🇮🇷🌷سردار شهید حسن ترک:
«اسلام آدم بیتفاوت و كنارهگیر از مسائل سیاسی نمیخواهد؛ حضور در انتخابات یعنی راه سعادت را انتخاب كردن و دنبال وسوسههای شیطان نرفتن.»
🔍#انتخابات
#انتخاب_آگاهانه
#مشارکت_حداکثری
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ پارادوکس سیاست حقوقبشری بایدن
🔹 افزایش خشونتهای رژیم صهیونیستی علیه معترضان فلسطینی و عدم محکومیت آن از سوی دولت بایدن، وجهه حقوقبشری این دولت را بیش از پیش خدشهدار خواهد کرد و موقعیت اخلاقی آن در نقد نقض حقوقبشر در دیگر دولتها را متزلزل میکند.
🔹 طبق مقاله منتشره در تارنمای «ریسپانسیبلاستیتکرافت» بایدن گرچه به حل مسأله فلسطین از طریق راهبرد «دو دولت» اولویت کمتری در سیاست خارجیاش داده، ولی باید سیاستی معطوف به حفظ امنیت و حقوق فلسطینیان در سرزمینهای اشغالی اتخاذ کند.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ نشانههای شوم
#تحلیل_کوتاه
🔹 انفجار مرگبار مدرسه سیدالشهدا(ع) در کابل که به قتل تعداد زیادی از دانشآموزان دختر این مدرسه انجامید، شوک بزرگی برای افغانستان بود. این فاجعه، در شرایطی که هنوز چشماندازی برای ثبات سیاسی در این کشور وجود ندارد، از جهات مختلف قابل تحلیل است.
🔸 گرچه هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته، ولی طالبان ضمن محکومیت این جنایت، گروه داعش را مسئول آن قلمداد کرده است. این در حالی است که سابقه بروز این حملات از سوی طالبان و گروههای نزدیک به آن مانند القاعده، انگشت اتهام را به سوی آنان نیز نشانه میرود.
🔸 هدف قرار دادن یک مدرسه دخترانه، نشان میدهد عاملان این حادثه خواستار حذف فرآیندهای اجتماعی مبتنی بر نقشآفرینی اجتماعی زنان افغانستان هستند. روالهای علمآموزی و اشتغال زنان، از مسائلی بوده که گروههای تکفیری و واپسگرا پس از اشغال افغانستان، همواره نسبت به آن مخالفت داشتند.
🔸 مورد دیگر اینکه جامعه شیعی افغانستان هدف این عملیات قرار گرفته است. نشانهای دیگر که با وجود گذشت سالها از جنگ داخلی و اشغال خارجی، همچنان فرقهگرایی و منازعات مذهبی از مهمترین چالشهای گروهها و طوایف مختلف افغانستان است.
🔸 دیگر اینکه وقوع حملات تروریستی علیه غیرنظامیان، اعتبار کابل در حفاظت از جامعه افغانستان و استحکام ساختارها و تشکیلات امنیتی دولت را به شدت خدشهدار میکند. این میتواند موقعیت این دولت در مذاکرات صلح را نیز متزلزلتر از قبل کند.
✅ به نظر میرسد دستاورد دو دهه اشغالگری، چیزی جز افزایش ناامنی در افغانستان نبوده است و آمریکا در حالی افغانستان را ترک میکند که صرفاً کشوری چندپاره با ظرفیت بروز ناامنی دوباره را از خود به میراث خواهد گذاشت.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ انتقال اسلحه به مناطق درگیر: مطالعه جنگ قرهباغ
#گزارش_کوتاه
🔹 تارنمای سیپری در گزارشی به روند انتقال سلاح به طرفهای درگیر در جنگ اخیر قرهباغ در بازه 2010 تا 2020 پرداخته است. در مقدمه گزارش آمده که طولانیشدن منازعه سبب شد طرفین درگیری به سوی تقویت تسلیحاتی پیش بروند. گرچه به وضوح برتری آذربایجان بیشتر بود. در این بازه، حجم واردات اسلحه آذربایجان بیش از 8 برابر بیشتر از ارمنستان برآورد شده است.
🔸 روسیه 94 درصد تسلیحات ارمنستان و 60 درصد اسلحههای آذربایجان را تأمین میکرد. مسکو برای حفظ نفوذ؛ عمده تسلیحات را با تخفیف یا حتی رایگان به ارمنستان داد ولی آذربایجان هزینه تمامشده آنها را میپرداخت. فروش هواپیما به ارمنستان و سیستم دفاع هوایی به آذربایجان از جمله نکات جالب گزارش است.
🔸 رژیم صهیونیستی 27 درصد تسلیحات وارداتی آذربایجان را در دست گرفت که 17 درصد از صادرات تسلیحات این رژیم بوده است. علاوه بر انگیزههای اقتصادی، تهدید ایران نیز در مقاصد این رژیم برای نزدیکی به آذربایجان نقش داشته است. پهپادها و موشکهای بالستیک زمین به زمین، مهمترین این تسلیحات بودهاند.
🔸 بلاروس 7 درصد تسلیحات آذربایجان را تأمین کرده که عمدتاً تانک، توپ و راکت بوده است. انگیزه خرید نفت از آذربایجان با هدف کاهش وابستگی بلاروس به روسیه را از مهمترین دلایل این ارتباط برشمردهاند. همکاری بلاروس با ارمنستان در حوزه تعمیر و نگهداری تجهیزات نظامی و آموزشهای رزمی بوده است.
🔸 ترکیه حدود 3 درصد تسلیحات وارداتی آذربایجان را تأمین کرد. پهپادها از مهمترین این تجهیزات بودند. انتقال تسلیحات ترکیه به آذربایجان نهتنها با روابط اقتصادی قوی و پیوندهای فرهنگی بین دو کشور، بلکه با منافع گستردهتر سیاست خارجی ترکیه نیز ارتباط دارد.
✅ به نظر میرسد روند واردات تسلیحات از سوی هر دو کشور و تقویت توان نظامیشان، هم در زمینهسازی بروز درگیری، هم در تشدید آن و هم در سرعتبخشی به پایان نبرد به نفع آذربایجان، نقشی اساسی داشته است. علاوه بر اینکه احتمالاً روسیه و برخی دولتهای اروپایی از این پس، نظارتهایی بر روند فروش تسلیحات به طرفین، برای جلوگیری از بروز درگیریهای احتمالی و پراکنده داشته باشند.
🆔:@sgm_Ghaemon
خیلی عجیبه!
🔴 چرا روحانی پیام تسلیت نفرستاد؟!
عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹یعنی روحانی ملاحظه چی را می کنند که برای دانش آموزان مدرسه_سیدالشهدا کابل پیامی صادر نکردند؟ ملاحظه مذاکرات وین را می کنند؟ بعیده!
🔹اگر این کشتار در فرانسه بود چی می شد؟سفارت افغانستان محل روش کردن شمع ندارد؟
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر مقامی اعلام کند تحریمها در #وین برداشته میشود، شیاد است
استاد حسن عباسی ؛کسانی که میگویند تحریمها در مذاکرات وین برداشته میشوند شیادند./ از نظر حقوقی باید "یوترن"، "ایسا" و "کاتسا" برداشته شود تا تحریمها برداشته شده و به حساب بیاید./ آمریکا مطلقا سراغ برداشتن این تحریمها نمیرود.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ نشانههایی از شکلگیری یک ائتلاف سهضلعی در عراق
#تحلیل_کوتاه
🔹 همزمان با نزدیک شدن به انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق، به نظر میرسد نشانههایی درباره ائتلافهای احتمالی در حال ظهور است. هرچند که تلون سیاسی و فروپاشی ائتلافها در عراق، مسئلهای بدیهی و بسیار محتمل محسوب میشود.
🔸 در روزهای اخیر مصطفی الکاظمی در گفتوگو با رسانهها که بخشهایی از آن منتشرشده، اعلام کرد که تا پیش از انتخابات، دفاتر حزب دموکرات در کرکوک تحویل آنها میشود. وی همچنین ضمن محکوم کردن اقدامات پ.ک.ک، از هماهنگی بغداد و اقلیم درباره مناطق مورد مناقشه خبر داد و تأکید کرد رابطه طرفین وارد دوران طلایی شده است.
🔸 وی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود ضمن تمجید از مقتدی صدر، وی را «رهبر جریان مقاومت عراق» خواند و تسلط جریان صدر بر دولت را رد کرد. الکاظمی انتساب وزیر بهداشت و رئیس کل بانک مرکزی به جریان صدر را مردود دانست و گفت که خود شخصا این افراد را منسوب کرده است.
🔸 اظهارات الکاظمی گمانهزنیها درباره ائتلاف حزب دموکرات کردستان و جریان صدر در انتخابات پارلمانی آتی و توافق طرفین برای نخستوزیری الکاظمی را تقویت میکند؛ چهاینکه به نظر میرسد تأکید الکاظمی مبنی بر عدم شرکت در انتخابات، به نوعی ارائه تضمین به جریان صدر نسبت به عدم رقابت افراد و جریانهای وابسته به وی با صدریها در انتخابات است. بدیهی است کسب اکثریت پارلمانی در غیاب جریانهای مورد حمایت نخستوزیر مستقر برای صدریها آسانتر خواهد بود.
🔸 نکته دیگر اینکه الکاظمی با وجود بهرهبرداری از برخی اعتراضات، نسبت به تشدید تنشها نگرانیهایی دارد. در این میان، تنها جریانی که توانایی مواجهه با تشرینیها را دارد، بدنه میدانی جریان صدر است. چهاینکه صدریها در ناصریه مقابل معترضان ایستادند؛ معترضانی که حداقل بخشی از آنها از مخالفان الکاظمی بودند.
✅ بنابراین الکاظمی تلاش میکند از یکسو گزینه ائتلاف سهضلعی حزب دموکرات کردستان، صدریها و جریان حکمت ملی برای انتخابات پارلمانی پیش رو باشد و ازسوی دیگر اهرم فشار هواداران مقتدی بر معترضان مخالف خود را از دست ندهد.
#تبیین
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ سفر وزیر خارجه ترکیه به عربستان
🔹 وزیرخارجه ترکیه در نخستین سفر پس از اختلافات سال ۲۰۱۸ به عربستان سفر کرده است. دو کشور پس از قتل جمال خاشقچی در استانبول روابط متشنجی داشتهاند. سفر چاووش اوغلو ظاهراً با هدف اصلاح روابط با ریاض، در حالی صورت میگیرد که درگیریهای شدید در مسجد الاقصی در بیت المقدس در حال انجام است.
🔹 مقامات ترکیه پیشتر گفته بودند این سفر میتواند شامل مذاکرات احتمالی در مورد فروش پهپادهای ترکیه به عربستان باشد که به گفته آنها ریاض درخواست کرده است. اوغلو در توییتر خود نوشت: «در عربستان سعودی برای گفتوگو در مورد روابط دو جانبه و موضوعات مهم منطقهای، به ویژه حملات به مسجدالاقصی و ستم علیه مردم فلسطین حضور دارم».
🔹 امیر قطر نیز عصر دوشنبه به جده عربستان سفر و ضمن دیدار با محمد بن سلمان در مورد روابط دو جانبه و موضوعات مهم منطقهای و بینالمللی گفت گو کرد.
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️سه تحریم کاتسا، ایسا و یوترن چه عواقبی دارند و چگونه مرتفع می شوند؟
1⃣ #یوترن همان چرخه دلار است که حذفش بستری برای قطع مناسبات مالی و تجاری ایران با کشورها در جهان شد!
بهطور کلی، یک تراکنش مالی ممنوع است که توسط بانکی در کشور A (به عنوان مثال ایالات متحده آمریکا) به سود بانک در کشور B (به عنوان مثال: ایران) از طریق بانکهای خارج از کشور (به عنوان مثال سوئیس) انجام میشود. این روزنه توسط بانکهای ایرانی برای جلوگیری از تحریمهای ایالات متحده برای معاملات خود با دلار آمریکا استفاده میشود. عبارت "یوترن" به این دلیل به آن اطلاق میشود که وجوه به یک بانک آمریکایی منتقل میشود و بلافاصله به عنوان دلار به یک بانک اروپایی برگردانده میشود.
وزارت خزانه داری آمریکا از ۱۰ نوامبر ۲۰۰۸ مجوز چنین تراکنشهایی را برای ایران لغو کردهاست.
نتیجه یوترن برای ایران شد عبارت معروف «تقریبا هیچ» در استفاده از برجام!
2⃣ #کاتسا ؛ بهعنوان مادر تحریمهای نظام اقتصادی ایران، مصوب تابستان ۹۶ که در بخش ۱۰۵ آن سپاه را حامی تروریسم شناخته و ذیل تحریم دستور اجرایی ۱۳۲۲۴ قرار میدهد. جالب است که بایدن اختیار لغو تحریم تروریستی بانک مرکزی، شرکت ملی نفت و... را ندارد! پیششرط مذاکرات وین باید لغو کاتسا میبود که اصلا دست بایدن نیست!
3⃣ داماتو یا همان #ایسا است؛ پدر تحریمِ سرمایهگذاری در ایران که سال ۷۵ تصویب و در ۸۵ و ٩۵ توسط اوباما و بعد از برجام تمدید شد! مطابق ایسا، سرمایهگذاری بیش از ٢٠ میلیون دلار در صنایع نفت ایران موجب پیگرد آمریکا میشود. لغو ایسا بهعنوان قدیمیترین تحریم نفتی باید اولویت ما در مذاکرات میبود.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تعرضات رژیم صهیونیستی و «شمشیر قدس»
#تحلیل_کوتاه
🔹 تعرضات صهیونیستها به مسجدالاقصی و ناآرامیهای قدس سرانجام آتش جنگ بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیها را بر افروخت و گروههای مقاومت در چارچوب اتاق عملیات مشترک ضربات سختی با عنوان نبرد «شمشیر قدس» به دشمن وارد کرد.
🔸 علاوه بر تلاشهای دیرینه رژیم صهیونیستی برای سیطره بر مسجد الاقصی که اکنون در سایه شرایط منطقهای منطقهای و حمایتهای آمریکا سرعت بیشتری گرفته است، شرایط سیاسی داخلی رژیم صهونیستی و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از تشکیل کابینه از سوی مخالفان وی و تعیین تاریخ انتخابات عمومی فلسطین از سوی محمود عباس و سپس تعویق آن با استناد به ممانعت اسرائیل از برگزاری انتخابات در قدس از عواملی بودهاند که تنشها را به سمت یک جنگ تمامعیار سوق داده است.
🔸 این تحولات قدس که باعث شد گروههای مقاومت غزه و مشخصاً حماس برای نخستین بار در رابطه با تحولات خارج از نوار غزه وارد درگیری با رژیم صهیونیستی شوند، نشان از شکلگیری معادلهای جدید در برخورد فلسطینیها با این رژیم دارد. مسجدالاقصی همان طور که در سال ۲۰۰۰ انتفاضه دوم را برانگیخت، میرود که منجر به انتفاضهای دیگر شود اما این بار دیگر سلاح انتفاضه تنها سنگ نخواهد بود.
🔸 رونمایی از موشک جدید A120 از سوی گردانهای قسّام و شلیک آن به قدس غربی نشان از بالا رفتن دقت موشکهای مقاومت دارد؛ به گونهای که دیگر ترس از فرود آمدن آنها در مناطق فلسطینینشین وجود ندارد؛ این یعنی رژیم نه تنها نتوانست مانع پروژه موشکهای نقطه زن حزبالله شود بلکه حالا کابوسی دیگر در جبهه جنوب خواهد داشت.
🔸 شروط پایان این درگیری خروج کامل اشغالگران اسرائیلی از مسجد الاقصی، آزادی تمامی نمازگزاران و معتکفین بازدشت شده، لغو تعرض دستهجمعی صهیونیستها به مسجد الاقصی و برگزاری انتخابات پارلمانی فلسطین در قدس خواهد بود. رژیم صهیونیستی ناچار است به این شروط تن دهد؛ اگر چه ممکن است این درگیری چند روز به طول انجامد.
✅ درحالی که انتخابات فلسطین با ترس از پیروزی حماس لغو شد، «نبرد شمشیر قدس» جایگاه سیاسی این جنبش را ارتقاء خواهد بخشید.
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️چرا سپاه به آمریکا اخطار داد؟
🔻پنتاگون اعلام کرد کشتی گارد ساحلی آمریکا بهدلیل نزدیک شدن ۱۳ قایق تندروی سپاه پاسداران به پنتاگون اعلام کرد که یکی از شناورهای گارد ساحلی ایالات متحده پس از آن که ۱۳ فروند قایق سپاه پاسداران به این شناور و دیگر کشتیهای نیروی دریایی آمریکا در تنگه هرمز نزدیک شدند، با شلیک حدود ۳۰ گلوله هشدار داده است.
🔻به گزارش رادیو فردا،سخنگوی پنتاگون، گفت:پس از آن که قایقهای تندروی ایرانی به ۱۵۰ یاردی شش فروند شناور ارتش ایالات متحده از جمله شناور یواساس مونتری رسیدند، نیروی دریایی آمریکا اقدام به شلیک گلوله اخطار کرد.
این مقام آمریکایی رفتار قایقهای سپاه پاسداران را «بسیار تهاجمی» توصیف کرد.
🔺این در حالی است که نیروی دریایی سپاه گفته است:ادعای اخیر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا پیرامون نزدیکی شناورهای نیروی دریایی سپاه به شناورهای دریایی این کشور در تنگه هرمز نادرست و فرار به جلو است.
🔺دیروز شناورهای گشتی نیروی دریایی سپاه با ۷ فروند شناور دریایی آمریکاییها در تنگههرمز که به ارتکاب رفتارهای غیر حرفهای مانند پرواز بالگرد، شلیک فلیر و تیراندازی بیهدف، بیمورد و تحریک کننده مبادرت ورزیدند، روبهرو و ضمن رعایت فاصله قانونی در چارچوب دستورالعملها و مقررات دریانوردی به رفتار مخاطرهآمیز و غیرحرفه ای آنها تذکر و اخطار داده شد.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ چند پرسش درباره حمله به کنسولگری ایران در کربلا
#تحلیل_کوتاه
🔹 تنها یک روز پس از ترور یک فعال مدنی در کربلا، گروهی از معترضان به کنسولگری ایران در کربلا حمله کردند. در این ارتباط چند پرسش و نکته قابل طرح است.
🔸 دولت و نهادهای امنیتی عراق لازم است یکبار برای همیشه تکلیف عاملان و آمران این ترورهای مشکوک را برای افکار عمومی این کشور مشخص کنند. زیرا تکرار این حوادث، علاوه بر اینکه به اعتبار دولت عراق ضربه میزند، موجب بروز فضاسازیهایی مسموم و همچنین ابزاری برای تسویه حسابهای سیاسی و یا توازنبخشی به معادلات امنیتی در داخل عراق میشود!
🔸این پرسش قابل طرح است که چرا هر زمان آمریکاییها در صحنه میدانی یا سیاسی با مشکل یا بنبست مواجه میشوند، حوادث اینچنینی روی میدهد؟! چهاینکه نخستین تعرض به کنسولگری ایران در بصره و تحولات پیش و پس از آن هنوز در اذهان وجود دارد. آیا میتوان این فرضیه را طرح کرد که چون آمریکا در چند عرصه برابر ایران و محور مقاومت دستاوردی نداشته، از طریق «عوامل دستساخته مدنی» خود در عراق به دنبال فشار بر ایران و هدایت افکار عمومی علیه تهران است؟!
🔸 غیر از عوامل و مسائل پشتپرده اتفاقات اخیر، یک پرسش اساسی این است که وظیفه قانونی دولت عراق در حمایت از اماکن دیپلماتیک در این کشور چیست؟! چرا هربار که اماکن دیپلماتیک ایران از طریق عدهای اندک مورد تعرض قرار میگیرد، حضور و اقدام بازدارنده دولت عراق تنها پس از پایان ماجرا محقق میشود. همچنین چرا دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی هیچگاه اقدامی قاطع و موثر جهت پیگیری و مؤاخذه قصور آشکار دولت همسایه انجام نمیدهد؟! آیا پذیرفتنی است که تنها چند روز پس از سفر مهم وزیر خارجه ایران به عراق، دولت این کشور اینگونه آشکارا از انجام وظایف قانونی خود طفره برود؟!
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه |21 اردیبهشت 1400
1️⃣ پس از هشدار شاخه نظامی حماس و تعیین ضربالاجل دو ساعته، نظامیان رژیم صهیونیستی از مسجد الاقصی عقبنشینی کردند.
2️⃣ حملات متقابل رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت غزه که از دیروز آغاز شده بود تداوم یافت. حماس و جهاد شهادت تعدادی از نیروهای خود را تایید کردند.
3️⃣ امیر قطر در سفری به عربستان سعودی با ولیعهد این کشور دیدار و درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقهای گفتوگو کرد.
4️⃣ در ادامه واکنش شخصیتهای عراقی به حوادث اخیر کربلا، «هادی العامری» رهبر «ائتلاف الفتح»، بازگشت ترور فعالان اجتماعی و تعرض به نمایندگیهای دیپلماتیک در عراق را خطرناک توصیف کرد و دولت این کشور را دانست.
5️⃣ معاون وزیر دفاع عربستان سعودی به منظور دیدار با مقامات عراق و گفتگو راجع به مسائل منطقه وارد این کشور شد.
6️⃣ وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که در حمله راکتی به خودرو نیروهای این کشور در استان ادلب سوریه ۵ نظامی ترک کشته یا زخمی شدند.
7️⃣ وزیر امور خارجه پاکستان با استقبال از تلاشها برای رفع کدورت میان ایران و عربستان، گفت: راه برای تنشزدایی کوتاه نیست اما تهران و ریاض این حرکت را آغاز کردهاند.
🆔:@sgm_Ghaemon
بالا تا پایین امنیت ما را آمریکایی ها در دولت روحانی هدف قرار دادند (ترور حاج قاسم ؛فخری زاده،نطنز....ولی یک شعار نوشتن بر روی موشک و ماموریت قایق های تندروی سپاه در خلیج فارس شده تحرکات علیه برجام!!!
پ؛ن؛با این فرقه کثیف و خائن اصلاح طلب آمریکایی باید تصفیه و حساب کرد با پند دیگه نمیشه با اینها کنار اومد!۴۰ ساله پند!و چهل ساله این خائن ها برای اهداف آمریکاشون هر چه ما داشتیم دارن نابود میکنن ،جنایت علیه مردم و منتقدان خود و خسا رت های سنگین به ملت و منافع انها
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تحریمهای بیاثر، مانع دیپلماسی
#گزارش_کوتاه
🔹 تارنمای ریسپانسیبلاستیتکرافت در یادداشتی به نقد اِعمال بیرویه تحریمهای اقتصادی از سوی آمریکا علیه دیگر دولتها از جمله ایران پرداخته و آن را مانعی در مسیر حل دیپلماتیک مسائل دانسته است. نویسنده با اشاره به شکست سیاست «فشار حداکثری» ترامپ، بیان میکند که تحریمها در تغییر رفتار ایران ناکارآمد بودهاند.
🔸 طبق این مقاله، تحریمها سلاحی بیرویه است که هیچ تفاوتی بین مردم غیرنظامی و نظامی نمیبیند و آسیبپذیرترین افراد جامعه را به جای نخبگان سیاسی آن هدف قرار میدهد. در عین حال تحریمها به ابزاری کمهزینه برای ابراز مخالفت با دشمنان و مخالفان هژمونی آمریکا بدل شده که فارغ از کاربرد آن، مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
🔸 نویسنده با اشاره به تحریمها علیه سه کشور ایران، سوریه و ونزوئلا بیان میدارد که حوزه تجهیزات پزشکی و تهیه دارو، متأثر از این تحریمها به شدت بر وضعیت سلامت و زندگی مردم اثر گذاشته است. در سوریه حتی تأمین مایحتاج تغذیه عادی مردم به خطر افتاده و در ونزوئلا به مرگ بیش از چهل هزار نفر انجامیده است.
🔸 این گزاره که تحریمها به فروپاشی اقتصادی و نهایتاً تسلیم دولت هدف منجر میشود، اراده دستگاه سیاست خارجی آمریکا در حل مسالمتآمیز مسائل از طریق مذاکره و تبادل امتیازات را تضعیف میکند و هر گونه انعطافپذیری را به مماشات و سازشکاری تعبیر میکند.
🔸 استفاده بیش از حد از تحریم، مانع خلاقیت و ابتکار وزارت خارجه در جستجوی راهها و ابزارهای دیگر است. تحریمها به بخشی از «جنگهای بیپایان» آمریکا علیه دیگر دولتها بدل شده و لازم است با تعریف اهداف سیاسی قابل تحقق و گسترش مسیرهای سیاست خارجی، آن را به کناری گذاشت.
✅ به نظر میرسد مقاومت دولتهای هدف علیه سیاستهای خصمانه و زیادهخواهانه آمریکا، ایده بررسی تحریمها از منظر کارکرد و اثرگذاری را مجدداً در ذهن بخشی از نخبگان سیاسی آمریکا شکل داده است. هر چند اعتیاد سیاست خارجی آمریکا به تحریم، عمیقتر از آن است که به راحتی این سلاح را بر زمین بگذارد.
🆔:@sgm_Ghaemon
⚠⚠⚠ اگر میتوانید بسم الله...
🚩 از امروز آغاز ثبت نام سیزدهمین دوره #انتخابات ریاست جمهوری آغاز می شود. در این بین تعداد زیادی از افراد برای ثبت نام در این کارزار بزرگ اقدام خواهند کرد.
📌 نکته بسیار مهمی را رهبر معظم انقلاب در آغاز سال فرمودند که شاید اگر توجه به این نکات شودخیلی ها را از ورود به انتخابات برحذر دارد....
🔹**رهبر معظم انقلاب**: به آن کسانی که داوطلب ریاست جمهوری میشوند ... میخواهم به آنها بگویم انتظار داریم سنگینی کار را بدانید؛ شما که داوطلب شدهاید، بدانید چه چیزی را میخواهید بر دوش بگیرید، چه بار سنگینی را میخواهید بر دوش بگیرید؛ این را بدانید.
🔹 اگر دیدید میتوانید، خیلی خب، وارد کارزار انتخاباتی بشوید؛ امّا این جور نباشد که سنگینی کار را ندانید.
🔹 اوّلاً مشکلات و مسائل اصلی کشور را بشناسید. مسائل کشور یکی دو تا که نیست؛ صدها مسئله هست که از این صدها مسئله اقلّاً دهها مسئلهاش جزو مسائل اساسی و مهمّ کشور است؛ اینها را بدانید، بدانید که مشکل کشور کجا است و مسائل کشور چیست، برای حلّ آن مسائل هم یک برنامهای و راه حلّی داشته باشید، ولو اجمالی؛ حالا نمیگوییم تفصیلی؛ ولو به نحو اجمال، یک راه حلّی برای آن داشته باشید.
🔹 مسئلهی اقتصاد را بشناسید؛ اقتصاد مهم است. در خود مسئلهی اقتصاد کارهای مهمّی هست؛ رشد تولید ملّی، رشد سرمایهگذاری ملّی، تقویت پول ملّی، مسئلهی تورّم و امثال اینها در ذیل عنوان اقتصاد است. بعد، مسئلهی امنیّت کشور که مسئلهی بسیار مهمّی است....
✅اگر میبینید میتوانید این بار سنگین و مهم را به دوش بگیرید، بسمالله، وارد بشوید؛ اگر دیدید نه، وارد نشوید که در روایت دارد که به آن کسی که یک کاری را نمیتواند و وارد آن کار میشود وعدهی خیلی بدی دادهاند که من حالا دیگر آن وعده را عرض نمیکنم. پس بنابراین، این هم یک نکته که مربوط به داوطلبان بود.
🆔:@sgm_Ghaemon
۸ نکته از بیانات روز گذشته امام خامنهای درباره «انتخابات» و «دولت جوان انقلابی»
رهبر معظم انقلاب روز گذشته در دیدار نمایندگان تشکلهای دانشجویی بیانات مهمی در خصوص انتخابات و دولت جوان انقلابی داشتند؛ در این گزارش ۸ نکته از این بخش از بیانات ایشان را میخوانید.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز گذشته در دیدار با نمایندگان تشکلهای دانشجویی که بهعلت شرایط کرونایی بهصورت ارتباط تصویری برگزار شد، به نکات و مباحث متعدد و مهمی پرداختند.
یکی از موضوعاتی که ایشان مورد اشاره قرار دادند، بحث انتخابات و دولت جوان انقلابی بود که در ادامه به 8 نکته از بیانات ایشان میپردازیم:
دولت جوان انقلابی منحصر در رده 30 الی 35 سال نیست
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با اشاره به اظهارات قبلی خود مبنی بر لزوم تشکیل دولت جوان انقلابی، بیان کردند: برخی تصور کردند که منظور از دولت جوان انقلابی دولتی است که همه اعضای آن در رده سنی 30 تا 35 سال باشند در حالیکه این بهمعنای نادیده گرفتن صاحبان تجربه و کارآزمودگان و دنیادیدگان نیست.
مشکلات قابل حل است
ایشان همچنین تأکید کردند: بهنظر من استفاده از جوانان مؤمن و انقلابی در بخشهای مختلف مدیریتی امکانپذیر است بهشرط آنکه دولتی سر کار بیاید که مسئولان بالای آن، اطمینان و اعتقاد به جوانان داشته باشند، همانگونه که امام به جوانان اعتقاد داشت و کار را جلو برد.
مقام معظم رهبری افزودند: اگر چنین دولتی سر کار بیاید، مشکلات در مدت زمان معقولی قابل حل خواهند بود و زمینه تحقق آرمانها نیز فراهم خواهد شد.
نباید مردم را دلسرد کرد
حضرت آیتالله خامنهای، انتخابات را عرصه دیگری برای نقشآفرینی تشکلهای دانشجویی و تشویق همگان به حضور پرشور و انتخاب مطلوب دانستند و گفتند: برخی اظهارات ممکن است از سر دلسوزی باشد اما نباید منجر به دلسرد کردن مردم از مشارکت در انتخابات شود.
تأکید مجدد بر حضور پرشور مردم در انتخابات
ایشان مردمسالاری و انتخاب مسئولان کشور بهدست مردم را بسیار مهم خواندند و خاطرنشان کردند: حضور پرشور مردم در انتخابات تأثیر زیادی در قوت و تواناییهای دولت منتخب دارد و موجب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی کشور میشود.
بیان شاخصهای انتخاب خوب
رهبر انقلاب پس از تأکید بر مشارکت بالا در انتخابات، «انتخاب مطلوب و خوب» را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: دولتی باید تشکیل شود که دارای کفایت و مدیریت، باایمان، لبریز از امید و معتقد به توانمندیهای داخلی باشد چرا که اگر مسئولین دولتی ناامید باشند کاری از پیش نمیرود.
شرط لیاقت حکمرانی بر مردم
ایشان تأکید کردند: فردی که معتقد است نمیتوان از لحاظ دفاعی، سیاسی، اقتصادی و تولیدی کاری در داخل انجام داد، لایق حکمرانی بر مردم نیست.
بیان شاخصهای دولتِ در تراز انقلاب
مقام معظم رهبری بیان کردند: کسانی باید بر سر کار بیایند که معتقد به مردم و جوانان باشند، عنصر جوان را قدر بدانند، عملکرد انقلابی داشته باشند و حقیقتاً عدالتخواه و ضدفساد باشند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: چنین دولتی پس از روی کار آمدن میتواند با گماردن صدها مدیر جوان و مؤمن در مدیریتها کار کشور را سامان دهد.
"در انتخاب اشخاص دخالتی ندارم"
رهبر انقلاب نکتهای همچنین درباره نظر خود درخصوص حضور اشخاص در انتخابات بیان کردند و گفتند: بنده در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته افرادی که قصد کاندیداتوری داشتند، نظر من را میپرسیدند که میگفتم «نه موافقم نه مخالفم» یعنی نظری ندارم اما در این دوره گفتم همین مطلب را نیز نمیگویم.
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تحریم، دیوار نیست که با بیل و بولدوزر تخریب شود. اینها بیل و بولدوزر را برای تخریب سازهها و ساختههای خودمان میخواهند تا دل تحریمکننده را بهدست آورند. در ماجرای برجام با بیل و فرغون بتون در قلب صنعت هستهای ریختند، امروز با بولدوزر میخواهند به جان همه داشتههای ملت بیفتند.
✍️سیدیاسر جبرائیلی
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍 آمریکا: در #برجام هیچ بندی برای جلوگیری از تحریمهای مرتبط با مسائل دیگر وجود ندارد.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
🔹توافق برجام دست آمریکا را برای اعمال تحریمهای غیرهستهای علیه ایران نبسته است. ما برنامهای برای رفع تحریمهای غیرهستهای مانند تحریمهای وضع شده علیه تهران به دلیل #تروریسم را نداریم.
🔸ما در بازگشت به برجام تنها تحریمهایی را که با این توافق ناسازگار است برخواهیم داشت. ما حتی در صورت بازگشت به توافق هستهای، ایران را در حوزههای دیگر مانند فعالیتهای #منطقهای تهران، #حقوق_بشر و #تروریسم تحت فشار قرار خواهیم داد.
🔹یکی از ابزارهایی که در زمینه تحت فشار قرار دادن ایران در اختیار داریم بی تردید تحریم است. در برجام هیچ بندی برای جلوگیری از تحریمهای مرتبط با مسائل دیگر وجود ندارد. از این رو، ما از تحریمها برای پاسخگو کردن تهران استفاده خواهیم کرد..
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه | ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
1️⃣ دادگاه رژیم صهیونیستی بر اساس یک گزارش محرمانه دستگاههای اطلاعاتی و نظامی این رژیم، حکم تخلیه محله شیخ جراح از ساکنان فلسطینی آن را مورد فشار تنشها و گروههای مقاومت به تعویق انداخت.
2️⃣ حملات متقابل رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت غزه که از دیروز آغاز شده بود، تداوم یافت. حماس و جهاد شهادت تعدادی از نیروهای خود را تایید کردند.
3️⃣ منابع خبری از برگزاری نشست کابینه رژیم صهیونیستی در یک پناهگاه زیرزمینی برای در امان ماندن از حملات راکتی مقاومت گزارش دادند.
4️⃣ رئیسجمهور آذربایجان از تخریب تمام مساجد شهر شوشا حین اشغال از سوی نیروهای ارمنستانی خبر داد.
5️⃣ نیروهای ارتش روسیه یک شبکه تونلی مجهز تروریستهای داعش در بیابانهای سوریه را کشف و منهدم کردند.
6️⃣ رئیسجمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای روس خود درباره تحولات اخیر فلسطین اشغالی، بر ضرورت موضع موافق دو کشور تاکید کرد و خواستار مداخله جامعه بینالمللی برای متوقف کردن تجاوزات رژیم صهیونیستی شد.
7️⃣ مقتدی صدر در تماس تلفنی با رئیس دفتر سیاسی حماس و دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، بر آمادگی برای حمایت از ملت فلسطین تأکید کرد.
#منطقه_در_یک_نگاه
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️عزتالله ضرغامی: من روحانی نیستم!
نامزد انتخابات 1400 در گفتوگو با تسنیم:
🔹یکی از شعارهایم این است که من روحانی نیستم.
🔹به طنز هم میگویم هر کاری روحانی کرده من عکس آن را انجام می دهم؛ آمدند ارباب وعدهها بودند هر چیز گفتند عکسش عمل کردند.
🔹زمانی که رئیس سازمان صدا و سیما بودم با احمدینژاد میدانید چقدر درگیر بودم؟ دعواهای ما را دفتر رهبری حل کرد.
🔹رقیبم را اصلاحطلبان میدانم و معتقدم اصولگراها اشتباه میکنند که دستپاچه شدند و دارند سر هم را میتراشند، و فکر میکنند برنده قطعی این رقابتند.
🔹اصلاحطلبان همیشه جدی بودند و هستند یعنی مهندسی انتخابات را بلدند. کما اینکه در همه دوره های قبل نشان دادند؛ بنابراین اگر رقیبی داشته باشم اصلاح طلبان هستند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴بیانات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره انتخابات :
♦️ عده ای با خدشه وارد کردن در اصل انتخابات و یا در عملکرد دست اندرکاران اعم از شورای نگهبان یا دستگاههای دیگر موجب دلسردی مردم می شوند که این کار غلط است.
♦️در جمهوری اسلامی همه انتخاباتها سالم برگزار شده است. ممکن است تخلفات کوچکی روی داده باشد اما در نتیجه انتخابات هیچ تأثیری نداشته و همواره انتخابات در جمهوری اسلامی همراه با امانت بوده است.
♦️البته برخیها هنگامی که نتیجه مورد نظر آنها در انتخابات حاصل می شود آن انتخابات را سالم می خوانند اما اگر نتیجه مورد نظر آنها بهدست نیاید یا برگزارکنندگان را متهم می کنند و یا همانند سال ۸۸ اغتشاش بهپا می کنند که آن متهم کردنها بی انصافی است و اغتشاش بهراه انداختن جرم است.
♦️ البته برخی اوقات هم از برخی افراد حرف هایی صادر میشود که گویا قانون اساسی را قبول ندارند، در حالیکه کسی که می خواهد وارد عرصه انتخابات شود باید معتقد به اسلام، قانون اساسی و رای مردم باشد لذا مطالبه جدی داریم که این موضوع رعایت شود.
🔴وجود مرض در دل کسانی که اگر حق طرف آنها نباشد، قبول نمی کنند
♦️امام خامنهای :انتخابات در کشور ما انتخابات سالمی است؛ من تعجّب میکنم از بعضیها که خودشان به وسیلهی انتخابات به یک جایی رسیدهاند، همینها انتخابات را زیر سؤال میبرند؛ چطور آن وقتی که انتخابات به نفع شما است، صحیح و متقن است، امّا آنجایی که به نفع شما نیست، انتخابات میشود خراب؟ وَ اِن یَکُن لَهُمُ الحَقُّ یَأتوا اِلَیهِ مُذعِنین؛(۱) قرآن میگوید اگر در قضاوت، حق طرف آنها شد، قبول میکنند قضاوت را، اگر طرف آنها نشد، قبول نمیکنند؛ بعد میفرماید: «اَ فی قُلوبِهِم مَرَض»؟(۲) در دل اینها مرض هست؟
♦️خب پس ما از دشمن که گلایهای نداریم، دشمن خُب دشمنی میکند، شأنش این است، امّا از دوستان، از کسانی که در داخل کشور هستند -چه یک نویسندهی روزنامه، چه [آن] کسی که با فضای مجازی ارتباط دارد، چه آن کسی که نمایندهی مجلس است، چه آن کسی که مسئول مهمّ دولتی است- [توقّع داریم]؛ همه بایستی مراقبت کنند. این جور نباشد که ما به زبان به مردم بگوییم که در انتخابات شرکت کنید، منتها یک جوری حرف بزنیم که مردم را از ورود در انتخابات دلسرد کند؛ این درست نیست، این غلط است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 احمدینژاد ۱۳۸۸: "آقای کروبی من تعجب میکنم شما سیستم انتخابات رو زیر سوال میبری که چند بار باهاش انتخاب شدی"
🔹احمدی نژاد پس از ثبت نام در انتخابات در کنفرانس خبری گفته بود: در صورت رد صلاحیت میگویم انتخابات را تایید نمیکنم و در آن مشارکت نمی کنم و از افرادی که سابقه دوستی و نزدیکی با بنده داشتند، حمایت نخواهم کرد.
#حافظه_تاریخی
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴قالیباف: هیچ نامزدی نباید مقابل تصمیم جریان انقلاب خود را اصلح بداند
♦️قالیباف با تاکید بر این که در انتخابات ما حتما باید اجماعسازی جریانی ایجاد کنیم گفت: هیچ کس حق ندارد مقابل تصمیم جبهه انقلاب به عنوان نامزد بگوید من اصلح هستم.
♦️باید کنار هم بایستیم تا جریان انقلاب بتواند موفق شود و برای تحقق این هدف مهم نیاز به «وحدت»، «پیروزی با کمپین قوی» و «دولت کارامد» هستیم.
♦️بعد از پیروزی در انتخابات، اگر همه این کارها را انجام دهیم اما در اداره کشور چه دولت، چه مجلس و چه قوه قضاییه اختلاف وجود داشته باشد نمیتوانیم ثبات اقتصادی را در کشور ایجاد کنیم.
🆔:@sgm_Ghaemon
#سبک_زندگی_مهدوی
⚡️انسان منتظر در صورتیکه در مسیر زندگی الهی خویش به صورت دائمی خود را هماهنگ با امام خویش مدیریت نماید می تواند هماهنگ شدن با کل هستی را تجربه نماید و زندگی خویش را در همه عرصه های فرهنگی – روایی- اجتماعی- اقتصادی و حتی زیست محیطی بر اساس تربیت و اخلاق کریمه، مدیریت نماید و این مسئله در وجود منتظر (ثبات قلب و ثبات قدم )را پدیدار میسازد ، که انژری جدیدی به صورت مستمر دریافت میکند لحظه به لحظه از زندگی لذت ببرد و به راه پر فراز و نشیب خویش در دنیا و آخرت ادامه دهد .
⚡️منتظر برای حرکت مستمر خویش به ثبات قلب نیاز دارد ، تا بتواند در هر موقیعت به صورت مستمر با اراده ای محکم در جهت اصلاح و ارتقاء خود و دیگران قدم های بایسته و شایسته را در مسیر ظهور دولت کریمه مهدوی بردارد.
🙏 امید است که ما نیز در مسیر ظهور آن امام همام (علیه السلام) اینگونه باشیم تا همیشه خندان و با نشاط به زندگی خویش معنا دهیم.
🔍#امام_زمان
#سبک_زندگی
#مهدویت
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🆔:@sgm_Ghaemon