🌻 بصائر علوی
🌹 قال علی علیه السلام :
🌹لكُلِّ امْرِئ عَاقِبَةٌ، حُلْوَةٌ أَوْ مُرَّةٌ.
امام علی علیه السلام فرمودند:
🔰براى هر كس سرانجامى است، شيرين يا تلخ.
📒 #نهج_البلاغه ،حکمت۱۵۱
🌹 حضرت آیتالله خامنهای:
⬅️ امثال شهید دکتر علیمحمدی و اینهایی که از دنیای علم به وادی شهادت وارد شدند، به محیط علمی ما آبرو بخشیدند.
⬅️ یعنی نشان دادند که محیط دانش کشور -آن هم این دانشهای پیشرفتهای که اینها دنبال میکردند- به وسیلهی چه کسانی دارد اداره میشود، کسانی که در عداد شهدای ما قرار میگیرند. ۱۳۸۹/۱۰/۳۰
#غیرت_دینی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
سخنرانی باشکوه در مجلس دوما روسیه همراه با استقبال بینظیر و تاریخی نمایندگان دوما از رئیس جمهوری اسلامی ایران آیتالله رئیسی و دیدار منحصربهفرد پوتین از از رئیسجمهور که نوع چیدمان محل نشست و نوع قرارگرفتن صندلیها خبر از یک دیدار عزتمندانه میدهد.
و نکته خیلی جالب این دیدار نماز خواندن جناب رئیسی در کاخ کرملین و انتظار جناب پوتین برای پایان یافتن نماز رئیس جمهور ایران که مثل بمب خبری در تمام رسانههای روسیه و قفقاز صدا کرده و کاربران فضای مجازی هم واکنشهای مختلفی به عکس نماز خواندن آیت الله رئیسی نشان دادن.
یکی از صفحات اجتماعی با کنار هم گذاشتن عکس انتظار ۴ دقیقه ای اردوغان در کرملین برای آمدن پوتین و عکس نماز خواندن جناب رئیسی اینگونه نوشت:
بعضیها در انتظار پوتین میمانند و بعضیها هم پوتین را منتظر میگزارند.
⭕️ چرا پوتین به استقبال رئیسی نیامد؟ این به معنای بیحرمتی به کشورمان نیست؟
🔰 پاسخ معاون پیشین مراسم و تشریفات دفتر رئیس جمهوری روسیه:
🔹در پایتخت روسیه، فرودگاهها در فاصله بسیاری از کاخ ریاست جمهوری قرار دارند و از قدیم این رسم وجود داشته که در زمان سفر رؤسای جمهور کشورهای مختلف، یکی از وزرای کابینه دولت به فرودگاه میرود تا پای پرواز از مقام مهمان استقبال کند.
🔸هیچگاه سابقه نداشته که پوتین برای استقبال از مقامات همتای خود به فرودگاه رفته باشد.
🔹در سفر آقای رئیسی به مسکو وزیر انرژی این کشور به استقبال رئیس جمهوری کشورمان در فرودگاه رفت و پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور ایران و روسیه، آقای رئیسی از یگان تشریفات مستقر، سان دید؛ بنابراین کاری که روسیه انجام داد بر اساس پروتکل تشریفات این کشور بود و میان رئیس جمهوری ما و روسای جمهور سایر کشورها تفاوتی قائل نشدند.
🔹در طول این سالها نیز هر زمانی که پوتین به ایران آمده نیز یکی از وزرای کابینه به استقبال وی در فرودگاه مهرآباد رفتند
🔹مثلا در سال ۱۳۹۴ محمود واعظی "وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات"، در سال ۱۳۹۶ محمود کرباسیان "وزیر وقت اقتصاد" و در سال ۱۳۹۷ و رضا اردکانیان "وزیر وقت نیرو" به استقبال رئیس جمهور روسیه رفتند.
مسکو جایگزین وین
🔹 سفر رئیس جمهور به روسیه مورد توجه رسانههای بینالمللی قرار گرفته است.
🔹 رسانههای مطرح دنیا این سفر را نمایش اتحاد ایران و روسیه مقابل آمریکا تلقی کردند.
🔹 گفته میشود یکی از جایگزینهایی که دولت برای عدم به نتیجه رسیدن مذاکرات رفع تحریمها در نظر گرفته است رابطه راهبردی با روسیه است .
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۲۹ دی
1️⃣ القاء فضایی مبهم و ناامید کننده از درباره گفتگوهای هستهای همزمان با سفر آقای رئیسی به مسکو، برجستهسازی اظهارات نخستوزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران در اجلاس داووس و بهرهگیری از راهبرد تهدید برای به چالش کشیدن سیاست های هسته ج.ا.ا و همسوسازی و اجماع جهانی علیه برنامه هسته ای ایران
2️⃣ تلاش برای خنثی سازی پیامدهای روانی حمله موشکی و پهپادی انصار ا... یمن به امارات و نفی آسیب پذیری منطقه در برابر تهدیدات نظامی گروه های مقاومت، دخالت دادن ایران در لجستیک و پشتیبانیهای موشکی و پهپادی و تلاش برای زیرسئوال بردن سیاست های تعامل محور تهران در افکار عمومی منطقه
3️⃣ بازتاب نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فرج ا... کعب سرکرده گروهک تروریستی الاحوازیه
#روایت_درست #روشنگری | #ثامن
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «حَقُّ الوَلَدِ عَلَی الوالِدِ اَن یُحَسِّنَ اسمَهُ وَ یُحَسِّنَ اَدَبَهُ وَ یُعَلِّمَهُ القُرآنَ» حق فرزند برپدر این است که او را نام نیکو نهد، به خوبی تربیت کند و به او قرآن بیاموزد. (نهجالبلاغه حکمة ۳۹۹)
📝#یادداشت_کوتاه | انقلابزدایی با جنگ روایتها
🔻 جنگ روانیـ رسانهای(شناختی) علیه انقلاب هماکنون در حوزههای گوناگون در جریان است و یکی از حوزههای مهمی که اتفاقاً این جنگ شناختی بیش و پیش از سایر حوزهها بر آن متمرکز شده، حوزه دستاوردهای انقلاب اسلامی است. که بصورت کوتاه می توان اهداف،محورها، بازیگران و ... این جنگ را برشمرد:
🔹 اهداف و انگیزههای جنگ شناختی: اساسیترین هدف طراحان و مجریان این نقشه، این است که با تصویرسازی مطلوب از رژیم شاه، از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی مشروعیتزدایی کنند. بنابراین، تطهیرکنندگان رژیم شاه درصدد هستند با داستانسراییهای کاذب اینگونه به مخاطبان خود القا کنند که اساساً شرایط کشور در زمان پهلوی دوم نامساعد نبود که به انقلاب و اعتراض نیازی باشد؛ و فراتر از آن آنکه شاه، کشور را به «دروازههای تمدن» نزدیک کرده بود، انقلاب ضرورتی نداشت!
🔸 محورهای جنگ شناختی: تلاش برای تطهیر رژیم شاه و ارائه تصویری کارآمد از این رژیم و همچنین، زیرسؤال بردن دستاوردهای انقلاب اسلامی و بنبستنمایی از وضعیت کنونی و آینده کشور، دو محور مهم در جنگ شناختی علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در سالهای اخیر به شمار میآید.
🔹 بازیگران: این خط تبلیغی از سوی دو طیف عمده در داخل کشور پیگیری میشود؛ سلطنتطلبان و برخی از جریانهای شبهروشنفکر و غربگرا در داخل کشور که عمداً و با اغراض سیاسی در این باره داستانپردازی میکنند و بخشی از تودههای مردم که بعضاً رژیم سابق را درک کرده و در برخی از موارد، بدون اینکه اغراض سیاسی داشته باشند به این ورطه سوق داده شده اند.
❌ تفاوت این دو طیف این است که برخلاف طیف اول که استدلالپذیر نیست؛ یعنی حتی با ارائه استدلال و شواهد لازم از ادعاهای خود دست برنمیدارد، اما طیف دوم با ارائه استدلال و شواهد قانع کننده و در نهایت، به دقیق نبودن دیدگاههای خود پی میبرند.
🔺 رسالت ما چیست؟ در کنار تلاش برای ارتقای سطح کارآمدی به منظور گرهگشایی از مسائل زندگی روزمره مردم، باید به جهاد تبیین با دو محور توجه جدی صورت گیرد؛ ارائه روایت و تحلیل واقعی و درست از وضعیت کشور در زمان رژیم شاه و ارائه روایت و تحلیل واقعی و درست از دستاوردهای انقلاب و نظام. به عبارتی، باید با روایتگری و تبیین دقیق تلاش شود جامعه مخاطب، به ویژه نسل جوان و انقلابندیده، ضمن درک تفاوتهای زمان حاضر کشور با گذشته، به قضاوتی منصفانه و مبتنی بر واقعیتها از ناکارآمدیهای رژیم شاه و دستاوردهای انقلاب برسد.
✍️ مصطفی قربانی
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
🔰 آمریکا و بومرنگ تحریمها
📝 ثمانه اکوان
🔰 وزارت خزانهداری آمریکا معمولاً خبری در زمینه تحریم کردن عدهای از بازیگران بینالمللی و کشورهای مختلف منتشر میکند. با این حال، هیچگاه این سؤال از وزارت خزانهداری پرسیده نشده است که آیا تحریمها علیه چین باعث تغییر رویه این کشور در مسائل مرتبط با تجارت جهانی شده است؟ یا آیا روسیه بعد از اشغال کریمه به دلیل تحریمها از مواضع خود عقبنشینی کرده است؟ مهمتر از همه، آیا حجم بالای تحریم ها علیه ایران توانسته است جلوی فعالیتهای هستهای ایران را بگیرد؟
🔰مثلاتحریمهای آمریکا علیه کوبا هماکنون در حدود ۶۰ سال است که ادامه دارد و در طول این ۶۰ سال هیچ سندی مبنیبر تغییر رفتار کوبا یا حتی تغییر سیاستهای این کشور دیده نشده است.
🔰 از سویی تحریم ها بیشتر ازینکه بتوانند تولید نظم کنند موجب ناآرامی و تنش شده اند مثلا تحریمهای ایالاتمتحده علیه انگلستان در سال ۱۸۰۷ درنهایت منجر به جنگ سال ۱۸۱۲ شد. یا برخی از نظریه پردازان و مورخین ممنوعیتهای اقتصادی آمریکا برای ژاپن در سال ۱۹۴۱ را دلیل اصلی مشارکت و سیاست تهاجمی ژاپن در جنگ جهانی دوم میدانند.
🔰 همه اینها نشان میدهد، دیپلماسی بیشتر از آنکه تنها تحت فشار گذاشتن و امتیاز گرفتن از بازیگر مقابل باشد، گاهی اوقات فرآیندی مبتنی بر امتیاز دادن و امتیاز گرفتن است. در عینحال تاریخ نشان داده است که بهجای تحریم، این تجارت است که ارتباطات بین دو کشور را گسترش داده و به مانعی برای جنگ تبدیل شده است. اگر هدف صلح است به جای تحریم، این درگیر شدن کشورها در تجارتهای دوجانبه و چندجانبه است که میتواند تمایل آنها برای استفاده از نیروی نظامی را کاهش داده و آنها را به سمت صلح رهنمون کند. بدیهی است درصورت تشدید سیاست تحریم این آمریکاست که با استفاده بیش از حد از ابزار تحریم، راه را برای انزوا خود را باز کرده است و ضررش به سمت خودش تمایل پیدا خواهد کرد چیزی شبیه بومرنگ ولی از جنس سیاسی. (منبع: هفته نامه صبح صادق)
#ثامن