🔴دریادار سیاری: سامانه ایرانی باور ۳۷۳ برابر با اس ۴۰۰ روسها است
معاون هماهنگکننده ارتش:
🔹امروز با توجه به پیشرفت علم و فناوری و نیاز برای بهروز کردن تجهیزات ساخته شده، موجب شد تا با همکاری همه عزیزانی که حتی در بیرون از جامعه ارتش وجود دارند در بهروز کردن تجهیزات اقداماتی را انجام دهیم.
🔹به عنوان مثال عکس یک ناوشکن را میبینیم که متعلق به قبل از انقلاب است، اما در باطن، تجهیزاتی در درون این ناوشکن به کار گرفته شده مطابق با فناوریهای روز است؛ این موضوع در رابطه با سایر تجهیزات مانند هواپیمایجنگنده نیز صادق است بدین صورت که هر چند هواپیمای نسل اول پرواز میکند، اما تجهیزات و امکاناتی که دارد، میتواند در یک میدان نبرد حضور پیدا کند چرا که با فناوریهای روز تجهیز شده است.
🔹زمان جنگ ما در سامانه پدافند هوایی فقط سامانه موشکی زمین به هوای هاگ و توپ ۲۳ میلیمتری داشتیم، اما امروز در رزمایش هایی که برگزار میکنیم، واقعا نمیدانیم از کدام سامانه پدافندی استفاده کنیم؛ چون سامانههای پدافندی متعددی داریم که کاملا بومی هم هستند، به عنوان مثال سامانه باور ۳۷۳ برابر با اس ۴۰۰ روسها است.
@Fetan2
🔴 سخنگوی ستاد «امر به معروف»: در طرح جدید مجلس، کارت ملی بی حجابها در سیستم «فریز» میشود و یک ماه به آنها خدمات داده نمیشود !
🔹 پلیس در بحث حجاب، هم اکنون طرح «ناظر ۲» برای اماکن تجاری، «ناظر ۳» برای معابر و «ناظر ۴» برای فضای مجازی را پیگیری میکند
@fetan2
🔴تفاوت سفر رئيسى و روحانى به چين
زبیب دستیار وزیر و مدیر کل آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه:
🔹در آداب بین المللی تشریفات، ترتیب اهمیت سفرهای خارجی مقامات اینگونه است:
۱-سفر کاری/Working visit
۲-سفر رسمی/Official visit
۳-سفر دولتی/State visit
🔹سفر رئیس جمهور محترم اولین State visit به چین در دو دهه گذشته است لذا با آداب کامل تشریفات انجام میشود که نشان از توجه میزبان است.
@Fetan2
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برنامه اول ما با چین، عادی سازی روابط با این کشور بعد از ضربات سهمگین دولت قبل بود
علی فکری، رئیس سازمان سرمایهگذاری خارجی:
🔹دولت روحانی خاطرات بدی در ذهن چینیها درباره ایران ایجاد کرد. چینیها فکر میکردند به دلیل همراهی با ایران در دوره اول تحریمها، بعد از برجام در اولویت روابط اقتصادی قرار میگیرند، ولی دولت روحانی آنها را فراموش کرد و در پروژههای اقتصادی برخورد خوبی با آنها نکرد!
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خباثت بیبیسی؛ قطع صحبت مهمان برنامه پس از اینکه درخواست تحریم "معیشت مردم و سپاه" را مزخرف خواند!!
«رامین پرهام» در گفتگو با بیبیسی:
🔹تحریم معیشتی یک ملت، تحریم دیپلماتیک، تروریستخواندن نهاد نظامی یک کشور عضو سازمان ملل و گذاشتن آن در کنار داعش! این حرف مزخرف و خطرناک است.
🔹 گفتنی است که این اظهارات پرهام به مذاق مجری بیبیسی خوش نیامد و صحبت پرهام را قطع کرد!
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پت مت ورژن چهار نفره؛ درگیری مصی علینژاد با ربع پهلوی برای یک خودکار😂😂
🔹 جالب تر اینکه علینژاد از بغل دستی خود درخواست خودکار نمیکند و اینچنین مانند میمون دست خود را برای برداشتن خودکار دراز میکند که صدای نازنین بنیادی را هم در میآورد😂😂
@Fetan2
🔴 بومی سازی توربینهای بادی عمودمحور
🔹متخصصان ایرانی در شرایط تحریم توانستند توربینهای بادی عمود محوری را تولید کنند که ۴۰% ارزانتر و پر باردهتر از نمونه مشابه خارجی است.
🔹این توربینها قادر به توان تأمین برق یک ساختمان میباشند و میتوانند باعث سهولت در برق رسانی به مناطق دوره افتاده و محروم شوند.
🔹اقتصاد دانش بنیان یکی از پایههای اصلی اقتصاد مقاومتی است که میتواند با بومی سازی تکنولوژی، رفع نیاز داخلی و ظرفیت سازی صادراتی برای کشور ثروت به ارمغان آورد.
@Fetan2
🔴یک مامور انتظامی در خوی به شهادت رسید
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی:
🔹گروهبانیکم «محمدرضا حاجی حسسینلو» از ماموران پلیس که برای تامین امنیت و امدادرسانی به مناطق زلزله زده شهرستان خوی اعزام شده بود در حین انجام ماموریت و مبارزه با سرقت از سوی سارق مورد حمله قرار گرفت و بر اثر شدت جراحت وارده، به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
🔹این مامور وظیفه شناسی از ماموران کلانتری خدمات انتظامی ارومیه بود که پیشتر برای امدادرسانی و تامین نظم و امنیت مناطق زلزله زده به شهرستان خوی اعزامشده بود.
🔹با اشراف اطلاعاتی پلیس امنیت عمومی و همچنین حضور کارآگاهان پلیس آگاهی، متهم فراری در کمترین زمان ممکن دستگیر و به مقر پلیس هدایت داده شد.
@Fetan2
🔴صدور کیفرخواست برای ۸ متهم ارزی در دادسرای تهران
دادستان تهران:
🔹متهمان پرونده موسوم به شرکتهای گروه محسن به صورت سازمانیافته و در قالب ۳ شرکت واردات کالا و یک شرکت تجاری در خارج از کشور، مبالغ کلانی ارز دولتی از بانکهای مسکن و پاسارگاد دریافت کرده و بدون ایفای تعهدات مربوط به واردات کالا، با قاچاق ارز دولتی به خارج از کشور مبالغ کلانی مال نامشروع تحصیل کردهاند.
🔹در این پرونده ۸ متهم با همدستی یکدیگر جمعاً ۱۳۹ میلیون و ۳۹ هزار و ۹۶۰ درهم امارات و ۷۵۰ میلیون و ۷۸۶ هزار و ۹۶ وون کره جنوبی از بانکهای مسکن و پاسارگاد دریافت کردهاند و بدون ایفای تعهدات ارزی و واردات کالای مناسب، جمعاً ۱۰۶۳ میلیارد و ۷۸۲ میلیون و ۷۲۷ هزار و ۴۶۳ ریال مال نامشروع تحصیل کردند.
@Fetan2
🔴سوء قصد به یکی از اساتید دانشگاه شهید شمسی پور
🔹امروز مورخ ۲۴ بهمن یکی از اساتید روحانی دانشکده شهید شمسی پور، ساعت ۹/۳۰ صبح توسط دو فرد ناشناس در پل هوایی روبروی دانشکده از بالای پله برقی به پایین انداخته شد و پس از آن با سلاح سرد مورد حمله قرار گرفت. افراد ضارب گریختند.
🔹 هم اکنون این استاد دانشگاه در بیمارستان بستری و جزئیات موضوع درحال بررسی است.
@Fetan2
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
📝 اتحاد ملی؛ سدی محکم در مقابل دشمن
🔍 مروری بر نكات رهبر انقلاب درباره اهمیّت اتّحاد ملّی
✍ حضرت آیتالله خامنهای در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش، «اتّحاد ملّی» را یکی از مهمترین نیازهای روز جامعه دانستند و تأکید کردند: « اتّحاد ملّی سد است؛ دیوارهی محکمِ سربهفلککشیده است در مقابل دشمن... امروز ما نیاز داریم به اینکه این اتّحاد را هرچه ممکن است بیشتر کنیم.» 19/11/1401
به همین مناسبت در این مطلب اهمیت اتحاد ملی و نقش بازدارنده آن در برابر دشمنان، در بیانات رهبر انقلاب بازخوانی شده است:
تفرقهافکنی تخصص دشمن است
«این را ما باید همیشه در نظر داشته باشیم که در میان جبههی دشمنی ما در دنیا، دشمنانی هستند که تخصّصشان ایجاد اختلاف است؛ تخصّصشان «تفرقه بینداز و حکومت کن یا سیادت کن» است؛ این جزو چیزهای قدیمیای است که مربوط به بعضی از همینها است؛ اینها بلدند این کار را انجام بدهند؛ و انسان میبیند هر جا توانستهاند، این کار را هم انجام دادهاند؛ از جمله اختلاف مذهبی، اختلاف شیعه و سنّی؛ نباید بگذاریم که این چیزها در کشور رخ بدهد یا اوج پیدا بکند.» 19/10/1400
در مقابل دشمن تکلیف ما اتحاد و انسجام داخلی است
«واقعیّت این است که دشمن همهی نیرویش را به میدان آورده؛ نیروی اقتصادی را، نیروی سیاسی را، نیروی تبلیغاتی را... خب در این شرایط، تکلیف ما چیست؟ تکلیف ما اتّحاد داخلی و انسجام داخلی است که نشاندهندهی وحدت در مقابل دشمن است. بله؛ اختلاف سلیقه داریم، اختلاف نظر داریم، بعضی افرادمان ممکن است همدیگر را قبول هم نداشته باشیم، امّا در مقابل دشمن، همه با هم دست به دستِ هم میدهیم، یک حرف میزنیم، یک فریاد میکشیم، یک اقدام میکنیم، یک حرکت انجام میدهیم.» 22/04/1399
مسئولان مراقب اتحاد ملت ایران باشند!
«اتّحاد ملّی را حفظ کنید. کشور ما احتیاج به اتّحاد دارد؛ اتّحاد ملّت ایران. ملّت ایران در خیلی از امور صدایشان صدای واحد است، خواستشان خواست واحد است، [امّا] مسئولان میتوانند این را از بین ببرند. هنر مسئولان ما این است که این اتّحاد را، این همصدایی را تکّهتکّه کنند، ملّت را تکّهِتکّه کنند، اینها را از بین ببرند! مسئولین کشور مراقب باشند که این اتّحاد را زیاد کنند. » 26/09/1399
اهانت در فضای عمومی و مجازی خلاف روح وحدت است
«متأسّفانه امروز در فضای عمومی، در فضاهای مجازی، توهین به یکدیگر، اهانت به یکدیگر، تهمت زدن به یکدیگر از سوی جمعی رایج شده است... بایستی روح وحدت و روح اهتمام [باشد]؛ پرداختن به یکدیگر را بگذارند برای یکوقت دیگر؛ امروز که دشمن در مقابل کشور ایستاده است، همه با هم دست به دست هم بدهند، متّحد باشند، در یک جهت کار کنند برای استقلال و عظمت کشور.» 25/03/1397
اتحاد ملی بزرگترین بازدارنده است
«ما مطمئنیم که ساخت مستحکم نظام جمهوری اسلامی و اتحاد ملی و نزدیکی دلها میان آحاد ملت، بزرگترین بازدارنده است. همه موظفند این ساخت استوار و مستحکم را حفظ کنند و استحکام بیشتری به آن ببخشند.» 19/08/1390
بسم الله الرحمن الرحیم
✅مبحث « چیستی و چرایی عدم پیشرفت ایرانیان »
👈 قسمت آخر ،ادامه عوامل و زمینه های فرهنگ عمومی و خصلت های ایرانیان
۱۳)سرانه مطالعه در ایران ،زمان های اعلام شده برای مطالعه هر ایرانی ،متعدد و متغیر است:
دو دقیقه ( بدون زمان خواندن قرآن ،مفاتیح و روزنامه و اگر زمان درس خواندن را هم به آن اضافه کنیم شش دقیقه.
هفت دقیقه در سال ۸۱ و ۱۸ دقیقه در سال ۸۸ و در سال ۱۳۹۹و ۱۴۰۰،سی دقیقه
دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور د. اوایل سال ۹۱ اعلام کرد : بر اساس نظر سنجی های صورت گرفته و جمع بندی های مربوط به سال ۸۹_۹۰است ،برای یک جامعه آماری با افراد ۱۲ سال به بالا سرانه مطالعه کتاب در کشور به ۱۸ دقیقه و ۴۷ ثانیه رسیده است.
درحالی که بر اساس آمارهای اعلام شده مراکز رسمی ژاپن: نود دقیقه،ترکیه و مالزی ۵۵ دقیقه و انگلستان ۵۵ دقیقه رسیده است و امروز قطعاً این آمار رشد پنجاه درصدی داشته است.
وضعیت تحقیق و پژوهش نیز در کشور ایران با آنچه باید و میتواند باشد فاصله بسیاری دارد.کپی کردن از منابع و تحقیقات مختلف و خرید جزوات تحقیقی آماده در هر موضوع به روال عادی در بسیاری از موارد تبدیل شده است. البته این روال از دهه نود به بعد تا کنون واقعی تر و کپی و ...شده است
اندک پژوهش های جدی هم که صورت می گیرد با واقعیات و نیازهای جامعه هماهنگی ندارد و مشکلی را بر طرف نمی کند
نکته دیگری که مایه نگرانی جدی است شمارگان کتب غیر درسی در کشور است که معمولا از ۴۰۰۰ هزار جلد بالاتر نمیرود.
۱۴)ساعت کار مفید در ایران
متوسط ساعت کار مفید در ایران بسیار پایین است که دلیل آن نبودن فرهنگ کار ،فقدان انگیزه ،تنبلی و بی مسئولیتی افراد ،ناهماهنگی حقوق و دستمزد به تناسب تورم و...است.
این امر باعث نارضایتی ارباب رجوع ،پایین آمدن کارایی و بهره وری و درکل کند شدن پیشرفت کشور میشود.
برآوردها نشان می دهد که از ۴۴ ساعت کار هفتگی قانون در کشورهای توسعه یافته ۲۸ ساعت به صورت مفید انجام میشود و در ایران با وجود ۴۴ تا ۴۹ ساعت کار و بیشتر کار در هفته ؛ساعات کار مفید به بالاتر از ۱۵ ساعت نمیرسد!!!
مرکز پژوهش های مجلس در اردیبهشت ۹۱اعلام کرد در خوشبینانه ترین ساعات کار مفید در ایران در هر روز بین دو تا چهار ساعت است که میزان هفتگی آن به ۱۵ ساعت نمی رسد.البته برخی آمارهای دیگر نیز این میزان را ۷ تا ۱۰ ساعت در هفته برآورد کرده است.
با این حال میزان ساعات کار مفید هفتگی در ژاپن ۴۰ تا ۸۰ ساعت و در کره جنوبی نیز ۶۰ ساعت برآورد میشود .
ژاپنی ها بعد از جنگ جهانی دوم ،روزانه بیش از ۱۵ ساعت کار می کنند تا کشورشان را آباد کنند و توسعه بدهند
متأسفانه آمارهای ارائه شده در مورد میزان ساعات کار مفید کارکنان شاغل در بخش های دولتی به هیچ وجه قابل قبول نیست ،چرا که برآورد شده است متوسط ساعت کار مفید افراد در بخش دولتی در طول یک روز به یک ساعت نمیرسد ( البته این رقم نافی فعالیت های مثبت کارکنان شاغل در بخش های دولتی کشور نیست )اما در کل با آمارهای مناسبی دراین بخش مواجه نیستیم !!!!
🌸جدول کار مفید در یازده کشور جهان:
👈ایران »»»» ۸۰۰ ساعت کار مفید در سال
👈ژاپن »»»»۲۵۰۰ ساعت کار مفید در سال
👈کره جنوبی »»۱۹۰۰ ساعت کار مفید در سال
👈 چین »»»»»۱۴۵۰ ساعت کار مفید در سال
👈 آمریکا »»»۱۴۰۰ ساعت کار مفید در سال
👈 ترکیه »»» ۱۳۵۰ساعت کار مفید در سال
👈 پاکستان »»۱۱۰۰ ساعت کار مفید در سال
👈 افغانستان »»۹۵۰ ساعت کار مفید در سال
👈آلمان »»»»»»۱۸۰۰ ساعت کار مفید در سال
👈کویت »»»»۶۵۰ ساعت کار مفید در سال 👈 عربستان »» ۷۴۰ ساعت کار مفید در سال
۱۵) فردگرایی و ضعف فرهنگ کار جمعی در ایران اسلامی
ایرانیان بیشتر به فردگرایی تاکید دارند تا کار جمعی و مشارکت اجتماعی.
این امر ،غرور ناشی از فردگرایی را به دنبال داشته و مانعی فراروی عبرت آموزی از عملکرد دیگران بوده است.
این موضوع گاه سبب گردیده است تا برخی از نخبگان ،علیرغم آگاهی از نتایج منفی تصمیم خود همچنان بر اجرای دستورات خود تاکید داشته باشند.موصوعی که ملت ایران در طول تاریخ تاوان بزرگی برای آن پرداخته است....
👈۱۶)مردم کشورهای مختلف اروپا و ژاپن و کره جنوبی و....نسبت به بهره گیری از کالاهای تولیدی کشور خودشان پافشاری می کنند ( برخلاف ایرانیان که از کالاهای خارجی استقبال می کنند ،انان کالاهای خارجی را تحریم می کنند)چند سال گذشته سازمان تجارت جهانی به حکومت های ژاپن و کره جنوبی و...فشار آورده تا اجازه دهند برنج از خارج وارد کنند .اما مردم این کشورها حاضر نشدند برنج های وارداتی را به مصرف برسانند.بعد از جنگ جهانی دوم ،کاخ امپراتور را به همان شکلی ساختند که تنها شیشه کم داشتند ،اجازه داده نشد شیشه وارد کنند و گفته شد: اگر شیشه وارد شود تلاش برای راه اندازی کارخانجات شیشه سازی کاسته میشود !!! این فرهنگ مایه رشد و پیشرفت میشود