30.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل روانشناختی رهبر انقلاب از دو نوع نگاه متفاوت به نقاط قوت و ضعف
نگاه انقلابی در مقابل نگاه ارتجاعی
🇮🇷
📝 قشنگ نوشته:
❄️🌹❄️
1⃣ ازدواج دختر ١٧ ساله ما میشه کودک همسری/ رابطه جنسی آزاد دختر ١٧ ساله غربی میشه آزادی انسان
2⃣ بازی نکردن ما با اسرائیل میشه سیاسی کردن ورزش/ بازی نکردن اونا با روسیه میشه اتحاد علیه دیکتاتوری
3⃣ موشک های ما تهدیدی برای بشریت/ کلاهک های هستهای اونا ضامنی برای صلح جهانی
✍عبدالله گنجی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 علیرغم فراخوان رسانههای معاند و ضدانقلاب برای تجمعات ۲۷ بهمن چند نفر شرکت کردند؟🤔
❄️🌹
🔻مجموعا کمتر از هزار نفر شرکت کردند. جمعبندی تجمعات و اغتشاشات روزگذشته نشان میدهد پیرو فراخوان ضدانقلاب جهت تجمع ۲۷بهمن، تجمعاتی در ۲۰ نقطه تهران با جمعیتی در حدود ۹۰۰ نفر شکل گرفت.
🔸براساس این گزارش در شهر تهران، محور کلی تجمعات عمدتاً با شعارهای ساختارشکنانه و در برخی موارد با مسدود کردن خیابان همراه بود.
🔹علاوه بر تهران، تجمعات محدودی در برخی شهرها از جمله؛ اراک (۵۰نفر)، ایذه (۳۵نفر)، رشت (۲۵نفر)، سنندج (آتش زدن لاستیک) و قزوین ( ۲تجمع با ۹۰نفر)، مشهد، ایلام، مهر فارس و کرج نیز به وقوع پیوست.
🔺بررسیها نشان میدهد صفحات و کانالهای معاند با هیجان خاصی فیلمها و تصاویر تجمعات را انتشار دادند.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 مادرم! فقط زمانی گریه کن که مردان ما غیرت را فراموش کنند و زنان ما عفت را، وقتی جامعه ما را "بی غیرتی"و"بی حجابی"در بر گرفت، مادرم آن وقت گریه کن که اسلام در خطر است...
🌺#وصیت_نامه_شهید_سعید_زقاقی
🗣 یونس
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ | فرا رسیدن عید سعید مبعث پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد (ص) را تبریک میگوییم.
❄️🌹❄️
#عید_مبعث
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چرا معلم قائمشهری کودک آزار است؟
❄️🌹❄️
🔹کودک آزاری در مدارس فقط تنبیه بدنی نیست بلکه محتوای نامناسب هم نوعی کودک آزاری محسوب میشود.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ادامه حمایت «مکرون» از عناصر ضدانقلاب‼️
❄️🌹❄️
🔹«مکرون» رئیس جمهوری فرانسه در یک لایو اینستاگرامی در کنار «مصی علینژاد» بر ادامه حمایت خود از عناصر ضدانقلاب تاکید کرد و گفت به زودی با مخالفان ایران دیدار خواهد کرد.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 رمزگشایی از سکوت «معنادار» محمود احمدینژاد
❄️🌹
🔻روزنامه آرمان ملی نوشت:
🔹سکوت محمود احمدینژاد شاید مهم نباشد، اما تجربه نشان داده معنادار است. محمود احمدینژاد نسبتی با سکوت ندارد و حدود یکسال قبل از هر فرصتی برای انتقاد به نهادهای مختلف کشور استفاده میکرد.
🔸میزان این انتقادات به اندازهای بود که برخی اطمینان داشتند از ترکیب مجمع تشخیص مصلحت کنار گذاشته خواهد شد، اما در ماههای منتهی به معرفی اعضای این مجمع یکباره سکوت کرد و دیگر خبری از گذاشتن میز در میدان ۷۲ نارمک برای سخنرانی او نشد.
🔺برخی هدف او را فضاسازی برای راهیافتن یارانش به مجلس دوازدهم میدانند بنابراین به نحوی رفتار میکند که حاشیهای برای آنها ایجاد نشود. حضور یاران احمدینژاد در دولت سبب شد تا آنها برای حضور در مجلس دوازدهم هم تلاش کنند.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 پیامبری که غُل و زنجیرها را از دست و پای انسان گشود
❄️🌹❄️
🎙 آیت الله طالقانی
#عید_مبعث
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 از پدرم پرسیدم چرا انقلاب کردید؟
🔻 گفت: میخواستیم حاکمان ما دنبال منافع کشور خودمان باشند، نه #منافع_آمریکا..
🔰 گفتم: مگر #شاه، دنبال #منافع_ایران نبود؟
🔻 گفت: هرگاه به شما گفتند، شاه دوستدار وطن و منافع ایران بود!! این کلیپ را نشان دهید👆
(شاه رسما به خبرنگار امریکایی میگوید: من حافظ منافع امریکا هستم)
#صدای_آزادی
#جهاد_تبیین
#لبیک_یا_خامنه_ای ✊
پروتکل شایعه
هشتم بهمن ماه بود که زلزله 5/9 ریشتری شهر خوی در آذربایجان غربی را لرزاند. این زلزله که شدت نسبتاً زیادی داشت، موجب تخریب خانهها شده و هموطنانمان از ترس پسلرزهها چند شبی را بیرون از خانهها سر کردند. کمی پیشتر از این زلزله، یک زلزله 5/4 ریشتری هم در آن منطقه آمده بود و چند هفتهای بود[...]
پایگاه بصیرت / امیرمهدی صالحی
هشتم بهمن ماه بود که زلزله 5/9 ریشتری شهر خوی در آذربایجان غربی را لرزاند. این زلزله که شدت نسبتاً زیادی داشت، موجب تخریب خانهها شده و هموطنانمان از ترس پسلرزهها چند شبی را بیرون از خانهها سر کردند. کمی پیشتر از این زلزله، یک زلزله 5/4 ریشتری هم در آن منطقه آمده بود و چند هفتهای بود که مردم آنجا از احتمال وقوع زلزله هراسان بودند و سرانجام زلزله اصلی در 8 بهمنماه آمد.
ترس و نگرانی در چنین وضعیتی بر آسیبدیدگان حکمفرماست؛ مردمی که از احتمال وقوع مجدد زلزله میترسند و همچنین نگران دوستان و نزدیکان خود هستند که چه سرنوشتی داشتهاند و حالشان آِیا خوب است؟ در چنین وضعیتی، تصور کنید افراد بیربطی پیدا شوند و شایعه وقوع زلزلههای بزرگتر را پخش کنند! فضای مجازی و گدایان لایک، از هیچ فرصتی برای جذب مخاطب و دیده شدن نمیگذرند، حتی اگر بخواهند با شایعه خود هزاران نفر از هموطنان خودشان را نگرانتر کنند.
شایعه یک گمان است که بدون وجود ملاکهای اطمینانبخش بیان میشود و معمولاً به صورت شفاهی، از فردی به فرد دیگر انتقال مییابد. شایعه از پرسرعتترین ساز و کارهای انتقال اطلاعات در بستر انسانی است! هر چقدر اهمیت موضوع مهمتر باشد، سرعت پخش بیشتر و رواج شایعه آسانتر خواهد بود. در فضای مجازی، شایعهپراکنی سادهتر است؛ زیرا از بستر انسانی و انتقال دهان به دهانی رسیدهایم به بستر دیجیتال و انتقال صفر و یکی!
در علوم رایانه، پروتکلی برای انتقال اطلاعات وجود دارد به اسم پروتکل شایعه(Gossip protocol) که از روشی مشابه به پخش شایعات در دنیای واقعی استفاده میکند و شبیه به یک همهگیری ویروسی، اطمینان میدهد دادهها در زمانی سریع به همه اعضای شبکه ارسال شود! در دنیای واقعی هم شایعات ویروسگونه به اعضا منتشر میشوند.
منتشرکننده شایعه کافی است یک موضوع داغ و مهم روز را انتخاب کند، دروغی بزرگ را چاشنی آن کند و به اجتماعهایی که عضو آن است ارسال کند، به شکل نمایی لایه به لایه بر افراد منتشرکننده آن اطلاعات دروغ اضافه میشود و کمتر از آنچه فکرش را کنید، نیمی از شهر شایعه را شنیدهاند و این از لطف فضای تسهیلکننده مجازی است! اهمیت و ابهام موضوع بر شدت انتشار شایعه تأثیرگذار است. هرچه اهمیت و ابهام موضوع بیشتر باشد، شدت پخش بیشتر است، عموماً مردم چیزهایی را پخش میکنند که احتمالی باشند و احتمال وقوع زلزله هم یکی از اینهاست.
یک کلاغ چهل کلاغ شدن موضوعات از ابتدای خلقت انسانها بوده است و ربطی به ایران و مردم ما و زمان حال ندارد. همانطور که در زلزلهای که به تازگی در ترکیه رخ داد هم دولت ترکیه برخی از شایعهسازان را دستگیر کرد. هر زمان که زلزلهای در کشور میآید، بازار شایعهها رونق میگیرد؛ از احتمال وقوع زلزله در تهران و فعال شدن گسلهای کرمانشاه گرفته تا فعال شدن آتشفشان دماوند! هرچند شایعهسازان زلزله خوی دستگیر شدند، اما شایعهها تمام شدنی نیستند! فضای مجازی عرصهای امن برای سودجویان است تا با خیالی راحت دروغپردازی کنند و البته بعضی از افراد نیز به صورت ناخواسته درگیر برخی مسائل، مانند بازنشر شایعات میشوند. یکی از دلایل گسترش شایعات در فضای مجازی، کمسوادی کاربران در حوزه رسانه است؛ توضیح اینکه افراد با فرهنگهای متفاوت و سطح سوادهای گوناگون وارد فضای مجازی شدهاند و اغلب آنها سواد رسانهای کمی دارند و به همین دلیل مشکلاتی بروز میکند. نباید تصور کرد که سواد رسانهای به معنای توانایی استفاده از اینترنت و نصب برنامههای کاربردی در گوشی تلفن یا لوازم دیگر، مانند لپتاپ، تبلت و... است، بلکه سواد رسانهای به مفهوم قدرت تشخیص افراد اهمیت دارد. اگر کاربران قصد دارند درگیر شایعات در فضای مجازی نشوند و حتی به صورت ناخودآگاه آنها را نشر ندهند، باید با دقت بیشتری در شبکههای اجتماعی رفتار کنند و هرآنچه را که میبینند، برای دیگران ارسال نکنند. به این ترتیب، با افزایش اطلاعات و سواد رسانهای افراد، زمینه برای گسترش شایعات نیز از بین میرود.
⭕️ سلسله نشست های تحلیلی و گفتمانی
🔻موضوع: بخش اول: بعثت بزرگترین واقعه تاریخ بشریت
بخش دوم: بررسی پیام های راهپیمایی با شکوه 22 بهمن برای جهان
👤با حضور: حجت الاسلام علی رضایی
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین
📆 یکشنبه ۳۰ بهمن ماه
⏰ ساعت ۲۰
🌐 کانال روبیکا نسرا یزد:
https://rubika.ir/nasra_yazd
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان یزد
🆔 https://t.me/nasra_yazd
🆔 https://eitaa.com/nasra_yazd
🆔 https://instagram.com/nasra.yazd