خلبان شهیددرويش ، بعد ازآگاهي از نيت پليد دشمن ، مراتب را با حضرت آيت الله محلاتي در ميان مي گذارد و تصميم نهايي را به ايشان واگذار مي كند
🌺امیر سرلشگر خلبان عبدالباقی درویش، در روز ششم ارديبهشت ماه ۱۳۲۷ در شهرستان “نوشهر”از توابع استان مازندران چشم به جهان گشود. پس از پشت سر گذاشتن دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی با توجه به علاقه شدید به پرواز به دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش راه پیدا نمود و پس از گذراندن دوره مقدماتی پرواز در اواخر سال ۱۳۴۶ برای طی دوره تکمیلی به ایالات متحده فرستاده شد.
🌹پس از کسب نشان پرواز به عنوان خلبان به ایران بازگشت. با شروع جنگ ضمن آموزش خلبانان به خدمت رسانی و دفاع از کشور پرداخت. سرانجام در تاریخ ۰۱/۱۲/۱۳۶۴ در جریان عملیات والفجر ۸ ، با هواپیمای مسافریری در محاصره هواپیماهای جنگی عراق قرار گرفت و با عدم پذیرش پیشنهاد دشمن مبنی بر منحرف کردن مسیر هواپیما به سمت بغداد، دست رد به سینه آنان زد و به همراه کمک خلبان و سایر همراهان آن پرواز از جمله آیت الله شهید فضل الله محلاتی جانانه به مسلخ عشق رفتند. از شهید بزرگوار ۴ پسر به یادگار مانده است.
@sangareshohadababol
روز یکم اسفند 1364 ساعت 12:30 بود که هواپیمای "آسمان" از تهران به مقصد اهواز حرکت کرد و پس از جاسوسی منافقین توسط جنگنده های عراقی در 25 کیلومتری شمال اهواز مورد هدف قرا گرفت . در این واقعه دلخراش شهید محلاتی به همراه بیش از چهل نفر از روحانیون، نمایندگان مجلس و مسئولان فرهنگی کشور به شهادت رسیدند.
🌷 اسامی تعدادی از این شاهدان آسمانی به شرح ذیل می باشد.🌷
1-🌷حجت الاسلام شیخ فضل الله مهدی زاده محلاتی
2-🌷حجت الاسلام عنایت الله احمدی
3-🌷حجت الاسلام سید ابوالقاسم ارشادی ( بابل)
4-🌷حجت الاسلام رجبعلی اسلامی
5-🌷حجت الاسلام محمد حسین افتخاری
6-🌷حجت الاسلام احمد انصاری
7-🌷حجت الاسلام مهدی عاشوری
8-🌷حجت الاسلام سید ابوالحسن خضری
9-🌷حجت الاسلام سید نورالدین رحیمی
10-🌷حجت الاسلام ابو القاسم رزاقی
11-🌷حجت الاسلام احمد رقمی
12-🌷حجت الاسلام محمد علی روحانی فرد
13-🌷حجت الاسلام غلامرضا سلطانی
14-🌷حجت الاسلام سید حسن شاهچراغی
15-🌷حجت الاسلام محبوب شیری
16-🌷حجت الاسلام محمد صادق نژاد
17-🌷حجت الاسلام سید حسن طباطبایی نسب
18-🌷حجت الاسلام محمد حسین عنایتی
19-🌷حجت الاسلام اسدالله عیسی نیا
20-🌷حجت الاسلام سید احمد قاسمیان
21-🌷حجت الاسلام سلطانمراد کزازی
22-🌷حجت الاسلام محمد گلاب گیلان
23-🌷حجت الاسلام علی محبی
24-🌷حجت الاسلام احمد محمودی
25-🌷حجت الاسلام محمد مصطفوی
26-🌷حجت الاسلام سید حسین معنوی
27-🌷حجت الاسلام محمد مقدسیان
28-🌷حجت الاسلام سید رشید موسوی
29-🌷حجت الاسلام سید مطارم موسوی
30-🌷حجت الاسلام سید محمود میری
31-🌷حجت الاسلام فرج الله نصیری
32-🌷حجت الاسلام محمد نوری خواه
33-🌷حجت الاسلام جعفر نیری
34-🌷حجت الاسلام مهدی یعقوبی
35-🌷حجت الاسلام سید ابولقاسم موسوی دامغانی
36-🌷حجت الاسلام جواد صدقیان
37-🌷حجت الاسلام صادق مطهری
38-🌷حجت الاسلام سید اکبر احمدی
❤️ روحشان شاد با ذکر صلوات ❤️
@sangareshohadababol
نفر اول از سمت چپ شهید محلاتی
🔹در بخش از پیامی که امام خمینی(ره) به مناسبت شهادت، شهید محلاتی و همراهان آمده است:
حجت الاسلام حاج شیخ فضل اللَّه محلاتى شهید عزیز را که من و شما او را مى شناسیم که عمر خود را در راه انقلاب صرف کرد و باید گفت یکى از چهره هاى درخشان انقلاب بود و در این راه که راه خداوند است تحمل سختیها نمود و رنجها کشید و با قامت استوار ایستادگى کرد، اجازه ورود در محضر شهداى صدر اسلام مرحمت نماید.
🔹و به بازماندگان محترم تمامى شهدا صبر و اجر مرحمت فرماید و به روحانیون عزیز و قضات محترم و وکلاى ارجمند و محافظین عزیز و خدمه محترم هواپیما و سایرین که در این جنایت عظیم عفلقیان و با جاسوسى منافقین ملحد به شهادت رسیده اند، جزا و اجر فوق تصور ما عنایت فرماید.
و به رزمندگان در جبهه ها و بسیجیان، این راهیان کربلا پیروزى نهایى عنایت فرماید و قلب حضرت- بقیة اللَّه ارواحنا فداه- را از همه ما راضى فرماید و به دعاى آن بزرگوار، به همه ما استقامت مرحمت کند.
@sangareshohadababol
خوشا آنان ڪہ
در میدان و محراب
#نماز_عاشقی
خواندنـد و رفتنـد ...
شهید حجت الاسلام والمسلمین فضل الله محلاتی #سالگردشهادت
و سپهبد شهید صیاد شیرازی
#نمازاول_وقت
#نمازجماعت
#دفاع_مقدس
@sangareshohadababol
روز یکم اسفند 1364 ساعت 12:30 بود که هواپیمای "آسمان" از تهران به مقصد اهواز حرکت کرد و پس از جاسوسی منافقین توسط جنگنده های عراقی در 25 کیلومتری شمال اهواز مورد هدف قرا گرفت.
اسامی شهدای نظامی این حمله ناجوانمردانه :
🌹شهیدسرلشکر خلبان سید حسین حسینی از کرمان
🌹شهیدسرتیپ خلبان عباس جاهدی ازتهران
🌹شهید خلبان عبدالباقی درویش از نوشهر
🌹شهید خلبان علاالدین فراز از سبزوار
🌹شهید خلبان علاء الدین فراز
🌹شهید خلبان محمد رضا کشواد تهران
🌹شهید خلبان محمود خضرایی تهران
🌹شهید سرگرد داوود مقرنس تهران
🌹شهید سرگرد رضا برادران هاشمی تهران
🌹شهید سید حسن شاهجراغی نماینده مردم دامغان
🌹شهید پاسدارعبدالله فیاضی بارجینی تهران
🌹شهید علی معرفی زاده از شادگان
🌹شهید محمد خداپرست ازقم
🌹شهید محمد کلاته ای بجنورد
🌹شهید مهدی آشوری میانه
🌹شهید میرولی رفیعی راد از خوی آذربایجان
@sangareshohadababol
🌹گرامیباد سالروز شهادت یار صدیق امام وانقلاب شیخ فضل الله محلاتی
🌹شهید بزرگوار حجتالاسلام و المسلمین شیخ فضلالله محلاتی، در سال ۱۳۰۹، در خانوادهای مذهبی، از مادری باایمان و پدری پرهیزکار به نام "حاج غلامحسین مهدیزاده" به دنیا آمد. ایشان پس از طی دوران ابتدایی و تعلیم بخشهایی از مقدمات، در پانزده سالگی برای ادامه تحصیل به قم هجرت کرد و در حوزه علمیه به دروس حوزوی مشغول شد. شهید محلاتی پس از اتمام دروس حوزه، درسهای تخصصی فقه و اصول را در محضر اساتید بزرگواری چون مرحوم "آیتالله بروجردی" رحمهالله و "امام خمینی" رحمهالله گذراند. ایشان در دوران تحصیل در قم، همواره با کلیه شخصیتهای علمی و مبارزان بر ضد رژیم پهلوی ارتباط نزدیک داشت و همین ارتباط و روحیه مبارزه با طاغوت، از او عالمی ساخت که تا آخر عمر گرانبهایش هم تجسم تلاش و تحرک بود و هم مظهر عشق به امام و امت.
🌹سوابق مبارزاتی شهید محلاتی:شهید محلاتی در سال ۱۳۲۶ به دنبال آشنایی با فدائیان اسلام و مرحوم "آیتالله کاشانی"، مبارزه خود را علیه رژیم آغاز کرد. او که در آن زمان جوان نوخاستهای بود، با دعوت فدائیان اسلام برای اعزام به "بیتالمقدس" و مبارزه با اشغالگران فلسطین، اعلام آمادگی و ثبتنام نمود.
وی که از شور و نشاط زیادی برخوردار بود به هنگام انتخاب دوره هفدهم مجلس از طرف فدائیان اسلام و آیتالله کاشانی برای تبلیغ به آذربایجان رفت تا بهعنوان یک روحانی متعهد و آشنا به مسائل سیاسی، مردم را برای شرکت در انتخابات و حمایت از کاندیداهای فدائیان اسلام دعوت نماید، که در این مسیر از سوء قصدی که سلطنتطلبان به جان او کردند، جان سالم به در برد.
🌹شهید محلاتی در مأموریت دیگری که از سوی مرحوم "آیتالله العظمی بروجردی" به وی واگذار شد، با وجود اینکه بیش از ۲۲ سال نداشت، نقش مؤثر و فعالی را ایفا کرد و این نشان میداد که وی دارای ویژگیهای شخصیتی و علمی خاصی است که مورد عنایت آیتالله العظمی بروجردی قرار گرفته است.
🌹شیخ فضلالله محلاتی در رمضان سال ۱۳۳۲ به واسطه اینکه در بجنورد علیه کنسرسیوم نفت و کودتای ۲۸ مرداد سخنرانی آتشینی کرده بود، دستگیر و به مشهد تبعید شد و در سال ۱۳۴۱ به دنبال اعلام تصویب نامه انجمنهای ایالتی و ولایتی، همراه با نهضت حضرت امام خمینی(ره) سعی در آگاه نمودن مردم و تشریح نظرات مراجع و علمای قم کرد.
🌹وی در آن زمان بهعنوان رابط بین علمای تهران و قم نسبت به تبادل پیامها اقدام مینمود و با تنظیم اعلامیه و طومار، توانست امضای ۱۲۰ تن از علمای تهران را بگیرد؛ که در آن زمان چنین اقدامی بیسابقه بود. پس از قیام عمومی مردم ایران در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، با همکاری هیات مؤتلفه، نسبت به چاپ و توزیع اعلامیههای حضرت امام خمینی(ره) از هیچ کوششی دریغ نکرد.
🌹پس از رحلت حضرت "آیتالله حکیم(ره)" و توطئه رژیم شاه جهت منحرف کردن اذهان عمومی از توجه به حضرت امام خمینی(ره)، به همراه تعدادی از روحانیون مبارز تهران تلگرام تسلیتی به حضرت امام خمینی(ره) مخابره و رحلت آن مرجع عالیقدر را تسلیت گفتند و جامعه را به تقلید از امام بزرگوار فراخواندند
🌹مبارزات شهید تا پیروزی انقلاب ادامه یافت و بارها به زندان افتاد. در آستانه ی پیروزی از اعضای فعال كمیته استقبال امام بود و بعد از پیروزی، در كمیته ی مركزی به عنوان نماینده ی امام فعالیت داشتند و در اولین انتخابات مجلس به عنوان نماینده ی مردم محلات و دلیجان انتخاب شدند. در اوایل حضور در مجلس، طی حكمی از سوی امام (قدس سره) به عنوان نماینده ی ایشان در سپاه پاسداران منصوب گردید.
🌹نحوه شهادت:دشمنان ایران اسلامی که توان رویارویی با رزمندگان دلیر اسلام را در جبهه نبرد نداشتند، در اول اسفند سال ۱۳۶۴، پس از شکست در عملیات "والفجر ۸"، برای جبران این شکست، در نزدیکی اهواز با دو فروند جنگنده به هواپیمای مسافربری "آسمان" که چهل تن از دلباختگان مکتب عشق را به مقصد میرساند، حمله کردند و دست پلید خود را به خون این عزیزان آغشتند.
🌹پیکر پاک شهید محلاتی پس از تشییع باشکوه، در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام به خاک سپرده شد.
🌹شادی روحشان الفاتحه مع الصلوات
@sangareshohadababol
💐اول اسفند ماه سالروز شهادت چهار شهید آشوب های خیابان پاسداران تهران
🕊شهید مدافع وطن #محمدحسین_حدادیان
🕊شهید مدافع وطن #محمدعلی_بایرامی
🕊شهید مدافع وطن #رضا_مرادی
🕊شهید مدافع وطن #رضا_امامی
💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
@sangareshohadababol
🌹سالگرد شهادت شهدای پلیس در آشوب پاسداران
♦️در آشوب خیابان پاسداران ۳ نفر از پرسنل نیروی انتظامی و یک نفر نیز از نیروهای بسیجی به نام محمد حسین حدادیان به شهادت رسیدند.
@sangareshohadababol
🌹یاران چه غریبانه
🌹رفتند از این خانه
♦️از فتنه داعش تا فتنه دراویش
🌹سالگرد شهادت محمدحسین حدادیان به دست دراویش فتنه گر
@sangareshohadababol
#اسفند_عجب_ماهی_است!
🔺شهادت #حمید_باکری: 6اسفند
🔺شهادت #حسین_خرازی: 8 اسفند
🔺شهادت #امیرحاج_امینی: 10اسفند
🔺شهادت #ابراهیم_همت: 17 اسفند
🔺شهادت #حجت_اله_رحیمی: 18اسفند
🔺شهادت #حسین_برونسی: 23 اسفند
🔺شهادت #عباس_کریمی: 24 اسفند
🔺شهادت #مهدی_باکری: 25اسفند
🔺شهادت #یوسف_سجودی"26اسفند
🍃سالگرد شهادت همه شهدای عزیز بالاخص شهدای اسفندماه را گرامی میداریم.
🍃اسفندماه هفته #ایثار و #شهادت هم هست که این موضوع به قابلیت این ماه افزوده است...
🍃ایثارگران و جامانده های دوستان شهیدشان ، آقا سید تقی جولانی 10 اسفند 1397 و آقا مهران آقاجانی 5 اسفند 1398 هم از آسمانی های ماه اسفند شدند.
روحشان شاد یادشان گرامی باد❤️
@sangareshohadababol
اول اسفند سالروز شهادت
شهیدی که رهبر انقلاب
او را اعتلای اسلام دانست
حاج همّت عاشق او بود
و او را بسیجی واقعی مینامید،
حاجاحمدمتوسلیان نبوغش را دریافت
و مسئولیت توپخانه لشکر ۲۷ را به او داد...
شهید حاج محمدابراهیم همت:
«خدا گواه است که این بچه حزب اللهی یکی از مفاخر اسلام بود. بیشاز سهسال در جبهه حضور داشت. وقتی آمده بود به سپاه مریوان، نه بسیجی بود، نه پاسدار، یک دست لباس سرباز پوشیده بود. در این سه سال با همین یکدست لباس زندگی کرد، همان را می شست و میپوشید. یک جفت کفش هم داشت که کف آن ساییده شده بود. یک ریال حقوق دریافت نکرد. پولی را هم که پدر و مادرش به او می دادند با بچه ها می گذاشتند روی هم تا یک قبضه خمپاره برای توپخانه بخرند. در کردستان اول از خمپاره ۶۰ شروع کرد بعد رفت سراغ ۸۰، بعد آمد توپخانه ۱۰۵ و... همه این مهارت ها را یاد گرفت و بعد آمد روی موشک. موشک را تا آن موقع هیچ کس نمی توانست استفاده کند. انسان بسیار عجیبی بود.»
#شهید_سردار_علیرضا_ناهیدی
#روحششادباذکرصلوات
@sangareshohadababol
چہ داغی ...
بر دلِ مادر نشانده ،
ایـن بوسـه ی آخـر ...
#وداع_مادرانه
#شهید_علیرضا_ناهیدی
#فرمانده_تیپ_ذوالفقار
#لشکر۲۷_حضرترسولﷺ
#شهادت_عملیات_والفجرمقدماتی
@sangareshohadababol