هدایت شده از همراهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای:بیعقلها خواستند حرکت مردمی (۹ دی) را خراب کنند گفتند راهپیمایی حکومتی! نفهمیدند حکومت را تعریف میکنند.
چرا باید ۹ دی گرامی داشته شود امام خامنه ای عزیز :
فتنه ی ۸۸ تنها آن چیزی نبود که توی خیابان به وسیله ی تعدادی آدم دیده شد ؛ این یک چیز ریشه داری بود ، یک بیماری عمیقی درست کرده بودند ، اهدافی داشتند ، زمینه ها و مقدمات فراوانی برایش چیده شده بود ، کارهای بزرگی شده بود و هدف های بسیار خطرناکی دنبال این کار بود ، که با این برخوردهای گوناگون سیاسی و امنیتی و این ها حل نمی شد ؛ یک حرکت عظیم مردمی لازم داشت ؛ که این حرکت ، حرکت ۹ دی بود ؛ آمدند بساط فتنه و فتنه گران را در هم پیچیدند . لذا حادثه ۹ دی یک حادثه ی ماندنی در تاریخ ماست . من آن سال هم گفتم - پارسال بود یا سال پیش از آن بود - که این حادثه ، حادثه ی کوچکی نیست . این حادثه ، شبیه حوادث اول انقلاب است . این حادثه بایستی حفظ شود ، بایستی گرامی داشته شود.
بیانات رهبر عزیز انقلاب در دیدار با اعضای ستادبزرگداشت ۹ دی۱۳۹۰/۹/۲۱
۷ دی تا ۱۳ دی , هفته ی بصیرت و مقاومت گرامی باد.
🇮🇷
هدایت شده از خبرگزاری بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️به نیت حاج قاسم سلیمانی
کاشت درخت در روستا ❤️
⭕️نمونه ای خوب از ویدئوهای ارسالی شما عزیزان⭕️
🔹پویش بزرگ
به نیت حاج قاسم سلیمانی
💠 برای شرکت در این پویش، فیلمهای خود را به این نشانی در پیامرسان ایتا ارسال کنید↙️
@sh_alquds
🎁جوایز پویش:
🔹۱۰ نفر اول، مبلغ نفری ۱ میلیون تومان
🔸۱۰ نفر دوم، مبلغ نفری ۵۰۰ هزار تومان
📌معاونت روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین
#به_نیت_حاج_قاسم
#شهید_سلیمانی
#سردار_دلها
#حاج_قاسم
🌐 @basijnewsir
☑️ چرا ۹ دی ماندگار شد؟
✅ ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است.
نمونه بیبدیل آن یومالله ۹ دی است که در تاریخ ماندگار شد و راز ماندگاری آن را باید در کلام نورانی رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنهای ( مدظله) جستجو کرد که فرمودند:
۱- حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود.
یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بینظیر تاریخی در سال ۵۷بود، در ۹ دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
۲- نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود.
ایمان دینی آن معجزهگری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند. هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد. ۹ دی این را نشان داد.
۳- رد پای عاشورای ۵۷ در نهم دی ۸۸.
در قضیه ۹دی هم؛ باز پای امام حسین(ع) و عاشورا درمیان بود.
اگر آن حرکات سخیف و گریهآور از سوی فتنهگران، در عاشورا پیش نمیآمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.
۴-حضوری بیسابقه برای خنثیسازی چالشهای فتنهانگیز دشمنان.
دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ اما به عکس شد. در فتنه ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند،گفتند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود.
۵- نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام.
کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند، نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. اعتماد به نظام، از این بهتر و روشنتر نمی شود. این حضور، حضور بسیار پرمعنایی است.
۶-حضور در نهم دی هنر مردم بود.
بعد از آنکه باطن ها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی ۹ دی را به راه انداختند.این،هنر مردم است. درود به مردم ایران.
۷- نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود.
۹ دی ایاماللَّه - به معنی حقیقی کلمه - بود. دلها دست خداست. خدای متعال این دلها را آورد وسط صحنه، ملت ایران عظمت خودش را نشان داد.
۸- ۹ دی تجلی احساس مسئولیت مردم.
همه باید این احساس مسئولیت دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را داشته باشیم. حالا یک نمونه واضحش همین 9 دی بود.
۹- نهم دی اعلام حضور در صحنه بود.
معنای حرکت ۹ دی این است که امروز جوانان ما که اکثریت قاطع ملت ما هستند و عموم ملت ما در همان جهت حرکت انقلاب اسلامی دارند پیش می روند.
۱۰- حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن.
قویترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند.
۱۱- حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم.
حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت است، برگرفته از دشمنشناسی و وقتشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است.
۱۲- حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار.
حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
#گزارش_تصویری
🔰به گزارش خبر گزاری بسیج از فلاورجان، مسابقات قهرمانی کونگ فو و هنرهای رزمی رده سنی نونهالان و نوجوانان استان اصفهان سبک دو چوب به میزبانی خطه شهدای خط شکن شهرستان فلاورجان به استقبال از کنگره سردار شهید حاج محمد رضا ابراهیمی(شهید شاخص پیشکسوتان کشور) در سالن شهدای کرسگان برگزار گردید.
در اختتامیه این برنامه جانشین ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان سرگردپاسدار حسبن زنده دل ، استاد مدح خان دبیر هیات کونگ فو استان اصفهان ، سروان پاسدار ساجد هدایت فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید باهنر کلیشاد و سودرجان ، مهندس رهنما دهیار کرسگان از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد.
جمعه ۸ دی ماه ۱۴۰۲
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️میدونستید نتانیاهوی #کودک_کش علنا گفته برای نابودی ایران، حساب ویژهای روی رسانهها باز کرده؟
📌تازه اون موقعی که دیشهای ماهواره خیلی کمتر از الان بوده و شبکههای اجتماعی هم فراگیر نبوده!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#انقلاب_سوم»
روز شنبه ١۴٠٢/١٠/٠٩
مناسبت روز: امروز سالروز حماسه ملت بصیر ایران در #نهم_دی ماه ١٣٨٨ است، که در تقویم بهعنوان «#روز_بصیرت و میثاق امت با ولایت» نامگذاری شده، لذا ضمن گرامیداشت این حماسه بزرگ، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
بیشک حماسه نهم دی ماه و خروش عاشورایی میلیونها نفر از امت حماسهساز و ولایتمدار ایران اسلامی در این روز به یاد ماندنی، نقطه عطفی درتاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات ملت بزرگ و متدین ایران اسلامی به حساب میآید؛
این حماسه، نماد عزّت و بصیرتِ دینی و انقلابی ملتی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستادهاند و با صدای رسا اعلام میکنند که اگر دشمنان در برابر دینِ و انقلاب آنها بایستد، در برابر تمام دنیای دشمنان خواهند ایستاد؛
روز نهم دی را باید، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطانی، و روز خروش ملت متدین ایران و آشکار ساختن خشم مقدس آنها در برابر اهانت و حرمت شکنی عدهای غافل و عدهای مزدورِ وابسته به اجانب، نسبت به مقدسات اسلامی در روز عاشورای حسینی دانست؛ که حکایت تلخ آن، از این قرار بود که بعد از انتخابات جنجالی ریاست جمهوری ٨٨، متأسفانه برخی از یاران دیرین انقلاب، شکست در انتخابات را برنتافتند و تصمیم به ابطال آن گرفتند و کلید واژه این حرکت شرمآور خود را «تقلب در انتخابات» قرار دادند؛
در همین زمان، دشمنان قسم خوردهی اسلام و انقلاب نیز وارد میدان شدند و در زمان کوتاهی، اعتراضات دو کاندید ریاستجمهوری و طرفداران آنان را به آشوبی همهگیر در تمام کشور تبدیل نمودند؛
✍️ مردم ایران نیز تحت تأثیر شرایط ویژهی این فتنه بزرگ قرار گرفته و به سه دسته تقسیم شدند:
1️⃣ دستهای از مردم با بصیرت دینی و انقلابی، مثل همیشه بلافاصله دشمن را شناسایی و در روبروی فتنه قرار گرفتند؛
2️⃣ دسته دوم متأسفانه مغرضانه یا غافلانه در کنار دشمنان، مزدوران و آشوبگران قرار گرفتند؛
3️⃣ اما دسته سوم سکوت کرده و در هیچ یک از صفوف فتنهگران و انقلابیون قرار نگرفتند و با کمال تأسف تحت تأثیر تبلیغات رسانهای دشمنان فکر میکردند، که این فتنه، باعث گسترش آزادیهای سیاسی و اجتماعی در ایران اسلامی خواهد شد! لذا از قرار گرفتن در روبروی فتنه، خودداری کردند؛ و همین موضوع باعث شد که این فتنه چند ماه به طول انجامد و خسارتهای مالی و جانی غیر قابل جبرانی را در کشور به بار آورد؛
اما بالاخره فتنهگران چهره واقعی خود را در جریان عاشورای حسینی در همان سال نمایان کرده و آشکارا به مقدسات مردم شریف ایران و به اصل ولایت فقیه حملهور شدند و نسبت به حضرت سیدالشهداء (ع) و ایام عاشورای حسینی هتک حرمت نمودند؛
این موضوع باعث شد تا گروه سوم از مردم نیز که فریب تبلیغات دشمن را خورده بودند متوجه شوند که فتنهگران هرگز بهدنبال آزادیهای سیاسی یا حقوق اجتماعی ملت نیستند، بلکه آنها اصل دین و مکتب اهلبیت (ع) و رهبر و مرجعیت دینی آنها را نشانه رفتهاند و در یک کلام به دنبال براندازی حکومتِ جمهوری اسلامی در کشور ایران هستند؛ لذا این دسته از مردم نیز به جمع انقلابیون پیوستند و به یکباره ملت بزرگ ایران که عاشق اهلبیت عصمت و طهارت (ع) و امام و رهبر و نظام اسلامی خود هستند، یکصدا و یکپارچه شور و حماسه و خروش شد و بساط فتنه و فتنهگر را به طور کلی برانداخت و بار دیگر به دشمنان اثبات نمود که ملت مسلمان و انقلابی ایران، هیچگاه اجازه کوچکترین تعرض و بیحرمتی به مقدسات دینی و انقلاب اسلامی که ثمره خون صدها هزار شهید است را به کسی، نخواهد داد؛
با این حرکت خودجوش ملت قهرمان ایران، یکبار دیگر، انقلاب اسلامی، بیمه شد و به همین دلیل این حماسه بزرگ به «انقلاب سوم» مردم ایران پس از «پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷» و «تسخیر لانه جاسوسی و انقلاب دوم در ۱۳ آبان ۱۳۵۸» مشهور شد.
✍️ و سخن امروز را با کلام ارزشمند رهبر فرزانه انقلاب به پایان میبریم که فرمودند: «فتنهی ۸۸ تنها آن چیزی نبود که توی خیابان به وسیلهی تعدادی آدم دیده شد؛ این یک چیز ریشهداری بود، یک بیماری عمیقی درست کرده بودند، اهدافی داشتند، زمینهها و مقدمات فراوانی برایش چیده شده بود، کارهای بزرگی شده بود و هدفهای بسیار خطرناکی دنبال این کار بود که با این برخوردهای گوناگون سیاسی و امنیتی و اینها حل نمیشد؛ یک حرکت عظیم مردمی لازم داشت؛ که این حرکت، حرکت ۹ دی بود؛ (مردم) آمدند بساط فتنه و فتنهگران را در هم پیچیدند لذا حادثهی ۹ دی یک حادثهی ماندنی در تاریخ ماست... حادثهای شبیه حوادث اول انقلاب؛ این حماسه بایستی حفظ شود و گرامی داشته شود» (۱۳۹۰/۰۹/۲۱)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️بیانات ناب و تاملبرانگیز رهبری در ۹دی۱۳۸۸ با اصحاب رسانه
📍میتوان یک امیرالمؤمنینی را با آن مقام قدس و عظمت معنوی، در نزد عدهای بعنوان یک بینماز معرفی کرد؛ درحالیکه آن وقت نه اینترنت بوده، نه ماهواره و نه شیوههای ارتباطاتی مدرن امروزی!
📍متاسفانه عدهای در کشور ما، خبرهای چندخیابان آن طرف خودشان را هم از بیبیسی میگیرند؛ خوب معلوم است که با ذهن چه کار میکند!
📍حتی بسیاری از سیاستمداران امروز دنیا، اظهارنظرها و فهمهایشان تحت تاثیر رسانههای صهیونیستی است؛ یعنی یک گروهی دارند به همهی آنها جهتدهی و واقعیات واضح دنیا را دگرگون میکنند!
🧠⚔علوم و جنگ شناختی
منافع جامعه فدای منافع افراد!
وقتی افراد یک جامعه دچار منفعت طلبی شوند، منافع جمعی و راه صحیح را فدای منافع فردی میکنند همانند اعتصاب مضحک طلافروشان در اعتراض به درخواست دولت برای شفافیت و پرداخت مالیات متناسب با درآمد خویش یا فرار مالیاتی عجیب غریب پزشکان، صاحبان صنعت و....
این در حالی است در هیچ کشوری در جهان صنفی با درامد میلیاردی و چندمیلیاردی مالیات پرداختی اش به اندازه یک کارگر نیست و در بسیاری از کشورهای اروپایی پرداخت مالیات با رشد درآمد، تصاعدی می گردد
از همین رو مبارزه با فساد و برقراری عدالت مسیر دشواری دارد که اغلب دولت ها ترجیح میدهند بجای ایستادن دربرابر آن و هزینه دادن بخاطر آن، به سرمایه داران و منفعت طلبان باج بدهند و آنان را مقابل خود قرار ندهند همانند دولت اصلاحطلب روحانی که برای حفظ قدرت خویش، منافع ملی را فدای منافع سرمایه داران و ثروتمندان جامعه نمود و این فرهنگ را دربین آحاد مردم نهادینه کرد که هرکسی به هر طریقی که میتواند منافع خویش را تامین نماید ولو به قیمت نابودی منافع ملی و شاد شدن دشمن !
تاجایی که امروز راه برای عدالت خواهی دولت های بعد دشوارتر شده و هجمه های سرمایه داران از رسانه ها و تهدید گروه ها بر علیه عدالت خواهان بیرحمانه تر گشته است و افرادی که طعنه دبش میزنند به وقت حسابرسی از خود اعتصاب میکنند!!
در این میان مادامی که آحاد مردم اجرای راهکار درست و اقدام صحیح را ولو با درخطر افتادن منافع مادی خویش طلب نکنند جامعه اصلاح نخواهد شد و معضلات آن هم پیچیده تر خواهد شد.
همانطور که خداوند در قرآن فرموده
انَّ اللّه َ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتّى يُغَيِّروا ما بِاَ نْفُسِهِمْ و اِذا اَرادَ اللّه ُ بِقَوْمٍ سوءا فَلا مَرَدَّ لَهُ وَ ما لَهُمْ مِنْ دونِهِ مِنْ والٍ؛[۱۱ رعد]
خداوند سرنوشت هيچ ملتى را تغيير نمى دهد، مگر آن كه خودشان تغيير روش دهند و هنگامى كه خداوند براى ملّتى به دليل اعمالشان بدى بخواهد، هيچ چيز مانع آن نخواهد شد و غير از خدا حمايتگرى براى آنان نخواهد بود.
✍️ #نسرین_مقیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از خط شکنان فلاورجان
🔰کنگره ملی سردار شهید محمد رضا ابراهیمی
شهید شاخص پیشکسوت جهاد و شهادت کشور و شهدای مدافع حرم شهرستان فلاورجان
زمان: چهارشنبه ۱۳دی ماه ساعت ۹صبح
🕌مکان: اردوگاه فرهنگی شهید بهشتی ابریشم
ستاد برگزاری کنگره ملی سردار محمد رضا ابراهیمی و شهدای مدافع حرم شهرستان فلاورجان🌹🇮🇷به کانال خط شکنان فلاورجان بپیوندیدhttps://eitaa.com/khatshekananfal
هدایت شده از خط شکنان فلاورجان
🔰به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
📸گزارش تصویری | حماسه ای دیگر در تاریخ ثبت شد
✴️۹ دی اگر چه روز بود اما شب قدر انقلاب اسلامی بود و فرشته ها شهدایی بودند که همراه با ما ستاره های حضرت ماه “این عمار” خامنه ای را با حضور خود لبیک گفتنداگر ۲۶ دی ۵۷ شاه از این کشور رفت، ۹ دی ۸۸ آبروی شب پرستانی رفت که با حضرت ماه دشمنی کردند.
🔅نه دی، نماد برائت ما از نوکران بایدن گرامی باد
مراسم گرامیداشت حماسه 9دی با حضور باشکوه عموم. واقشار مختلف مردم. ولایت مدار خطه شهدای خط شکن
باسخنرانی: سردار اهوازیان از فرماندهان جبهه مقاومت وهمرزم سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی واجرای گروه سرود نقش جهان
در روز شنبه ۱۴٠۲/۱۰/۹ساعت۱۵ در مصلی نماز جمعه شهرستان فلاورجان برگزار شد
#خبرگزاری_بسیج_شهرستان_فلاورجان #حماسه_نهم_دی
#روز_بصیرت 🌹🇮🇷به کانال خط شکنان فلاورجان بپیوندیدhttps://eitaa.com/khatshekananfal
📌درسهای بصیرتی و امید آفرینی ۹ دی
🔹۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال ۱۳۸۸ بود، فتنه ۸۸ فتنه¬ای با سابقه طراحی ۱۰ ساله عوامل خارجی و نفوذی¬های داخلی بود که حدود 240 روز ایران اسلامی را درگیر خود کرده بود. فتنه ای سهمگین، کم سابقه یا حتی بی سابقه که می توانست هر حکومتی را به زانو در آورد؛ اما این فتنه با حضور مردم خنثی شد.
🔸جدای از خسارت¬های مادی و معنوی که این فتنه مانند فتنه شریعتمداری، قائم مقام رهبری و فتنه 78 کوی دانشگاه داشت. نوع مواجهه نظام و حضور پرشور مردم تجربه گرانسنگی را برای ادامه مسیر انقلاب در اختیار علاقمندان به انقلاب اسلامی قرار داد. باز خوانی فتنه ۸۸ نیاز هر روز انقلاب است. برخی به دورغ بازخوانی فتنه ۸۸ را باعث کاهش انسجام ملی می دانند؛ در حالی که اثبات مجدد جایگاه مردمی نظام و قدرت بسیج گری آن و نوع مواجهه با دشمنان، شاخصه نهم دی است که می تواند انسجام ملی را در برابر دشمنان در پی داشته باشد. از این رو تبیین خوب عوامل حماسه ساز نهم دی برای نسل جدید می تواند بصیرت زا و امیدآفرین باشد.
۱.نقش بی نظیر ولایت فقیه
خطبه های مقام معظم رهبری در نماز جمعه 29 خرداد، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه ۸۸ به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه، با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»( نهج البلاغه، خطبه 93).
۲. بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت
هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.» عمل کردند.
عموم مردم در فتنه ۸۸ با هوشیاری و بصیرت ،بر خلاف برخی خواص، اجازه موج سواری را به دشمنان داخلی و خارجی ندادند. مردم در این حماسه مصداق جمله شریف« لایحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر» بودند.
۳. روح دیانت ناب ملت
فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه¬ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال ۵۷ و ۸۸ بود. همانگونه که عاشورا خط تمایز بین حق و باطل است. فتنه ۸۸و حماسه نهم دی نیز معیار و ملاکی برای تشخیص و تمییز دو جبهه و جریان است. جریانی که مدافع انقلاب و مردم و قانون است و جریانی که در مقابل همه این ها می ایستد. تبیین این موضوع در چله دوم انقلاب برای نسل جدید در ادامه مسیر انقلاب بصیرت زا خواهد بود.
#نهم_دیماه
#بصیرت
✍ #موسی_سلیمانی
بسمالله الرحمن الرحیم
✅یادداشت ویژه دهه بصیرت و میثاق با ولایت (فتنه ۸۸) قسمت اول
🌸 امام خامنه ای مدظله العالی در ۲۹ دی ۱۳۸۸ می فرمایند:
«کار نهم دی ماه امسال هم همین جور بود ،شناختن موقعیت ،فهمیدن نیاز ،حضور در لحظه مناسب و مورد نیاز ،»
🌸راجع به انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۸ و وقایع و اتفاقات آن کم و بیش مطلعید !!!
در این یادداشت بر آنم که فهرست وار نکاتی از چرایی فتنه و اهداف و عوامل شرائط فتنه و عمل فتنه گران و گناه آنان و عوامل خنثی کننده فتنه و عمل خواص و نحوه مقابله با در فتنه ها و....بیان کنم .
👈در تعریفی از فتنه میتوان گفت:
_پوشیده شدن حقایق از چشم مردم
_غبار آلودگی فضا
_جلوه ای از توطئه های دشمنان برای براندازی نظام
👈اهداف فتنه
_ساقط کردن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران
_استحاله انقلاب(از بین بردن روح انقلاب و ماندن صورت آن)
_نابود کردن حقیقت دین و شعارهای دینی
_گمراه کردن مردم
_ایجاد شکاف و اختلاف در جامعه و دول اسلامی
_حرکتی در جهت جبران شکست های غرب در مقابله با انقلاب در عرصه های مختلف
_شکل دادن به دولت مطلوب خود توسط عناصر داخلی غربزده و غربگدا
👈عوامل فتنه انگیز در فتنه
_مال و ثروت
_حب نفس
_حب جاه و مقام و قدرت
_عداوت و دشمنی دشمنان
_محبت و وابستگی به دشمنان
👈شرائط فتنه
_دشواری شناخت عرصه
_غبار آلودگی فضا (پوشیده ماندن حقایق از چشم مردم )
_دشواری شناخت دوست و دشمن و ظالم و مظلوم
👈عمل فتنه گران در فتنه
_بی ایمانی
_غرور
_خدعه گری
_عدم توانایی خروج از فتنه و نجات خود
_تظاهر به دین
_کور شدن در فتنه ها
_یکسان نبودن دل و زبان و رفتار
_کم آوردن در امتحان
سهراب خلیلی
۸ دی ۱۴۰۲
بسمالله الرحمن الرحیم
✅یادداشت ویژه دهه بصیرت و میثاق ولایت (فتنه ۸۸) قسمت دوم
👈امام المسلمین حضرت آیت الله سید علی خامنه ای مدظله العالی در ۲۱ آذر ۱۳۹۰ در باب فتنه فرمودند:
«دو عنصر مهم در تبیین حقیقت حماسه نهم دی عبارتند از : حضور گسترده مردمی و ایمان دینی مردم .»
👈نتایج عمل فتنه گران
_جرات دادن به دشمنان تا بتوانند حرف های در دل مانده خود را از زبان عوامل داخلی مطرح کنند
_بجای گذاردن آسیب ها و خسارات فراوانی در زمینه های اجتماعی و اقتصادی
_کند شدن رتق و فتق امور و جلوگیری از پیشرفت کشور در همه عرصه ها
_دفاع سینه چاک غرب و عوامل واداده آنها از فتنه گران
👈گناه بزرگ دست اندرکاران فتنه در کشور از منظر امام خامنه ای مدظله العالی
الف: امیدوار کردن دشمن
ب:نفوذ دادن دشمن
👈عوامل خنثی کننده فتنه
_قدرت لایزال الهی در حفظ انقلاب
_مدیریت مدبرانه میدانی امام خامنه ای مدظله العالی در فتنه
_نیروی ایمان (تقویت ایمان مایه قیام ،ایستادگی و ثبات می گردد)
_اگاهی و بصیرت و بیداری مردم
_غیرت دینی و به جوش آمدن آن
_همت مردمی و حضور به موقع در عرصه
👈 عمل خواص در فتنه
_مشخص نمودن مرزهای بین خودی و غیر خودی
_مشخص نمودن مواضع در فتنه ( که متاسفانه بعضی خواص هنوز موضع خود را در قبال فتنه ۸۸ هنوز اعلام نکرده آند مثلا علی لاریجانی و....)
_عدم سکوت در فتنه ها( بعضی از خواص با سکوت خود نه تنها فتنه را محکوم نکردند بلکه با سکوت خود مهر تاییدی بر فتنه نهادند)
_دو پهلو سخن نگفتن ( باره ای از خواص هم دو پهلو بیان خود را ارائه می دادند که دو طرف در صحنه را داشته باشند عمل مذبذانه و منافقانه)
👈 چگونگی و نحوه مقابله با فتنه ها
_بصیرت ( به تعبیر مقام معظم رهبری در حکم قطب نماست)
_فهم دقیق حقیقت از باطل (در یکسو رئیس جمهور قبلی و در سمت دیگر نخست وزیر و رئیس مجلس و...قرار دارند ....اگر اندکی دیرینه آنها را با مداقه خاص بررسی کنیم براحتی میشود حق را از باطل تشخیص داد)
_مراقبت از سوءاستفاده دشمنان و عوامل داخلی آنان
_احتیاط و تدبیر مناسب در مواجهه با پرده های مختلف فتنه برای اتخاذ روش مناسب برخورد مقتضی با فتنه ها
_تبلیغ حقیقت ،بصیرت افزایی و روشنگری در مناسبت های مختلف و به موقع و مناسب تا ابهامات دیگران رفع گردد
_حضور در صحنه و کنار نکشیدن از صحنه ها و ورود مقتدرانه و با قاطعیت جهت خنثی سازی کید و حیل دشمنان
_اظهار نظر و بیان مواضع و سکوت نکردن در قبال فتن
سهراب خلیلی
۸ دی ماه ۱۴۰۲
بسم الله الرحمن الرحیم
✅یادداشت ویژه دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت ( فتنه ۸۸)قسمت سوم
🌸امام خامنه ای مدظله العالی در ۲۷ مهر ۸۹ درباب فتنه می فرماید:
«فتنه سال ۸۸ کشور را واکسینه کرد ،مردم را بر ضد میکروب های سیاسی و اجتماعی ای که می تواند اثر بگذارد ،مجهز کرد،بصیرت مردم را بیشتر کرد.»
👈اقدامات سران فتنه
✅تضعیف رهبری و جایگاه رفیع آن و نهادهای وابسته به رهبری .
خاتمی :« اگر آقای احمدی نژاد در این انتخابات سقوط کند عملا رهبری حذف می شود،اگر به هر قیمتی و شکلی اصلاحات دوباره به قوه اجرایی باز گردد ،دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت.»
✅پافشاری بر تقلب و تشکیک در انتخابات
🌚بعد از اعلام کاندیداتوری موسوی،محتشمی پور در ستاد وی «طرح تقلب»در انتخابات را کلید زد.
🌚ابطحی مسئول دفتر خاتمی:«بحث تقلب در انتخابات در ایران از سال ۷۶ اولین بار توسط بهزاد نبوی مطرح شد....که در ستاد خاتمی به عنوان مسئول کمیته صیانت از آراء مشغول به کار شد .»
_ابطحی میگوید :سه روز بعداز انتخابات از موسوی لاری در زمینه تقلب در انتخابات پرسیدم ،که در جوابم گفت ،محتشمی پور چرند می گوید زیرا تغییر در آراء موسوی بیشتر از ۷۰۰الی ۸۰۰هزار نخواهد بود!!!
_مصطفی تاج زاده معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور دولت خاتمی میگوید:
«
تقلب در انتخابات وجهی نداشت .....این را برای اولین بار بگویم که از ساعت ۱۲ که آراء اعلام شد هیچ کس از من نشنید که تقلب شده است ....»
_بهزاد نبوی عضو شورای مرکزی سازمان
مجاهدین و مشاور رئیس جمهور خاتمی :
«ما هیچ سندی دال بر وجود تقلب نداشته آیم و باید به رای شورای نگهبان التزام داشته باشیم»
✅تضعیف و اتهام زنی به نظام دال بر استبداد و دیکتاتوری
_کروبی کاندیدای ریاست جمهوری:
«جمهوری اسلامی از مسیر خود منحرف شده و جمهوریت دچار استبداد زدگی و انتخابات بی خاصیت شده است »
_خاتمی:
«..وضعیت امروز کشور خوب نیست و مشکلات و رویه های نادرستی وجود دارد...»
✅ هجمه به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و انتقاد از سلب مرجعیت از صانعی
_کافی است مطالعه ای در رساله وی داشته باشیم تا به تفاوت فاحش نظرات ایشان!!!! با علمای شیعه را در طول تاریخ واقف شویم !!!
✅تضعیف قوای سه گانه خاصه مجریه، و مقننه و قضائیه
✅پیوند با غرب و توسل به هر مستمسکی برای تحقق آن
_خاتمی :
«واقعا هم معتقدم هم من و هم کلینتون ،دلمان میخواست با حفظ منافع و اصول خودمان روال و روند دیگری را پیگیری کنیم . »
_استقبال از کمک غرب به فتنه گران
_انکار نقش بیگانگان در حوادث پس از انتخابات
_ارتباط مخفیانه و آشکارا با غرب (دیدار با جورج سوروس )
_ارائه بیانیه پس از حمایت آمریکا از اصلاح طلبان
✅تزویر و دورویی ،تخریب حداکثری وجهه نظام و تلاش برای بازگشت به نظام ،
این را میتوان در عمل و در رفتار و کردار جریان فتنه به وضوح یافت .
✅تناقض گویی میان خط امامی بودن و مواضع ضد انقلابی انان
_کروبی : اگر امام خمینی ( ره )زنده بود ،نتیجه انتخابات ۲۲خرداد را باطل کرد.
_زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی:
«سرکوب گروهک تروریستی منافقین و اعدام اعضای آن که به دستور حضرت امام خمینی ره صورت گرفت خطایی بزرگ و کج روی غیر قابل اغماض بوده است که لکه های سیاه آن را با آب زمزم و کوثر نمی توان سفید کرد»
✅هجمه به سپاه و بسیج و متهم کردن این نهادهای انقلابی به دخالت در انتخابات......
✅اتهام زنی به نظام در مورد شکنجه و تجاوز به دختران و پسران باز داشت شده و کشتن آنها....
✅حمایت از منتظری و بزرگ نمایی دیدگاههای وی در مخالفت با امام و نظام
✅حمله به علما و خواص به سبب دفع فتنه ی
فتنه گران
✅سیاه نمایی وضع موجود ( موسوی : باید دامنه آگاهی ها را به روستاییان ،کشاورزان،صنعتگران ،کارگران و معلمان بکشانیم.)
✅همراهی و حمایت از تروریست ها ،که خباثت و جنایات آنها در ترور بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم ایران اشکار است.
✅بهره گیری از ظرفیت برخی شخصیتها و خانواده شهداء جهت همراهی و موضع گیری در برابر نظام
✅اهانت به آموزه های اسلامی ،واپسگرا و تبعیض خواندن احکام اسلام توسط نوچه های آنها از جمله زهرا رهنورد همسر موسوی .
✍سهراب خلیلی
۹ دی ماه ۱۴۰۲
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍اهمیت بصیرت
🔸️بعضی ها احساس مسئولیت می کنند، انگیزه هم دارند، اما این انگیزه را غلط خرج می کنند
این بر اثر بی بصیرتی است....
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وقاحت سعید لیلاز در تلویزیون جمهوری اسلامی!
🔺جانبداری شرمآور از فتنه۸۸ و اهانت به حماسه ۹ دی ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عوامل مؤثر بر مشارکت سیاسی شهروندان از زبان اندیشمندان
♨️برادول ۶..۲:
1⃣ عوامل مؤثر: جنسیت ، منطقه سکونت، سن، تحصیلات ،درآمد، قومیت و دین
2⃣ دلایل مشارکت: منافع شخصی ، نیازهای روانشناختی و اهداف شخصی
3⃣ دلایل عدم مشارکت: محدودیتهای قانونی، تضاد در زندگی شخصی ، تهدید روانشناختی و فقدان مهارت درانجام فعالیتهای سیاسی
🌐#انتخابات
✅ عوامل مؤثر بر مشارکت سیاسی شهروندان از زبان اندیشمندان
♨️وانگس ۶..۲:
1⃣ دلایل مشارکت مردم: دلایل مادی، غیر مادی، منافع مثبت در امور سیاسی
2⃣ دلایل عدم مشارکت: دلایل جمعیت شناختی، دلایل روانی ، اجتماعی ، دلایل زمینه ای، دلایل عقلانی
3⃣ دلایل مشارکت جویی بیشتر: کسانی که شدیداً علاقمند به تأثیر گذاری بر سیاستهای دولت باشند.
کسانی که به اطلاعاتی دسترسی بیشتری دارند.
کسانی که در معرض فشار اجتماعی بیشتری هستند.
کسانی که احتمال دستیابی به مطالبات خود را بیشتر می بینند.
🌐#انتخابات
✅ عوامل مؤثر بر مشارکت سیاسی شهروندان از زبان اندیشمندان
♨️لیو ۶..۲:
1⃣ هرچه میزان رضایت بیشتر باشد مشارکت نیز افزوده خواهد شد. اما تحت شرایطی افزایش عدم رضایت منجر به افزایش مشارکت سیاسی می گردد.
2⃣ در صورت وجود دموکراسی ، برای تغییر وضع موجود ، نارضایتی افراد مشارکت را سبب می شود.
3⃣ سه نظریه مشارکت سیاسی که به عامل نارضایتی در شرایط دموکراسی در جامعه توجه دارند، عبارتند از: پایگاه اقتصادی ، اجتماعی افراد عامل اصلی تبیین تفاوت میزان مشارکت سیاسی افراد است.
مکتب فرهنگ سیاسی که بر اهمیت ارزشها و گرایشها تاکید می کند ، عامل تاثیرگذاری سیاسی و اعتماد سیاسی را بیش از سایر عوامل بر مشارکت سیاسی مؤثر می داند.
مکتب نهادی وابستگی سازمانی را همراه خواهد داشت.
🌐#انتخابات