⭕️ روایت پژوهشگران "دانشگاه هاروارد" از قدرت فزاینده سایبری ایران:
🔹"مرکز بلفِر برای علم و امور بین المللی"، در دانشکده هاروارد-کندیِ آمریکا که از سال 2017 میلادی تاکنون، توسط "اَش کارتر" وزیر دفاع سابق آمریکا مدیریت می شود، به تازگی در یک گزارش راهبردی با عنوانِ "ارزیابی مجدد در مورد راهبردهایِ سایبری ایران"، به بررسی قدرت و توان سایبری ایران پرداخته و به طور خاص این مساله را مورد اشاره قرار داده است که اساسا بسیاری از رهبران غربی به اشتباه، ماهیت توان سایبری ایران را "واکنشی"(به مثابه واکنشی در برابر انجام اقدامات مختلف علیه ایران) ارزیابی می کنند. این مرکز همچنین معتقد است که همین تصورِ اشتباه، در ذهنِ بسیاری از تصمیم سازان غربی به باوری غالب تبدیل شده و عملا موجب شده تا آن ها خلاقیت های قابل توجه و پیشرفت های سریعِ توان و قدرت سایبری ایران را نبینند.
🔻گزارش راهبردی مذکور می نویسد: "بسیاری از سیاست سازان غربی، تصوری ابتدایی از قدرت سایبری ایران دارند. آن ها معتقدند ایران به گزینه انجام اقدامات سایبری تنها در صورتی می اندیشد که بخواهد پاسخی برای اقدامات علیه خود ارائه کند. از طرفی، یک ایده دیگر نیز در این راستا مطرح است و آن این که اساسا رهبران غربی سعی دارند با هماهنگ سازی جریان های رسانه ای خود علیه توان سایبری ایران و تصویرسازی از ایران به عنوان بازیگری که در حوزه سایبر، رویه های غیرمنطقی را در پیش می گیرد، عملا فضا را برای توجیه اقداماتِ نادرست و تهاجمی خود علیه ایران فراهم کنند و در عین حال تا جای ممکن از انتقادات گسترده افکار عمومی جهانی علیه خود نیز در امان باشند".
🔹در این گزارش آمده: "ایران رویه ها و راهبردهای هوشمندانه ای را در عرصه مسائل سایبری در پیش گرفته است و عملا از این توان خود برای جمع آوری اطلاعات، و همچنین ترویج روایت ها و گفتمان هایی که به عنوان نماد آن ها در عرصه بین المللی شناخته می شود استفاده می کند. از این منظر، قدرت سایبری ایران از ماهیتی چند لایه برخوردار است".
🔸مرکز یاد شده همچنین به طور خاص به این مساله اشاره دارد که "آنچه در شرایط کنونی بازیگران منطقه ای، مخصوصا اسرائیل و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را نگران کرده این است که ایران به نحو فزاینده ای در محیط سایبری قدرت می گیرد و عملا قادر است آن ها را با چالش هایی اساسی رو به رو سازد. در این راستا، بسیاری از نهادهای تحقیقاتی اسرائیلی به مقامات این رژیم هشدار داده اند که اگر ایران بخواهد دست به تشدید نزاع های سایبری با اسرائیل بزند، بدون تردید این اسرائیل خواهد بود که بازنده بازی است. دلیل اصلی این مساله نیز کاملا روشن است زیرا ایران به صورت هدفمند می تواند بانک ها، مراکز تجاری و اقتصادی و بسیاری از زیرساخت های حیاتی اسرائیل را هدفِ حملات سایبری قرار دهد که این مساله در نوع خود خسارت های جبران ناپذیری را برای تل آویو به همراه خواهد داشت. موضوعی که حتی می تواند اقتصاد اسرائیل را نیز تا حد زیادی فلج سازد".
📍این گزارش به طور خاص به این مساله اشاره کرده که "ساده انگاری های مقام های غربی در مورد قدرت سایبری ایران موجب شده تا تهران بتواند از این مساله نهایت استفاده را ببرد و عملا به نقاط نفوذ کند که آمریکایی ها و اسرائیلی ها حتی تصور آن را نیز نمی توانستند بکنند".
🔸در پایان گزارش، ضمن تکرار این مساله که "رهبران غربی باید برنامه و قدرت سایبری ایران را در قالبی منسجم و کاملا عقلانی و هدفمند ارزیابی کنند و تفاسیر کهنه خود را دراین رابطه دور بیندازند"، چند پیشنهاد برای مهار توانمندی های سایبری ایران مطرح شده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
1_1359274711.pdf
216.4K
📦 بسته مجموعه ایده
📌ایده های مردمی سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی بخش سوم
#حاج_قاسم_سلیمانی
#قاسم_سلیمانی
#سردار_سلیمانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
⭕️ خاندوزی: تاریخ دقیقی برای افزایش یارانهها اعلام نشده است
وزیر امور اقتصادی و دارایی:
🔻در خصوص زمان تغییر یارانه ها و افزایش میزان پرداخت یارانهها، هیچ تاریخ دقیقی تعیین نشده است.
🔻خاندوزی همچنین در خصوص افزایش قیمت بنزین، تاکید کرد: تاکنون تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده است.
⭕️ واکنش سخنگوی قوه قضائیه به انتشار نامه محرمانه شورای نگهبان
*سخنگوی قوه قضاییه درباره انتشار نامه محرمانه مربوط به رد صلاحیت یکی از نامزدهای انتخابات:
🔻این اسناد جرم است و در صورت شناسایی شخص منتشر کننده، حتماً قابل تعقیب خواهد بود.
🔻دستگاههای اطلاعاتی و ضابطان بررسی کنند که نامهای که مهر محرمانه دارد و نباید منتشر شود توسط چه کسی منتشر شده و در اختیار رسانهها قرار گذاشته شده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🍃🌹🍃
🌀خبر:سیاست تخصیص ارز ترجیحی به جامعه هدف محقق نشده است
معاون امور اقتصادی وزارت اقتصاد گفت: اصابت سیاست تخصیص ارز ترجیحی به جامعه هدف کاملاً محل تردید و ابهام است.
🌐 تحلیل:
🌍 علت اینکه نگاه عموم کارشناسان و اساتید علم اقتصاد به ارز ۴۲۰۰ تومانی منفی است تخصیص این ارز به بخش خصوصی و فسادی است که این ارز ایجاد کرده است.
🌍 در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم که وزارت بازرگانی با دلار ارزان، کالا تهیه میکرد و از طریق کالابرگ، این کالاها را به دست مصرف کننده میرساند.
🌍 در آن زمان تعاونیها نقش اصلی را ایفا میکردندهر چه از آن دوران عبور کردیم فساد در تعاونیها نیز افزایش پیدا کرد به طوری که تعاونیها دیگر کارایی اولیه را نداشتند.
🌍 در قانون اساسی ایران یکی از اصول مهم، تشکیل تعاونیها در اقتصاد است اما این نکته لازم به ذکر است که با افراد مفسد نمیتوان کار تعاونیها را پیش برد و قطعاً تعاونیها نمیتوانند کارایی لازم را با حضور این افراد داشته باشند.
🌍 اکنون دلار ارزان قیمت در اقتصاد ایران وجود دارد که وقتی به سابقه این دلار ارزان می نگریم میبینیم منشأ حضور دلار ارزان قیمت در دست بخش خصوصی از زمان دولت هاشمی رفسنجانی وجود داشته است که این ناشی از سیاستهای تعدیل اقتصادی آن دوران است.
🌍 در نظام سرمایه داری مبنا بر این است که دلار ارزان قیمت در دست بخش خصوصی باشد تا این بخش تصمیم بگیرد چه چیزی مورد نیاز است و آن را وارد کند که نتیجه این تصمیم حداکثر کردن سود و لذت و ثروت خواهد بود. برای همین دست بخش خصوصی آزاد بود که هر طوری که بخواهد از این دلار استفاده کند و در نهایت نظام لیبرالیسم به جایی رسید که فقط افزایش سود را برای بخش خصوصی میدید و دیگر کاری نداشت که مردم در چه شرایطی زندگی میکنند که نتیجه اش را میتوان در اقتصاد انگلستان و یا در خود آمریکا طی ۵۰ سال گذشته مشاهده کرد.
🌍 متأسفانه در دورانی مسئولین اجرایی کشور نیز سعی میکردند همان سیاستهای لیبرالیسم را در اقتصاد ایران جا بیندازند عدم دخالت دولت در اقتصاد موجب میشود تا بخش خصوصی هر طور که بخواهد رفتار کند و منفعت خود را بالا ببرد. زیرا بخش خصوصی فقط به دنبال حداکثر کردن سود خود است که دیدید در همین ارز ۴۲۰۰ تومانی وقتی ارز ارزان قیمت در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت عدهای در بهترین حالت کالای مورد نیاز را آوردند اما توزیع نکردند و آن را احتکار کردند تا قیمت کالاها در بازار افزایش پیدا کند و کمترین نظارت نیز از سوی دولت در این خصوص صورت گرفت.
🌍 متأسفانه افرادی در کنار شخص رئیس جمهور قرار گرفتهاند که همان تفکر اقتصاد لیبرالیسم را دارند و سعی میکنند همان سیاستهای تعدیل را در اقتصاد دوباره پیاده کنند.
🌍 وقتی تصمیم به حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی میگیریم و قصد داریم با دلار بالای ۲۰ هزار تومان کالا تأمین کنیم قطعاً اثرات اقتصادی خود را در جامعه خواهد گذاشت. در سه سال گذشته دیدیم که چگونه قیمت کالا با تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به میزان حد اقل ۱۹۰ درصد افزایش پیدا کرد و در عوض کالاهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز دریافت نکرده بودند رشد قیمت ۴۰۰ درصدی داشتند. با این شرایط اکنون دولت تصمیم دارد ارز ۴۲۰۰ تومانی را حذف کند. بنابراین طبیعی است که قیمتها رشد فزاینده و غیر قابل باوری را تجربه کنند و این سوال مطرح است که آیا ۶۰ میلیون نفر مردم که به گفته مرکز آمار و بانک مرکزی زیر خط فقر هستند و درآمد ماهانه زیر ۱۱ میلیون تومان دارند میتوانند از عهده این گرانی کالا بعد از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برآیند؟
🌍 حقوق کارگر ۴ میلیون تومان در ماه است. قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی آیا تصمیمی برای بهبود معیشت این افراد گرفتهاند؟ اگر این گونه است ابتدا این تصمیم را اجرایی کنند و بعد به دنبال اصلاح نرخ ارز باشند زیرا مردم هم اکنون گرفتار معیشت هستند.
🌍 یکی از سیاستهایی که دولت میتواند در این شرایط اجرا کند نظام توزیع کالابرگ است و دقیقاً همان سیاستی که در زمان دفاع مقدس پیگیری شد اکنون نیز این سیاست باید در دستور کار دولت قرار گیرد. به طوری که کالاها از طریق تعاونیها و بر اساس نظام عرضه کالابرگی در اختیار اقشار آسیب پذیر جامعه قرار گیرد.
🌍 دولت با احیای مجدد تعاونیها میتواند کمک مؤثری به اقتصاد کند و دست دولت را در خصوص کنترل قیمتها باز بگذارد. زیرا قطعاً کنترل و نظارت روی تعاونیها بسیار راحت تر از کنترل روی بخش خصوصی است زیرا تعاونی یک نظام خودکنترلی هم دارد به طوری که اعضا حتماً روی مدیریت تعاونیها نیز نظارت میکنند تا تعاونیها به سمت فساد اقتصادی حرکت نکنند.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
هدایت شده از روشنا استان زنجان
مامانش از بقالی سر کوچه واسش بستنی خرید. پسربچه بستنی شو تو آستینش قایم کرد؛ آورد خونه ؛ مامانش میگفت: وقتی رسیدیم خونه؛ روکرد بهم وگفت : مامان بستنیم آب شد ولی دل بچههای محل آب نشد...
#شهید_غلامعلی_پیچک
نکنه امشب سفره خونه و مهمانی یلدامون رنگی باشه و سفره همسایه خالی ...
#شب_همدلی_انفاق
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
هدایت شده از روشنا استان زنجان
60ایده-مردمی-بزرگداشت-سالروز-شهادت-سردار-سلیمانی.pdf
934.2K
🔸60 طرح مردمی برای بزرگداشت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
#قاسم_سلیمانی
#سردار_سلیمانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🎬 تمام موجودات عالم سه صفت از خداوند را دارند...
👤استاد عالی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
📌#پرسمان_بصیرت
♨ وجهه اسرائیل در «جنگ روایت ها»
⬅ دونالد ترامپ در مصاحبه با یک روزنامه نگار اسرائیلی گفت: یهودیان آمریکا دیگر اسرائیل را دوست ندارند. مسیحیان انجیلی در آمریکا، اسرائیل را بیشتر از یهودیان دوست دارند. فارغ از انگیزه های ترامپ برای انتقاد از یهودیان آمریکا که اکثریت آنان به وی در انتخابات ۲۰۲۰ رای ندادند، سخنان رئیس جمهوری سابق آمریکا عاری از حقیقت نیست...
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/335133
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✅ دو نکته حیاتی درباره جنگ روایتها چیست؟
1⃣ اولین چیزی که با شنیدن جنگ روایت ها به ذهن می رسد، موضوع مهم تولید محتوا و تبیین صحیح مسائل و موضوعات گوناگون اجتماعی، تاریخی، فرهنگی، اقتصادی و ... برای مردم است.
🔹 یعنی در نگاه اول، اینگونه بر می آید که دشمن روایت می کند و ما هم روایت می کنیم و آنگاه ما باید سعی کنیم با ورود به موقع و بهره گیری از مستندات و استدلال قوی، روایت دشمن را کنار بزنیم.
اگر جنگ روایت ها را از این زوایه بنگریم، هر چند غلط نیست اما تمام ماجرا هم نیست!
📌 توضیح اینکه، اساساً محتوا را نمی توان جدای از پلتفرم های رسانه ای دید. پلتفرم های رسانه ای به دلیل سیاست حاکم بر آنها، قطعاً بر نوع روایت ها، تولید محتوا و مقدار ضریب دادن به محتوا مؤثر هستند.
این نکته از آن جهت مهم است که عده ای گمان می کنند که مثلاً در فضای اینستاگرام یا توییتر و فیسبوک، یک زمینِ برابر برای تولید محتوا وجود دارد و فقط یک چیز در آن کم است و آن هم تولید محتوا!
🔹 در اینکه قابلیت تولید محتوا در همه شبکه های شبکه ای اجتماعی وجود دارد، در آن شکی نیست، اما موضوع اصلی، نحوه برخورد صاحبان پلتفرم ها با روایت ها و نقش آنها در حذف یا جلوگیری از ضریب دهی به برخی محتواست.
2⃣ اما نکته دوم که درباره جنگ روایت ها باید به آن اشاره کرد، مدیریت میدانی روایت هاست. توضیح اینکه به دلیل شرایط و امکانات موجود در عصرما، گاهی اوقات برخی روایت های غلط انداز و مغرضانه، مانند ویروس های مهلک، در مدت زمان اندک به ذهن همه مردم حمله کرده و آرامش روانی جامعه را از بین می برد و گاهی اوقات نیز بحران ها و آسیب های قابل توجه به همراه دارد و ممکن است حتی به فروپاشی یک کشور نیز منجر شود.
🔹 باید توجه کرد که گاهی اوقات در جنگ روایت ها باید در مقابل روایت غلط، روایت صحیح و مستند ارائه دهیم و یا مانند یک درمانگر وارد می شویم و با روایت خود، روایت غلط را اصلاح یا از بین ببریم، اما گاهی هم نیاز است تا اقدامات پیشگرانه انجام دهیم. یعنی اصلاً نگذاریم برخی روایت های خاص مانند عفونت به جان مردم بنشیند.
🔹 این موضوع در فضای مجازی بسیار مهم است. از همین رو مقام معظم رهبری در سال 96 و در دیدار با مسئولان نظام فرمودند: «امروز بهمنی از گزارههای درست و نادرست دارد روی سر مراجعین اینترنت ما فرود میآید؛ اطلاعات غلط، اطلاعات نادرست، اطلاعات مضر، شِبه اطلاعات -بعضی چیزها اطّلاعات واقعی نیست، اطلاعنمایی است- خب اینها دارد مثل یک بهمنی فرود میآید؛ ما چرا باید اجازه بدهیم این اتفاق بیفتد؟ ما چرا باید اجازه بدهیم آن چیزهایی که برخلاف ارزشهای ما است، برخلاف آن اصول مسلمهی ما است، برخلاف همان اجزا و عناصر اصلی هویت ملی ما است، به¬وسیلهی کسانی که بدخواه ما هستند، در داخل کشور توسعه پیدا کند؟ نه. کاری کنید که از منافع و سودها و بهرههای فضای مجازی همه بتوانند استفاده کنند، سرعت اینترنت را افزایش هم بدهید -این کارهایی که باید انجام بگیرد، انجام بگیرد- اما در آن چیزهایی که به ضرر کشور شما، به ضرر جوان شما و به ضرر افکار عمومی شما نیست؛ این چیز خیلی مهمی است».
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۲۱۲ | آیا رهبری از مشکلات کشور آگاه است؟
🔻حل مشکلات جامعه نيازمند وجود مسئوليني است که خود، آگاه به اوضاع کشور باشند. آنها که در پشت درهاي بسته نشستهاند و اخبار نابسامانيهاي اقتصادي را نميشنوند، چگونه خواهند توانست براي رفع مشکلات کشور تصميم گيري درستي کنند!؟ رهبري جامعه نيز بيرون از اين قاعده نيست! لذا اين سوال مطرح است که آيا صداي اعتراضات و مشکلات مردم از پشت ديوارهاي بيت رهبري به گوش شخص اول کشور ميرسد؟!
🔗دریافت با کیفیت بالاتر در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/335177
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🍃🌹🍃
🌀خبر: رئیسی: کرامت و عزت مردم خط قرمز دولت است/ صفهای طولانی برای کالا نباید تکرار بشود
رئیس جمهور گفت: کرامت و عزت مردم خط قرمز دولت است و نباید مورد آسیب قرار گیرد و لازم است کالاها با آسانترین روش و مناسبترین قیمت به دست مردم برسد.
🌐 تحلیل:
🌍 یکی از اساسی ترین دغدغه مردم ثبات بازار و تامین سهل کالاهای اساسی است که دولت میتواند باحمایت وپشتیبانی ستاد تنظیم بازارنسبت به تامین مناسب سفره های مردم اقدام کند.
🌍 در قدم اول تیم اقتصادی دولت باید با تقویت و توسعه سامانههای هوشمند توزیع کالا در سراسر کشور آرامش در بازار و اطمینان خاطر مردم را فراهم کند.
🌍 شرایط رهاشدگی و قیمتهای دلخواه در بازار به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و در این راستا راهاندازی و توسعه سامانههای هوشمند توزیع کالا به ویژه کالاهای معیشتی و روزمره مردم میتواند نقش مهمی در کنترل بازار و قیمتها داشته باشد.
🌍دسترسی آسان به محصولات و کالاهای اساسی و پرمصرف با نرخ مناسب و مصوب یکی از مطالبات به حق و انتظارات مهم شهروندان از دولت ها به شمار می رود، انتظاری که برآورده ساختن آن در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم های ظالمانه دشمن و مواجهه با تورم کار آسانی نیست اما دولت سیزدهم نشان داده در این حوزه دارای عزمی جدی و راسخ و همه تلاش های خود را برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم به کار گرفته است.
🌍 ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی در راستای تحقق همین مطالبه و کمک به تامین و دسترسی آسان و با سهولت مردم به کالاهای مهم و پرمصرف تشکیل شده است، اهمیت فعالیت این ستاد در شرایطی که کشورمان بیش از پیش با مشکل تورم روبروست دوچندان می باشد
🌏تامین نهاده های مورد نیاز کشاورزان و توزیع به هنگام آنها در کنار پخش مناسب کالاهای اساسی و نظارت کافی بر بازار به منظور عرضه مناسب این محصولات اساس کار برای داشتن یک بازار با ثبات برای کالاهای اساسی است که باید مورد توجه دست اندرکاران و مسوولان قرار بگیرد.
🌍 در کنار این موضوع باید مکان های کافی برای توزیع مستقیم کالاهای اساسی در شهرهای بزرگ و کوچک به منظور حذف واسطه ها و دلالان که با سوء استفاده از شرایط اقتصادی موج سواری کرده و باعث ایجاد التهاب در بازار می کنند، پیش بینی و تامین شود.
🌍 راهکار دیگر برای حل مشکلات تنظیم بازار کالاهای اساسی بازنگری در اختیارات ستاد تنظیم بازار و همچنین اصلاح قوانین و مقررات حوزه تعزیرات و بازدارنده کردن مجازات هاست که باید از سوی مجلس مورد توجه قرار بگیردتابرای همیشه دست دلالان و واسطه گران از سفره مردم قطع شود
سیدجعفرموسوی همپا
✅ حکم برگزاری مراسم شادی و عروسی در ایام فاطمیه
📚 سوال و استفتاء
احتراماً محدوده دو دهه فاطمیه را بیان فرمایید، آیا برگزاری مراسم جشن عقد و عروسی و امثال آن در این مدت چگونه است؟
👈 پاسخ:
سه روز ۱۳، ۱۴، ۱۵ جمادی (۲۷-۲۹ آذر) و سه روز ۱، ۲، ۳ جمادیالثانی (۱۴-۱۶ دیماه) بنابرمعمول فاطمیه است ولی در بین این دو، برگزاری مراسم شادی (با رعایت تمام موازین شرعی) مانعی ندارد.
📚 آیت الله مکارم شیرازی
✅ خواهشاً تنگنظریهای خودمان را به اسم دین و مرجعیت نذاریم و نسل جدید را از دین زده نکنیم!
┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈
⛔️#هجمههای_اجتماعی و شیوههای #مقابله با آن از منظرِ قرآن و حدیث- قسمت 3️⃣
♦️ایجاد #ناامیدی (یأس) در جامعه
❌از مهمترین برنامههای جنگ نرم در حوزه اجتماعی، ایجاد#یأس در جامعه و تاریک نشان دادنِ آیندۀ ایران اسلامی است. امروزه دشمن، با استناد به برخی مشکلات در جمهوریاسلامی ایران ، میکوشد، آینده را کاملاً تاریک نشان داده نسل جوان را مأیوس و دلسرد نماید.
این در حالی است که قرآن کریم، ناامیدی را از صفات کافران میشمارد (یوسف/87). طبق فرمایش امام صادق (ع) ، ناامیدی از گناهان کبیره محسوب میشود (اصول کافی ج4، ص 472).
#راهکار🔽🔽🔽
◀️ایجاد #امید و نشاط در جامعه
✅امیدواری موهبتی از جانب خداوند است که به انسانهای مؤمن دادهشده تا هیچگاه از تلاش بازنایستند و با قوت بیشتری مسیر زندگانی را طی کنند.
✅یکی از مهمترین آموزههای اسلامی، امیدواری در عرصههای مختلف زندگی است نظیر امید به آینده روشن (قصص/5)، امید به مغفرت الهی (زمر /53)، امید به امداد الهی (آلعمران/124 و...) و غیره.
پیامبر اکرم (ص) دراینباره فرمود: «امید و آرزو رحمت است براى امت من و اگر آرزو نبود ما در بچهاش را شیر نمىداد و باغبان نهالى نمىکاشت»(بحارالانوار، ج74، ص: 174).
◀️#نتیجه
🔹امروزه برای ایجاد امید و نشاط در جامعه، ضمن استناد به گزارههای دینی، باید نقاط قوت و پیشرفتهای نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف را به مردم تبیین کنیم و روح امید را در آنها تقویت نماییم.
#امید_به_آینده_روشن
✍️علیاکبر صیدی
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقال تیپ ویژه صابرین به منطقه رزمایش
🔹انتقال شبانه و روزانه تیپ نیروهای ویژه صابرین از تهران به منطقه رزمایش پیامبر اعظم ۱۷