eitaa logo
محتوای ثامن برخوار
130 دنبال‌کننده
30.6هزار عکس
20.8هزار ویدیو
1.5هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
episode1.mp3
6.9M
🍃🌹🍃 🔰شمارش معکوس سقوط پهلوی و پیروزی انقلاب 🔸قسمت اول : جرقه های پیدایش انقلاب
episode2.mp3
7.35M
🍃🌹🍃 🔰شمارش معکوس سقوط پهلوی و پیروزی انقلاب 🔸قسمت دوم : اشتباه سیاسی تاریخی شاه
episode3.mp3
9.12M
🍃🌹🍃 🔰شمارش معکوس سقوط پهلوی و پیروزی انقلاب 🔸قسمت سوم : گام های نخست انقلاب با خون شهدای قم
episode4.mp3
10.84M
🍃🌹🍃 🔰شمارش معکوس سقوط پهلوی و پیروزی انقلاب 🔸قسمت چهارم: عبادت از سر تفرعن
بسته هفتم رزمایش ثامن ۴۵ 👆
یک بسته که آخرین بسته هم میباشدفردا ان شاءالله بارگذاری خواهدگردید.
🔴بخشی از متن یاداشت اجرایی آمریکا علیه ایران که ترامپ آن را قبل از دیدار با نتانیاهو امضا کرد و در رسانه ها کمتر به آن پرداخته شد: ▪1- ایران نباید سلاح هسته‌ای و موشک بالستیک قاره‌پیما داشته باشد ▪2- باید با توسعه موشکی و همچنین سایر تسلیحات و توانمندی‌های نامتعارف و متعارف ایران مقابله کرد ▪3- شبکه تروریستی ایران باید خنثی شود ▪در ادامه این یادداشت دستوراتی به وزارت خانه های آمریکا برعلیه ایران داده شده است ▪وزارت خزانه‌داری آمریکا: اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر دولت ایران ازجمله تحریم و اعمال میکانیسم های اجرایی علیه افرادی که تحریم را دور میزدند ▪وزارت خارجه آمریکا: اجرای کارزاری برای صفر رساندن صادرات نفتی ایران با همکاری وزارت خزانه داری و همچنین اصلاح معافیت تحریمی ▪نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل: همکاری با متحدان واشنگتن برای بازگرداندن تحریم ها و محدویت های بین المللی (مکانیسم ماشه) ▪همچنین در این یادداشت ذکر شده است که ایران حامی تروریست است و دستیابی ایران به سلاح هسته ای جهان متمدن را تهدید می کند!
✅ امروز اتفاق خوبی در لبنان افتاد. ترکیب دولت نواف سلام اعلام شد که در این ترکیب پنج وزارتخانه به شیعیان یعنی حزب الله و امل رسید؛ _وزیر کشور : احمد حجار _وزیر دارایی : یاسین جابر _وزیر بهداشت : راکان ناصرالدین _وزیر کار : محمد حیدر _وزیر آوارگان : کمال چهاده آمریکا و صهیونیست های لبنانی فشار سنگینی را به لبنان وارد کردند تا مانع از حضور حزب‌الله در ساختار سیاسی لبنان شوند و حزب را هرچه بیشتر منزوی کنند اما با تدبیر و هماهنگی نبیه بری و حزب، الحمدلله تیرشان به سنگ خورد و یک پيروزي ارزشمند برای مقاومت رقم خورد. جبران باسیل از جریان مارونی لبنان که سابقا در ائتلاف با مقاومت بود و اخیرا علیه حزب‌الله شده بود نیز با یک شکست سنگین، هیچ کرسی به دست نمی‌آورد و اینگونه حزب‌الله محکم در عرصه سیاسی لبنان تثبیت می شود.
ده فرمان راهبردی رهبر معظم انقلاب در سخنرانی ۱۹ بهمن۱۴۰۴ 1⃣ مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نمی‌کند. تجربه نشان داده که آمریکا عهدشکن و غیرقابل اعتماد است. 2⃣ در برابر هر تهدید دشمن، پاسخ قاطع و متقابل خواهیم داد. تعرض به امنیت ایران، بی‌پاسخ نخواهد ماند. 3⃣ حل مشکلات کشور در گرو تلاش داخلی است. مسئولان متعهد و ملت متحد، کلید پیشرفت و رفع موانع‌اند. 4⃣ تحریم‌ها با عقب‌نشینی و سازش برداشته نمی‌شوند. راه‌حل، تقویت تولید ملی و اقتصاد مقاومتی است. 5⃣ ارتش باید همواره در مسیر قدرت‌یابی و آمادگی دفاعی حرکت کند. روزی که درگیری نیست، روز تقویت است. 6⃣ نهضت نوآوری نظامی باید ادامه یابد. ارتش، سپاه و وزارت دفاع، پیشران این حرکت راهبردی باشند. 7⃣ نظامی‌گری وابسته، ارتش را بی‌هویت می‌کند؛ استقلال تسلیحاتی و فرماندهی ملی، رمز اقتدار است. 8⃣ ۲۲ بهمن نماد اتحاد ملی است. این وحدت، عامل پیروزی انقلاب و ضامن بقای آن خواهد بود. 9⃣ نقشه‌های آمریکا روی کاغذ می‌ماند. واقعیت، ایستادگی ملت ایران و ناکامی دشمنان است. 🔟 مقاومت، عقلانیت و عزت، اصول اساسی سیاست جمهوری اسلامی است و از این اصول عقب‌نشینی نمی کند.
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترامپ دعوت به تسلیم کرده، نه مذاکره! ▪️حسین شریعتمداری: آمریکا سقف مذاکره را از قبل تعیین کرده در واقع نتیجه از قبل مشخص است بعد می‌گویند بنشینیم مذاکره کنیم تا به اینها برسیم! ترامپ در واقع دعوت به مذاکره نکرده، دعوت به تسلیم کرده است.