#قائمون
⭕️انتخابات هیات رئیسه مجلس برای سال دوم:
🔻قالیباف رئیس مجلس شد
🔹محمدباقر قالیباف با ۲۳۰ رای موافق رئیس مجلس شد. فریدون عباسی ۱۸ رای آورد.
🔸«نیکزاد» با ۲۰۶ رأی نایب رئیس اول و« مصری» با ۲۰۵ رأی نایب رئیس دوم مجلس شدند.
🔹دبیران اجلاسیه دوم مجلس یازدهم انتخاب شدند: متفکرآزاد با 206 رأی، دهنوی با 184 رأی، کریمی فیروزجایی با 182 رأی، رشیدی با 181 رأی، مجتبی یوسفی با 168 رأی، حاجی دلیگانی با 168رأی
🔸انتخاب ناظران اجلاسیه دوم مجلس یازدهم؛
🔹محسن پیرهادی با 189 رأی، سیدنظام موسوی با 157 رأی
🔸 به دلیل برابر شدن آراء سلیمی و فرهنگی در تعداد 141 رأی، از طریق قرعه کشی "سلیمی" به عنوان نفر سوم تعیین شد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 به شورای نگهبان حق بدهید ...
در سال ۹۲ نتیجه تساهل و نگاهِ باز شورای نگهبان شد وعده های دروغین ، شعارهای بدون عمل و انواع ناجوانمردی ها و فریب های انتخاباتی برای کسب رای مردم و سپس ۸سال آزگار تضعیف مملکت و فشار بیش از اندازه بر مردم و اوضاع کنونی .
نصیب شورای نگهبان هم چیزی نبود جز انواع لعن و نفرین و فحش و ناسزای مردمی که بجای پذیرش مسئولیت انتخابشان همه تقصیرها را بر گردن این شورا انداختند که چرا در بررسی صلاحیت نامزدها سفت و محکم عمل نکرد!
حالا با این شرایط به شورای نگهبان حق بدهید که به جای تساهل و تسامح ، مُرّ قانون را ملاک قرار دهد نه ذره ای کمتر و نه ذره ای بیشتر ...
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍درباره تصمیم جنجالی شورای نگهبان
🔻 ردصلاحیت ها گسترده تر از آن بود که پیش بینی می شد. واقعیت اینست که مخالفان و متحیران هم حق دارند. کدام حق؟ چند گزاره را با هم مرور کنیم.
1⃣ اول اینکه احراز صلاحیت با ردصلاحیت متفاوت است. همه را یک دست قضاوت نکنیم.
2⃣ وظیفه شورای نگهبان تنها و تنها اجرای مر قانون است. وظیفه شورای نگهبان نه ایجاد مشارکت است و نه صیانت از رقابت.
3⃣ شورای نگهبان ایندوره شفاف عمل کرد. همینکه شاخص های خود را مستند به سیاست های کلی انتخابات منتشر کرد قابل تقدیر است.
4⃣ ردصلاحیت علی لاریجانی در ترکیبی که برادر و برخی نزدیکان وی در شورا بودند ممدوح است.
5⃣ اثر تصمیم شورای نگهبان ممکن است در عمل منجر به حذف حامیان و بانیان وضع موجود باشد، اما شورای نگهبان مستند به قانون عمل می کند و علت تصمیمش مهم است نه اثرش. ایندو با هم متفاوت است.
✅ اما این ۵ گزاره به کنار؛
با همه اینها یک ملاحظه اساسی وجود دارد که نمی توان و نباید از کنار آن به سادگی گذشت. فراتر از شورای نگهبان، نظام حاکمیت ما باید برایش این حیرت اجتماعی پس از ردصلاحیت ها اهمیت داشته باشد و نباید به سادگی از کنارش بگذرد.
قرار نیست مردم از پشت درهای بسته از تصمیم شورای نگهبان قانع شوند. حجیت شورای نگهبان برای تصمیمش یک سویه ماجراست و اقناع افکارعمومی از این تصمیم سوی دیگر. اگر بی اعتنایی کنیم، هم مشروعیت انتخابات و هم مشروعیت شورای نگهبان صدمه می بیند.
بالاخره سوال است که فارغ از نقدهای سیاسی به برخی نامزدها، چطور ممکن است افرادی که تا همین امروز مورد اعتماد نظام بودند، امروز صلاحیت شان رد شود؟
✅ یک راه حل ساده وجود دارد
و آنهم شفافیت شورای نگهبان و نامزدها در بیان منطق ردصلاحیت ها و عدم احراز صلاحیت هاست.
شورا معتقد است بیان علنی علت ردصلاحیت ها خلاف اخلاق اسلامی است. حرف دقیق و درستی است. اما شورا می تواند مشروح دلائل و مستندات ردصلاحیت یا عدم احراز صلاحیت را در اختیار نامزد ها قرار دهد و افراد به اختیار و برای تنویر افکار عمومی، دلائل شورا را منتشر کنند.
راه حل نهایی اینست که رسانه ها و دلسوزان و منتقدان از نامزدها درخواست کنند، بجای اعتراض و حرف های کلی، مشروح دلائل ردصلاحیت خود را از شورای نگهبان مطالبه کنند و آنرا علنی و منتشر سازند.
این اقدام می تواند صلاحیت نامزد و تصمیم شورای نگهبان را مورد قضاوت شفاف افکار عمومی قرار دهد.
🆔:@sgm_Ghaemon
✳️آیا شورای نگهبان جناحی عمل کرده است؟!
🔶پس از احراز صلاحیت 7 نفر از نامزدهای ریاست جمهوری، شاهد انتشار برخی از مطالب در مورد نامزدهای تأیید نشده بودیم که بهگونهای شورای نگهبان را متهم به طرفداری از یک فرد یا جریان خاص کرده بودند.
👈🏿گزارههای خبری:
🔸 سابقه شورای نگهبان در نظارت بر انتخابات یا احراز صلاحیتها نشان میدهد که این شورا هیچگاه از عدالت عدول نکرده است؛ با نگاهی به انتخابات گذشته و تأیید صلاحیت افرادی که با شورای نگهبان زاویه و اختلافسلیقه دارند، اثبات این سخن راحتتر است:
1️⃣ مرحوم هاشمی رفسنجانی در پنج دوره انتخابات خبرگان رهبری، دو دوره ریاست جمهوری و چهار دوره انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده است. وی در مجلس اول و دوم، رئیس مجلس بود و در سال ۸۴ هم تأیید صلاحیت شد، اما نتوانست اعتماد مردم تهران را جلب کند و فقط در دوره ریاست جمهوری سال ۹۲ از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نشد.
2️⃣سید محمد خاتمی در دو دوره انتخابات ریاستجمهوری توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شد.
3️⃣ حسن روحانی در سه انتخابات خبرگان رهبری، دو دوره ریاست جمهوری و پنج دوره انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده است.
4️⃣ مهدی کروبی در سه دوره انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده است. وی در مجلس سوم و مجلس ششم، رئیس مجلس بود. در انتخابات مجلس هفتم و دو انتخابات ریاستجمهوری سالهای 1384 و 1388 هم علیرغم اینکه تأیید صلاحیت شد، اما رأی لازم را کسب نکرد.
5️⃣محمود احمدینژاد در دو دوره انتخابات ریاستجمهوری توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده است. وی در سال 1396 و 1400 تأیید صلاحیت نشد.
6️⃣علی اردشیر لاریجانی در سه دوره انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده و در سه دوره مجلس شورای اسلامی دوره هشتم، نهم و دهم، ریاست مجلس را بر عهده داشت. وی در سال ۱۳۸۴ نامزد ریاست جمهوری بود که از بین ۷ کاندیدا، در رتبه ششم قرار گرفت.
🔰نکات پایانی:
🔸اولاً، اگر شورای نگهبان بر مبنای علاقه جناحی، تأیید صلاحیت میکند، افراد فوق نباید از فیلتر این شورا عبور میکردند.
🔸ثانیاً: در مقابل گروهی که شورای نگهبان را متهم به جناح بازی میکند، گروه دیگری نیز وجود دارد که معتقد است شورای نگهبان در دورههای گذشته نباید برخی از افراد فاقد صلاحیت را که در طول 8 سال ریاست جمهوری، کشور را معطل کردند، تأیید میکرد.
🔸ثالثاً، درمجموع میتوان گفت که در فرآیند بررسی صلاحیتها از سوی شورای نگهبان، گرایش سیاسی افراد دخالتی ندارد، بلکه ضوابط و قوانین مدنظر است. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
🔸
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تاجزاده: مشکل جنتی این است دین اش را به دنیا نمیفروشد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔥شورای نگهبان مصلحت نظام!؟
🔻وظیفهای که قانون اساسی بر عهدهی #شورای_نگهبان نهاده، تشخیص میزان تطبیق امور با «اصل و مُر قانون» و «احکام اولیه» است.
🔻«اگر واقعا مصلحتی برای جامعه وجود داشته باشد» که نیاز به حکم ثانویه داشته باشد؛ تشخیص آن بر عهده ولیفقیه است.
🔻البته رهبری می تواند ارائه مشورت تخصصی در این امر را به نهادهایی مانند مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کند.
🔻در احراز صلاحیت کاندیداها، وظیفه شورای نگهبان، فقط تطبیق دقیق وضعیت کاندیداها با قوانین است؛
اما اگر مصلحت بالاتری برای کشور، وجود داشته باشد، تشخیص آن و صدور حکم ثانویه اساسا در حیطه اختیارات شورای نگهبان نیست و از شؤون ولی فقیه است.
🔻بنابراین اگر در موضوعاتی مانند انتخابات، حکم حکومتی مبتنی بر مصلحت کلان جامعه صادر شد؛ لزوما به معنای ایراد به شورای نگهبان یا عقب نشینی نیست بلکه به معنای وجود ظرفیت انعطاف هوشمند ساختار نظام بر پایه ولایت، برای حفظ همزمان حقوق ملت و مسیر کلی ثبات و پیشرفت جامعه اسلامی است.
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
⭕️ فصل جدید...
🔸خود را در جریان گام دوم انقلاب اسلامی قرار دهید، #مرعوب فضاسازی ها نشوید، هنوز راه نرفته زیادی مانده.
🔻گامهای بسیاری پیش روست:
🔹دولت جوان حزب الهی
🔹 #آوار_برداری از خرابه های بجا مانده از سیطره #سرمایه_دارها و #غربزدگان
🔹مبارزه بی امان با فساد های رخنه کرده در ساختار ها
🔹فقر زدایی و عدالت اجتماعی
🔹 پیشرفت و آبادانی و رفاه محرومیتها
🔹 تحقق منافع ملی در عرصه های بین المللی
و...
🔸ما راه های زیادی پیش رو داریم، خودتان را مشغول چند تا مفسد اقتصادی و مسأله و مشکل داری که برای رای آوری دست به هر کاری میزدند و بعد از انتخاب به قصد ادامه دولت فشل روحانی، مملکت را به پرتگاه میبردند نکنید.
🔻 پ ن:
مردم را به #آینده_ای_روشن دعوت کنید، فصل جدیدی... در راه است.
✍ محمود باقری
🆔:@sgm_Ghaemon
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قائمون
⭕️ مناظره کارشناس سعودی و ایرانی:
🔹کارشناس سعودی: ما همیشه دنبال صلح بودهایم، این ایران است که در منطقه تنش ایجاد میکند و باید رفتار خود را تغییر دهد...!
🔸کارشناس ایرانی:حمایتتان از صدام علیه ایران را فراموش نکردهایم/در یمن کودک کشی راه انداخته اید/مبارزه سليمانی نبود الان باید منطقه به دست تکفیری ها اداره میشد...!!!
🆔:@sgm_Ghaemon
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐قطب نما 183
🔰 نگهبان جمهوری اسلامی
👈🏿شورای نگهبان یکی از مهمترین نهادهایی است که نقش مهمی در حفظ نظام جمهوری اسلامی داشته است. نهادی که به حکم امام خمینی قدس الله نفس الزکیه در اسفند ماه 1358 تشکیل شد و با انتصاب شش نفر از فقها توسط امام راحل در کنار شش نفر حقوقدان منتخب نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صورت رسمی از تیرماه سال 59 فعالیت خطیر خود را آغاز کرد.
🔸🔸
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴اصلاحطلبها دوهفتهای هست که برگشتن تنظیمات کارخانه! تا دوهفته قبل رییسی مرد عدالت و انصاف و قانون بود که با سعهصدر با پروندههای سیاسی برخورد میکرد! ولی الان دوباره شد جلاد :))
🆔:@sgm_Ghaemon
#محرمانه
⭕️انتظار «مهندسی انتخابات» از شورای نگهبان نداشته باشیم!/ چرا عملکرد شورای نگهبان قابل افتخار است؟
@secret_file
🔹چهرههای نامداری در بین داوطلبان ریاست جمهوری حضور داشتند که عدم احراز صلاحیت آنها برای بخشی از افکار عمومی قابل هضم نیست. گویی پذیرفتهایم که برخی افراد و اسامی از مصونیت برخوردارند و باید آنان را از پیش تأییدشده دانست!
🔸از ردصلاحیت جهانگیری و پزشکیان و اینها که بگذریم، آیا ردصلاحیت فردی چون علی لاریجانی بهعنوان چهرهای که منتسب به نظام شناخته میشود و کمتر کسی تصور ردصلاحیتاش را داشت، نشانه آزادگی شورای نگهبان نیست؟ آیا نباید به این عملکرد افتخار کرد؟
🔹اگر شورای نگهبان با در نظر گرفتن مصلحتهای گوناگون از جمله ایجاد شور انتخاباتی و در نظر گرفتن وجهه برخی افراد و گروههای سیاسی نسبت به احراز صلاحیت آنها اقدام کند، دست به اقدامی زده که معمولاً نسبت به آن مورد اتهام قرار میگیرد؛ یعنی مهندسی انتخابات!
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 242
💠 نقش شورای نگهبان در تحقق مشارکت حداکثری
🎙 کارشناس برنامه: دکتر مهدی سعیدی
#شورای_نگهبان
#انتخابات1400
#مشارکت_حداکثری
🔸
🆔:@sgm_Ghaemon