9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارتنامه تصویری شهدا
هدیه بروح مطهر شهدا دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و ... صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️✨
شهد شیرین عبادت و بندگی
گوارای وجودتان باد🤲🌺
🌍رهبر انقلاب در دیدار خانواده شهید سلیمانی: مهمترین نقش و خدمت این شهید بزرگوار، احیای جبهه مقاومت در منطقه بوده است
🔹آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد ازظهر امروز در دیدار خانواده شهید سردار سلیمانی، گسترش بیش از پیش نام و یاد و خصوصیات این شهید را ناشی از اخلاص شهید سلیمانی دانستند و تاکید کردند: مهمترین نقش و خدمت این شهید بزرگوار، احیای جبهه مقاومت در منطقه بوده است.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه مقاومتِ نزدیک به سه ماهه غزه به علت وجود جبهه مقاومت است، گفتند: شهید سلیمانی برای احیای جبهه مقاومت تلاش بسیاری کرد و این کار را با همان اخلاص و با تدبیر و عقل و اخلاق به پیش بُرد.
🔹آیتالله خامنهای با تمجید و تقدیر از تلاشهای سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه افزودند: باید خط تقویت جبهه مقاومت همچنان ادامه یابد.
🔹در این دیدار که فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده نیروی قدس سپاه نیز حضور داشتند، خانم زینب سلیمانی گزارش کوتاهی از اقدامات فرهنگی و هنری انجام گرفته وهمچنین در دست اقدام، برای انتقال روحیات، منش و خصلتهای شهید سلیمانی به نسل جوان، ارائه کرد.
#اخبار_مقاومت_اسلام
ahmadian-01.mp3
1.69M
🥀🕊🌹🕊🌹🕊🥀
#شهدا
#ولایت
#پشتیبانی_شهداء_از_ولایت
راوی :
#حاج_محمد_احمدیان
#ولایت_فقیه
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
──┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅──
🌸نشر با ذکر صلوات جهت
سلامتی و تعجیل در امر فرج 🌸
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا #حاج_قاسم اسلحه به دست گرفت؟
♨️ یادگاری مهم سردار دلها به دخترش!
‼️ عاشقانهای از جنس خدا...
#شهید_القدس
🔰 برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی
🔻3روز دیگر تا سالگرد شهادت شهید سلیمانی
❤️| #چادرانه
#شهادت فقط در خون
غلطیدن نیست!
شهادت هنگامی رخ می دهد
که دلت از زخمِ
کنایه و تکه پراکنی دیگران بگیرد.
و آن هنگام که مردان به دنبال
راهی برای #شهادت هستند
تو اینجا هرروز شهید میشوی
#شهیده_حجاب ...!❤️|
🔴 آماده باش پایگاههای امام زمان در سراسر جهان
❤️ امام صادق (ع)
خدا را شهرى است پشت دريا وسعت آن به اندازهٔ مسير چهل روز خورشيد است؛ اهالی آنجا از ما مىپرسند قائم كى ظهور خواهد كرد.
آنها داراى عبادت و كوشش شديدى هستند؛ شهر آنها را دربهائى ست كه بين هر لنگه درب تا لنگه ديگر صد فرسخ است؛ در ميان آنها گروهى هستند كه از ابتدا هنوز سلاح را به زمين نگذاشته انتظار قائم ما را دارند. هر كدام هزار سال عمر ميكنند.
نه كسل مىشوند و نه خسته؛ آنها با مهدی عج قيام خواهند كرد! وقتى ظهور كند اسلحهداران ايشان جلوتر خواهند بود. دعا ميكنند خداوند آنها را از كسانى قرار دهد كه دين خدا را يارى ميكنند.
اگر آنها به جمعيتى كه بين مشرق و مغرب را فرا گرفته باشند حمله كنند در فاصله يك ساعت همه را از بين مىبرند؛ آهن در آنها اثر نمىگذارد. داراى شمشيرهائى از آهن هستند!
غير از اين آهنها؛ اگر مردى از ايشان با شمشير به كوهى فرود آورد آن را دو نيم ميكند. امام به همراهى آنها با هند و ديلم، كُرد و ترك، روم و بربر و ما بين جابرسا و جابلقا كه دو شهر هستند يكى در مشرق و ديگرى در مغرب جنگ خواهد كرد.
📗بحار، ج ۲۷، ص ۴۱
✅ سه شهید در یک قاب
🌺 تصویری دیده نشده از ابراهیم در کنار شهید کلهر و شهید علی اوسط
قرنهاست زمين انتظار مرداني اين چنين را مي کشد تا بيايند و کربلاي ايران را عاشقانه بسازند و زمينه ساز ظهور باشند.
آن مردان آمدند و رفتند ،فقط من و تو مانديم و از اين جريان چيزي نفهميديم.
#شهيد آوينی