⁉️چرا سپاه به آمریکا اخطار داد؟
🔻پنتاگون اعلام کرد کشتی گارد ساحلی آمریکا بهدلیل نزدیک شدن ۱۳ قایق تندروی سپاه پاسداران به پنتاگون اعلام کرد که یکی از شناورهای گارد ساحلی ایالات متحده پس از آن که ۱۳ فروند قایق سپاه پاسداران به این شناور و دیگر کشتیهای نیروی دریایی آمریکا در تنگه هرمز نزدیک شدند، با شلیک حدود ۳۰ گلوله هشدار داده است.
🔻به گزارش رادیو فردا،سخنگوی پنتاگون، گفت:پس از آن که قایقهای تندروی ایرانی به ۱۵۰ یاردی شش فروند شناور ارتش ایالات متحده از جمله شناور یواساس مونتری رسیدند، نیروی دریایی آمریکا اقدام به شلیک گلوله اخطار کرد.
این مقام آمریکایی رفتار قایقهای سپاه پاسداران را «بسیار تهاجمی» توصیف کرد.
🔺این در حالی است که نیروی دریایی سپاه گفته است:ادعای اخیر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا پیرامون نزدیکی شناورهای نیروی دریایی سپاه به شناورهای دریایی این کشور در تنگه هرمز نادرست و فرار به جلو است.
🔺دیروز شناورهای گشتی نیروی دریایی سپاه با ۷ فروند شناور دریایی آمریکاییها در تنگههرمز که به ارتکاب رفتارهای غیر حرفهای مانند پرواز بالگرد، شلیک فلیر و تیراندازی بیهدف، بیمورد و تحریک کننده مبادرت ورزیدند، روبهرو و ضمن رعایت فاصله قانونی در چارچوب دستورالعملها و مقررات دریانوردی به رفتار مخاطرهآمیز و غیرحرفه ای آنها تذکر و اخطار داده شد.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ چند پرسش درباره حمله به کنسولگری ایران در کربلا
#تحلیل_کوتاه
🔹 تنها یک روز پس از ترور یک فعال مدنی در کربلا، گروهی از معترضان به کنسولگری ایران در کربلا حمله کردند. در این ارتباط چند پرسش و نکته قابل طرح است.
🔸 دولت و نهادهای امنیتی عراق لازم است یکبار برای همیشه تکلیف عاملان و آمران این ترورهای مشکوک را برای افکار عمومی این کشور مشخص کنند. زیرا تکرار این حوادث، علاوه بر اینکه به اعتبار دولت عراق ضربه میزند، موجب بروز فضاسازیهایی مسموم و همچنین ابزاری برای تسویه حسابهای سیاسی و یا توازنبخشی به معادلات امنیتی در داخل عراق میشود!
🔸این پرسش قابل طرح است که چرا هر زمان آمریکاییها در صحنه میدانی یا سیاسی با مشکل یا بنبست مواجه میشوند، حوادث اینچنینی روی میدهد؟! چهاینکه نخستین تعرض به کنسولگری ایران در بصره و تحولات پیش و پس از آن هنوز در اذهان وجود دارد. آیا میتوان این فرضیه را طرح کرد که چون آمریکا در چند عرصه برابر ایران و محور مقاومت دستاوردی نداشته، از طریق «عوامل دستساخته مدنی» خود در عراق به دنبال فشار بر ایران و هدایت افکار عمومی علیه تهران است؟!
🔸 غیر از عوامل و مسائل پشتپرده اتفاقات اخیر، یک پرسش اساسی این است که وظیفه قانونی دولت عراق در حمایت از اماکن دیپلماتیک در این کشور چیست؟! چرا هربار که اماکن دیپلماتیک ایران از طریق عدهای اندک مورد تعرض قرار میگیرد، حضور و اقدام بازدارنده دولت عراق تنها پس از پایان ماجرا محقق میشود. همچنین چرا دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی هیچگاه اقدامی قاطع و موثر جهت پیگیری و مؤاخذه قصور آشکار دولت همسایه انجام نمیدهد؟! آیا پذیرفتنی است که تنها چند روز پس از سفر مهم وزیر خارجه ایران به عراق، دولت این کشور اینگونه آشکارا از انجام وظایف قانونی خود طفره برود؟!
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه |21 اردیبهشت 1400
1️⃣ پس از هشدار شاخه نظامی حماس و تعیین ضربالاجل دو ساعته، نظامیان رژیم صهیونیستی از مسجد الاقصی عقبنشینی کردند.
2️⃣ حملات متقابل رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت غزه که از دیروز آغاز شده بود تداوم یافت. حماس و جهاد شهادت تعدادی از نیروهای خود را تایید کردند.
3️⃣ امیر قطر در سفری به عربستان سعودی با ولیعهد این کشور دیدار و درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقهای گفتوگو کرد.
4️⃣ در ادامه واکنش شخصیتهای عراقی به حوادث اخیر کربلا، «هادی العامری» رهبر «ائتلاف الفتح»، بازگشت ترور فعالان اجتماعی و تعرض به نمایندگیهای دیپلماتیک در عراق را خطرناک توصیف کرد و دولت این کشور را دانست.
5️⃣ معاون وزیر دفاع عربستان سعودی به منظور دیدار با مقامات عراق و گفتگو راجع به مسائل منطقه وارد این کشور شد.
6️⃣ وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که در حمله راکتی به خودرو نیروهای این کشور در استان ادلب سوریه ۵ نظامی ترک کشته یا زخمی شدند.
7️⃣ وزیر امور خارجه پاکستان با استقبال از تلاشها برای رفع کدورت میان ایران و عربستان، گفت: راه برای تنشزدایی کوتاه نیست اما تهران و ریاض این حرکت را آغاز کردهاند.
🆔:@sgm_Ghaemon
بالا تا پایین امنیت ما را آمریکایی ها در دولت روحانی هدف قرار دادند (ترور حاج قاسم ؛فخری زاده،نطنز....ولی یک شعار نوشتن بر روی موشک و ماموریت قایق های تندروی سپاه در خلیج فارس شده تحرکات علیه برجام!!!
پ؛ن؛با این فرقه کثیف و خائن اصلاح طلب آمریکایی باید تصفیه و حساب کرد با پند دیگه نمیشه با اینها کنار اومد!۴۰ ساله پند!و چهل ساله این خائن ها برای اهداف آمریکاشون هر چه ما داشتیم دارن نابود میکنن ،جنایت علیه مردم و منتقدان خود و خسا رت های سنگین به ملت و منافع انها
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تحریمهای بیاثر، مانع دیپلماسی
#گزارش_کوتاه
🔹 تارنمای ریسپانسیبلاستیتکرافت در یادداشتی به نقد اِعمال بیرویه تحریمهای اقتصادی از سوی آمریکا علیه دیگر دولتها از جمله ایران پرداخته و آن را مانعی در مسیر حل دیپلماتیک مسائل دانسته است. نویسنده با اشاره به شکست سیاست «فشار حداکثری» ترامپ، بیان میکند که تحریمها در تغییر رفتار ایران ناکارآمد بودهاند.
🔸 طبق این مقاله، تحریمها سلاحی بیرویه است که هیچ تفاوتی بین مردم غیرنظامی و نظامی نمیبیند و آسیبپذیرترین افراد جامعه را به جای نخبگان سیاسی آن هدف قرار میدهد. در عین حال تحریمها به ابزاری کمهزینه برای ابراز مخالفت با دشمنان و مخالفان هژمونی آمریکا بدل شده که فارغ از کاربرد آن، مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
🔸 نویسنده با اشاره به تحریمها علیه سه کشور ایران، سوریه و ونزوئلا بیان میدارد که حوزه تجهیزات پزشکی و تهیه دارو، متأثر از این تحریمها به شدت بر وضعیت سلامت و زندگی مردم اثر گذاشته است. در سوریه حتی تأمین مایحتاج تغذیه عادی مردم به خطر افتاده و در ونزوئلا به مرگ بیش از چهل هزار نفر انجامیده است.
🔸 این گزاره که تحریمها به فروپاشی اقتصادی و نهایتاً تسلیم دولت هدف منجر میشود، اراده دستگاه سیاست خارجی آمریکا در حل مسالمتآمیز مسائل از طریق مذاکره و تبادل امتیازات را تضعیف میکند و هر گونه انعطافپذیری را به مماشات و سازشکاری تعبیر میکند.
🔸 استفاده بیش از حد از تحریم، مانع خلاقیت و ابتکار وزارت خارجه در جستجوی راهها و ابزارهای دیگر است. تحریمها به بخشی از «جنگهای بیپایان» آمریکا علیه دیگر دولتها بدل شده و لازم است با تعریف اهداف سیاسی قابل تحقق و گسترش مسیرهای سیاست خارجی، آن را به کناری گذاشت.
✅ به نظر میرسد مقاومت دولتهای هدف علیه سیاستهای خصمانه و زیادهخواهانه آمریکا، ایده بررسی تحریمها از منظر کارکرد و اثرگذاری را مجدداً در ذهن بخشی از نخبگان سیاسی آمریکا شکل داده است. هر چند اعتیاد سیاست خارجی آمریکا به تحریم، عمیقتر از آن است که به راحتی این سلاح را بر زمین بگذارد.
🆔:@sgm_Ghaemon
⚠⚠⚠ اگر میتوانید بسم الله...
🚩 از امروز آغاز ثبت نام سیزدهمین دوره #انتخابات ریاست جمهوری آغاز می شود. در این بین تعداد زیادی از افراد برای ثبت نام در این کارزار بزرگ اقدام خواهند کرد.
📌 نکته بسیار مهمی را رهبر معظم انقلاب در آغاز سال فرمودند که شاید اگر توجه به این نکات شودخیلی ها را از ورود به انتخابات برحذر دارد....
🔹**رهبر معظم انقلاب**: به آن کسانی که داوطلب ریاست جمهوری میشوند ... میخواهم به آنها بگویم انتظار داریم سنگینی کار را بدانید؛ شما که داوطلب شدهاید، بدانید چه چیزی را میخواهید بر دوش بگیرید، چه بار سنگینی را میخواهید بر دوش بگیرید؛ این را بدانید.
🔹 اگر دیدید میتوانید، خیلی خب، وارد کارزار انتخاباتی بشوید؛ امّا این جور نباشد که سنگینی کار را ندانید.
🔹 اوّلاً مشکلات و مسائل اصلی کشور را بشناسید. مسائل کشور یکی دو تا که نیست؛ صدها مسئله هست که از این صدها مسئله اقلّاً دهها مسئلهاش جزو مسائل اساسی و مهمّ کشور است؛ اینها را بدانید، بدانید که مشکل کشور کجا است و مسائل کشور چیست، برای حلّ آن مسائل هم یک برنامهای و راه حلّی داشته باشید، ولو اجمالی؛ حالا نمیگوییم تفصیلی؛ ولو به نحو اجمال، یک راه حلّی برای آن داشته باشید.
🔹 مسئلهی اقتصاد را بشناسید؛ اقتصاد مهم است. در خود مسئلهی اقتصاد کارهای مهمّی هست؛ رشد تولید ملّی، رشد سرمایهگذاری ملّی، تقویت پول ملّی، مسئلهی تورّم و امثال اینها در ذیل عنوان اقتصاد است. بعد، مسئلهی امنیّت کشور که مسئلهی بسیار مهمّی است....
✅اگر میبینید میتوانید این بار سنگین و مهم را به دوش بگیرید، بسمالله، وارد بشوید؛ اگر دیدید نه، وارد نشوید که در روایت دارد که به آن کسی که یک کاری را نمیتواند و وارد آن کار میشود وعدهی خیلی بدی دادهاند که من حالا دیگر آن وعده را عرض نمیکنم. پس بنابراین، این هم یک نکته که مربوط به داوطلبان بود.
🆔:@sgm_Ghaemon
۸ نکته از بیانات روز گذشته امام خامنهای درباره «انتخابات» و «دولت جوان انقلابی»
رهبر معظم انقلاب روز گذشته در دیدار نمایندگان تشکلهای دانشجویی بیانات مهمی در خصوص انتخابات و دولت جوان انقلابی داشتند؛ در این گزارش ۸ نکته از این بخش از بیانات ایشان را میخوانید.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز گذشته در دیدار با نمایندگان تشکلهای دانشجویی که بهعلت شرایط کرونایی بهصورت ارتباط تصویری برگزار شد، به نکات و مباحث متعدد و مهمی پرداختند.
یکی از موضوعاتی که ایشان مورد اشاره قرار دادند، بحث انتخابات و دولت جوان انقلابی بود که در ادامه به 8 نکته از بیانات ایشان میپردازیم:
دولت جوان انقلابی منحصر در رده 30 الی 35 سال نیست
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با اشاره به اظهارات قبلی خود مبنی بر لزوم تشکیل دولت جوان انقلابی، بیان کردند: برخی تصور کردند که منظور از دولت جوان انقلابی دولتی است که همه اعضای آن در رده سنی 30 تا 35 سال باشند در حالیکه این بهمعنای نادیده گرفتن صاحبان تجربه و کارآزمودگان و دنیادیدگان نیست.
مشکلات قابل حل است
ایشان همچنین تأکید کردند: بهنظر من استفاده از جوانان مؤمن و انقلابی در بخشهای مختلف مدیریتی امکانپذیر است بهشرط آنکه دولتی سر کار بیاید که مسئولان بالای آن، اطمینان و اعتقاد به جوانان داشته باشند، همانگونه که امام به جوانان اعتقاد داشت و کار را جلو برد.
مقام معظم رهبری افزودند: اگر چنین دولتی سر کار بیاید، مشکلات در مدت زمان معقولی قابل حل خواهند بود و زمینه تحقق آرمانها نیز فراهم خواهد شد.
نباید مردم را دلسرد کرد
حضرت آیتالله خامنهای، انتخابات را عرصه دیگری برای نقشآفرینی تشکلهای دانشجویی و تشویق همگان به حضور پرشور و انتخاب مطلوب دانستند و گفتند: برخی اظهارات ممکن است از سر دلسوزی باشد اما نباید منجر به دلسرد کردن مردم از مشارکت در انتخابات شود.
تأکید مجدد بر حضور پرشور مردم در انتخابات
ایشان مردمسالاری و انتخاب مسئولان کشور بهدست مردم را بسیار مهم خواندند و خاطرنشان کردند: حضور پرشور مردم در انتخابات تأثیر زیادی در قوت و تواناییهای دولت منتخب دارد و موجب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی کشور میشود.
بیان شاخصهای انتخاب خوب
رهبر انقلاب پس از تأکید بر مشارکت بالا در انتخابات، «انتخاب مطلوب و خوب» را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: دولتی باید تشکیل شود که دارای کفایت و مدیریت، باایمان، لبریز از امید و معتقد به توانمندیهای داخلی باشد چرا که اگر مسئولین دولتی ناامید باشند کاری از پیش نمیرود.
شرط لیاقت حکمرانی بر مردم
ایشان تأکید کردند: فردی که معتقد است نمیتوان از لحاظ دفاعی، سیاسی، اقتصادی و تولیدی کاری در داخل انجام داد، لایق حکمرانی بر مردم نیست.
بیان شاخصهای دولتِ در تراز انقلاب
مقام معظم رهبری بیان کردند: کسانی باید بر سر کار بیایند که معتقد به مردم و جوانان باشند، عنصر جوان را قدر بدانند، عملکرد انقلابی داشته باشند و حقیقتاً عدالتخواه و ضدفساد باشند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: چنین دولتی پس از روی کار آمدن میتواند با گماردن صدها مدیر جوان و مؤمن در مدیریتها کار کشور را سامان دهد.
"در انتخاب اشخاص دخالتی ندارم"
رهبر انقلاب نکتهای همچنین درباره نظر خود درخصوص حضور اشخاص در انتخابات بیان کردند و گفتند: بنده در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته افرادی که قصد کاندیداتوری داشتند، نظر من را میپرسیدند که میگفتم «نه موافقم نه مخالفم» یعنی نظری ندارم اما در این دوره گفتم همین مطلب را نیز نمیگویم.
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تحریم، دیوار نیست که با بیل و بولدوزر تخریب شود. اینها بیل و بولدوزر را برای تخریب سازهها و ساختههای خودمان میخواهند تا دل تحریمکننده را بهدست آورند. در ماجرای برجام با بیل و فرغون بتون در قلب صنعت هستهای ریختند، امروز با بولدوزر میخواهند به جان همه داشتههای ملت بیفتند.
✍️سیدیاسر جبرائیلی
🆔:@sgm_Ghaemon