برداشت از آیات ۶۰ ـ ۵۸ #سوره_نحل
#رسومات_جاهلانه
افرادی که #تزکیه نفس نکرده اند و تحت تأثیر رسومات #جاهلانه قرار گرفته اند، به قدری #بدبخت می شوند که اگر به آنها #بشارت فوق العاده خوبی داده شود و بر خلاف #رسومات معمولی باشد #ناراحت می شوند و حاضرند دست از زن و فرزند #عزیزشان بردارند و آنها را زنده زیر خاک کنند. این مثل بدی است که برای آنها زده می شود؛ ولی تمام صفات #الهی آن قدر #نیکو است که باید همه #مردم متّصف به آن #صفات باشند و از آن راه راست پیروی کنند.
🔅تفسير و قرآن پژوهی
AUD-20210304-WA0046.mp3
1.27M
صل الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
التماس دعا 😓
┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
با توکل به اسم الله
آغـــاز روزی زیبـــا
با صلوات بـــر محمـد
و آل محمــــد (ص)
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
سلام صبح زیباتون بخیر
کپی با ذکر صلوات
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹
﷽
جرعه ای از #نهج_البلاغه
سلام علیکم
🌷🌷فرازهایی از فرمایشات گهربار مولی متقیان حضرت علی علیه السلام درنهج البلاغه🌷🌷🌷
حکمت 👈(406)
تواضع اغنیا و عزت نفس فقرا
_____________________
وَ قَالَ (عليه السلام): مَا أَحْسَنَ تَوَاضُعَ الْأَغْنِيَاءِ لِلْفُقَرَاءِ طَلَباً لِمَا عِنْدَ اللَّهِ، وَ أَحْسَنُ مِنْهُ تِيهُ الْفُقَرَاءِ عَلَى الْأَغْنِيَاءِ اتِّكَالًا عَلَى اللَّه.
*
اخلاق تهيدستان و توانگران (اخلاقى، اجتماعى، اقتصادى):
و درود خدا بر او، فرمود: چه نيكو است فروتنى توانگران برابر مستمندان، براى به دست آوردن پاداش الهى، و نيكوتر از آن خويشتندارى مستمندان برابر توانگران براى توكّل به خداوند است.
_______________
🌷هدیه به روح مطهر حضرت خدیجه کبرے سلام الله علیها صلوات 🌷
خادم _قم
🌹
🌹🍃🌹
🌹🍃🌹🍃🌹
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگیم، حرم ،حرم ،حرم....
🕌
∞♥∞
🔔 فضیلت جمعه های ماه رمضان
✨ امام محمد باقر علیه السلام :
🕋 إِنَّ لِجَمِيعِ شَهْرِ رَمَضَانَ لَفَضْلاً عَلَى جَمِيعِ سَائِرِ اَلشُّهُورِ كَفَضْلِ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ عَلَى سَائِرِ اَلرُّسُلِ
💢 فضیلت و برترى جمعههاى ماه رمضان بر جمعههاى ماههاى دیگر، همانند برترى رسول اکرم صلّى اللّٰه علیه و آله و سلّم بر پیامبران دیگر است.
📚 اصول کافی ج ۳ ص ۴۲۹