eitaa logo
سَمتِ بِهِشت
2.5هزار دنبال‌کننده
22.9هزار عکس
7.2هزار ویدیو
217 فایل
‌ فعالیتها سایت www.samtebehesht.ir ویسگون http://www.wisgoon.com/samte_behesht پیام ناشناس http://harfeto.timefriend.net/16074218476816 ارتباط @Amirmehrab56
مشاهده در ایتا
دانلود
پاییز امسال با فامیلامون رفته بودیم گردوچینی! الحمدلله تقریبا بدحجاب نداریم مگر یکی دو نفر که اتفاقا یکیشون اونروز اومده بود و فضا کم کم داشت میرفت به سمت شوخی و خنده مردا با اون. آقایون وقتی دیده بودن که ملینا خودشو سفت نگرفته بدشون نیومد که اینجوری یه حالی هم ببرن. رفتم پیشش و کیسه گردوهامو گذاشتم کنار. گفتم چقدر جمع کردی؟ کیسه رو نشون داد و گفت: فکر کنم دو کیلویی بشه. گفتم: من از گردوهای سمت شما نچیدم. میشه دوتا بردارم مزه کنم. گفت بردار. برداشتم و سر حرف رو باز کردم. چند لحظه بعد یه دونه دیگه برداشتم و خوردم. گفتم چه خوشمزه است!! دوباره اجازه گرفتم و دوتا دیگه برداشتم و شکستم. « حتی یه ذره شم بهش ندادم 😜 » بازم دست بردم و یکی دیگه آوردم بیرون. بد نگام میکرد. جابجا شدم یه جوری که انگار میخوام ده‌تا دیگه بخورم گفتم: بازم میشه بردارم؟ گفت: نه... گفتم یه دونه دیگه! گفت: همینطور یه دونه یه دونه داری تمومش میکنی!! گفتم: حالا با یه دونه دیگه که اتفاقی نمیفته... گفت: چرا میفته... گفتم: پس چرا اولش اجازه دادی؟ گفت: نمی دونستم اینقدر اشتها داری! گفتم: یعنی اگه می دونستی نمیذاشتی بردارم؟؟ گفت: نه همون اندازه که ازش گردو گرفته بودم از گردوهای خوش‌رنگ و بزرگ خودم برداشتم و ریختم تو کیسه‌اش. گفتم: حواست باشه. شیطون میخواد ذره ذره حیا رو ازت بگیره. تا همین پریسال چادری بودی ولی حالا موهاتم بیرونه!! گفت: حالا چهارتا لاخ مو که اتفاقی نمیفته. گفتم: اینو خودتم قبول نکردی. مطمئن باش خدا هم قبول نمیکنه.
رسول الله می نازد که دارد دختری چون او 😍 کتاب الله می نازد که باشد کوثرش زهرا ...💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - باز سر و کار دلم با شور عشق افتاده - کریمی.mp3
7.35M
🌸 (س) 💐باز سر و کار دلم با شور عشق افتاده 💐باز روزگار دلم تو نور عشق افتاده 🎤 👏 👌فوق زیبا
🔸 | رهبرانقلاب: شهید حاج عماد هم خودش را به قدر یک جوان ایرانی فرزند امام و نزدیک به امام می‌دانست؛ چرا؟ چون امام به او روح داده بود؛ امام او را زنده کرده بود 🌷سالگرد شهادت «عماد مغنیه»
🔸 آقای رییس جمهور! پس اگر سردار را تو به قربانگاه مذاکره فرستادی لااقل از ایرانیان عذرخواهی کن و نتیجه رفراندوم را بپذیر! 🔹 دکتر مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس ورییس بسیج اساتید کشور 🔹️رییس جمهور گفت که سردار سلیمانی به سمت میدان جنگ نمی رفت که شهید شد بلکه بسوی میدان دیپلماسی می رفت!؟ 🔹️از قضا من می خواهم با رییس جمهور موافقت کنم و می گویم: شما با هنر دیپلماسی چکار کردید که سردار خسته تن ملت از میدان های نبرد برای نجات هنر مذاکره و جلوگیری از سقوط صلاحیت های حرفه ای وزارت خارجه، جان عزیزش گرفته شد!؟ 🔹️آقای رییس جمهور! من که می گویم برجام تان موجب ترور سپهسالار ایران و اسلام شد اما اگر شما بگویید نه! می گویم بسیار خوب! همین بیان شما درباره نوع شهادت سردار، خود اعترافی است تکان دهنده که شما و تیم مرکزی حاکم بر وزارت خارجه چیزی از دیپلماسی نمی دانید و بارتان بر دوش سرباز وطن بود؛ 🔹️آقای رییس جمهور! به قول خودتان سردار را که به قربانگاه مذاکره فرستادید! لااقل به نتایج رفراندوم و قیام پسا ترور مردم تهران و شهرها و روستاهای ایران پایبند باشید و بیایید برای اعتماد غلط هفت ساله به جنتلمن های فرودگاه بغداد از پیشگاه ملت بزرگ ایران عذرخواهی کنید! ایرانیان کریم اند و شاید شما را بخشیدند!
🍃(¯💓´¯)🍃(¯🕯´¯)🍃(¯💓´¯)🍃 🌷به یاد و 🌷 🍃یک تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ برای اموات می شود که آنها را از گرفتاریهای آن عالم نجات میدهد.🍃 💓تا می توانید برای اموات خود صلوات بفرستید که چشم انتظارند💓 🍃(¯💓´¯)🍃(¯🕯´¯)🍃(¯💓´¯)🍃
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا از رزمندگان عراقی که برای دفاع از ایران شهید شدند.! مجاهدین_عراق اللهم_صل_علي_محمدﷺو_آل_محمدﷺو_عجل_فرجهم 👆عند ربهم یرزقون پ، ن:👇 حب الحسين يجمعنا.
ختم صلوات امروز به نیت : 🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
سَمتِ بِهِشت
ختم صلوات امروز به نیت : #شهید_حمزه_کاظمی 🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🍃🌹شهید حمزه کاظمی متولد یکم شهریور سال 48 بود و اصالتا کرمانشاهی، ساکن کرج بودند، فوق لیسانس رشته اطلاعات استراتژیک بودند. در دوران دفاع مقدس در عملیات والفجر ۱۰ و عملیات آزادسازی پادگان ابوذر و عملیات مرصاد حضور داشتند 🍃🌹و در سردشت جانباز شیمیایی شدند. ایشان اعتقاد داشتند من برای رضای خدا و دفاع از میهنم رفتم و دیگر دلیل ندارد درصد جانبازی را مشخص کنم، برای همین هیچوقت پیگیر نشدند که کارت جانبازی بگیرند. 🍃🌹و در سردشت جانباز شیمیایی شدند. ایشان اعتقاد داشتند من برای رضای خدا و دفاع از میهنم رفتم و دیگر دلیل ندارد درصد جانبازی را مشخص کنم، برای همین هیچوقت پیگیر نشدند که کارت جانبازی بگیرند. 🍃🌹حدود یکسالی بود ایشان تصمیم گرفته بودند به سوریه بروند و بخاطر شرایط کاری که داشتند اجازه رفتن به ایشان نمیدادند، خیلی ناراحت بود که چرا اینجاست و نمیتواند به سوریه برود 🍃🌹روزی که پیکر "شهیدرشوند"رو آوردند بعد از ظهر بود که تو اتاق آهسته با خدا درد دل میکرد و اشک میریخت،گفت که نمیدانم چرا ما از همرزم های خودمان جا ماندیم، سعادت شهادت رو نداشتیم که برای دفاع از حریم بجنگیم. 🍃🌹فردای همان روز به محل کار رفتن و با خواهش و تمنا که من اگه نرم پیش تمام همرزم های شهیدم شرمنده میشم و چطور میتونم از اونا بخوام شفاعت منو بکنن و این گونه شد که به سوریه اعزام شدند. 🍃🌹با وجودی که کربلا آرزوی دیرینه اش بود که بره قبر امام حسین علیه سلام رو زیارت کنه اما نرفتند، گفتند برم شرمنده خواهرش میشم 🍃🌹و بلاخره در روستای طاموره با حاج مهدی قاسمی و شهید ایزدیار قهرمانانه جنگید، و در روز بیست و پنجم بهمن 94 به شهادت رسید و پیکرش به دست قلاده های تکفیری افتاد.