هدایت شده از ثامن مازندران
📌جزئیات مهم از پشت پرده دستگیری فرمانده باهوش و محبوب اهل سنت عراق
🔸در روزهای گذشته اعتراض به وضعیت اقتصادی و خدمات ضعیف رفاهی در مناطق مرکزی و جنوبی عراق شدت گرفت و تظاهرات گسترده ضد دولتی در شهرهای مختلف به ویژه بغداد برگزار شد.
🔸در جریان تظاهرات در پایتخت عراق شماری از شهروندان به طرز مشکوکی توسط افراد ناشناس به قتل رسیدند و همین مسئله منجر به افزایش اعتراضات ضد دولتی شد و خشم مردم را برانگیخت.
🔸همزمان با تشدید اعتراضات، روز سه شنبه (چهارم خردادماه) گروهی از نیروهای امنیتی دولت عراق به سرکردگی «ابورغیف»، آقای «قاسم محمد کریم الخفاجی» مشهور به «قاسم مصلح»، فرمانده ارشد بسیج مردمی را در منطقه «الدوره» به بهانه قتل شماری از تظاهرکنندگان معروف از جمله «ایهاب الوزنی» در جنوب شهر بغداد دستگیر کردندو در نهایت با واکنش قاطع رزمندگان بسیج مردمی مواجه و مجبور شدند وی را آزاد کنند.
🔸آقای قاسم مصلح از فرماندهان بسیار معروف سازمان بسیج مردمی به شمار می آید و در حال حاضر فرماندهی تیپ «الطفوف» یا همان تیپ ۱۳ و مناطق غربی استان مهم و حساس الانبار را بر عهده دارد.
روند تحولات میدانی و آنچه که این روزها در مناطق جنوبی و مرکزی عراق می گذرد به خوبی نشان می دهد دستگیری فرمانده ارشد بسیج مردمی با دو هدف مشخص صورت گرفته است.
1️⃣نخست، دولت کاظمی همزمان با شروع اعتراضات مردمی با متهم کردن قاسم مصلح به دخالت در قتل تظاهر کنندگان مشهور (ایهاب الوزنی) تلاش کرد فرار به جلو کند و چهره بسیج مردمی را در میان مردم مخدوش کند.
مصطفی کاظمی نخست وزیر عراق که در اجرایی کردن شعارها و وعده های بهبود وضعیت اقتصادی ناکام مانده و به دنبال فرصتی برای توجیه ناتوانی دولتش است درصدد است از اعتراضات به سود خود بهره برداری کند و با متهم کردن بسیج مردمی میان تظاهرکنندگان محبوبیت حداقلی پیدا کند و این گونه القا کند که اجازه نمی دهد کسی به معترضان حمله کند که در مجموع این سناریوی به معنای موج سواری است.
2️⃣در بیان هدف دوم دستگیری فرمانده ارشد بسیج مردمی باید توضیح داد قاسم مصلح به طور دقیق تحرکات عناصر گروهک تروریستی داعش و کاروان های آمریکایی را در غرب استان الانبار و مرزهای مشترک با سوریه رصد می کند و حتی در چندین مورد اجازه ورود عناصر ارتش تروریستی آمریکا را به خاک عراق نداد و همین مسئله مقامات کاخ سفید و جریان همسو با آنان را در بغداد به شدت خشمگین کرد.
⚠️به گفته منابع آگاه میدانی، ارتش تروریستی آمریکا چندین بار تلاش کرد تروریست های داعش را به صورت مخفی و در میان کاروان های خود از خاک سوریه به داخل عراق منتقل کند که توسط این فرمانده زیرک و باهوش شناسایی و اجازه ورود پیدا نکرد.
🔸به نظر می رسد، یکی از اصلی ترین عوامل و اهداف دستگیری قاسم مصلح فرمانده شجاع بسیج مردمی همین مورد بوده و حتی از سوی دولت عراق به وی هشدار داده شده بود که در مرز مانع آمریکایی ها نشود اما او توجهی نکرد و از سوی نیروهای امنیتی تحت فرمان مصطفی کاظمی بازداشت شد.
⚠️این فرمانده ارشد بسیج مردمی پس از آزادی هم تهدید شده و به وی گفته شده اگر دوباره به غرب استان الانبار بازگردد احتمال هدف قرار گرفته شدن توسط ارتش تروریستی آمریکا یا ترورش توسط گروه های دیگر وجود دارد.
هدایت شده از ثامن مازندران
آفتاب یزد: آمریکا کوتاه نمیآید عجله روحانی برای چیست؟
🔸فضاسازی غیرواقعی و چندباره آقای روحانی ظرف چند ماه اخیر درباره نهایی شدن توافق با آمریکا، موجب اعتراض روزنامه اصلاحطلب شد.
🔻روزنامه آفتاب یزد، در گزارشی با عنوان «عجله دولت برای چیست؟» نوشت:
🔹اگرچه «حسن روحانی» از رو به اتمام بودن مذاکرات و نتیجه بخش بودن آن میگوید اما «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به سخنان «حسن روحانی» میگوید: مطمئن نیست که مذاکرات طرفهای برجام در وین در آستانه نتیجه دادن باشد. »
🔹وی که با شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفتوگو میکرد، با تکرار برخی ادعاهای بیاساس گفت که واشنگتن از اینکه مذاکرات وین در حال پایان یافتن باشد، اطمینان ندارد چرا که ما به آمادگی تهران برای بازگشت کامل به برجام مشکوک هستیم.
🔹بلینکن در پاسخ به پرسشی درباره سخنان روحانی مبنی بر اینکه نمایندگان غربی برای لغو تحریمهای اصلی علیه ایران توافق کردهاند و اکنون بحث درخصوص برخی نکات جزئی در حال انجام است، گفت: «حدس میزنم که در جریان باشید که این مذاکرات غیر مستقیم است. ما به طور مستقیم با ایران مذاکره نمیکنیم؛ این کار از طریق اتحادیه اروپا و سایر شرکا انجام میشود. معتقدم که ما پیشتر روشن کردهایم که هر یک از طرفین باید کاری انجام دهد تا به اجرای برجام بازگردد اما پرسش بیپاسخ این است که آیا ایران در واقع آماده است که به برجام بازگردد؟ هنوز چیزی معلوم نیست».
🔻آفتاب یزد در ادامه از قول یک تحلیلگر نوشت: اختلافات موجود، اختلافات پارادایمی است یعنی همان که موجب شد آقایان دل به توهم حل مسئله و رفع مشکل تحریم و رابطه با غرب و آمریکا ببندند و بر همین اساس گفتند هر گونه توافق بهتر ازعدم توافق است. الان هم آقای روحانی در همان موضع است. یعنی ایشان به هر قیمتی آماده توافق است. به همین دلیل هر چقدر هم تنازلی صورت گیرد ایشان عنوان میدارد توافق خوب است و عدم توافق به ضررشان است. لذا روحانی همان موضع اولیه برجام را امروز خیلی جدیتر دارد. خصوصا اینکه باید این توافق را در رقابتهای انتخاباتی خرج کند. و الا اگر موضع ملی باشد الان به هیچ عنوان بستری برای انجام توافق با طرف آمریکایی وجود ندارد.
🔸یادآور میشود بلینکن اخیراً تصریح کرد توافق برجام قابل برگشت نیست و باید بعدهای نظارتی مربوط به مباحث هستهای و غیرهستهای تقویت و طولانیتر شود.
هدایت شده از ثامن مازندران
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
✍ سعید میرزایی
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ رئیسجمهور باید طبیب اجتماعی باشد
✍ دكتر مهدي عباسي شاهكوه
🍃🌻🍃
🔻آیا میدانید یک اندیشمند و نظریه پرداز چگونه تئوری ارائه میدهد؟
🔸 یک پزشک را در نظر بگیرید:
اول: معاینه بیمار
دوم: تشخیص درد
سوم: ترسیم وضع مطلوب بیمار
چهارم: ارائه نسخه
🔹 اندیشمند در علوم انسانی همان طبیب اجتماعی است. او نیز همان طریقی را میرود که پزشکان طی میکنند:
۱_مشاهده بی نظمی و نارسایی
۲_ تشخیص درد و دلایل ناکامی
۳_ ترسیم وضعیت مطلوب
۴_ ارائه نسخه و راه حل
🔸 گاهی، اندیشمند به دلیل سستی و اتکا به کتابخانه و محیط دانشگاهی، از جامعه واقعی غافل میشود یا با سنجه ی نادرست و معیار غلط، از درک درد و بی نظمی عاجز میشود، لذا تئوری غلط و ناکارآمد میدهد.
🔹رئیس جمهور بعنوان بالاترین مقام اجرایی، باید درک دقیقی از مسائل سیاسی، اجتناعی، فرهنگی و اقتصادی کشور داشته باشد. او باید برنامه ای منسجم، کارآمد و البته منعطف داشته باشد تا بتواند دولت و کارگزاران خود را درست راهبری نماید.
🔒رئیسجمهور بدون اندیشه، نمیتواند دردی را درمان کند.
🔓او باید درد را مشاهده کند.
🔸بدون آنکه جامعه را لمس نکند، مشاهده اش، مبنای درستی ندارد.
🔺بیماری که دقیق معاینه نشود، دردش درست تشخیص داده نمیشود.
🔴 تشخیص نادرست، یعنی نسخه غلط!
🔵 رئیس جمهوری که مردم را نمیبیند، نمیتواند نسخه درست هم بدهد.
#روشنگری
#انتخاب_اصلح
هدایت شده از ثامن مازندران
51.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازنشر مستند روایت رهبری | قسمت اول
🔹مستند روایت رهبری، روایتی است از وقایع مربوط به انتخاب حضرت آیتالله خامنهای بهعنوان رهبر ایران.
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤ببينيد| ۳۲ سال پیش در چنین لحظاتی (ساعت ۲۲:۲۰) روح بلند و ملکوتی رهبر مستضعفان و آزادیخواهان جهان به ملکوت اعلی پیوست...
➕بخشی از قرائت وصيتنامه امام (ره) توسط حضرت آیت الله خامنهای
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از ثامن مازندران
1_1042373562.pdf
1.03M
🚨همه باید وصیتنامه امام را مطالعه کنند
🔻رهبر انقلاب: #وصیتنامه_امام، میثاق همیشگی امام با امّت است. همه باید این کلمات را درست بفهمیم و بر آن تدبّر کنیم، تا راه امام را اشتباه نکنیم.
⚠️کسانی که دم از امام میزنند، اما حاضر نیستند فکر امام و راه امام را بپذیرند و به آن تن بدهند، اشتباه میکنند. ۱۳۷۷/۳/۱۴
📝نسخه PDF وصيت نامه امام خمینی (ره)👆
هدایت شده از ثامن مازندران
🔰 به مناسبت سیودومین سالگرد رحلت امام (رحمهالله) منتشر شد:
👈🏻 اطلاعنگاشت | محورهای اصلی بیانات رهبر انقلاب در مراسم سالگرد رحلت حضرت امام در ۳۱ سال اخیر
🔹 بیانات سالیانه حضرت آیتالله خامنهای در مراسم سالگرد رحلت امام(ره) شامل مهمترین نظرات ایشان درباره شناخت امام خمینی و راه و هدف اوست. با توجه به اهمیت مباحث مطرح شده در این مجموعه بیانات، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR موضوعات محوری و جملات منتخب بیانات ۳۱ سال اخیر رهبر انقلاب در مراسم سالگرد رحلت امام(ره) را منتشر میکند.
🔍 بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=33232
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ
🔶️ صادرات به افغانستان یا اتحادیه اروپا⁉️
🔴 فرصت هایی که ضایع شد
کارشناس: حمید جعفری
تحلیل گر مسائل سیاسی
#انتخابات_۱۴۰۰
#مشارکت_حداکثری
#شبکه_مجازی_راه_۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | رهبر انقلاب: هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد. ۱۴۰۰/۳/۶
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ
شورایِ نگهبانِ قانون، مصلحت یا اعمال سلیقه⁉️
➖آیا مصوبه اخیر شورای نگهبان خلاف قانون بود؟!
➖ماجرای رد صلاحیت های سال ۱۳۸۰
کارشناس: محمد تقی زاده
تحلیلگر مسائل سیاسی
#انتخابات_۱۴۰۰
#مشارکت_حداکثری
#شبکه_مجازی_راه_۵۷
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: آرمانهای دولت انقلابی
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 روش ها و منش ها با مکتب سرلشگر شهید حاج قاسم سلیمانی باید تنظیم شود؛ تا اخلاص نباشد کارها پیش نمی رود...
#حضور_حداکثری
#انتخاب_درست_کار_درست
#مکتب_سلیمانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از ثامن مازندران
اعتراض نخبگان ایرانی در آمریکا و اروپا به مهرعلیزاده و همتی
جمعی از نخبگان ایرانی ساکن آمریکا و اروپا:
🔹تنزل سطح دغدغههای جامعه جوان علمی کشور به مسائلی همچون آب بازی، در شرایطی صورت میگیرد که دلیل عمده افزایش مهاجرت نخبگان را باید در عدم ثبات قوانین، عدم ثبات نرخ ارز، عدم شایسته سالاری و... جست و جو نمود.
🔹شگفت آن که مسببین وضع موجود، با اهانت به شعور مخاطب، سعی در دادن آدرس غلط به جامعه دارند.
🔹به دو نامزد مذکور که مدعی تحصیل در خارج از کشور بوده و در عین حال با بسیاری از مسائل نخبگان خارج از کشور بیگانهاند متذکر میشویم که طبق فرمایشات رهبری معظم انقلاب، ما نه تنها شاگردی کردن را ننگ نمیدانیم بلکه خود را به سلاح علم و دانش مجهز خواهیم نمود و پس از نیل به این هدف و کسب تجارب لازم به کشور بازخواهیم گشت.
🔹نخبگان و ملت فهیم ایران آزموده را نخواهند آزمود و در دام رفتارهای پوپولیستی و عوام فریبانه افراد فاقد برنامه گرفتار نخواهند شد.
هدایت شده از ثامن مازندران
💣 حمایت غیر رسمی ؛ خطری که انتخابات را تهدید میکند
🔹جواد امام، از چهرههای نزدیک به لیدر اصلاحطلبان و دبیر کل تشکل چپ "مجمع ایثارگران" در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری دولتی ایرنا پیرامون انتخابات ۱۴۰۰ گفته است:
*⃣"با توجه به اینکه ۹ نفر کاندیدایی که از سوی مجمع عمومی جبهه اصلاحات معرفی شده بودند، رد صلاحیت شدند؛ این جریان کاندیدایی ندارد و اگر جامعه ترغیب به حضور و رای شود در آن موقع باید این موضوع مجدد در جبهه اصلاحات بررسی شود و فکر نمیکنم که جبهه اصلاحات بخواهد مستقل از مردم تصمیم بگیرد."*⃣
✅نکته و نظر:
🔹اول آنکه باید این آموزه سیاسی را به آقای امام یادآور شد که اراده عمومی و همیشگی مردم به حضور در انتخابات است و اگر وسواسان خنّاسی نباشند که در گوش آنها از بیتأثیری صندوق رأی بگویند؛ هرگز در این عزم مقدس خللی پیش نخواهد آمد.
🔹دوم درباره گفتههای آقای امام در وهله اول باید دانست که حزب تحت امر او یعنی "مجمع ایثارگران" طی روزهای اخیر بیانیه تندی را با تأکید بر تحریم خاموش انتخابات منتشر و حتی در آن اصرار کرده است که مردم روند قانونی انتخابات را تحمل نخواهند کرد!
🔹و اکنون بدیهی ست که صحبتهای اشاره شده از وی در مصاحبه با ایرنا با مواضع حزب متبوع او متناقض است.
ما این تناقض را به این شرح حل میکنیم که؛ چپهای ستادی هیچ براوردی از واکنش نظام اسلامی به "تحریم خاموش انتخابات" ندارند و اصلا نمیدانند که در صورت ارتکاب به این خیانت سیاسی؛ نظام اسلامی چه برخوردی با آنها خواهد داشت.
🔹خاصّه اینکه چپها در جریان تحریم خاموش انتخابات مجلس یازدهم با برخورد خاصی مواجه نشدند اما در جریان انتخابات اخیر از لسان رهبر معظم انقلاب شنیدند که کنار گذاشتن وظیفه مشارکت در انتخابات، عمل به خواست دشمن است.
⚠️(دقت شود که وظایف خواص و احزاب سیاسی در انتخابات با وظایف مردم متفاوت است. وظیفه اصلی آنها حمایت رسمی از یک نامزد یا یک فهرست و در ادامه تشویق به مشارکت حداکثری است؛ دو گزینهای که چپهای ستادی هر دو از یکسال قبل عامدانه از دستور کار خود خارج کردند).
🔹اکنون چپها ماندهاند و طرحشان برای تحریم خاموش و البته برآوردی که ندارند!
این شرایط برای آنها ۳ گزینه را مطرح کرده است:
1⃣ شکستن راهبرد تحریم خاموش و حضور قاعدهمند در انتخابات
2⃣ ادامه راهبرد تحریم خاموش و پذیرفتن تمام هزینههای خیانت سیاسی
3⃣بهراه انداختن یک بازی دوگانه با روش "حمایت غیر رسمی از یک نامزد"!
🔹ما اگرچه نقشه اصلاحطلبان را از یکسال قبل رصد کردیم و در اختیار مخاطبان گذاشتیم اما درباره شرایط جدید تصمیم آنها نمیتوان به قطعیت نظر دارد و دقیقا نمیشود گفت که آنها کدامیک از ۳ گزینه فوق را طی یک هفته مانده تا انتخابات برمیگزینند!؟
🔹معالوصف تأکید بر این نکته ضروریست که گزینه سوم یا همان "بازی دوگانه" عملا فرقی با تحریم خاموش ندارد.
زیرا حمایت غیر رسمی اولا به معنی اعلام معارضه با نظام و ساز و کارهای قانونی کشور است.
و ثانیا واجد هیچ ارزشی نیست. چه اگر نامزد مورد حمایت غیر رسمی شکست بخورد؛ اصلاحطلبان میتوانند مدعی باشند که نامزد آنها در انتخابات نبوده و مردم حامی راهبرد شریرانه تحریم خاموش بودهاند!
🔹و اگر نامزد خاص پیروز شود؛ مردم شاهد به صحنه آمدن "مجاهدان شنبه" و ابنالوقتهایی هستند که در صبح فردای پیروزی یک نامزد خاص؛ فریاد أنا شریک سر خواهند داد.
🔹پرده بر افکندن از بازی تحریم خاموش و البته نفاق مستتر در "حمایت غیر رسمی" وظیفه مصرّح و ذاتی خواص دلسوز کشور است.
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مقایسه دو تفکر اجرایی کشور در 42 سال انقلاب
✅ما می توانیم : اقتدار، استقلال، عزت چون صنعت پرصلاب موشک با بردهای امنیت زا
⛔️ما نمی توانیم : انفعال ، وادادگی، خفت با کدخدا بودن چون صنعت پرزیان خودروسازی
انتخاب ما؛⁉️
✔️"ما می توانیم" با کارنامه کارآمد و عملکرد درست
✖️ما نمی توانیم "با وعده های تقریبا هیچ و...
کارشناس: ایمان عمویی
تحلیلگر مسائل سیاسی
#انتخابات1400
#خبرگزاری_بسیج
#شبکه_مجازی_راه_57
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ
کبوتر با کبوتر؛ باز با باز! همجنس خودمونو پیدا کنیم❗
جنسی به دل مردم میشینه که درد مردم رو چشیده باشه
کارشناس: حجت الاسلام ترابی نسب
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
هدایت شده از ثامن مازندران
⚠️ ایران ضعیف با صندوق های خالی
📌بعد از روی کار آمدن «بایدن» در کاخسفید، راهبرد آمریکاییها در قبال جمهوری اسلامی ایران وارد مرحله جدیدی شد و هدف راهبردی آن تحمیل توافقی فراتر از برجام است که مؤلفههای قدرت ج.ا.ا. همچون توانمندی دفاعی و نفوذ منطقهای آن را مهار نماید. با توجه به ایستادگی ملت و نظام ایران، تحمیل چنین توافقی کار سادهای بهنظر نمیرسد و نیازمند تضعیف ایران از درون و سطحی از مشغولسازی درونی است.
🔹در این میان دشمن که میداند «ایران قوی» مهمترین مانع در برابر تحمیل توافق ناعادلانه است، میکوشد با پایین آوردن سطح مشارکت در انتخابات پیش رو با استفاده از ابزارهای رسانهای و تبلیغاتی، «ایران ضعیف» را ترسیم نماید.
🔹ضلع دیگر پروژه «ایران ضعیف» از سوی پادوهای سیاسی، امنیتی و رسانهای نظام سلطه یعنی جریانات ضدانقلابی همچون سلطنتطلبان و منافقین و ... دنبال میشود. این جریانات مأموریت دارند اولاً تا حد ممکن مانع از افزایش مشارکت مردم در انتخابات شده و ثانیاً با آمادهسازی تیمهای تروریست و ضدامنیتی خود، پس از انتخابات، پروژه «تابستان داغ» را بهعنوان برجستهترین نماد «ایران ضعیف» کلید بزنند. بر این اساس است که یک عضو سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه سعودی به مردم ایران توصیه میکند: «رأی ندهید تا بتوانیم ایران را به آتش بکشیم و جنگ خیابانی راه بیندازیم.»
🔹درعینحال این پروژه بازیگران داخلیای نیز دارد که در حال تکمیل پازل آن هستند. یکی از بازیگران، جریان انحراف است که بهخوبی میداند در آتیه سپهر سیاسی ایران دیگر جایی ندارد، تصریح چندباره محمود احمدینژاد مبنی بر «رأی ندادن» از یکسو و پیگیری موج «مطالبه حکم حکومتی» در میان بدنه (با هدف جلوگیری از متمایل شدن هواداران به نامزدهای انتخاباتی) بخشی از سناریوی این جریان برای مانعتراشی در مسیر مشارکت عمومی است.
🔹درعینحال جریان غربگرای داخلی و بهویژه فتنه گران که شدت نارضایتی مردم از وضع موجود و مسببان آن را بهخوبی فهمیدهاند و شانس چندانی برای پیروزی در انتخابات متصور نبودند، تلاش میکنند، بر «سرد جلوه دادن تنور انتخابات» تأکید کرده و سناریوی خود را بر مرحله پس از انتخابات متمرکز کنند. آنها امیدوارند تا میزان مشارکت در سطحی پایینتر از انتخابات گذشته ریاست جمهوری باشد تا با غیردموکراتیک و غیرقانونی خواندن آن پروژه «ضرورت ابطال و تجدید انتخابات» مشابه فتنه 88 را کلید بزنند. طبیعی است که فتنه گران اگر مشارکت به عدد و نصاب قابل قبولی هم برسد آن را غیرواقعی و ساختگی اعلام خواهند کرد.
🔹در اینجا در صورت عدم تحقق این سناریو، فاز خیابانی این سناریو دنبال خواهد شد که پدید آوردن چالشهای امنیتی و بهتبع آن چالشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای کشور و تلاش برای «ضعیف کردن ایران» است.
🔹این فاز امنیتی، میتواند نقطه اتصال جریانات فتنه و انحراف از یکسو و جریان ضدانقلاب بوده و در ذیل «تابستان داغ» مسیر را برای تحمیل توافق مطلوب غرب برای تضعیف مؤلفههای اقتدار ملی ایران، هموار سازد.
✅ دعوت به حضور، باطلالسحر پروژه «ایران ضعیف»
✳️ مهمترین باطلالسحر این پروژه چندلایه و پیچیده، دعوت به حضور در پای صندوق رأی است. فراتر از اینکه افراد به چه کسی رأی دهند و نهایتاً چه کسی بتواند اعتماد اکثریت مردم ایران را به خود جلب نماید، تک شهروندان ایرانی برای خود مسئولیتی در قبال ایران عزیز متصور باشند و با دعوت یکدیگر به ایفای این نقش ملی، پروژه نظام سلطه را عقیم سازند.
#انتخابات
#سراج
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥قطب نما
✅ موضوع: راهزنان انتخاب درست
🍃🌻🍃
🌀 انتخابات ميدان انتخاب مردم است. آنجا که تودهها به صحنه آمده اند تا نخبه اي را در صدر بنشانند و سرنوشت دولت را براي چهار سال در اختيار او و تيم همراهش قرار دهند! در اين ميان اين مردم اند که همه کاره اند و نخبگان در تمناي راي آنان لحظه شماری می کنند! اما کار انتخابات به اين سادگيها هم نيست!
#روشنگری
#انتخابات
هدایت شده از خواهر ثامن شهرستان گلوگاه
رزمایش ثامن 11 چهارشنبه 26 خرداد ساعت 8 صبح الی 14