سلام
بعضی وقتها مطالبی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری و توصیف برخی کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری بارگذاری میشود که آدم تعجب میکند. چه کسی این مطالب را مدیریت میکند.
اولاً مقام معظم رهبری در سخنرانیهای مکرر ویژگیهای رئیس جمهور را بیان کردند و در سخنرانی نوروز امسال نیز بصورت ویژه به آن پرداختند.
دوماً پس از ثبت نام داوطلبان و خروجی لیست افراد واجد شرایط. افراد مورد نظر معرفی ومورد توجه ملت قرار خواهد گرفت.
سوما برای ثبت نام تا اعلام احراز صلاحیت ها قانون و مقررات مربوطه وجود دارد و باید مورد احترام و پذیرش قرار گیرد.
چهارم مصداقی ورود کردن حالا قبل از آن مراحل نوعی بی دقتی و برهم زدن افکار عمومی وبخصوص دوستداران انقلاب اسلامی میگردد.
تقاضا میشود ضمن پرهیز از مباحث بیهوده و نگران کننده. فعلاً ویژگیها. مصادیق و توانائی های مورد نیاز برای حل مشکلات کشور را مورد بحث و بررسی قرار دهید.
رئیس جمهور باید از حداقل توانایی های اقتصادی. سیاسی. اجتماعی. فرهنگی برخوردار باشد و برامور سیاسی و دیپلماسی منطقه وجهانی شناخت و تجربه را داشته باشد و در حداقل آن تجربه و دانش عمومی آنرا دیده یالمس کرده باشد.
بااین فرایند بیائیم بدور از مصادیق و بدون در نظر گرفتن افراد. حد وحدود این توانیها و نمونهها و نیازهای موجود در کشور را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهیم
دولت جوان. مومن و انقلابی مورد نظر نظام و رهبری و جریان انقلابی است و احترام به ضوابط و مقررات و تبعیت خروجی آن از ویژگیهای عناصر همسو با همین فرایند است.
آنچه در این ویژگی بعنوان جوان مورد توجه قرار گرفته است. سن و سال افراد نیست و حضرت آقا شهید بسیجی حاج قاسم سلیمانی رابا این توان و با آن ویژگیها را بعنوان نیروی جوان ( توانمند) مثال میزنند
🇮🇷🌸
🍀
✅ حجت الاسلام والمسلمین حاجیصادقی؛
منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نمیشود/سپاه و بسیج ورود مصداقی در انتخابات ندارد
🍃🌻🍃
🔻حجتالاسلام و المسلمین عبدالله حاجیصادقی در همایش بصیرتی بسیجیان در حسینه عاشقان کربلا ساری، با اشاره به نقش مردم مازندران در انتخابات پیش رو اظهار کرد: همان طوری که در دوران دفاع مقدس لشکر ۲۵ کربلا خط شکن و پیشتاز و از لشکرهای برجسته و ممتاز بود در قرن و دوران جدید هم مردم مازندران ادامه دهندگان شهدا باشند و بتوانند افتخار دیگری را خلق کنند.
🔸وی در ادامه سخنان خود به اهمیت حضور حداکثری در انتخابات پرداخت و با بیان اینکه باید کاری کرد تا در انتخابات حاکمیت خدا و گفتمان امام و رهبری تقویت و ترویج شود، افزود: انتخابات در شرایط فعلی یک تحول و نوسازی در مهمترین رکن نظام ولایی است.
🔹نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با قدردانی و تحسین مردم ایران اسلامی که با بصیرت و مقاومت در برابر همه تهاجم فکری و فرهنگی دشمن ایستادند و فریب دشمنان را نخوردند، تصریح کرد: مردم در برابر فشارها، تحریمها، تهدیدها، فتنهها و نیز در برابر همه هجمههای دشمنان معجزاسا ایستادند؛ لذا این بصیرت ومقاومت مردم بوده است که نظام ولایی را ۴۰ ساله کرده است.
🔸وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که مهمترین قوه تاثیرگذار قوه مجریه است و باید یک تحول در قوه مجریه بوجود بیاید، خاطرنشان کرد: اصل حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات مهم است لذا سیاست نظام و رهبری حضور حداکثری امت در انتخابات است.
🔹حاجی صادقی با بیان اینکه منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نخواهد شد، تاکید کرد: سپاه و بسیج هیچ گونه ورود مصداقی در انتخابات ندارد؛ و نباید به غوغاسالاریهای دشمن اعتنا کرد لذا سپاه و بسیج از شاخصها دفاع میکنند، اما نه گرایشی به کسی دارند و نه کسی را تخریب میکنند.
🔸حاجی صادقی با بیان اینکه سپاه و بسیج در آزمون بزرگ، انتخابات طبق تدابیر حکیمانه و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب رفتار میکنند، تاکید کرد:امروز انسجام، یکدلی و یک سخنی در سپاه حاکم است و دشمنان خیال واهی نکنند، حواس سپاه در برابر غوغاسالاری و جریان سازی دشمن که در تلاش برای مشغول سازی نیروهای انقلابی است، جمع است و با دکترین سیاسی طبق تدابیر رهبری نه گرفتار مصداق سازیها شده و نه دچار اختلاف میشود.
🔺نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه حرف تمام سپاه و بسیج در انتخابات حضور حداکثری اقتدار آفرین و انتخاب سربازی برای ولایت است، گفت: هرکسی مصداقی به سپاه نسبت داد و یا گفت مصداق سپاه چه کسی است دروغ میگوید. چرا که نقش سپاه و بسیج فقط بصیرت افزایی است.
📌مصاحبه معاون سیاسی سپاه؛ آنچه بود و آنچه نیست!
🔸مصاحبه معاون سیاسی سپاه و تشریح سیاستهای سپاه در قبال انتخابات همچنان بهعنوان یکی از رخدادهای بحثبرانگیز حوزه سیاسی به شمار میرود. فضاسازیها و تحلیلهای گوناگون ارائهشده حولوحوش این واقعه نباید نقطه روشن و متعالی این مصاحبه مهم را که متن ماجرا به شمار میرود به حاشیه ببرد.
🔸نکات تحلیلی:
🔹آنچه در مصاحبه سردار جوانی بود، توجه دادن افکار عمومی به سندی مهم در عرصه کنشگری سیاسی سپاه تحت عنوان دکترین رفتار سیاسی سپاه بود که بر این اساس معیاری عمومی برای قضاوت افکار عمومی نسبت به عملکرد سپاه به دست میآید. آنچه در اظهارات سردار جوانی بود و درخشندگی داشت، این است که سپاه بیشتر از پیش مصمم است به الزامات عدم ورود مصداقی در انتخابات پایبند باشد و بر این اساس سلامت و صیانت از حرکت سیاسی سپاه را تضمین کند. آنچه که در مصاحبه معاون سیاسی سپاه بود و برجستگی داشت این بود که سپاه در صیانت از اهداف متعالی خود، در برابر افراد هرگز دچار تردید نمیشود. آنچه در سخنان سردار جوانی بود نشان دادن و نشاندن سپاه در موقعیتی فراتر از احزاب و اشخاص است و نظر سپاه در این زمینه قطعی، منسجم و هماهنگ است که سپاه در زمینه تخلفات انتخاباتی هیچ خط قرمزی ندارد. نکته متمایز در گفتگوی سردار جوانی، واقعیتنمایی این موضوع به افکار عمومی و خاصه عناصر انقلابی جامعه بود که هیچ فردی کاندیدای سپاه نیست و سپاه نیز از هیچ فردی حمایت نخواهد کرد.
اما از دیگر سو آنچه در مصاحبه معاون سیاسی نبود و برخی با تحلیلهای غرضآلود به دنبال آناند تا این حواشی را به متن تحولات بکشانند، رقابتها و اختلافات درونی سپاه است. القای ناتوانی سپاه در حل مسائل داخلی خود که برخی میخواهند در این روزها به آن ضریب دهند، هیچ وجهی ندارد. سپاه پاسداران در مسیر عزتمندانه خود با فراز و نشیبهای گوناگون همراه بوده است، اما درنهایت از همه مسائل و چالشها عبور کرده است. سپاه در حرکت بیش از چهلساله خود در کدام موضوع متوقف شده و از حل کدامین مسئله عاجز مانده که برخی از دوستان بخواهند مضطرب شوند و برخی دشمنان تصور کنند هماینک فرصتی برای اقدام علیه سپاه یافته اند.
🔸نکته نهایی:
🔹سیاست سپاه در عرصه سیاست و خاصه انتخابات، همان است که معاون سیاسی سپاه ترسیم کردند، سیاستی که مورد تأیید و حمایت همه جانبه همه پاسداران در همه سطوح است.
🔴 جایگاه «سخنگویی» و مرجعیت «سیاسی» در سپاه
🔻 سپاه از بدو تاسیس با فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دارای دو رکن اساسی فرماندهی و نمایندگی بود. اما از همان روزهای آغازین شکلگیری این نهاد مقدس، رکن سومی وجود داشت که در کنار دو حوزه فرماندهی و نمایندگی ایفای نقش میکرد و آن «دفترسیاسی» بود. جایگاه این بخش از سپاه در آن سالها در حدی بود که فرمانده کل، نماینده امام در سپاه و رییس دفتر سیاسی سه نفری بودند که برای ارائه گزارش و جلسات محدود به محضر رهبرکبیر انقلاب شرفیاب میشدند و در تعامل با مسئولان ارشد نظام امورات سپاه را پیگیری میکردند.
🔹تشکیل دفتر سیاسی سپاه نشات گرفته از دغدغههایی بود که برای صیانت از سپاه در برابر اندیشههای ضد اسلامی و تفکرات مارکسیستی، لیبرالیستی و التقاطی مطرح میشد. این دفتر که بعدها به عنوان «اداره سیاسی» و امروز با عنوان «معاونت سیاسی» سپاه شناخته میشود، در ساختار سپاه، زیرمجموعه نمایندگی ولی فقیه است که یکی از وظایف آن بر اساس قانون اساسی، اساسنامه سپاه و تدابیر و فرامین امام(ره) و مقام معظم رهبری، درکنار مشورت دهی به فرمانده کل سپاه در زمینه سیاسی، تجزیه و تحلیل مسائل سیاسی کشور، دفاع از مواضع انقلاب اسلامی، افشای توطئههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی و آگاهسازی سیاسی کارکنان، وظیفه اعلام مواضع سیاسی سپاه در رسانهها است که این مهم در قالب مصاحبهها، تحلیلهای مکتوب و غیر مکتوب و حتی در صورت لزوم بیانیههای تحلیلی انجام میشود. از این رو مرجعیت سیاسی در نهاد مقدس سپاه با معاونت سیاسی است و این مهم در طی سالیان متمادی و در جریان رویدادها و حوادث سیاسی بیشتر نمایان شده است.
🔹روابط عمومی سپاه هم که متولی سخنگویی سپاه از سوی نماینده ولی فقیه و فرمانده کل سپاه است، از دیگر معاونتهایی است که از نظر ساختاری زیر مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه است که متولی اطلاعرسانی درباره اخبار و برنامهها و اقدامات مهم سپاه در زمینههای نظامی، فرهنگی و اجتماعی در کل مجموعه سپاه است که مصادیق آن را میتوان در اطلاعرسانی همایشها و رزمایشها، نشستهای خبری فرماندهان و مسئولان و اطلاعرسانی درباره فعالیتهای اجتماعی سپاه در حوزههای محرومیتزدایی و خدمترسانی و نقشآفرینی سپاه در حوادث غیرمترقبه و موضوعاتی از این قبیل جستجو کرد. مسئول این معاونت در جایگاه سخنگویی سپاه در صورت لزوم نسبت به اخبار منتشر شده درباره سازمان سپاه واکنش نشان میدهد و به تبیین و تشریح واقعیت موضوع میپردازد.
🔹با توجه به آنچه گفته شد، مرجعیت سیاسی سپاه با معاونت سیاسی است که موضع کلیت سازمان اعم از فرمانده کل و نماینده ولی فقیه در سپاه را در موضوعات سیاسی اعلام میکند. شبیه آنچه در مصاحبه اخیر سردار جوانی معاون سیاسی سپاه درباره مواضع سپاه در خصوص انتخابات و عدم حمایت این نهاد از احزاب، گروهها و نامزدهای ریاست جمهوری منتشر شد.
🖌 #علی_عرفانی
#مذاکرات_وین
🔴 #تحلیل | توپ در زمین آمریکاست
🔻 #زمانه| روز گذشته «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «هدف ما از مذاکرات وین، تفاهم بهتر درباره نحوه رسیدن به وضعیت پایبندی در برابر پایبندی است.»
🔹پایبندی در برابر پایبندی موضوعی است که از ابتدا مورد تایید و تاکید طرفهای برجام بود و بندهای ۲۶، ۳۶ و ۳۷ برجام نیز برای حفاظت از این رکن محوری در برجام گنجانده شد و قطعنامه ۲۲۳۱ هم پشتوانه همین مبنا بود.
🔹گذشت زمان نشان داد که آمریکا از همان ابتدا تمایلی برای اجرای تعهدات برجامی خود نداشته و این عدم تعهد به برجام فقط مختص دولت ترامپ نبوده و نیست، زیرا اوباما ۷ بار آشکارا برجام را نقض کرد.
🔹پایبندی ایران به تعهدات اما؛ این پیام غلط را به آمریکاییها منتقل کرد که تهران بدنبال پایبندی به برجام به هر قیمتی است و نه تنها باعث تنبه آمریکا نشد بلکه کشورهای اروپایی متعهد به جبران خسارتهای ناشی از خروج آمریکا از برجام را هم دچار توهم کرد.
🔹از اردیبهشت سال ۹۸ با ابلاغ شورای عالی امنیت ملی روند کاهش پایبندی ایران به تعهدات برجامی آغاز شد و با تصویب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» تکمیل گردید.
🔹اکنون با اعتراف دولت بایدن به شکست فشار حداکثری، آمریکا رسما راهبرد پایبندی در برابر پایبندی را با تاکید بر اینکه هیچ اقدامی قبل از ورود مجدد ایران به اصل پایبندی انجام نخواهد داد اعلام کرده است.
🔹آژانس تا ماهها پس از خروج آمریکا از برجام با انتشار ۱۵ گزارش رسمی بر پایبندی ایران صحه گذارده و اقدامات کاهش تعهد ایران پس از آن تنها بدلیل در پیش گرفتن اقدامی جبرانی در واکنش به عهدشکنی آمریکا بوده است.
✅ #سرخط_تحلیلے | از این رو تنها در صورتی امکان احیای اصل پایبندی در برابر پایبندی وجود دارد که دولت آمریکا به عنوان عضو نقض کننده «اصل پایبندی در برابر پایبندی»، رفتار خود را عملا تغییر داده و با لغو یکباره همه تحریمها پایبندی خود را به تعهدات برجامی اثبات کند.