج کرد و سپس زانوی غم در بغل گرفت و از زبان رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: «الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو، اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد».
چرا با وجود توافق، تحریمها در پسابرجام دو برابر شد و دموکراتها و جمهوریخواهان، متفقا پای تحریمهای ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا را در پسابرجام امضا کردند؟
چون جریان خطرناک نفوذ، به برخی سیاستمداران القا کرده بود با واگذاری منابع قدرت، میشود به رونق اقتصادی کُره جنوبی و ژاپن و آلمان رسید؛ و حال آن که مثلا آلمان و ژاپن، هشتمین و نهمین کشور اول دنیا در حوزه بودجه نظامی بودند.
آلمان همین امسال هم در اوج بحران اقتصادی، 100 میلیارد یوروی دیگر به توسعه توانمندیهای نظامی اختصاص داد.
💢ادامه دارد💢
💢بهترین روز آقای مدیر کجا سپری شد؟ -۲
5- از باب قاعده «الزموهم بما الزموا انفسهم»، باید به غربگرایان توجه داد که رشد اقتصادی چشمگیر کُره جنوبی، مدیون سختگیریهای اقتصادی است، که غربگرایان در ایران، خلاف آن را به اجرا گذاشتند.
به عنوان نمونه، میتوان بخشهایی از درکتاب «نیکوکاران نابکار» به قلم پروفسور «هاجون چَنگ» استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه کمبریج را مرور کرد:
«صادرات کره جنوبی در دهه 1950، تنگستن و ماهی بود و شرکت سامسونگ، ماهی و سبزیجات و میوه صادر میکرد... در دهه 1970، برنامه ایجاد صنایع سنگین در دستور کار قرار گرفت. در مدارس به ما میآموختند که وظیفه میهنی ما حکم میکند کسانی را که سیگار خارجی میکشند، گزارش کنیم...
ارز به راستی، خون و عرق پیشانی سربازان صنعتی ما بود که در کارخانهها دستاندرکار جنگ صنعتی بودند. کسانی که با خریدهای بیهوده مانند سیگار قاچاق، ارز را هدر میدادند، خائن به شمار میرفتند.
پدرِ دوستی که به خانهاش رفته بودیم و سیگار میکشید، به عنوان فرد غیرمیهنپرست و بیاخلاق- اگر نه تبهکار- آماج حملات زهرآگین قرار میگرفت. شدیدا از هزینه کردن ارز در موارد غیر ضرور ممانعت میشد.
این کار از طریق اعمال ممنوعیتهای وارداتی و تعرفه و عوارض سنگین گمرکی برای کالاهای تجملی صورت میگرفت. سفرهای خارجی جز با مجوز معامله تجاری یا تحصیل ممنوع شد...
کُره که حالا صادرکننده خودرو و گوشیهای شیک در دنیاست، دههها برخلاف منطق تجارت آزاد جهانی، از حمایتهای تعرفهای و یارانهای برای تقویت بخش خصوصی استفاده کرد تا صنایع بتوانند در برابر رقابت بینالمللی دوام بیاورند. دولت روی ارز کمیاب، کنترل مطلق اعمال کرد و تخلف از آن، میتوانست مجازات مرگ در پی داشته باشد...
ژاپن زمانی خودروی بنجل تولید میکرد و با شکست روبهرو شد. بسیاری گفتند این شرکت باید به همان تولید ماشینهای ساده نساجی و ابریشم برگردد و بعد 25 سال ناتوانی، تولید خودرو را رها کند. اما دیگران گفتند هیچ کشوری بدون ایجاد صنایع مهم به جایی نرسیده. حالا همان تویوتا نه تنها از ورشکستگی درآمده، بلکه برند لکسوس را در دنیا تولید میکند».
6- خداوند، راحتطلبی و تنآسانی و زندگی بدون خطرپذیری و مجاهدت را برای انبیا و اولیای برگزیده خود نپسندید؛ چه رسد به دیگران. امیر مومنان(ع) در خطبه قاصعه بیان میکند:
«اگر خداوند اجازه تکبر ورزیدن را به فردی از بندگانش میداد، همانا رخصت آن را به پیامبران و اولیای خاص خود میداد، ولی خداوند سبحان، کبر ورزیدن را بر آنان روا نداشت... آنها را به گرسنگی امتحان کرد، و به رنج و سختی مبتلا نمود. با امور وحشتناک آزمود، و با ناگواریها، خالصشان کرد...
اگر خداوند پاک به وقت بعثت پیامبران خود، میخواست که گنجینههای طلا، و باغهای سرسبز را به روی آنان بگشاید، و پرندگان آسمان، و جانوران زمین را همراه آنان کند، چنین میکرد، اما در این صورت، جایی برای ابتلا و امتحان باقی نمیماند، و اجر و پاداش باطل میشد، و برای قبولکنندگان دعوت انبیا، ثواب مبتلایان به رنج و سختی واجب نمیشد...
اگر پیامبران، دارای قدرتی بودند که کسی را توان معارضه با آنان نبود، و دارای عزّتی که مغلوب کسی نمیشدند، و شوکتشان بهگونهای بود که گردنهای مردمان به سوی آن کشیده میشد، و مردم برای تماشای بزرگیشان بار سفر میبستند، اعتبار و ارزششان در میان مردم اندک بود، و متکبّران در برابرشان سر فرود میآوردند، و تظاهر به ایمان مىکردند، از روى ترس یا علاقهاى که به مادّیات داشتند.
در آن صورت، نیّتهاى خالص یافت نمیشد، و افراد با انگیزههاى گوناگون به سوى نیکىها مىشتافتند. امّا خداى سبحان اراده فرمود که پیروى از پیامبران، و تصدیق کتب آسمانى، و اطاعت محض، با نیّت خالص، تنها براى خدا صورت پذیرد؛ که آزمایش و مشکلات، هر قدر بزرگتر باشد، ثواب و پاداش آن نیز بزرگتر خواهد بود».
💢ادامه دارد💢