🔴 تدین منهای بصیرت
❣ شهیــد مطهــری: یک وقت میگوییم علــــی(علیهالسلام) را که کُشت و یک وقت میگوییم؛ چه کُشت؟ اگر بگوییم علی را که کُشت؟!! البته عبد الرحمن ابن ملجم، و اگر بگوییم علی را چه کُشت، باید بگوییم: جمود، خشک مغزی و خشکه مقدسی!
💯💯
👤ابن ابی الحدید میگوید، اگر میخواهید بفهمید که جمــود و جهــالت چیست، اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: ما میخواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون میخواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم ...
📚اسلام و نیازهای زمان، جلد ۱، صفحه ۷۷
#علی_علیه_السلام_قرآن_ناطق
#تدین
#بصیرت
#شب_قدر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سناتور آمریکایی (مورفی)، هفته پیش:
ما نباید از مفهوم #فرهنگ_شهادت در جهان اسلام غافل باشیم. با کشتن (شهادت) #قاسم_سلیمانی ضربهای به سپاه وارد شد ولی فعالیتهای ایران در سال گذشته عملا افزایش یافته. سلیمانی مهمترین شخصیت خاورمیانه بود و نتیجه شهادت سلیمانی زنده ماندن همیشگی خاطره او است.
✍️ فواد ایزدی
هدایت شده از روشنا استان زنجان
#پخش_سخنرانی_زنده
🔺موضوع:
راهکارها و تکنیکهای افزایش مشارکت در انتخابات و مقابله با جنگ نرم دشمن
🎙 سخنران :
حجت الاسلام والمسلمین دکتر نظری
(مدرس شبکه روشنگری استان زنجان )
⏰ شنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۱۸
مدیریت روشنگری معاونت فرهنگی سپاه استان زنجان
♨️شرکت از طریق لینک روبیکا روشنا استان زنجان 👇👇👇👇
https://rubika.ir/roshana_zanjan
1_978161173.pdf
285.9K
🌀حق الله یا حق الناس؟
🔰 حق الله، بزرگترین حق | جلسه 3
🔻پیام:«اگر چنانچه تواصی به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد، این جامعه بهآسانی دستخوش تحرّکات دشمن نخواهد شد»(مقام معظم رهبری، ۲۱ /اسفند/ ۱۳۹۹)
#زنجیره_تواصی_به_حق_و_صبر
#ماه_مبارک_رمضان
🔰عوامل کاهنده دقت برای رأی دهنده در انتخابات
🔹ناآگاهی و شناخت از اهمیت رأی و نتایج آن
🔸نداشتن شناخت از اهمیت و جایگاه ریاست جمهوری
🔹بی حوصلگی ومایه نگذاشتن برای انتخابات
🔸بی توجهی به الزامات استفاده از حق رأی و یا ناآگاهی به ارزش رأی در سرنوشت آینده
#انتخابات
#انتخاب_آگاهانه
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#استفتائات_جدید
سوال: با توجه به این که زن جهت شرکت در انتخابات میبایست از منزل خارج شود آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد ؟ و اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد تکلیف زن چیست؟
مقام معظم رهبری : شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸خدا چگونه به انقلاب اسلامی کمک می کند؟ (1)🔸
من به شما می گویم روی این مسئله دقت بکنید: «این مملکت صاحب دارد»، یک پرانتزی هم برای صاحب آن باز بگذارید!!
در مورد این قسمت هایی که مربوط به ما نیست، نگران مدیریت اینها نباشید. در آنچه که از حد ما خارج است، راحت بخوابید! هیچ نگران نباشید. در آنچه که در حد توانمان است، باید بی خوابی بکشیم و خوابمان نبرد؛ اما در مواردی که در حد توانمان نیست، نگران نباشیم.
«ان تنصروا الله ینصرکم» یعنی: «ان تنصروا الله [فی ما تستطیعون]، ینصرکم [فی ما لا تسطیعون]» [اگر خدا را در آن مسائلی که در توانتان هست یاری کردید، خدا شما را در مسائلی که در توانتان نیست، یاری می کند]
حملۀ آمریکا به طبس، خارج از حدّ ما بود؛ جزء حدّ خدا بود و برای همین، طوفان را آورد. اما دیگر اینجوری نیست که هر دفعه می رویم در عملیات، خدا یک طوفانی بفرستد و آنها را از بین ببرد. آنها حدّ خود ما است. شهید می دهیم و طبیعی است که بدهیم.
چرا؟ چون روش تربیتی خدا این نیست که ما را تنبل و پرتوقع بار بیاورد. در آن مقطع که شما ناتوان هستید، روی توانایی خدا حساب بکنید. درست هم هست. اما وقتی شما از آن مقطع گذشتید و توان پیدا کردید، حتما باید از #ابزار استفاده کنید.
اگر یک دست غیبی پیدا شده بود و صدام را با یک نفرین از بین برده بود، حالا کجا بودیم؟ هیچ جا! هیچ جا! هیچ جا! حالا دیگر قاسم سلیمانی را نداشتیم! چون قاسم سلیمانی را به خاطر این فشارها به دست آوردیم. به دلیل اینکه شب تا صبح در اتاق جنگ نشسته بدست آوردیم. بهترین کمک خدا، همین نوع است که به آدم کمک نکنند! «خیر الناصرین» یعنی همین! اگر خودت می توانی، به تو کمک نمی کنم. بکن و اگر نکردی هم چوبش را خواهی خورد! اینها «لطف خفی» است و آنها «لطف جَلی» است.