7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢- بسيجي يعني دل باايمان، مغز متفكّر - داراي آمادگي براي همه ميدانهايي كه وظيفه اين انسان را به آن ميدانها فرا مي خواند، اين معناي بسيجي است. مقام معظم رهبري 78/9/3
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
🔻نقش#بسیج در صحنه #امنیتی دفاعی داخلی و خارجی
🔹#بسیج یک #رسانه #متعهد و #امین برای #مردم است.
🔸نقش الهام بخش#بسیج در حوزه منطقه ای و بین المللی
🔺#فرهنگ و #تفکر #بسیج و حضور آن در کشور به تنهایی ایجاد #قدرت می کند
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
💠تسهیل در برابر تحریم
🔻جلسه ویژه شورای عالی هماهنگی سران قوا، روز سهشنبه ۴ آذر با حضور حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظّم انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) تشکیل شد. معظم له در فرازی از سخنانشان هدف از برگزاری این جلسه را اینگونه بیان فرمودند: «بیان راهکارهای عملی است که در کوتاهمدت نتیجه دهد و تأثیر آن در زندگی مردم مشخص شود؛ که البته لازمه اجرای این راهکارهای عملی و تأثیرگذاری آنها، همت جدی و تلاش پیگیر رؤسای قوا و مسئولان مرتبط با سه قوه در تشکیلات و سازمانهای آنها است.» حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه برای علاج تحریمها دو مسیر «خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها» و «رفع تحریم» وجود دارد، افزودند: «البته ما مسیر رفع تحریم را یکبار امتحان و چند سال مذاکره کردیم اما به نتیجهای نرسید».
🌀نکات تحلیلی:
🔸1- مشکلات موجود راهحل دارد و کارشناسان خبره بر این باور و اعتقاد هستند که ظرفیتهای اقتصادی کشور بهگونهای است که با آزادسازی ظرفیتها میتوان بر مشکلات فائق آمد و بهنوعی راهکار مشترک همگی کارشناسان همین نکته است.
🔹 2- برای خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها باید متولیان امر و مسئولین مربوطه با جرئت و جسارت دل به کار دهند و با اهتمام جدی و مضاعف کارها را پیگیری کنند. در این صورت بعد از دیدن مقاومت و سینه سپر کردن، دشمنان به بیاثر شدن تحریمها پی خواهند برد و بهتدریج و بهناچار دست از تحریم بر خواهند داشت.
🔺نکته راهبردی: برای برونرفت از وضعیت کنونی اقتصاد کشور، میبایست چند اقدام اساسی با سرعت صورت بگیرد. راهبرد تسهیل در برابر تحریم بهعنوان یکی از راهکارها جهت نجات اقتصاد کشور در برابر تحریمها است؛ به این معنا که دولت شرایط کسبوکار در داخل کشور را تسهیل کند. این راهکار منجر به باز شدن دست و پای فعالان اقتصادی برای رونق تولید، تحرک در رشد اقتصادی و اشتغالزایی میشود. استفاده از مزيتهاي موقعيت جغرافيايي که شامل 15 کشور همسایه با مرزهای آبی و خاکی میشود، میتواند بخش زیادی از تحریمها را خنثی نماید. استفاده بهینه از امکانات موجود با نگاه بهرهوری در حوزه دانشبنیانی، معدنی، فرآوری، بودجه سالانه علیالخصوص بودجه شرکتها و بانکها، نگاه راهبردی به تولیدات کشاورزی، احیای ظرفیت خالی شرکتها و بنگاههای تولیدی همراه با اصلاح سیستم مالیاتی و بانکی، شیوههای عاجل برونرفت از نابسامانیهای کنونی اقتصاد کشور است.
✅نویسنده: علی قاسمی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🌀یادداشت ثامن(۴)
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار چهارم؛ امید آفرینی
🔻جلسات بصیرتی و روشنگری آمیزهای از تحلیل، تفسیر، بیان نظرات و مواضع و نقد و مطالبهگری از مسئولان است. البته هستند افرادی که از توهین و افشاگری در سخنان خود پرهیز ندارند و یا مطالبی میگویند که خود به صحت و سقم آن اشراف ندارند. بیتردید چنین افرادی مصداق خسرالدنیا و الآخره هستند، چراکه نه اقبال دنیوی پیدا میکنند و نه سعادت اخروی، و طبعاً چنین افرادی جایی در شبکه هدایتگران بسیج نباید داشته باشند.
🔸اما سئوال این است که سخنرانان و هادیان چه بگویند و چگونه بگویند که به گفتار درمانی متهم نشوند و پیامد سخنان یا مکتوبات آنها منتج به امید و اعتماد به نظام و آینده گردد.
یکی از راههای منطقی این کار روشنگری نسبت به واقعیات است، واقعیاتی که در بمباران جامعه با اخبار تلخ مورد غفلت قرار میگیرند.
🔹حتما در جامعه نارساییها، مسئولیت نشناسیها، افسارگسیختگیها و... وجود دارد که تحلیلگران نمیتوانند و نباید نسبت به آنها بی تفاوت باشند و به سادگی از کنار آنها بگذرند، اما تحلیل منصفانه از اوضاع کشور، مستلزم دیدن همزمان واقعیات تلخ و شیرین است.
اگر محرومیتی هست، اقدامات جهادی و محرومیتزدایی هم هست و اگر کاهلی از طرف مسئولی هست، مطالبهگری از سوی جمعی انقلابی هم هست، البته باید پذیرفت که نسبت آنها با هم برابر نسبت و رفع کاستیها، اقدامات مجاهدانه مضاعفی را میطلبد، اما مهم آن است که در عین توجه به واقعیات تلخ، روشنگر و هادی سیاسی از واقعیات امیدبخش غافل نشود و به سخن دیگر، پمپاژ یکطرفه اخبار تلخ، جامعه را ناامید از آینده نکند.
🔸در این میان اقشار مختلف بسیج با رویکرد کمک به جهش تولید و محرومیتزدایی از مناطق محروم در حد توان خود، اقدامات شایستهای انجام داده و میدهند و هادیان و روشنگران باید با رصد آنها دادههای خود در این زمینهها را به روز نمایند و با تبیین آنها به امیدآفرینی در جامعه کمک کنند.
🔺علاوه بر موارد فوق، بسیج برای افزایش تابآوری جامعه اقدامات دیگری را میتواند انجام دهد و یا برای تحقق آنها به دستگاههای دیگرکمک کند و یا آنها را مطالبه نماید که از جمله آنها اقدامات ایجابی و سلبی زیر هستند:
۱) نظارت موثر و مستمر بر بازار: طبیعی است افراد سودجو از شرایط موجود سوء استفاده کنند، لذا نظارت مقتدرانه بر بازار، در کاهش نارضایتی جامعه مؤثر است.
۲) گفتگوی مسئولان در سطوح مختلف با مردم؛ از هر تریبونی برای مطالبه این امر از مسئولان باید استفاده کرد.
۳) تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی؛ مردم تحمل مشکلات را دارند، اما تا زمانی که احساس بیعدالتی نکنند.
۴) سادهزیستی مسئولان و ممانعت از ریخت و پاشهای دولتی یا حکومتی؛ ضرورت این امر در این شرایط فعلی مضاعف شده است.
۵) اولویتدهی به موضوعات اقتصادی و پرهیز از برجستهسازی سایر موضوعات یا مباحث حاشیهای
۶) موقعشناسی در اجرای قوانین: حاکمیت باید قوانین مصوب خود را اجرا کند، اما زمانشناسی در این امر فوقالعاده مهم است. توقیف موتورسیکلتها و یا اصرار در اجرای احکام شهرداریها (مانند آنچه در تخریب منزل غیرمجاز در کرمانشاه رخ داد) و ...، ضمن افزایش نارضایتیهای اجتماعی، میتواند به مثابه جرقهای برای ایجاد آشوب عمل نماید. ناجا در این شرایط باید بیش از پیش هوشیار باشد و به همان میزان که بر مبارزه با سرقت، زورگیری و قاچاق میافزاید، مراقب تبعات اصرار و سختگیری بر اجرای طرحهای اجتماعی در شرایطی که جامعه به خاطر تحریمها، کرونا و ضعف تدبیرها، در فشار مضاعف اقتصادی قرار دارد، باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره حاج قاسم سلیمانی از رزمندهای که سه بار خواب شهادت میبیند😔
9⃣3⃣ روز تا اولین سالگرد شهادت سردار دلها #حاج_قاسم_سلیمانی
#اطلاع_نگاشت | مروری بر تاریخچه، ضرورت و اهداف شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #استوری
🔸 دستور فرمانده
📝 یکایک بسیجیان عزیز خود را موظف به ابطال کید دشمن بدانند و با توکل و اخلاص و برنامهریزی به پیش روند.
🌐 سازمان فضای مجازی بسیج استان اصفهان