♨️یکصد و نود و یکمین جلسه گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع :
دستاوردهای انقلاب اسلامی
🌏سخنران این جلسه : استاد گرامی
جناب آقای دکتر قربانعلی محبوبی
دکتری مطالعات بین الملل
دکترای علوم سیاسی
هادی سیاسی کشوری
زمان: سه شنبه ۱۶ بهمن ماه ساعت ۲۰:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
#فجر_مقاومت
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۵۷۸ قرآن کریم شامل آیات ۲۰ تا آخر سوره مبارکه قیامه و آیات ۱ تا ۵ سوره انسان
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَفضَلُ الذِّکرِ القُرآنُ بِهِ تُشرَحُ الصُّدورِ وَ تَستَنیرُ السَّرائِرِ» برترین ذکر، قرآن است، به وسیله آن سینهها گشوده و پوشیدهها روشن شود. (شرح غررالحکم ۲/۴۵)
🎙 استاد پرهیزگار
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
جنایات پهلوی قسمت پنجم.mp3
4.77M
🇮🇷🇵🇸
#رادیو_ثامن ۹۵
🔰جنایات پهلوی، قسمت پنجم
🍃🌹🍃
5⃣ موضوع: واگذاری مناطقی بین قصر شیرین و خانقین
#جنایات_پهلوی | #دهه_فجر
#فجر_مقاومت | #بهار_انقلاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🇵🇸
🔰ایلان ماسک: شیوع کرونا کار آمریکا بود
🍃🌹🍃
🔹ایلان ماسک: آیا میدانستید که آژانس توسعه بینالمللی #آمریکا (USAID) با استفاده از مالیاتهای شما، تحقیقات مربوط به سلاحهای بیولوژیکی، از جمله ویروس #کرونا را تأمین مالی کرده است که جان میلیونها نفر را گرفته است؟»
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🇵🇸
🔰جبهه فراگیر مردمی؛ در برابر دشمن غیرقابل اعتماد
🍃🌹🍃
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند سخنرانی اخیر، با اشاره به بدعهدی دشمنان، بر موضوع مراقبت و صیانت از #منافع_ملی در عرصه سیاست خارجی در مقابل دشمنان ملت ایران تأکید کردهاند. اما آنچه نقش اصلی و تعیینکننده در تحقق منافع ملی ایفا میکند، ایجاد انسجام و جبهه فراگیر مردمی در عرصه داخلی و پرهیز از دوقطبیسازی است. تکثر سلایق و گرایشهای سیاسی در ذات فرهنگ سیاسی جامعه ایرانی وجود دارد. اما این تنوع هیچ گاه نباید برای کشور از طریق دوقطبیسازیهای پر ضرر و آوردن مسائل فرعی و حاشیهای به متن و اصل، تبدیل به تهدید گردد؛ چیزی که مع الاسف به آسانی در جامعه ما تولید میگردد.
🔹رهبر حکیم انقلاب اسلامی در آذر ۱۴۰۲ بیان داشتند که در اینگونه مواقع راهکار آن است که بر #اصول و مبانی پایدار بایستیم و در حیطه سلایق اغماض به خرج دهیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با بسیجیان در ۵ آذر ۱۴۰۲ فرمودند: در کشور مدام دوقطبی درست میکنند: طرفدار زید، طرفدار عمرو؛ طرفدار فلان فکر، طرفدار [فلان]؛ این حرفها چیست! آن کسانی که مبانی شما را، اصول شما را، دین شما را، انقلاب شما را، ولایت فقیه را، این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند.
🔹در این باره نخست بایستی بکوشیم ببینیم مشکل اساسی در این باره چیست که جامعه به سمت تنفر و تفرقه سوق پیدا میکند. مسئله اساسی در شکلگیری گرایشهای ضد انسجام ملی،صفر و صدی دیدن قضایا و عملکرد عناصر سیاسی است. در اینجا گویی قانون "همه یا هیچ" حکمفرماست. یعنی اگر عناصر سیاسی "همه" سلایق و خصلتهای سیاسی یکدیگر را ندارند، گویی "هیچ" محدوده و عقاید مشترکی با يکديگر ندارند. گاه توجه نمیشود که بین صفر و صد اعداد و نقاط دیگری نیز هست. اینکه نیروهای سیاسی که همفکر و هم سلیقه ما نیستند، پس دقیقاً در نقطه مقابل ما هستند، پدیدهای مخاطرهآمیز است. مشکلات سیاسی و اجتماعی ناشی از آن نیز دقیقاً از همین جا آغازمیشود.چرا که به فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی ایجاد دو قطبیهای کاذب، بیفایده و البته پرضرر است. یک ملت منسجم و متحد است که بر هر دشمنی فائق میآید.
🔹پیامدهای تفرقه، تنفر و دوقطبیسازی در جامعه آن است که اخلاق عمومی را زایل میکند؛ خشم و نفرت در جامعه میپراکند؛ انسجام اجتماعی را دچار مشکل میکند؛ چهره و شخصیت جهانی نظام را مخدوش ساخته و راه توطئهگری دشمنان را در مقطع حساس کنونی منطقهای و جهانی هموار مینماید.
🔹رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خصوص توجه به انسجام داخلی در ۲۱ دیماه ۸۸ فرمودند "من این را بارها گفتهام؛ اثبات و نفی ما نسبت به اشخاص، ناشی است از جمعبندیای که ما نسبت به این آدم یا نسبت به این دولت یا نسبت به این جریان داریم. این به معنای این نیست که هیچ نقطه منفیای در این جايی که ما داریم تأییدش میکنیم، نیست؛ خوب، چرا، نقطه منفی هم هست؛ منتها من وقتی مقایسه میکنم بین آن نقطه منفی و آن نقاط مثبت، میبینم که آن نقاط مثبت ترجیح پیدا میکند. خوب، نتیجه جمعبندی میشود این. به نظر من باید اینجوری عمل کرد".
🔹بر اساس این فرمایش رهبری معظم انقلاب اسلامی در این صورت است که میتوان راه تحقق جبهه فراگیر داخلی در این شرایط حساس داخلی و منطقهای را محقق ساخت. باید از سلائق سیاسی و اجتماعی عبور کرد و بر اصول و مبانی اصرار ورزید. الزام ضروری دیگر اصلی فرعی کردن مسائل است. در این زمانه حساس، ما محکوم به تمرکز بر اصول و کنار نهادن فرعیات و حواشی هستیم.
✍🏼 عزیز غضنفری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb