⭕️ حکایت تلخ کرسنت !
🔹اوایل دولت روحانی بود که وزیر وقت ارشاد جلسه ای را برای فعالین مطبوعات و رسانه ها ترتیب داد و به آنها ابلاغ کرد که که ما در پرونده کرسنت ۱۵ میلیارد دلار محکوم شده ایم و ممکن است این روند تا ۳۰ یا ۴۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند و به همین خاطر از سوی شورای امنیت ملی ابلاغ شده که رسانه ها حق ندارند مطلبی درباره کرسنت منتشر کنند و ...
🔹و این روزها خبر توقیف اموال کشورمان در انگلستان و هلند جهت تامین بخشی از خسارت شرکت اماراتی کرسنت را می شنویم و...
🔹و این توقیف اموال در حالی رخ می دهد که رئیسجمهور و اطرافیان و جناح سیاسی اش به بهانه رفع تحریم و حل مشکلات اقتصادی کشور آماده واکس زدن کفش ترامپ هستند و دائم از خالی بودن خزانه و کسربودجه و ناترازی صحبت می کنند!
🔹البته که در پرونده کرسنت علاوه بر متهمان اصلی(باند زنگنه و حامیانش)، باید کوتاهی دولتهای بعدی را هم در نظر داشت که چرا این پرونده را پیگیری و مختومه نکرده و زخم دردناک کرسنت را رها کردند تا به مرحله عفونت برسد!
🔹بدون تردید ورود جدی قوه قضائیه به این پرونده و تشکیل دادگاه علنی جهت شناسایی و مجازات جدی مجرمان"رسوایی کرسنت" ومصادره اموال آنان و... ،می تواند شروع راهحلی حقوقی برای درمان جراحت عفونت زده کرسنت باشد. شاید برپایی این دادگاه در سالهای ۱۳۸۵ و بعد از آن باعث می شد که همان زمان ماجرا فیصله پیدا کند و سوهان روح مردم نشود.
🔹 سکوت دستگاه قضا در چنین پرونده ای باعث می شود که انگشت اتهام به سوی این قوه هم برگردد.
اگر عدلیه در این پرونده ورود داشته به صراحت و شفاف به مردم گزارش بدهد و اگر مانعی در مسیر تشکیل دادگاه متهمان این جنایت وحشتناک اقتصادی وجود دارد بیان شود تا جامعه بداند که اشکال کار در کجاست!
🔹البته سکوت و کوتاهی قوه مقننه(از دوره هشتم تا دوره کنونی)هم در کهنه و عفونی شدن زخم کرسنت تاثیر جدی داشته و خواهد داشت!(البته اگر جناب قالیباف و مجلس فعلی برای رسیدگی واقعی و جدی به این پرونده،انگیزه و حوصله کافی داشته باشند!)
🔹سوال اینجاست چرا موجودات با شرفی که با هزار ضرب و تقسیم ثابت می کنند مشارکت ج.ا.ا در مبارزه با جریانات تکفیری سوریه برای هر شهروند ایرانی فلان مبلغ هزینه داشته،یا کمک به مردم فلسطین و لبنان را عامل گرسنگی و فقر مردم ایران معرفی می کنند،در پرونده کرسنت دست به ماشین حساب نمی برند و خسارت وارد آمده به هر ایرانی را محاسبه نکرده و نمی کنند؟
نکند دادو فریاد آنها برای هزینه های ج.ا. در سوریه و لبنان،جهت مخفی کردن و گم کردن رد خسارتهای چند ده میلیارد دلاری پرونده هایی مانند کرسنت است؟
🔹اگر رسانه ملی در این پرونده پیشتاز اطلاع رسانی شود و با طرفهای مختلف موضوع و مطلعین(بدون ملاحظه کاری و پرده پوشی)گفتگو کند و مطالبات مردمی در خصوص نحوه برخورد با این جنایت را انعکاس دهد،علاوه بر انجام رسالت خود،مزه شیرین جذب مخاطب از طریق صداقت را هم خواهد چشید.
✍دکتر کوشکی
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
23.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخشان عزیزی مددکار اجتماعی است یا تروریست؟
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖇
📌 صحبتهای بسیار خطرناکی که بنیصدر هم جرأت بیانش را نداشت
👆 این صحبتهای امروز ظریف در بازتعریف رهبری و همینطور فراقانونی عمل کردن دولت فعلی، بدعتی بسیار بسیار خطرناک و فاجعهست که حتی بنیصدرِ ملعون هم جرأت نکرد علنی چنین جملاتی رو بگه
فکر کنم دیگه وقتشه قوهی قضائیه و قوهی مقنّنه به این شِکرخوری #شبه_کودتا و #رجوی_طور ورود کنه
باب جدیدی که جناب ظریف باز کرده، قطعا مورد پسند بهاییها و منافقین و ضدانقلابه و حتما ازجانب اونها هم استقبال میشه
البته بعید نیست این جملات رو به هر بهانهای مثل ترجمهی غلط یا اشتباه کلامی و... ماستمالی کنن ولی قانون باید توی دهن این شخص و این روند خبیثِ جدید بزنه
انشاءالله موضع سریع و محکم مسئولین در قبال این جملات کثیف رو بشنویم و اقدام سریع و قانونی عدلیه رو ببینیم
و باید گفت:
ظریف در داووس به قانونشکنیِ دولت افتخار کرد.
ظریف در داووس در تعریفِ رهبری، بدعت ایجاد کرد.
ظریف در داووس، مخالفانِ خود را تندرو خطاب کرد.
#ظریف_غلط_کرد
#ظریف_غلط_کرد
#ظریف_غلط_کرد
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
شیخ قمیراهبری امامین انقلاب تحت عنایت حضرت حجه برای مبارزه با جریان سکولار.MP3
زمان:
حجم:
41.5M
🎙10: راهبری امامین انقلاب تحت عنایت حضرت حجه عج برای مبارزه با جریان سکولار
#شیخ_قمی
📍درسنامه روش تحلیل سیاسی
▪️فهرست درس▪️
📍درسنامه پاسخ به شبهات
➖➖➖➖
✅حمایت از تولید محتوا=استمرار تولید محتوا
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
🔴 فرازی از وصیتنامه شهید عمر ملازهی، شهید اهل سنت مدافعان حرم: خدایا! مرا به ولایت مولایم علی بمیران
🔻خدایا! من نه بهشت میخواهم نه شهادت، من ولایت میخواهم؛ ولایت مولایم علی. مرا به ولایت مولایم علی بمیران و آن جناب را در شب اول قبر به فریادم برسان.
🏷 پوستر سه زبانه
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
🔴آیت الله کعبی:
«آقای ظریف»!
به نام ملت ایران به دشمن پیام ضعف و عقب نشینی ندهید
مذاکره با آمریکا جاده یکطرفه است
آیتالله کعبی مصاحبه اخیر ظریف را پیام عقب نشینی از سبک زندگی اسلامی و پیام توأم با ضعف و حقارت آمیز دانست و گفت: آمریکا از مذاکره به عنوان سازوکاری برای توقف حرکت و پیشرفت انقلاب استفاده میکند.
پیامی که آقای ظریف در مصاحبه اخیر خود می دهد که قوای سه گانه و شورای امنیت ملی قبول کردند صیانت از حجاب و عفاف اجرایی نشود، پیام عقب نشینی از سبک زندگی اسلامی و پیام ذلیلانه و توام با ضعف و حقارت آمیز بود.
آقای ظریف در چنین جایگاهی حق ندارد چنین پیامی را به نام ملت ایران بدهد. ملت ایران هرگز از باورها و ارزش های خود دست برنمی دارد.
⁉️چرا دولتمردان ما مرتب برای مذاکره با آمریکا خواهش و تمنا می کنند؟ این پیام ضعف و عقب نشینی است.
آمریکا با مذاکره به دنبال فریب انقلاب اسلامی است و پشت پرده به دنبال طرح براندازی است.
امروز آمریکا در موضع ضعف قرار دارد و مقاومت در موضع قدرت قرار دارد. موقعیت آمریکا از نظر اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی به خطر افتاده و روبه افول است پس باید در مذاکره با آمریکا از خط قرمزها عبور نکنیم.
خط قرمز اول باورها، ارزش، فرهنگ و سبک زندگی اسلامی است که رسماً می خواهند انقلاب اسلامی از خطوط قرمز اسلامی عبور کند. حجاب را برنمی تابند و اجراء قوانین غربی را می خواهند و اگر برخی سست عنصران از حجاب اسلامی کوتاه بیایند نوبت به بیشتر از بی حجابی و بی عفتی در جامعه خواهد رسید.
🔻متن کامل
https://rasanews.ir/003FFg
mehrnews.com/x373pP
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من از آن روز که در بند علی (علیه السلام )افتادم .....
حیفه از دست بدید ...👌👌👌
🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim
🔴 فراخوان تجمع قانونی و شرعی امت حزب الله جهت مقابله با پرچمهای نفوذ دشمن در کشور 📢
#️⃣ #بازنشر 🔄
📌 هدف: مطالبه عزل و محاکمه ظریف
📜 فهرست برخی از اقدامات کودتاچیان ✍️
1️⃣ ممانعت از ابلاغ مصوبه حجاب و اجرای قانون فعلی حجاب
2️⃣ مذاکره با قاتل شهید سلیمانی و دشمن جمهوری اسلامی
3️⃣ ممانعت از اجرای وعده صادق ۳ و پاسخ دندانشکن به دشمن
4️⃣ مقابله به جبهه مقاومت اسلامی با تلاش برای تصویب FATF
⚠️ خطر: کودتا علیه اسلامیت و جمهوریت نظام توسط نفوذیها
☑️ راهکار: سرکوب و برخورد قاطع و بازدارنده با قانونشکنان و وحدتشکنان (وحدت حول ولی فقیه) در کشور بر اساس قانون و شرع
#عزل_ظریف|#محاکمه_ظریف|#ظریف_غلط_کرد
📌 معاون راهبردی رئیس جمهور (ظریف) که به صورت غیرقانونی منصوب شده است باید برکنار و محاکمه (به جرم اقدام علیه امنیت ملی و فساد فی الارض) شود و جهت بازداشت، تحت تعقیب قضایی قرار گیرد.
🕒 زمان: شنبه، ۶ بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۱۵ ⏳
🔰 مکان: تهران، میدان پاستور 🪧
(حمل و نقل عمومی: ایستگاه مترو میدان حر)
🔖 توجه: در تجمع با دستنوشته و تصاویر شهدا به صورت کفنپوش شرکت کنید.
📁 این تجمع در پی توهین بیشرمانه به جایگاه رهبر معظم انقلاب اسلام، اعتراف به کودتا علیه نظام، تخریب جبهه مقاومت اسلامی و مذاکره با قاتل شهید سلیمانی توسط ظریف در اجلاس داووس شکل گرفته است و باید با حضور پرشور خود، مشت محکمی به عناصر کودتاچی در کشور بزنیم و از اسلامیت و جمهوریت نظام با دفاع از جایگاه ولایت فقیه دفاع و مسئولان اغتشاشگر را زیر لگدها له کنیم.
#️⃣ #نشر_حداکثری 🔄
کانال #تجمع_مردمی🍀#سرباز_باشیم
@sarbaz_bashim