🇮🇷🌸
🍀
✅#حدیث_روز
🍃🌻🍃
🌺 امام على علیه السلام: فاقِدُ البَصَرِ فاسِدُ النَّظَرِ.
👌 آن كه فاقد بینش است، رأیش بى ارزش است. میزان الحکمه، جلد اول
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 @samen_pirbakran
🍀
🇮🇷🌸
🔴 آرزو عیب نیست ولی همت به از آرزو‼️
🔻 جناب روحانی مسئول اجرایی کشور روز عید با ارسال پیامکی برای ملت ایران در کنار رفع اضطرار ناشی از بیماری کرونا آرزوی رفع تحریم ها و گشایش اقتصادی نمودند.
🔹 این آرزومندی فی نفسه خوب است بشرط آنکه تراژدی اقتصادی موجود ناشی از دلخوشی به نقطه های خیلی، توسعه وابسته و بی تدبیری داخلی و نباشد.
🔹 افق دید روحانی، در دو انتخابات ریاست جمهوری، فروش هرچه بیشتر نفت و سرازیر شدن ارز حاصل از آن به کشور و ایجاد اقتصادی صددرصد مصرفی و راهبرد توسعه وابسته بود که نظام سلطه نیز با رصد شعارهای انتخاباتی وی دقیقا از همین نقطه ضربات سهمگینی را برپیکر اقتصاد (تک محصولی) ایران وارد کرد و دونالد ترامپ رئیس جمهور اسبق آمریکا باهدف قراردادن اقتصاد، نفت محور، بگونه ی تحریم ها را برنامهریزی کرد که صادرات نفت ایران تقریبا به صفر نزدیک شد.
🔹 و این درحالی بود که بر اساس اقتصاد مقاومتی(درون افزایی و برون نگری) می توانست کشور را با کمترین آسیبی از تحریم ها عبور دهد..
🔹 آرزوی رفع تحریم ها بسیار خوب است به شرط آنکه دولت نیز آستین همت بالا زده و درصدد رفع مشکلات و پویایی اقتصاد برآید..
[ #زمانه: محفل نخبگانی تحلیلگران ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @samen_pirbakran
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر :
🌃هر هفته سه شنبه ها ساعت ۲۲
با بهره مندی از اساتید و کارشناسان سیاسی
همراه با پرسش و پاسخ آنلاین 🎤
🌷این جلسه استاد سیدحسین میردامادی کارشناس مسائل سیاسی🌷
💻 برای پاسخ به شبهات و سوالات به لینک وبینار مراجعه نمایید.
برای دسترسی به جلسه در محیط وبینار نیاز به نرم افزار خاصی نمی باشد و کافی است از مرورگر کروم با لینک زیر وارد جلسه شوید :
https://engage.shatel.com/b/hyk-zwf-qgt-bq9
👨💻جلسه وبینار همزمان در پیج های زیر نیز به صورت لایو قابل مشاهده است :
🖥 پیج اهل البصر :
https://instagram.com/ahlolbasar1?igshid=1aa4h9qx0g4ln
🖥 پیج آسدمجاهد لایو :
https://instagram.com/a_sed_mojahed_live?igshid=ynxn93hfzizg
🎥پخش زنده در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#ثامن
هدایت شده از رادیو بسیج بخش پیربکران
رادیو بسیج.mp3
4.8M
📣صوت
🎙 جریان فراماسونری در غرب و ایران(2)
🔹قسمت هجدهم
📻رادیو بسیج پیربکران
🔹پخش شده 3 فروردین 1400
تدوین و تهیه کننده و کارگردان: محمدمهدی کاظمی ونهری
صدا بردار: سید مجتبی موسوی ونهری
گوینده: محمدمهدی کاظمی ونهری
هدایت شده از صراط

پیوندهای مرتبطصوتعکس پوستری
نسخه قابل چاپ
۱۳۹۲/۰۳/۲۰
شاخصهای نامزد اصلح برای ریاست جمهوری یازدهم

حضرت آیتالله خامنهای در طول ۲۴ سال اخیر همواره به اقتضای جایگاه رهبری جمهوری اسلامی ایران در سخنرانیهای ایام منتهی به انتخابات، شاخصهایی را برای شناخت نامزد اصلح، برای مردم بیان میکنند. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، بخشهایی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی شاخصهای نامزد اصلح را که برگرفته از ۶ سخنرانی ایشان در سالهای ۹۱ و ۹۲ است، به ترتیب تاریخ بیانات منتشر میکند:
 کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد
توجه داشته باشید؛ انتخابات یک حق است و یک وظیفه است. ما هر کداممان به عنوان یک فرد از افراد این ملت، هم حق داریم در انتخابات شرکت کنیم، هم وظیفه داریم. آن کسانی که به نظام جمهوری اسلامی معتقدند، قانون اساسی را قبول دارند، هم از این حق میخواهند استفاده کنند، هم این وظیفه را میخواهند انجام دهند. همه باید این وظیفه را انجام دهند. یکی وظیفهاش این است که بیاید صلاحیتهای خودش را در معرض انتخاب مردم قرار دهد. هر کسی که در خود صلاحیتی احساس میکند و کار اجرائی بلد است، میآید و خود را در معرض انتخاب مردم میگذارد. ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائی را هم که در قانون اساسی است و شورای محترم نگهبان بر روی آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبستهی به نظام و قانون اساسی باشند؛ بخواهند قانون اساسی را اجرا کنند؛ چون رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسی را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد. کسانی که این را احساس میکنند، در آن میدان میآیند؛ کسانی هم که نه، قصد ندارند در این صحنه حاضر شوند، در صحنهی انتخاب کردن و کمک به پرشور شدن انتخابات شرکت خواهند کرد. بیانات در دیدار مردم قم ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
 نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد
این را همه بدانند که آنچه ما برای رئیسجمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهائی که وجود دارد. این را همه توجه کنند؛ رئیسجمهورِ هر دورهای باید امتیازات کسبی و ممکنالحصول رئیسجمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد. هر کسی بالاخره نقاط قوّتی دارد و نقاط ضعفی دارد. رؤسای جمهور ــ چه رئیسجمهور امروز، چه رئیسجمهور فردا ــ نقاط قوّتی دارند و نقاط ضعفی هم دارند. همهی ما همین جوریم؛ نقاط قوّتی داریم، نقاط ضعفی داریم. آن چیزهائی که امروز برای دولت و برای رئیسجمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیسجمهور بعدی وجود داشته باشد، اینها را باید در خود تأمین کند؛ آن چیزهائی که امروز نقاط ضعف شناخته میشود ــ که ممکن است شما بگوئید، من بگویم، دیگری بگوید ــ این نقاط ضعف را باید از خود دور کند. یعنی ما در سلسلهی دولتهائی که پشت سر هم میآیند، باید رو به پیشرفت باشیم، رو به تعالی و تکامل باشیم، تدریجاً بهترینهای خودمان را بفرستیم؛ هر کسی میآید، پایبند به انقلاب، پایبند به ارزشها، پایبند به منافع ملی، پایبند به نظام اسلامی، پایبند به عقل جمعی، پایبند به تدبیر باشد. اینجوری باید این کشور را اداره کرد. کشور، کشور بزرگی است؛ ملت، ملت باعظمتی است؛ مسائل تشویق کننده و مبشّر، فراوان است؛ مشکلات هم بر سر راه هر ملتی، و از جمله بر سر راه ما وجود دارد. آن کسانی که آمادهی این میدان میشوند، باید با کمال قوّت، با کمال قدرت، با توکل به خدا، با اعتماد به توانائیهای این ملت پیش بروند. بیانات در حرم مطهر رضوی ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
 توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد
ما عرض کردیم سلائق مختلف و هر کسی که احساس میکند توانائی دارد، بیاید وسط میدان؛ تودهی مردم و جمعیت عظیمِ دهها میلیونی ملت هم انشاءاللَّه وارد میدان خواهند شد؛ اما در محاسبه، آن کسانی که داوطلب میشوند، اشتباه نکنند؛ بدانند مدیریت اجرائی کشور یعنی چه. نه در ارزیابیِ نیازی که کشور به یک قدرت اجرائی دارد، اشتباه کنند، نه در ارزیابی توانِ خودشان اشتباه کنند. اگر چنانچه ارزیابی درستی انجام دادند، بیایند توی میدان؛ ملت هم نگاه میکند، انتخاب میکند. بیانات در دیدار کارگران و فعالان بخش تولید کشور ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
 معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد
نامزد انتخابات اولاً باید به خدا و به این انقلاب و به قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً دارای روحیهی مقاو