18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️فرزندان روسای جمهور کجا زندگی میکنند و به چه کاری مشغول هستند؟
🔹در آستانه انتخابات۱۴۰۰ نگاهی داریم به سرنوشت فرزندان رئیس جمهورهای ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺ببينيد| سخنان تاریخی امام خمينی (ره)در بدو ورود به ایران
♦️من دولت تعیین ميكنم...
🔴|تصاویری از حضور رهبر انقلاب در مرقد مطهر امام خمینی(ره) و گلزار شهیدان
#ثامن الحجج
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محمدرضا پهلوی شبی حداقل ۵۰ میلیون تومان در قمار می باخت!
🔺 ۵۰ میلیون دهه پنجاه یعنی معادل ۳۰۰ میلیارد تومان امروز
🔻ستاد تخریب...
♨️ فرید مدرسی بار دیگر ماهیت پلید خود را نشان داد.
♨️ او طی چند ساعت، با حمله همه جانبه به تمامی نامزدهای احتمالی #جبهه_انقلاب برای انتخابات 1400 و تمسخر آنان، مأموریت تخریبی خود را آغاز کرد.
♨️ فرید #فریب_کار، با تشبیه دکتر #قالیباف به عمر سعد، در توییتی نوشت: «قالیباف گندم پاستور را نخواهد خورد»!
♨️ همچنین با نوشتن توییت «هر رستمی رستم نیست»، به تخریب سردار #رستم_قاسمی پرداخت.
♨️ #عنصر_آلوده_اصلاح_طلبان با گذاشتن عکسی از دکتر #سعید_جلیلی و تمسخر وی نوشت: جوان 55 ساله!
♨️ اما نوک پیکان تهمت ها و تخریب های فریدِ مدرسی #نفوذی، به سوی دکتر #سعید_محمد بود. او ابتدا سعید محمد را نامزد اصلی حاکمیت و اصولگرایان را فریب خورده و قالیباف را حذف شده دانست.
♨️ سپس در توییت های بعدی، دکتر سعید محمد را #احمدی_نژاد دوم نامید و نوشت که «آیا می دانید یک نفر می خواهد مثل احمدی نژاد رای آورد و رئیس جمهور شود و آن هم سعید محمد است»؟
♨️ فرید مدرسی در نهایت با توییتی دروغ و عتاب آمیز خطاب به دکتر محمد، نوشت: « چون دوتا سردار از شما حمایت می کنند، احساس کردید رجل سیاسی شدید»؟
♨️ او در ادامه با پیش بینی (متوهمانه) تذکر مقامات عالی رتبه نظام به دکتر محمد درباره حضور ایشان در انتخابات، از ایشان خواستار پاسخگوئی شد!
♨️ اگر چه این #زندانی_بند_209_اوین تخریب و توهینهای خود را با الگو برداری از استاد ناخلفش #محمد_قوچانی آغاز کرده اما از آن جائی که ماهیت خبیثانه او برای همگان روشن شده، سخنان او در عمل به نفع جبهه انقلاب خواهد شد.
✍🏻 #حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
🔴 در شستا چه خبر است؟ بیت المال را دست چه کسانی سپرده اند؟!
🔸محمدحسین رزاقی مدیرعامل ایرانول چه کسی است؟!
🔺محمد حسین رزاقی بعد از حدود هشت ماه حضور به عنوان سرپرست شرکت نفت ایرانول، چندماهی است حکم نهایی را دریافت کرده و به عنوان مدیر عامل این شرکت بزرگ و معروف نفتی منصوب شده است. اما اهل اطلاع خبر دارند که این انتصاب تا حدود یک سال توسط وزارت اطلاعات تایید نمیشد. هرچند این انتقاد وارد است که چرا نهایتا این انتصاب تایید شد، اما بد نیست ببینیم چرا این انتصاب یکسال به تاخیر افتاد؟
🔺داستان از این قرار است که سالها پیش، وقتی مهندس رزاقی دانشجو بود، قرار شد در دانشگاهی که ایشان دانشجوی آنجا بودند، چند شهید گمنام را در محیط دانشگاه به خاک بسپارند. اگر بخاطر داشته باشید در آن مقطع، بعضی از دانشجویان و افراد به ظاهر روشنفکر حاضر در فضای دانشگاهی، با این اقدام مخالفت میکردند و سعی داشتند تا مانع از این اتفاق شوند. نکته قابل تامل اینجاست که مهندس رزاقی در زمان دانشجویی، یکی از لیدرهای این چنین جریاناتی بوده و جلوی تدفین شهدای گمنام در دانشگاه را گرفته است.