🇮🇷🇵🇸
🔰 ایران و جهان در روزی که گذشت
🍃🌹🍃
🔹کوییک بصورت رسمی ماشین پلیس ونزوئلا شد
🔹ترامپ رسماً نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییرداد
🔹گروهک تروریستی داعش با انتشار ویدئویی تهدید آمیز از بازگشت خود به سوریه خبر داد
🔹ادعای آمریکا دربارهٔ خنثیشدن بمبگذاری در حرم حضرت زینب(س)
🔹 آمریکا کمک به اوکراین را تعلیق کرد
🔹ناآرامی در حمص سوریه/ اعدام ۱۳ علوی
🔹شورای نگهبان از نظرات دو مجمع فقهی و حقوقی در قم و تهران استفاده میکند
🔹کاخ سفید خواستار تمدید سریع آتش بس در لبنان شد
🔹 ترامپ بازرسان کل مستقل را از ۱۲ آژانس دولتی اخراج کرد
🔹رئیسجمهوری عراق: دولت از حشدالشعبی خواسته سلاحهای خود را تحویل دهند
🔹کشف رشوهٔ ۳ میلیون یورویی در پارس جنوبی
🔹نامه ۱۵۴ نماینده مجلس به اژهای: قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس را بدون تبعیض در باره همه مصادیق آن اجرا کنید
🔹 ابتلای ۱۰۹۴ نفر به تب دنگی
🔹 بازدید رئیسجمهور و رئیس مجلس از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت
🔹۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت در اصفهان بازداشت شدند
🔹مصوبۀ اعطای زمین به خانوارهای دارای بیشتر از ۴ فرزند تایید شد
🔹اهدای جایزه صلح جهانی گاندی به ایران
🔹فقط ۲ درصد مردم خون اهدا میکنند
🔹ورود پیکر ۴۰ شهید تازه تفحصشده از مرز شلمچه
🔹 مصوبهٔ واردات خودرو توسط ایرانیان خارج کشور در مجمع تشخیص تأیید شد
🔹یمن بیش از ۱۵۰ اسیر ائتلاف سعودی را آزاد کرد
🔹دور دوم مبادلهی اسرا بین حماس و رژیم صهیونی
🔹 ایران، گوگلیترین کشور دنیا: در آمار رسمی ۹۷.۵٪ جستجوهای اینترنتی ایرانیها ازطریق گوگل است
🇮🇷🇵🇸
#تقویم_تاریخ
🔰 در چنین روزی:
🍃🌹🍃
▫️سال ۱۳۰۳
در آمار رسمی ۹۷.۵٪ جستجوهای اینترنتی ایرانیها از طریق گوگل انجام میشود
▫️سال ۱۳۲۴
احمد قوام، معروف به قوامالسلطنه، برای چهارمین بار مامور تشكیل كابینه شد. این كابینه تا ۱۸ آذر ۱۳۲۶ برقرار بود.
▫️سال ۱۳۳۴
به درخواست علمای قم و روحانیون در اعتراض به برگزاری رفراندوم ششم بهمن محمدرضا پهلوی از رفتن به مسجد و اقامه نماز خودداری كردند. منبرها تعطیل و فعالیت بسیاری از مسجد ها محدود شد.
▫️سال ۱۳۵۷
شاپور بختیار گفت: برای ملاقات با آیتالله خمینی اگر لازم باشد به پاریس خواهم رفت. امام(ره) در پاسخ فرمودند: بختیار غیرقانونی است و باید استعفا دهد، تا استعفا ندهد ملاقاتی در كار نیست.
پانصدهزار نفر از زنان، در یک تظاهرات بزرگ و باشکوه علیه رژیم پهلوی در تهران شرکت کردند.
میلیونها نفر در سراسر کشور طی تظاهراتی خواستار باز شدن فرودگاه مهرآباد برای بازگشت امام خمینی (ره) شدند.
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
سیاست روز .pdf
20.62M
🇮🇷🇵🇸
🔰#سیاست_روز (نشریه تحلیلی تبیینی)
🔸شماره ۲ | بهمن ۱۴۰۳
🍃🌹🍃
🔹ویژهنامه مروری بر جنایات #منافقین
از ابتدای شکل گیری تاکنون
🔸معاونت سیاسی سازمان بسیج
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
🇮🇷🇵🇸
🔰التماس برای مذاکره!
🍃🌹🍃
🔹برای لحظاتی از منظر یک سیاستمدار و یا یک مقام مسؤل در آمریکا به فضای سیاسی و رسانهای حاکم بر جریان اصلاحات بنگرید. تصویر و یا برداشتی که به شما دست میدهد چیست؟ جریان رسانهای اصلاحات دو خط را به موازات هم دنبال میکنند. با سیاهنمایی حداکثری اعلام میکنند کشور در شرایط دشوار و سخت قرار گرفته و نکته دوم اینکه در چنین اوضاعی راهی جز مذاکره با آمریکا باقی نمانده است! به عنوان نمونه این جملات علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیسجمهور را از نظر بگذرانید: "اگر شرایط تغییر نکرده و اصلاح نشود با سرنوشتی همراه با کاهندگی روزافزون، ضعیف و تهی شدن از درون مواجه میشویم و این همان خواست بدخواهان تاریخی ایران است. ما به اصلاحات سخت اقتصادی، بهبود وضعیت اجتماعی، زیستن آسوده مردم در جامعه و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم". یا اینکه حسین مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی بیان کرده که "شرایط امروز ایران، مانند شرایط سال ۶۷ بعد از سقوط فاو است"!
🔹تصویر و برداشت بیرونی از حال و هوای جریان سیاسی اصلاحات و رسانههای منسوب به آنان، کسانی را نمایش میدهد که ولع و اشتیاق به مذاکره فکر و رفتار آنان را فراگرفته است.از این عجیبتر و تأسفبارتر اما آن است که این جریان فکری هرگز قصد ندارد از تاریخ و حتی آموزههای روابط بینالملل عبرت بیاموزند. در زمینه موضوع برجام بین ایران و آمریکاییها مذاکرات مستقیم صورت گرفت. حتی کار به قدم زدن دو نفره وزرای امور خارجه نیز کشیده شد. آخر سر در ۱۸ اردیبهشت سال۹۷ دولت آمریکا به صورت غیرقانونی و یکجانبه از توافق هستهای خارج شد و ضمن بازگرداندن تحریمهای گذشته، تحریمهای بیسابقه و جدید علیه ملت ایران وضع کرد.این در حالی بود که جمهوری اسلامی ایران یکسال ضمن اجرای کامل تعهدات خود، در توافق هستهای باقی ماند.
🔹بسیار طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران در این شرایط، پیش شرط هرگونه مذاکره جدیدی را بازگشت آمریکا به توافق پیشین و اجرای تعهداتش موکول کند.به همین دلیل سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفتگوی ویژه خبری ۲۵دیماه ۱۴۰۳ اعلام کرد که "ما با دولت آمریکا در خصوص هستهای مذاکره نمیکنیم تا به برجام بازگردند؛فرمول برجام کماکان معتبر است و وجود دارد".
🔹بنابراین سخن بر سر امتناع و لزوم مذاکره نیست که نظام جمهوری اسلامی ایران همواره در ادوار مختلف بر اساس منافع ملی درباره آن تصمیمات مقتضی گرفته است؛ سخن بر سر این است که در پیش گرفتن چنین رفتارهایی از سوی جریان رسانهای اصلاحات که مملو از سیاهنمایی و ولع شدید به مذاکره است، کمترین منفعتی برای کشور تولید نمیکند.
✍🏼عزیز غضنفری
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
❇️ مقاومت چنین جوانانی پرورش میدهد
🍃🌹🍃
🔹مهلت رسمی ۶۰ روزهی آتشبس
میان لبنان و رژیم صهیونیستی پایان یافته.
رژیم صهیونیستی اما درخواست تمدید این مهلت را از آمریکا داشته است و در چنین شرایطی جمعی از مردم، مانند برخی از اهالی روستای یارون، بیتوجه به تصمیمی که آمریکا قرار است بگیرد، بازگشت به خانههایشان را شروع کردهاند
در هنگام بازگشت به روستایشان با تانکهای ارتش رژیم صهیونیستی رویارو شده و هیچ ترسی نداشتند و حتی نظامیان صهیونیست حاضر در این مناطق را مورد تمسخر قرار دادند.
این روحیه ناشی از مقاومت است، مقاومتی که برگرفته از ایمان و مبارزه با استکبار است.
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
🇮🇷🇵🇸
#سیره_شهدا
بسیجی شهید محمود برزویی
🕊◍⃟♥️🕊
✍ فرازی از وصیتنامه این شهید عزیز
🔹ای برادرانم، از شما میخواهم که راه شهدا، که همان راه حسین علیهالسلام است را ادامه بدهید و مبادا بیتفاوت از کنار این خونها بگذرید. ای خواهران حزبالله، #حجاب خود را حفظ کنید، زیرا حجاب شما از خون شهید بالاتر است.
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال ۵: چرا رهبری جلوی بعضی از اقدامات مسئولین را نمیگیرند؟
🍃🌹🍃
🔹پاسخ را از بیانات خود رهبر معظم انقلاب بخوانیم👇
یک مسئله، مسئلهی رهبری است؛ چیزی که در دنیا معمول نیست، در جمهوری اسلامی هست. ولایت فقیهی که امام بزرگوار ما معنا کردند، تعریف کردند، مطرح کردند و بعد پیاده کردند و بعد خود آن بزرگوار مظهر تام و تمام و کاملش بود - که هر کس ایشان را از نزدیک میشناخت، هرچه که میگذشت، خصوصیات برجسته و ممتاز این مرد بیشتر برای او آشکار میشد - یعنی یک مدیریت زنده و بالنده و پیشرونده. یک جملهای را امام بیان کردند: ولایت مطلقهی فقیه. یک عدهای با مغالطه خواستند این قضیه را به نحوی مشوب کنند و یک معنای غلط و تفسیر غلطی بدهند. گفتند معنای ولایت مطلقه این است که رهبری در نظام جمهوری اسلامی، مطلق از همهی قوانین است؛ مثل یک اسبِ مهار کنده شدهای، هر جا بخواهد، هر کار بخواهد، میتواند بکند. مسئله این نبود، این نیست. امام بزرگوار خودش از همه بیشتر به رعایت قوانین، به رعایت اصول، به رعایت مبانی، به رعایت جزئیات احکام شرعی مقید بود؛ و این وظیفهی رهبری است. در نظام جمهوری اسلامی، رهبری فقط تابع این نیست که کسی او را به خاطر اینکه شرائط را از دست داده، عزل کند؛ اگر این شرائط در او وجود نداشته باشد، خودش به خودی خود عزلشده است؛ این خیلی چیز مهمی است. رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی، مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوهی مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوهی قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوهی مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند.
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگرائیها قرار بگیرد.
در قضیهی هستهای، در آن دورهی اول که تلاطمهائی بود، بعضاً اقدامهائی انجام میگرفت که شاید مطلوب نبود. من آنجا در سخنرانی عمومی گفتم اگر چنانچه این کارها انجام نگیرد، خودم وارد میشوم. و همین هم شد. این معنای رهبری است؛ این یک چیزی است که از اسلام گرفته شده است؛ یک نکتهی مثبتی است در نظام اسلامی.
دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در قانون اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی نظام اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. البته این مسئله، مثالهای زیادی دارد؛ چون وقت کم است، به یکی از آنها اشارهی مختصری میکنم.
مسئلهی روابط با آمریکا، که در این چند سال چه کارها کردند، چه تلاشها کردند، در دورههای مختلفِ دولتهای گوناگون، تحت تأثیر عوامل مختلف. خب، این به حرکت عمومی نظام ضرر میزد، فایدهای هم برای وضع معیشت و زندگی مردم نداشت. اینجا ممانعت شد. و مسائل گوناگونی از این قبیل هست. ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
🇮🇷🇵🇸
🔰بررسی FATF در مجمع تشخیص آغاز میشود
🍃🌹🍃
«بررسی FATF در کمیسیون مشترک تشکیل شده برای این کار از هفته آینده آغاز میشود.» این خبر را «علی لاریجانی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد. به گفته لاریجانی «دستگاههای مختلف نظرات خود را مطرح و بررسی علمی در این کمیسیون انجام خواهد شد.» یکی از نهادهای مهمی که مستقیماً با موضوع FATF در ارتباط است، بانک مرکزی است؛ چراکه باید مجموعهای از اقدامات را برای پاسخ به انتظارات FATF اجرا کند؛ اما موضع رئیس بانک مرکزی درباره FATF چه بوده است؟
پیش از این «محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی به کرات نظر خود را درباره FATF بیان کرده است. او در تیرماه امسال و در جمع فعالان اقتصادی روسیه از برخوردهای سیاسی FATF با ایران و روسیه انتقاد کرد و پیشنهاد داد: «برای دور شدن از تحریمهای ظالمانه و سلطه دلار بر مبادلات مالی و بینالمللی، کشورهای عضو نهادی مشابه FATF تشکیل بدهند.» بهمن ماه سال گذشته نیز در اختتامیه دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی گفته بود «چه اشکالی دارد اعضای بریکس برای خود سازکاری مثل FATF و سوئیفت داشته باشند.» انتقادهای رئیس کل بانک مرکزی از FATF به دلیل برخوردهای سیاسی آن با ایران تنها مربوط به سال گذشته نمیشود. فرزین سال ۹۵ در یک گفتوگوی مفصل رسانهای در خصوص FATF میگوید: «بخشی از نگرانی ما استانداردهای دوگانهای است که بهدلیل نفوذ شدید آمریکا در این سازمانها ممکن است برای ما خطرآفرین باشد.» او ادامه میدهد: «هم برخی از توصیههای ۴۰ گانه و هم برخی تعهدات خواسته شده در برنامه اقدام، دور زدن تحریم را سختتر میکند. حتی فراتر از آن ممکن است مجبور شویم برخی از تحریمها را داخلی کنیم.» فرزین معتقد است: «تا زمانی که تغییری در تحریمهای ثانویه آمریکا صورت نگیرد، حتی اگر FATF ایران را از فهرست سیاه خارج هم کند، اتفاق جدیدی حاصل نمیشود.»
با وجود انتقادهای چندباره فرزین از سازکار سیاسی FATF و بی تأثیر بودن عضویت ایران در این نهاد، او بعد از ابقا در سمت ریاست بانک مرکزی با حکم پزشکیان تاکنون اظهار نظر جدی در این باره نداشته است. فقط در اواخر آبان ماه در پاسخ به سؤال یک خبرنگار گفت: «موضوع FATF را وزیر اقتصاد پیگیری میکند.»
البته این امکان وجود دارد که وزیر اقتصاد بتواند نظر او را تغییر دهد. پیش از این هم با وجود اینکه فرزین با افزایش یکباره نرخ ارز نیما به دلیل تأثیر آن بر روی تورم مخالف بود، در نهایت نظر وزیر اقتصاد را پذیرفت و نرخ ارز نیما را افزایش داد.
✍محمد پناهی
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰راه شاکرشدن با دعای #امام_کاظم علیهالسلام
🍃🌹🍃
#شهادت_امام_کاظم علیهالسلام
https://eitaa.com/samen_lorestan1401
https://eitaa.com/samen_lorestan
https://eitaa.com/tolidemohtava1401