غلبه سیاست بر فرهنگ
سفر تبلیغی دکتر #میثم_مطیعی به کشور تایلند به پایان رسید. باید متشکر بود یا منتقد؟ شاید هم هیچکدام! مرور کنیم. دو انتقاد و در اصل حاشیه سازی پیرامون این سفر تبلیغی وجود داشت: ۱. چرا تایلند ۲. هزینه بلیط و اقامت از کجا آمده
هر دو پرسش فرعی توسط دکتر مطیعی پاسخ داده شد. حتما می دانید در کشور ما دهها سازمان و نهاد وجود دارند که در سال بودجه کلان دریافت میکنند تا در عرصه بین المللی فعالیت فرهنگی داشته باشند. فعالیت هم دارند در اعیاد، محرم، جشن های ملی و سایر رویدادهای تقویمی ما. سخنران، خواننده، مداح، دانشگاهی میفرستند تا در فلان کشور هفته فرهنگی و یا امثالهم برگزار کنند. ردیف بودجه دارند. سفر مطیعی ذیل این سازمانهای مسول نبوده است. شبیه این سفرها را در سالهای اخیر مهدی رسولی هم داشته است. با این حال پرسش باقی می ماند: اهل فن و رسانه با اینکه از جزییات و شیوه برگزاری این سفرهای تبلیغی اطلاع دارند چرا آن حجم از حاشیه را جهت دهی کردند تا اصل فراموش شود؟ چون در کشور ما سیاست بر فرهنگ غلبه دارد. شاید درست تر این باشد که سیاست زدگی بر فرهنگ غالب است. هر عرصه ای میتواند به محل نزاع و انتقام گیری تبدیل شود. تا زمانی که اذهان سیاست زده بخواهند اهل فرهنگ را تحلیل کنند اولویت بر تلافی جویی به نفع قوم و قبلیه خود است!
پرسش دیگری پا برجاست. حال فرض کنیم اساسا حاشیه های اخیر شکل نمیگرفت، فایده و ضرورت این سفر چه بود؟ چه خروجی و ارزشی دارد؟ ما با دو بال و نقطه ثقل قدرت روبرو هستیم. این دو قابل تفکیک نیستند. اسلام و ایران. اگر #علیرضا_قربانی به اروپا یا کانادا برود و در آنجا با اجرای سنتی و هنرمندانه خود فرهنگ ایرانی را تبلیغ کند جای تقدیر دارد حتی اگر برای او درآمدزایی شخصی داشته باشد. اگر مطیعی و نظیر او که در سالهای اخیر توانسته اند با زبان مداحی نقاط اشتراک با مسلمانان و شیعیان پیدا کنند و از حد حسینیه های شهرهای خودمان فراتر روند، این دیپلماسی فرهنگی برای ما تولید قدرت نرم میکند. آمریکایی ها درباره دیپلماسی عمومی تعریف کوتاهی دارند: تسخیر قلوب و تغییر اذهان. آمریکا با هالیوود با ادل در موسیقی، با ستارگانی که از آنان حمایت میکنند البته بدون حضور مستقیم دولت(در پوشش موسسات غیردولتی) برای این کشور قدرت نرم تولید میکنند. اینجا فرهنگ به کمک قدرت یک کشور می آید. ارزش های غربی و آمریکایی برای تسخیر بازارهای جهان از همین قدرت نرم بهره می برند. نقطه مقابل استعمار فرهنگی غربی، همین منطق است. ابزار خودشان علیه خودشان استفاده شود.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
✨قَد جَهِلَ مَن استَنصَحَ أعداءَهُ
🌱كسى كه از دشمنانش انتظار خيرخواهى داشته باشد، #نادان است.
📚غررالحكم، ۶۶۶۳
سلام صبح بخیر
چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳
گیلان. رشت
@donyayetahlil
جنگ قدرت در بند زنان اوین!
نامه فائزه مهم است، چون همه هویتی را که زنان سیاسی اوین برای خود ساختهاند، به آتش میکشد و اپوزیسیون را با چالشی جدی مواجه میکند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/53150
🗂منبع: مشرق نیوز
مسائل_ایران
#سیاسی
#زندان
#اپوزیسیون
#فائزه_هاشمی
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ با آمریکا برادریم یا پدرگشتگی داریم؟!
آقای رئیس جمهور!
نهج البلاغه امیرالمؤمنین علیه السلام، اگر امروز در بزنگاه حکمرانی، امکان تبدیل به خط مشی حاکمیتی نیابد، آنگاه بیان طوطی وار آن به مخاطبان، قرار است گره از کدامیک از مشکلات ملت باز کند؟
لابد هم عهدنامه مالک اشتر و هم نامه امیرالمؤمنین علیه السلام به مردم مصر را از بر هستید آنگاه که به آنان نوشت که از دشمن برحذر باشند! فرمود:
✨«مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْهُ» اگر کسی از روی غفلت از دشمن، بخواب رود؛ دشمن به خواب نخواهد رفت بلکه از همین فرصت غفلت و توهم برادری! نهایت ضربه را خواهد زد.
آقای رئیس جمهور!
✅ امروز حتی کودک دبستانی ایرانی و بلکه منطقه هم می داند که آمریکا دشمن شماره یک آنها طی ۷۰ سال گذشته بوده است. شما در حالی که عهد وفاق با ملت ایران بسته اید؛ دوقطبی فاحش بین دولت خود با ملت، در دوگانه «برادر خواندن آمریکا» و «دشمن شمردن آن» را چگونه به موضعی واحد بدل توانید کرد؟
آقای رئیس جمهور!
اگر دولتهای سازندگی، اصلاحات و تدبیر و امید نتوانستند با رویه انفعالِ برقراری رابطه، گفتگوی تمدنها و بستن با کدخدا؛ برادری! خود را به آمریکا اثبات کنند؛ دولت شما که ملغمه ای از همه آنها با درجه غنای بسیار پایین است و با ویترینی از گزاره های «نمی توانیم، نمی شود، غیرممکن است، تخصص ندارم و...»؛ آیا خواهد توانست با طرح «برادری با شیطان بزرگ»، از او طلب ارث و میراث کند؟
هر که نامُخت از گذشت روزگار
نیز ناموزد زهیچ آموزگار
✍ رضا ربیعی
کانال عشاق بقیت الله بپیوندید.👇
@oshghebaghyatollah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️دکتر پزشکیان راست (نه درست) می گوید!
"ما" [دولتهای ج.ا ، بلکه برخی دیگر از مقامات لشکری و کشوری] دنبال صدور انقلاب نبوده و نیستند!
اصلا "صدور انقلاب" در مقطع کنونی، تحصیل حاصل است. انقلاب در دهه اول خود صادر شد؛ در منطقه اسلامی و در چهره جبهه فراگیر مقاومت شاهد آن هستیم.
بلکه جسورانه باید بگویم برای بخش بزرگی از مدیران و مقامات نیازمند "واردکردن انقلاب" هستیم!
صدور انقلاب، بین خبرگان قانون اساسی در همان سال۵۸ هم کشور گشایی و مداخله در امور داخلی کشورها و عدم لحاظ منافع ملی نبوده است! (نگاهی گذرا به مشروح مذاکرات قانون اساسی ذیل بند۱۶ اصل۳ این را عیان می کند)
اما دیگر کف انقلابی و ایرانی بودن (نه صدور انقلاب) ، حفظ عزت و شرف خود و اعاده حیثیت خود با خونخواهی مهمان خویش که هست!
اگر نگاهی به ذهنیت مردم منطقه پس از ترور شهید هنیه بیاندازید، جای صدور انقلاب، نگران دیپلماسی عمومی و قدرت نرم ج.ا میشوید! دنبال این که هستید!
جمله دیگر رئیس جمهور بیشتر نگران کننده است که: "اسرائیل با ترور شهید هنیه میخواست ما را به جنگ منطقهای بکشاند اما ما تا حالا خویشتنداری کردهایم"!
دوگانه خویشتن داری/ جنگ منطقه ای، نادرست است؛ گزینه درست " طراحی و اجرای خونخواهی #بازدارنده و بدون تاخیر" بود؛ که هیچیک از آندو نیست!
انقلابی عمل کردن، عقلانیتی هوشمند است و دقیقا همان، مانع تجاوز دائمی اسرائیل بلکه جنگ فراگیر است؛ که ظاهرا باید از یمن و لبنان وارد کنیم، چون از بچه های انقلابی پذیرفته نمیشود و مهر تندروی و بی کله گی می خورد!
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۶/۲۸
☑️ @m_ghanbarian
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرهای از اولین روز مدرسه رفتن #رضا_پهلوی که قطعا تا به حال نشنیدهاید!
⁉️ اگر شاه میبود چه اتفاقی میافتاد؟!
📣 توجه بفرمایید که این کلیپ مربوط به سال ۱۴۰۰ میباشد.
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت بازگشایی مدارس
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
🌐 دنیا رَحِم است و ما #جنین آخرتیم. امراض روح ما تازه در آخرت خودشان را نشان میدهند، چون روح ما متعلق به آنجا است.
⭕️ خشم، شهوت، زیادهطلبی و سایر رذایل اخلاقیِ خود را در دنیا نمیفهمیم، چرا که انسان این مریضیها را از رحم دنیا با خود برده است و به آخرت مثل یک نوزاد ناقص الخلقه و یا نوزادی که مریضی مادرزادی دارد، پا گذاشته است.
📌 برگرفته از کتاب «جاری حکمت»، آیتاللّه حائری شیرازی
🗓 به بهانهی نهم سپتامبر #روز_جهانی آگاهی از «ناهنجاریهای جنینی ناشی از الکل (FASD)» است. احتمال بروز نارساییهایی چون کمهوشی، مشکلات رفتاری و نارسایی شنوایی و بینایی در فردی که مادرش در دوران بارداری، الکل مصرف کرده بیشتر است.
#حق_جنین
#نسل_سازی
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
📳 @HalalZadeha
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمتی از صحبتهای #پزشکیان در خصوص ناهنجاری اجتماعی که رسانه ها نخواستن دیده بشه.
پزشکیان اولش در پاسخ به خبرنگاری که به دروغ گفت کوچه پس کوچه اومدم تا گشت ارشاد منو نگیره، گفت مگه بازم گیر میدن و فقط این تیکه را همه دیدند ولی بعدش حرفای خوبی زد که رسانه های انقلابی تا اصلاح طلب نخواستن دیده بشه چون هر دو به ضررشون بود.
42.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ جواب زیبای عباس گودرزی نماینده مجلس به اظهارات سخیف پزشکیان
🔹دیر آمدی برادر، انقلاب صادر شده!
حجاب را قربانی بازی های سیاسی نکنید...
🔹انقلاب اسلامی به اسلام عزت داد
چرا حرکت گستاخانه خبرنگار را تایید کردید؟
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
👆اصلاحات نیوز در راستای #وفاق میخواد حقوق وحید یامین پور رو قطع کنن چون از رئیس جمهور انتقاد کرده 😂
✍ پ. ن.
🔴 شعارهای بدون کار کارشناسی
🔺نمیدونم چرا یهویی یاد شیخ حسن افتادم!
چون اونم می گفت:
✨پناه می برم بخدا از بستن دهان منتقدان!
▪️اما حتما بخاطر دارید که بدترین توهینها و فحشهای چارواداری را خود جنابش و وزرایش به منتقدان می دادند و وقتی یکی از نشریات در اواسط دولت اولش اونارو احصا می کرد تعدادش از عدد ۵۰ هم گذشته بود اما این که تا پایان دولت دومش به چه آماری رسید؛ سازمان آمار باید بگه!
🔺و ایضأ دولت اصلاحات که شعارش این بود؛
✨«زنده باد مخالف من!»
اما رئیس همین دولت در ته همین دولت(۱۶ آذر ۸۳) خطاب به دانشجویان در مراسم روز دانشجو گفت:
▪️کاری نکنید که بگویم شما را از سالن بیاندازند بیرون!
✅ وقتی که آقای پزشکیان دولتشونُ با شعار «دولت وفاق» ثبت کردند با خودم گفتم؛ یقیناً در این دولت هم، همه چیز ممکنه اتفاق بیفته جز وفاق؛
بفرمایید! شاهد از راه رسید...!
🗣 وفاق! وفاق! دو نفر تا میدون وفاق! وفاق...!
✍ وفاق الدوله
به کانال عشاق بقیت الله بپیوندید.👇
@oshghebaghyatollah
1- سریال انفجارهای دستگاه های ارتباطی الکترونیکی در لبنان می تواند به این سئوال ختم شود که نفوذ موساد روی شبکه خرید و تأمین، یا معاونت ارتباطات و اطلاعات حزب الله مربوط به فقط یک محموله خرید، فقط یک بار، و فقط چند ماهه است، یا اینکه چند سال است آنها بر حزب الله سلطه ارتباطاتی و اطلاعاتی دارند؟ با یک نفوذی مواجه هستیم یا با شبکه ای از نفوذی ها؟ سطح آلودگی تنها در این بخش است، یا سایر ارکان این سازمان هم گرفتار شدند؟ چرا و چه کسانی سطح هشیاری سیستم را کاهش دادند؟ پس بیهوده نبود که چندی قبل شنیدم سازمان حزبالله گرفتار اشرافیت شده است. در فرهنگ این منطقه اشرافیت سازمانی به کاهش سطح هشیاری می انجامد.
2- و اما تهران؛ اینجا چقدر آلوده است؟ آیا احتمالا ارتش اسرائیل برای اجرای عملیات مشابه آمادگی دارد؟ تاکنون سیستم ما چند بار از موساد رودست خورده است. سیستم اطلاعاتی کشور نسبت به علم و فناوری نوین عقب مانده است. چون تمام سیستم نسبت به علم و فناوری بیگانه است. بخشی از آن به روحیه علم ستیزی باز می گردد. و نیز اشرافیت. غرب زدگی هم به پیامدهای منفی این وضعیت دامن می زند. این مؤلفه ها سیستم حکمرانی را عقیم می کند. اگر نیروهای نظامی و انتظامی، و نیز نهاد اطلاعاتی-امنیتی یک نظام که ستونهای اقتدار به حساب می آیند، هم گرفتار چنین بلیه ای شوند فاتحه آن کشور را باید خواند.
بیهوده نیست که کشورهای صنعتی درجه یک در دنیا با خدمات و امکانات بالا، نوابغ را از سراسر جهان به سوی خود جلب می کنند. آنها آگاهانه یا ناآگاهانه در خدمت سیستم نظامی و امنیتی کشور قرار می گیرند. (العلم سلطان).
3- چه دلیلی دارد که دستگاه های اطلاعاتی و ارتباطی محور مقاومت از شرکتهای خارجی و بازار سیاه جنس تهیه می کنند؟ آیا صاایران یا دیگر شرکتهای بزرگ داخلی از ساخت پیجو، بیسیم، گوشی همراه، و ... عاجز هستن؟ اینطور نیست ولی سالهاست هر وقت کسی اراده کرده تا تولید داخلی را تقویت کند، به بهانه اقتصادی نبودن، خط تولید تعطیل شده است. ملاک تأمین تجهیزات برای سیستم دفاعی و امنیتی که نباید تجاری سازی و اقتصادی بودن باشد. این نیز خود نشانه آلودگی سیستم است.
تا ایران و محور مقاومت آسیب جدی تر ندیده است، لازم است زنجیره تأمین نهادهای اطلاعاتی- امنیتی- دفاعی بومی سازی گردد.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani