4️⃣سالروز عروج ملکوتی
شهید عباس نجاریان ( مهدی پناه )
نام پدر : یعقوب
نام مادر: خورشید
تاریخ تولد : 1336/12/2
تاریخ شهادت : 1360/6/6
محل شهادت : بابلسر
گلزار: درزی کلا شیخ، بابل
مسئول ستاد فداییان اسلام شاخه بابلسر
🌺زمانی در كنار شهيد منتظري به جمعآوري اسلحه ميپرداخت.
گاهي چند در بابلسر با تشكيل ستاد فدائيان اسلام، با بسيج كردن نيروهاي حزباللهي گروهكهاي منحرف را در سطح شهر كه بر ضد انقلاب به پا خاسته بودند را سركوب ميكرد.
🌹وصيت نامه : اگر كه پيكرها براي [فنا] پديد آمده است، پس كشته شدن در راه خدا بهتر و برتر خوا هد بود. (امام حسين(عليه السلام)
نفر وسط روحانی شهید عباس نجاریان یکی از چهار برادر شهیدان نجاریان
@sangareshohadababol
برادران شهید حجت الاسلام عباس مهدی پناه(نجاریان) و احمد نجاریان، مشهد مقدس
🌷شهید عباس نجاریان در محله درزی کلا شیخ امیرکلا متولد و تحصیلات ابتدایی را در دبستان 25 شهریور زادگاهش گذراند.
دانش آموز سال دوم متوسطه در مدرسه ابن سینا بود که برای فراگیری علوم حوزوی به قم رفت پس از انقلاب مدتی مسئول اداری دفتر امام در قم و در آبان 1359 عضو دادگاه ویژه انقلاب اسلامی بابل شد. در همان سال به کردستان نیز برای مقابله با ضد انقلابیون رفته و در سال 1360 به آبادان اعزام شد و عضو ستاد عملیاتی فداییان اسلام در خرمشهر و آبادان گشت.
🌹در اردیبهشت سال 1360 مسئول ستاد فداییان اسلام در شاخه بابلسر شد و در اعزام نیرو به جبهه و مقابله با منافقین فعالیتی چشمگیر داشت سرانجام در تاریخ 6 شهریور در بازگشت از نماز جمعه در منزلش در بابلسر با اصابت تیر به سر به دست منافقین به شهادت رسید .
🌺او نخستین شهید خانواده بوده و پس از او سه برادرش مهدی ، احمد ، و محمود در دفاع مقدس به شهادت رسیدند. پیکرش پس از یک روز در زادگاهش تشییع و در گلزار شهدای درزی کلا شیخ به خاک سپرده شد.
❤️روحش شاد و یاد و نامش گرامی باد❤️
@sangareshohadababol
🌹شهیدان
🌹سیدموسی حسین آبادی
🌹احمد رضا کلاته میمری از شهدای ششم شهریور سبزوار
@sangareshohadababol
سالروزشهادت سردارشهید ناصر کاظمی؛ فرمانده سپاه پاوه (1361 ش)
🌺شهید محمد بروجردی جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا پس از شهادت ناصر کاظمی، طی مصاحبهای درباره او میگوید:
شهید کاظمی واقعاً قبول داشت که اگر با مردم کار شود، هیچ احتیاجی به این کارها [درگیری مسلحانه] نیست. او میگفت: مردم این گروهها را قبول ندارند و اینها با اسلحه حاکمیت پیدا کردهاند.
@sangareshohadababol
🌹سالگرد سردارشهید ناصر كاظمی
🔹امروز سالگرد سردارشهید ناصر كاظمی همانی كه با ویژگی های بارز «هوشمندی ، بصیرت، شجاعت و قاطعیت » كردستان و مردم شهید پرورش به وجود او مباهات میكردند و در كنار او احساس تنهایی و غربت نداشتند.
شهید ناصر كاظمی در 12 خردادماه 1335 در خانوادهای معتقد و اهل تقوا در تهران دیده به جهان گشود و از همان ابتدای زندگی، با قشر محروم جامعه آشنا و همراه شد.
ناصر دوره ابتدایی را با نمرههای خوب پشت سر گذاشت تا وارد دبیرستان شد او در این سنین، با شور و علاقه به مطالعه كتابهای دینی پرداخت تا بنیادهای اعتقادی و اخلاقی خود را با معارف اسلامی استوار سازد.
🔸وی پس از پایان دوره متوسطه، با شركت در كنكور، در رشته ها « پیراپزشكی و تربیت بدنی» پذیرفته شد و بنا به علاقهای كه داشت تحصیلاتش را در تربیت بدنی ادامه داد.
ناصر همزمان با تحصیل ، به كار معلمی و تدریس در مدارس جنوب شهر تهران همت گماشت و بخش مهمی از حقوق معلمی خود را صرف خریدن كتاب های دینی برای شاگردانش كرد.
كاظمی در این كلاس ها با طرح مباحث دینی، اجتماعی و سیاسی دانش آموزانش را نسبت به مشكلات روز و نیازهای قشر جوان آگاه كرد.
🔹او در روند همین مطالعات و فعالیتهای اجتماعی خود، به ماهیت وابسته و فاسد رژیم شاه پی برد و از سال 1355 به مبارزات سیاسی خود شدت و وسعت بخشید. در همین سال پس از بازداشت و شكنجه در ژاندارمری ، به دادگستری منتقل و از آن پس در « زندان قصر»محبوس شد.
شهید ناصر كاظمی با اوج گیری مبارزات مردم مسلمان ایران علیه رژیم ستمشاهی ، همراه جمعی از زندانیان سیاسی، از زندان آزد گردید و جدی تر از گذشته به مبارزه پرداخت و تا پیروزی انقلاب اسلامی، لحظه ای آرام نگرفت.
ناصر كاظمی ، در خردادماه 1358 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد تا تجربیات خود را در این نهاد مقدس به كار بندد.
🔸پس از گذرانیدن دوره كوتاه آموزش نظامی ، برای خدمت در استان« سیستان و بلوچستان» راهی آن منطقه شد و حدود چهار ماه در شهرستان « زابل » به مردم محروم و مستضعف ناحیه خدمت كرد.
به دنبال غائله « خلق عرب در خوزستان» به این استان رفته و به مقابله با توطئه گران برخاست و تا آخر غائله در خرمشهر ماند.
كاظمی هنوز از این توطئه نیاسوده بود كه برای مبارزه با گروهك های ضد انقلاب كردستان، راهی این خطه از میهن اسلامی شد و به پیشنهاد شهید« محمد بروجردی» ، فرمانده وقت سپاه كردستان، همراه چند نفر، در 10 دی ماه 1358 به «پاوه » رفت.
ناصر فعالیت خود را در پاوه، با سمت « فرماندار» آغاز كرد. وی كه در این مسوولیت شایستگی لیاقت و كاردانی خود را نشان داده بود بزودی علاوه بر مسوولیت فرمانداری، به فرماندهی سپاه پاوه نیز منصوب گردید. او بیشتر جلسات خود را با مسوولان شهر، پس از فعالیت طاقت فرسای روزانه و در نیمه های شب میگذاشت و در تمام مدت مسوولیت خود برای حل مشكلات مردم شهر، از هیچ كوششی دریغ نمیكرد.
🔹ناصر كاظمی از راه ایجاد وحدت بین سپاه و ارتش و به كارگیری نیروهای مردمی و طراحی چند عملیات ، موفق میشود تمام مناطق تحت اشغال ضد انقلاب را از چنگ آنها خارج كند و آرامش را به منطقه برگرداند. او برای پاكسازی مناطق كردنشین ، از مردم بومی استفاده می كرد كه این اعتقاد او سبب برقراری ارتباط عاطفی میان او و مردم شد و موجبات آزادی و پاكسازی منطقه « نوربان و قشلاق» در جاده پاوه را فراهم كرد. خبر این پیروزی ها در منطقه میپیچید و رعب و وحشت زیادی در دل ضدانقلاب میافكند.
آزاد سازی و پاكسازی « باینگان» ،« نودشه»، « نیسانه» ،« نروی »،«نوسود» ،«كله چناره»،«و شمشی »،از دیگر فعالیتهای این شهید بزرگوار است.
وی همچنین برای مقابله با گروههای مسلح ضد انقلاب در كردستان« تیپ ویژه شهدا» را تشكیل داد و فرماندهی آن را به عهده گرفت.
🔸ناصر پس از یك سال و نیم خدمات ارزشمند در پاوه ، به سنندج رفت و به عنوان « مسئول سپاه پاسداران كردستان» منصوب گردید.
پاكسازی مناطق حساسی همچون جاده«بانه- سردشت» ، « كامیاران»،«مریوان»،« تكاب»،« صائین دژ»،«بوكان»،« سد بوكان»، از جمله اقدامات متهورانه او به شمار میرود.
این میداندار بزرگ جهاد سرانجام در تاریخ 6 شهریور1361، درحین پاكسازی محور« پیرانشهر- سردشت»، در یكی از روستاهای كردستان به درجه رفیع شهادت نایل شد و كردستان را در سوگ خود نشاند.
@sangareshohadababol
بخشي از يادداشتهاي شهيد ناصر كاظمي
✍️🌷براي اولين بار پس از ازدواج تصميم گرفتم مطالبي را به رشته تحرير در آورم:
انساني كه در اين دنيا زندگي مينمايد، در درجه اول بايد هدف داشته باشد و براي رسيدن به اهداف خود بايد ببيند از چه روشهايي ميتواند استفاده كند... بنده بعد از جريان هفده شهريور به سوي يك هدف كه بعدها متوجه شدم خداي يكتا ميباشد، حركت كردم. البته نقطه عطف آگاهيم در روز شانزده آذرسال 1356 بود، كه در يك جريان وارد شدم . البته بايد صدها بار پروردگار را شكر كرد كه به خطوط انحرافي وارد نشدم. و اين نيز خواست خدا بود.....
🌹خداوند خود فرموده از كارها و مشكلات هراس نداشته باشيد كه اگر نيت لله باشد، در همه كارها موفق خواهيد شد،.....
@sangareshohadababol
تصویری از دیدار اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
🔹همزمان با هفته دولت، آقای مسعود پزشکیان رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم برای نخستین بار با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
@sangareshohadababol
🌴 چرا اینقدر نماز میخوانی؟
🌷شهید محمدعلی شریفی معاون لجستیک تیپ الغدیر از هر فرصتی برای خواندن نماز بهره میجست. به او گفتم چرا اینقدر نماز میخوانی؟
گفت آدم در آخر عمر باید ارتباطش با خدا قوی باشد. من همین طور به او نگاه کردم و مات و مبهوت ماندم. چند روز بعد با عروج سرخش راز نمازهایش را دریافتم.🕊🕊
(راوی: همرزم شهید)
(کتاب سبک زندگی صفحه۱۹۶)
#نمازاول_وقت
@sangareshohadababol
شهید محمد جواد تندگویان ؛ وزیر نفت دولت شهید رجایی
وزیری که تاریخ شهادت ندارد...
#هفته_دولت
#شهیدجوادتندگویان
@sangareshohadababol
1️⃣ وزیری که تاریخ شهادت ندارد🌹
🌺 محمدجواد تندگويان ۲۶ خرداد 1329 در محله خاني آباد جنوب تهران به دنيا آمد وي در سال ۱۳۵۴ براي ادامه تحصيل دانشكده نفت آبادان را برگزيد و پس از فارغ التحصيلي و دوره آموزشي نظام وظيفه، در پالايشگاه نفت تهران مشغول كار شد.شركت در فعاليت هاي سياسي منجر به دستگيري وي توسط ساواك و اخراج از پالايشگاه نفت تهران شد.وي در سال ۱۳۵۷مدرك كارشناسي ارشد مديريت را از مركز مطالعات مديريت ايران دريافت كرد و پس از پيروزي انقلاب به وزارت نفت دعوت شد. نمايندگي وزير نفت در مناطق جنوبي ايران و مديريت شركت ملي مناطق نفت خيز جنوب از فعاليت هاي تندگويان تا نخست وزيري محمدعلي رجايي است.
🌹محمدعلي رجايي، نخست وزير وقت، در مهر سال ۱۳۵۹محمدجواد تندگويان را به عنوان وزير نفت به مجلس معرفي كرد و پس از راي اعتماد، وي اداره اين وزارتخانه را بر عهده گرفت.مهندس تندگويان،9 آبان ۱۳۵۹در حالي كه براي بازديد از پالايشگاه نفت آبادان در جنوب كشور بود، در جاده ماهشهر ـ آبادان همراه معاونش و چند مهندس شركت نفت به اسارت نيروهاي ارتش رژيم بعث صدام درآمدند و به زندان هاي اسيران ايراني در عراق منتقل شدند و پس از سالها اسارت توسط رژيم بعثي عراق به شهادت رسيد. در ذيل چگونگي بازگشت پيكر شهيد تندگويان به روايت امير سرتيپ عبدالله نجفياز شخصيت هاي آگاه در اين باره روايت مي شود:«مهندس تندگويان وزير نفت كابينه شهيد رجايي به همراه دو نفر از معاونان خود مهندس يحيوي و مهندس بوشهري اسير شدند اين حادثه در نهم آبانماه 1359 درمسير رفتن به پالايشگاه آبادان دردارخوين نزديكي آبادان اتفاق افتاد. خانواده شهيد تندگويان و مسئولان جمهوري اسلامي ايران تلاش زيادي كردند تا از طريق مجامع بين المللي به خصوص صليب سرخ و مقامات عراقي موضوع را دنبال كنند. ولي اين تلاشها به نتيجه اي نرسيد.
🌷 رژيم عراق پس از مدتي اعلام كرد مهندس تندگويان در 12خرداد 1361 در سلول خود خودكشي كرده است اين مساله قابل قبول نبود مهدس تندگويان قبل از انقلاب در زندان ساواك هم به سر برده بود با پيگيري هايي كه ايران از طريق سازمان ملل انجام داد در سال 1364 صليب سرخ به طور متناوب خواستار ملاقات با مهندس تندگويان شد. مقامات عراقي در پاسخ به تقاضاي ملاقات اعلام كردند كه وي اظهار داشته است كه با كسي ملاقات نمي كند و تهديد مي كند كه اگر كسي با وي ملاقات كند دست به خودكشي خواهد زد و تا اينكه در سال 65 يك نفر از نمايندگان صليب سرخ به نام هافلي گر، رئيس عمليات خاروميانه و شمال افريقا هنگام سفر به عراق در مقابل اين ادعاي عراقيها قبول مسئوليت كرد كه اين ريسك را بپذيرد. او براي ملاقات با مهندس تندگويان راهي زندان شد اما عراقيها مانع ورود ايشان به زندان شدند.
@sangareshohadababol
یکی از شکنجههایی که ایشان در ساواک میشوند، سوراخ شدن کف پاهایشان با مته بوده است که اتفاقا بعدها از آن به عنوان علامت شناسایی جسد شهید تندگویان در عراق استفاده می شود.
#هفته_دولت
#شهیدجوادتندگویان
@sangareshohadababol
2️⃣ وزیری که تاریخ شهادت ندارد🌹
🌷🌹تا اينكه در 13 آذر 1370 هيئت پيگيري كه شامل دو تن از اعضاي خانواده مهندس تندگويان يعني پدر و برادر خانم ايشان ، مهندس يحيوي و اعتمادي دندانپزشك مهندس تندگويان براي روشن شدن كامل وضعيت مهندس تندگويان براي مدت 11روز عازم بغداد شدند. پزشك صليب سرخ هم به جمعيت هيئت ايراني پيوست. عراقيها ادعا كردند پس از نگهداري جسد به مدت چهار سال در سردخانه به علت متوقف نشدن جنگ دفن شده است با نبش قبر و كالبد شكافي پزشكان ايراني به اين نتيجه رسيدند كه اطلاعات موجود با جسد ارائه شده مطابقت ندارد. هيئت مزبور پس از مذاكرات مفصل تصميم به بازگشت گرفت وزارت خارجه عراق ضمن قبول اشتباه از سوي مسئولان گورستان خواستار تعويق سفر آنان شد تا جسد واقعي با حضور مجدد پزشك صليب سرخ مورد معاينه قرار گيرد.
🌺سپس جسد دوم در قبرستان الكرخ واقع در 60كيلومتري جاده بغداد ورمادي نبش قبر گرديد يك جسد مومياي در تابوت فلزي در آنجا قرار داشت. هيئت ايراني در هنگام نبش قبر متوجه تازه بودن قبر شد عراقيها در پاسخ به اين مسئله گفتند كه ما براي اطمينان از وجود جسد مهندس تندگويان چند روز پيش اينجا را نبش قبر كرديم تا اشتباهي صورت نگيرد معاينه طرفهاي سه گانه يعني ايران و عراق و صليب سرخ نشان داد كه جسد مذكور متعلق به شهيد تندگويان است. پس از قطعي شدن مسئله هيئت ايراني خواستار تحويل وسايل شخصي ايشان شد اما عراقيها مدعي شدند محل نگهداري آن شهيد در بمباران امريكاييها تخريب شده است و كليه لوازم شخصي و مدارك از جمله ريسماني كه با آن خودكشي كرده از بين رفته است.
🌷اين پاسخ عراقيها نشان داد كه دروغ مي گويند زيرا هنگام شهادت دستها و پاهاي وي بسته بود كه نتواند آنها را حركت دهد بر اثر فشار به ناحيه قفسه صدري دنده هاي دهم راست و هفتم چپ ايشان شكسته بود آثار طناب باعث شكستگي استخوان لامي و خون مردگي در ناحيه حلق و حنجره شده بود پزشكي قانوني علت شهادت نامبرده را به احتمال قريب به يقين خفه شدگي به وسيله رشته طناب اعلام كرد و سن ايشان در هنگام شهادت را بين 31تا 37 سال ذكر كردند . پيكر شهيد تندگويان در تاريخ 25آذر در عتبات عاليات نجف، كربلا و كاظمين با حضور اعضا هيئت و كاردار سفارت ايران و خانواده شان با احترام طواف داده شد و در تاريخ 29 آذر 1370 در مرز منظريه ـ خسروي به وسيله صليب سرخ و هيئت عراقي تحويل هيئت ايراني گرديد.
منبع: مركز اسناد انقلاب اسلامي
@sangareshohadababol
🌹عکسی کمتر منتشر شده از سه متفکر انقلاب اسلامی کنارهم
♦️شهید باهنر ، امام خامنه ای ، شهید مطهری
@sangareshohadababol
☑️ما برای آن که ایران خانه ی خوبان شود
رنج دوران برده ایم...🇮🇷
🇮🇷 @sangareshohadababol
چه بسیاری از بچه ها که در این کانالها جانشان را دادند تا ما در امنیت امروز بتونیم بندگی خدا را کنیم.
نکند مشغول کانالهای بشیم که ما را از آن بچه ها دور و غافل کنه.
@sangareshohadababol
✍️فرازی از #وصیت_نامه
🥀شهید غلامرضا صادق کوهستانی
🌷ولادت: ۱۳۳۹/۰۳/۱۴ چالوس
🌷شهادت: ۱۳۶۵/۰۷/۲۵ شلمچه
📩ای حبیب بن مظاهرها! جعفرها!
ای قاسم ها! ای اکبرها! ای اصغرها!
ای زینب ها!
مگر فریاد «هل من ناصر ینصرنی»
حسین(ع) را نمی شنوید که در مقابل یزیدیان
قیام کرده و شما را دعوت به قیام می کند؟!
برخیزید ای مسلمان ها!
دست از دنیا بشوئید؛ دل از دنیا بر کنید،
کفن بپوشید، غسل شهادت کنید.
جمجمه ات را به خدا بسپار و
قدم هایت را بهم بفشار و گام پیش نه...
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
✅ کنگره ملی شهدای مازندران
🆔 @sangareshohadababol
﷽| #خاطره_شهدا
💢میخواهــــم مثـــل آنهــا باشــــی!!!
🥀شهید فرشاد قاسمـــی✨ :)
«شهرستان تنکابن؛ شهادت ۲ تیر ۱۳۷۹»
🔖میگفتم :اگر تو شهید شوی، ما دیگر کسی را نداریم.
میگفت: مامان! من باید بروم؛ چون همه رفیقهایم شهید شدند... اگر به شهادت رسیدم؛ بگو: خدایا! شکر که چنین بچهای داشتم که در راه تو شهید شد.
بعد، مرا به گوشهای برد و گفت: «به قربانت بروم! وقتی امام علی، امام حسین وحضرت ابوالفضل(ع) شهید شدند، حضرت فاطمه و حضرت زینب(س) گریه نکردند و فقط چادر مشکی بر سر گذاشتند. میخواهم که مثل آنها باشی...»
من هم بعداز شهادتش به حرفش گوش کردم و در روز تشییع جنازه گریه نکردم.
آن روز به پسرم گفتم: تو را در راه خدا و اسلام دادم؛ امیدوارم که لیاقت پیدا کنم که مادرشهید باشم...
✍به روایت مادر شهید
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
✅ کنگره ملی شهدای مازندران
🆔 @sangareshohadababol
﷽| #خاطره_شهدا
💢فــرار از کـلاس خصوصــی!!
🥀طلبه شهیـــد محمـــود کاکا✨
«شهرستان بابل؛ شهادت ۷ اردیبهشت ۱۳۶۶»
🔖در دوران راهنمایی درس ریاضیاش کمی ضعیف بود؛ به همین خاطر برایش دبیر خصوصی گرفتیم که خانم بود.
شب امتحان، محمود را به خانه ی خانم معلم بردم و تحویلش دادم. بعد از چند ساعت به دنبالش رفتم که معلمش گفت:
"بعد از رفتن شما، محمود هم پشت سرتان از اینجا رفت."
به خانه بازگشتم و با دیدن محمود، به او گفتم:
"پسر! مگر تو فردا امتحان نداری؟ چرا فرار کردی؟معلمت که خانم خوبی است!"
گفت: من پیش معلم خانم نمی روم؛ اگر می خواهید برایم معلم بگیرید، باید مرد باشد!
چشمانش پر از اشک شد و برایم داستان مرد نابینایی را تعریف کرد که به خانه ی حضرت زهرا(س) رفته بود ولی ایشان با وجود نابینایی مرد، به اتاق دیگری رفتند و حجاب کردند.سپس با نگاهی ملتمسانه به من خیره شد و گفت:"برادر جان! این خانم نامحرم است و من نمی توانم پیش او درس بخوانم."
✍به روایت برادر شهید
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
✅ کنگره ملی شهدای مازندران
@sangareshohadababol