6.pdf
578.7K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: راه حل مشکلات کنونی، شرکت در انتخابات است
✍️ دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
7.pdf
367.6K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ موضوع: عقلانیت و مناظرات انتخاباتی
✍️ مهدی سعیدی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅#عکس_نوشت
💠 موضوع: #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
#انتخاب_درست_کار_درست
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
⭕️ رمزگشایی از مواضع ضد ایرانی رافائل گروسی
🔻 رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به بازی همیشگی خود در زمین کاخ سفید و تروییکای اروپایی ادامه می دهد. این نقش آفرینی غیرحقوقی و هدفمند، طی روزهای اخیر و در آستانه برگزاری دور ششم مذاکرات وین تقویت شده است. بر این اساس، رافائل گروسی از سوی وزارت امور خارجه آمریکا موظف شده است تا در گزارش های خود، مولفه های "مبهم" و "تهدیدساز " در خصوص "فعالیت های هسته ای ایران" را تقویت کند. گروسی می خواهد از این طریق، ضمن تهدید کشورمان در خصوص صدور قطعنامه ضد ایرانی جدید در شورای حکام، قدرت مانور آمریکا و سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه را در وین تقویت کند.
🔻 اصل ماجرا، به تنظیم پیش نویس یک قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام باز می گردد. این قطعنامه قبلا با نقش آفرینی مستقیم گروسی و توسط آمریکا و تروییکای اروپایی در شورای حکام نگاشته و حتی در میان برخی اعضا توزیع شده است اما قرار بود رای گیری در خصوص آن به جلسه اخیر آژانس موکول شود. با این حال، مقامات غربی و آژانس مدعی هستند که با هدف "عدم اخلال در مذاکرات برجام" چنین قطعنامه ای را تصویب نخواهند کرد! به عبارت بهتر، آژانس و بازیگران غربی در صددند "امتناع خود از صدور قطعنامه ضد ایرانی" در شورای حکام را مصداق صداقت خود در مذاکرات و پایبندی خود به برجام و احیای آن تلقی کنند!
🔻 واقعیت امر این است که جمهوری اسلامی ایران بارها در مواضع رسمی خود، بر" مطالعات ادعایی آژانس" و متعلقات این مطالعات و ادعاهای مغرضانه خط بطلان کشیده است. به عبارت بهتر، پیش نویس قطعنامه های صادره ( که متعاقبا تبدیل به قطعنامه های ضد ایرانی در شورای حکام شده اند ) به لحاظ حقوقی اصالت و اعتباری ندارند . این قطعنامه ها، مبتنی بر "نیاز تاکتیکی خاص آمریکا و متحدانش" به مدیر کل آژانس دیکته می شود. نباید فراموش کرد که در خصوص رافائل گروسی، مدیر کل آرژانتینی و آژانس و سوابق ضد ایرانی آن نکات زیادی وجود دارد. همگان می دانند که لابی های آمریکایی، صهیونیستی و اعضای تاثیرگذار در شورای حکام آژانس، چه نقش برجسته ای در انتصاب گروسی به سمت اخیر خود داشته اند.
📍 گروسی حضور خود در سمت مدیریت آژانس را مدیون نقش آفرینی مستقیم آمریکا و نقش آفرینی غیرمستقیم لابی های صهیونیستی می داند. رافائل گروسی در دوران قبلی نقش آفرینی خود در آژانس( در کسوت معاون ) نیز از جمله کسانی بود که از ایده "غنی سازی صفر درصدی" در ایران حمایت می کرد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴عملیات تخریب و ترور کجا طراحی شده است؟
♦️حجم و شدت حملات به آقای رئیسی، طبیعی نیست. نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما توهین و تهمت، و تخریب و ترور شخصیت سازمان یافته، خاستگاه دیگری دارد.
🔹آمریکا و اسرائیل طی چند سال اخیر، گرفتار سرشکستگی های داخلی بی سابقه شده اند که ریشه در ناکامی آنها در غرب آسیا دارد. "جنگ جهانی چهارم" و "جنگ جهانی سوم" (جنگ های مستقیم و نیابتی) که قرار بود ریشه اقتدار ایران و متحدانش را بزند، موجب اقتدار مضاعف این جبهه شد.
♦️با این وصف، "ساخت داخلی قدرت ایران"، در کانون توجه "ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی" (متولی عملیات اطلاعات پایه و رسانه ای علیه کشور های هدف) قرار گرفته است؛ این که با نفوذ در عمق و اخلال و خرابکاری، بتوان جنگ را علیه ایران مغلوبه کرد.
🔹شبکه آمد نیوز، یکی از شبکه هایی است که طراحی های ناتوی اطلاعاتی، از مجرای آن عملیاتی (و پدیدار) می شد. یک سال پس از انتخابات 96، در حالی که طیف غربگرا تصور می کرد با موفقیت از پل انتخابات گذشته، مدیر آمد نیوز، تحلیل امنیتی مافوق های خود را -به مثابه نشتی بشکه و از موضع تبختر- بازگو کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹اما چهار سال بعد، شواهد و قرائن، از پایان کار غربگرایان خبر می دهد. نامزدی را که آماج شدید ترین حملات قرار دادند تا رای نیاورد، اکنون جزو محبوب ترین شخصیت ها پس از شهید سلیمانی است.
♦️طبق همه نظرسنجی ها، در حالی که نرخ مشارکت در انتخابات رو به افزایش است و پیش بینی می شود به 60 تا 65 درصد صعود کند، 70 درصد رای دهندگان، آقای رئیسی را نامزد مد نظر خود معرفی می کنند و این در حالی است که نامزدهای دولتی یک تا چهار درصد، و سایر نامزد ها 2 تا 8 درصد رای دارند.
🔹انتخابات مهم ایران - چه درباره اصل میزان مشارکت و چه منتخب آن- حکم مرگ و زندگی را برای آمریکا و اقمارش پیدا کرده. بنابراین به واسطه نیروهای نیابتی، تا بتوانند انتخابات را لجن مال می کنند تا از چشم ناظران منطقه ای بیاندازند؛ همچنان که تقلا می کنند نامزد توانمند و انقلابی رای نیاورد.
♦️بنابراین، تخریب اصل انتخابات و ترور شخصیت آقای رئیسی، دودی است که دلالت بر آتش سوزی گسترده در اتاق های فرماندهی و عملیات ناتو می کند.آنها ابایی ندارند که حتی کسانی را وادار به انتحار کنند؛ ولو مباشران، از تمام نقشه خبر نداشته باشند.
🔹پدر خواندگان ائتلاف غربگرا، ماه هاست سرگرم مهره چینی برای این ماموریت هستند. آنها بخشی از این نقشه کثیف را با قربانی کردن ظریف (در ماجرای تهیه و درز فایل صوتی مسموم) اجرا کردند؛ اما ظریف بو برد و حاضر به ادامه خودزنی نشد.
♦️بار دوم نیز می خواستند فرزند حاج سید احمد آقا (ره)را قربانی کنند که اصرار او به مشورت با رهبری و شنیدن نصیحت مشفقانه و پدرانه، بازی اشرافیت غربگرا را به هم زد. اما عملیات ناکام همچنان ادامه دارد.
✍️ محمد ایمانی
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 آیا ادعای مهرعلیزاده درباره فیلترینگ توسط قوه قضاییه درست است؟
🔹 در جریان دومین مناظره انتخاباتی، محسن مهرعلیزاده علیرغم پاسخ ندادن به سوال مطرح شده، خطاب به رئیسی ضمن قاضی خطاب کردن وی، مسئله «فیلترینگ» کشور را مطرح کرد.
🔹 این درصورتی که «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» که از سال 88 و با مصوبه مجلس بنا شده، وظیفه تعیین محتوای مورد فیلتر را برعهده دارد.
🔹 کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۳ عضو دارد و بر اساس قانون جرایم رایانهای، اعضای این کارگروه موظفند هر دو هفته یک بار جلسه تشکیل دهند و در این جلسات در خصوص فیلتر شدن وبگاههای مختلف، بحث و تبادل نظر و رایگیری میشود.
🔹 اعضای این کارگروه شامل دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا هستند.
🔹 از آنجا که تصمیمات این کارگروه با رایگیری اعضا انجام می شود، نسبت دادن ماجرای فیلترینگ به قوه قضاییه صرفا یک شو تبلیغاتی به شمار می آید.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ پس از 6 سال یمنیها از بازگشت منصورهادی منصرف شدهاند
#گزارش_کوتاه
🔹 تارنمای «المانیتور» در گزارشی به موضوع تبعید 6 ساله منصورهادی در ریاض پرداخته و مینویسد هادی مشروعیت خود را از دست داده است. در ادامه چند محور اصلی این گزارش به صورت اجمالی میآید:
🔸 بهرغم حمایت بینالمللی از منصورهادی که موجب شده وی همچنان در قدرت باقی بماند، ولی مشروعیت او در نزد بسیاری از جنبشهای مردمی یمن از بین رفته است. در حالی که او ششسال است در تبعید بهسر میبرد کشور درگیر جنگ، فقر و چندپارگی شده و او در عمل کاری نمیتواند انجام دهد.
🔸 عبدالرقیب الحیدیانی ، تحلیلگر سیاسی مستقر در عدن به المانیتور گفته «هادی مردم را ناامید کرده و فراموش کرده مردم وی را برای تمایل به صلح، ثبات و حاکمیت قانون در یک انتخابات تککاندیدایی پذیرفتند. هادی قادر به حل بحران نیست و ما انتظار هیچ خیری از او نداریم».
🔸 محمد الصامعی، روزنامهنگار مستقر در تعز به المانیتور گفت: «بیثباتی و چندپارگی در مناطق زیر کنترل دولت (مستعفی) مانع بزرگی برای بازگشت هادی است. به نظر میرسد هیچ جای امنی برای او در یمن وجود ندارد. با توجه به این واقعیت و خطرات امنیتی که با آن روبرو خواهد شد، او تمایل واقعی به بازگشت به کشور ندارد».
🔸 ائتلاف سعودی بیش از دیگران نگران امنیت منصورهادی است. زیرا او کسی بود که رسماً از عربستان برای مداخله نظامی در یمن دعوت کرد. پایان مشروعیت او سناریوی جدیدی است که ائتلاف را به دردسر خواهد انداخت.
🔸 محمد الصامعی گفته «کشورهای ائتلاف از هادی به عنوان پوششی برای عملیات نظامی خود در یمن استفاده میکنند زیرا او به عنوان رئیسجمهور این اجازه را به آنها داد. اما در حال حاضر هادی حتی قادر نیست مانع حملات آنها شود یا آنها را هدایت کند».
✅ سامعی در پایان گفت: «تلاشها برای رسیدن به یک توافق سیاسی شکست خورده و ائتلاف طرفدار هادی طی شش سال به پیروزی نظامی دست نیافته است. هادی و ائتلاف مسئولیت مصائب وحشتناک یمن را بر عهده دارند».
🆔:@sgm_Ghaemon
⚠️ فتنهجویی دوباره حجاریان ⚠️
📌سعید حجاریان، از تئوریسینهای اصلاحطلب که مبحث "تحریم خاموش انتخابات" یا مشارکت مشروط (رأی میدهیم به شرطی که نامزد ما تأیید صلاحیت شود!) از بروندادهای ذهنی اوست اخیراً در یادداشتی با عنوان "از رنجی که میبریم! " در وبسایت مشق نو پیرامون انتخابات ۱۴۰۰، نوشت:
🔖"تا به امروز، در ادوار مختلف انتخابات بینظری و بیطرفی رهبری و شورای نگهبان ترویج شده است. اما، چینش نامزدها و ردّ صلاحیت افرادی که اساساً گمان حذفشان نمیرفت، نشان داد: گر بگویم که مرا با تو سر و کاری نیست/در و دیوار گواهی بدهد کاری هست! به عبارت دیگر، اگر در گزاره بیطرفی صرفاً حین برگزاری انتخابات و یا پس از آن تشکیک میشد، اینبار پیش از انتخابات چنین باوری در افکار عمومی بهوجود آمده است."
🔍نکته و نظر:
🔹قبل از هرچیز بایستی بین ادعای به وجود آمدن یک باور در افکار عمومی با آنچه آقای حجاریان دوست دارد در ذهن افکار عمومی بوجود بیاید تفکیک قائل شد.
🔹زیرا ساختاریابی یک باور در ذهن افکار عمومی نشانههایی دارد که در فقره دخالت نظام در انتخابات؛ نشانههای آن دیده نمیشود و واکنشهای مردم در سمت و سویی نیست که چنین نتیجهای از آن مستفاد شود.
و اما آنچه که سعید حجاریان اصرار به القای آن دارد...
🔸انتخابات ۱۴۰۰ و دولت سیزدهم نیز به مثابه تمام انتخاباتهای گذشته است و هیچ اتفاق خاصی در قبل و حین وقوع فرایندهای آن رخ نداده است.
ابتنای اصلاحطلبان برای بیان ادعاهایی نظیر آنچه که در نوشتار حجاریان خواندیم نیز صرفا اعتراض به ردّ صلاحیت نامزدهای بدسابقه و یا فاقد صلاحیت اصلاحطلبان در شورای نگهبان است.امری که حجاریان میکوشد آنرا چینش انتخابات از سوی نهادهای کلان نظام بنامد!
🔸این در حالی است که این افراد بصورتی خیلی ساده و واضح دارای صلاحیت نبودند و افتضاح "پروژه معرفی عامدانه نامزدهای غیر ممکن"! (که آقای حجاریان بهتر از هر کسی در جریان آن هست!) به حدی بود که حتی کسانی از چهرههای تندرو جریان اصلاحات نیز قبل از ثبت نامها تأکید میکردند که نباید رجال دارای سوء سابقه را به شورای نگهبان معرفی کرد.
🔸آیا اکنون ردّ صلاحیت این افراد بایستی به مهندسی انتخابات و تلاش برای چینش نامزدها تعبیر شود!؟
خاصّه اینکه این جریان اصلاحات است که بایستی در موضع پاسخگویی قرار گیرد که چرا انتخابات را با عرصه "منازعه اشرار" اشتباه گرفته و از معرفی رجال نجیب دارای صلاحیت و یا چهرههای جوان و متخصص به این عرصه امتناع کرده است!؟
📎بیان این نکته هم البته ضروریست که اینهمه جزع و فزع آقای حجاریان و دوستان ایشان در قبال پست ریاست جمهوری که آقایان معتقدند مسلوبالاختیار است! به هیچ وجه منطقی نیست و مردم عملا با یک پارادوکس بزرگ از سوی این رجال مواجه شدهاند...
⚠️گفتنی ست، حجاریان ماهها قبل نیز در جریان یک تحلیل تأکید کرد که ممکن است در ایام انتخابات ۱۴۰۰ شاهد اغتشاش خیابانی باشیم.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه |18 خرداد 1400
1️⃣ «مارتین گریفیتس» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن، در تهران با محمدجواد ظریف دیدار و در خصوص ابعاد مختلف بحران یمن گفتوگو کرد.
2️⃣ «دومینیک راب»، وزیر امور خارجه انگلیس، پس از سفر به عربستان سعودی، وارد بغداد شد.
3️⃣ هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در «فرایند صلح خاورمیانه» درباره تشدید تنشها بر سر احتمال برگزاری «راهپیمایی پرچم» در قدس اشغالی هشدار داد.
4️⃣ «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، با دعوت مقامات مصری وارد قاهره شد.
5️⃣ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس حزب یمینا برای حل اختلافنظر کابینه جدید این رژیم درخصوص تداوم شهرکسازی در کرانه باختری دیدار کردند.
6️⃣ «سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزبالله لبنان، پس از کسالت چندروزه، به مناسبت سالروز تأسیس شبکه «المنار» سخنرانی کرد.
7️⃣ «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق گفت دولت وی توانسته توازن خوبی در محیط داخلی و خارجی عراق ایجاد کرده و شبح جنگ را از این کشور دور کند.
#منطقه_در_یک_نگاه
🆔:@sgm_Ghaemon