تقویت مهارت آموزی در دوره متوسطه/ کیفیت آموزش فدای مهارت نخواهد شد
🔹کمرهای گفت: در رابطه با مهارت آموزی از سایر دستگاه ها کمک گرفته ایم و توسعه آن را به دقت دنبال می کنیم تا به کیفیت آموزش لطمه وارد نشود.
او ادامه داد: این طرح در راستای سیاست آموزشهای مهارتی کوتاه مدت دنبال میشود. در سال گذشته 20 درصد از مدارس با رویکرد مشارکتی تحت پوشش قرار گرفت. البته از مشارکت سایر دستگاهها در این طرح بهره گرفتهایم و توسعه آن را به دقت دنبال میکنیم تا به کیفیت آموزش لطمه وارد نشود.
◀️کمرهای با بیان اینکه استانهایی که ۲۰ درصد سهمشان را محقق کردند میتوانند تا ۳ الی ۴ درصد توسعه را اضافه کنند، توضیح داد: آموزشهای مهارتی در سه دسته دنبال میشود.
1️⃣دسته اول آموزشهای رسمی است که در قالب شاخه فنی و حرفهای و کاردانش دنبال میشود که هم اکنون بیش از ۳۴ درصد دانشآموزان در آن مشغول هستند و بیش از ۲۰۰ رشته در شاخه فنی و حرفهای و کاردانش داریم.
2️⃣دسته دوم آموزش مهارتی در ضمن کتابهای درسی مثل کار و فن آوری، فرهنگ و هنر و کتاب کارآفرینی است و رویکرد آنها آشنایی دانش آموزان با رشتههای مهارتی است.
3️⃣دسته سوم ؛ این گروه که در قالب ایران مهارت دنبال میشود، سعی میکند آموزشهای کتاب کار و فن آوری را تکمیل کند و در راستای کتابهای درسی ابعاد مهارتی را دنبال و نگرش دانش آموزان را نسبت به کار و کارآفرینی تقویت کند.
@sarbaz_maher
🔹دومین جلسه کمیته راهبردی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه در روز چهارشنبه مورخ 98/11/23 به ریاست فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی با موضوع اشتغال با حضور جانشین قرارگاه، مشاور عالی و مسئولین کمیته ها و دیگر صاحب نظران تشکیل گردید.
در این جلسه ابتدا اقدامات انجام شده در حوزه اشتغال در محورهای زیرساخت ها، رصد شغلی، هدایت شغلی و حمایت و تسهیل گری با همکاری وزارتخانه های کار، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان، ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت علمی ریاست جمهوری و... بیان شد.
سپس بیان گردید محور مهارت ها باید اشتغال باشد. لذا بر این اساس تقسیم مشمولان و بکارگیری باید تا حد امکان بر مبنای اشتغال باشد. در خصوص رصد نیز باید از ظرفیت احتیاط استفاده شود.
در جمع بندی نیز اعلام گردید:
1️⃣ شعار سال 1399 با محوریت اشتغال است.
2️⃣مهارت ها باید با محور اشتغال باشند.
3️⃣در اشتغال دو سرفصل رصد و ایجاد اشتغال باید اعمال شود.
4️⃣باید به دنبال مهارت هایی باشیم که کشش بازار دارند و صرفا مهارت برای مهارت نباشند.
5️⃣در تقسیم بهینه و به کارگیری باید امکان مهارت و توسعه آن را مهیا کند.
@sarbaz_maher
سردار فرحی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی جلسه دفتر سازمان تبلیغات اسلامی
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی در جلسه با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اعلام نمودند: هر کاری برای موفق شدن نیاز به 5 مولفه همگرا دارد.
۱. اسناد بالا دستی : حضرت آقا که بیش از ۱۷۰ تدبیر در حوزه سربازی دارند ، علاوه بر آن تدابیر رهبری تدابیر حضرت امام (ره) و قوانین مجلس هم جمعآوری و تبدیل به یک پکیج شد.
۲. جامعه هدف : جامعه هدف سرباز است که ۵۰ درصد تحصیلات دانشگاهی دارند ، که نصفشان لیسانس به بالا هستند بالغ بر 3۰۰ هزار نفر هر سال ورودی خروجی داریم که به فرمایش حضرت آقایک ثروت عظیم است .
۳. سازمان های استفاده کننده از خدمت سرباز: نیروهای مسلح ما اساسا سرباز محور هستند. سرباز محوری یعنی ساز و برگ پیچیده نظامی که داریم و همچنین تکنولوژی پیشرفته شدن تجهیزات نیروهای مسلح ، هر سرباز و کاربر نیاز به مهارت دارد.
۴. جامعه : نگاه جامعه به سرباز باید مثبت باشد چون این ها مدافعان وطن هستند.
5.بیکاری : بزرگترین مشکل ، ابر چالشی به نام بیکاری است ، و ما ثروت عظیمی به نام سربازی داریم. با استفاده از این ثروت می خواهیم از این چالش عبور کنیم.
پایگاه خبری سرباز ماهر
سردار فرحی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی جلسه دفتر سازمان تبلیغات اسلامی فرمانده قرارگاه مرکزی
◀️بر اساس آمار رسمی وزارت کار۳.۸ میلیون نفر بیکار و ۳۸ درصد آنها تحصیلات دانشگاهی دارند. به همین دلیل نیروهای مسلح وارد این موضوع مهارت آموزی شده است.
برای این موضوع گام های مهارت آموزی را تعریف کرده ایم که پنج گام است ؛ قبل از خدمت ، بدو خدمت ، حین خدمت ، اوقات فراغت و پس از خدمت .
نقاط کلیدی و قابل توجه مهارت آموزی پنج گام است : کیفیت ، کمیت ، تنوع ، توسعه ، مهارت و اشتغال.
هدف نهایی رسیدن به واژه جنم و مهتا است.
جنم مخفف جذابیت ، نشاط و مهارت است
مهتا مهارت تا اشتغال است.
این وسیله برای رسیدن به هدف با چهار تا چرخ حرکت می کند که عبارتند از نیروهای مسلح ، ستاد کل ، دستگاهها ، و نهادها.
راننده این وسیله، قرارگاه مهارت آموزی است . ما یک نقشه راه تعریف کردیم ، سردار باقری ابلاغ کردند از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱
هدف اشتغال است و ۱۰۰ درصد سربازان در سال ۱۴۰۱ باید حداقل دارای یک مهارت تخصصی با ظرفیت اشتغال بالا باشند.
برای همه نهادها و دستگاهها یک پازل تعریف کردیم ، ۱۶ تا وزارتخانه و ۱۴ تا نهاد از جمله سازمان تبلیغات اسلامی. هر کدام یکنقش راهبردی دارند ، تا امروز ۲۱ تفاهم نامه نوشته شده امروز انشاا... ۲۲ امین تفاهم نامه هم منعقد شود.
سال ۹۷ ،۱۶۴ هزار سرباز ، تحت نظر مهارت آموزی قرار گرفتند. سال ۹۸ ، ۲۰۰ هزار سرباز.
وزارت جهاد کشاورزی تا کنون ۵۰ هزار گواهینامه صادر کرده و وزارت آی سی تی ۱۰ هزار گواهینامه، وزارت کار که سازمان فنی و حرفه ای را شامل می شود ۶۰ هزار نفر ، وزارت ورزش جوانان ، آموزش مهارت های زندگی ۴۰ هزار نفر و سازمان هلال احمر هم ۵۰ هزار گواهینامه داده اند.
البته کمیت ، کیفیت و تنوع را توسعه و افزایش میدهیم. منشور کیفیت طراحی کردهایم که ۱۲ بند دارد.
یکی از بندهای آن این است که سرباز باید مهارت هایی را که عاشق آن است و دوست دارد یاد بگیرد.
این مهارت ها چیست ؟مخروطی درست کرده ایم ، به نام مخروط مهارت . مهارت ها از این مخروط عبور کرده و فیلتر میشوند تا مهارت های مورد نیاز به دست بیاید.
۵۱۲ مهارت در ۳۱ استان مشخص شده . طراحی این مخروط با چند آیتم از جمله؛ مهارت های جهانی چیست ؟ طرح تکاپو چیست ؟ نیاز نیروهای مسلح چیست ؟ و نیاز استان ها چیست ؟ که ما به سراغ استانداران رفتیم که ۳۱ استان استعلام شده که چه مشاغل و مهارت های کشش دارند و نیاز دارند. استارت آپ های مشاغل و وزارتخانه ها نیز بررسی شده است.
طرح تکاپو نشان می دهد مهارت هایی که شانس اشتغال دارد چه چیزهایی هستند.
از 512 مهارت ۱۷۰ تا طلایی هستند که میتوان در کل کشور می شود اشاعه داد و همه جا خوب و مفید و کارآمد است.
حال با توجه به منشور کیفیت و مهارت ها باید این را در نظر بگیریم که بعضی ها مهارتی علاقه دارند مثل فوتبال. بعضی دیگر هم از نوع عقیدتی و فرهنگی است
در همین راستا می خواهیم ۴۰ تا تنوع دیگر به مهارت ها اضافه کنیم با حمایت شما و سازمان تبلیغات اسلامی.
@sarbaz_maher
📠ابلاغ منشور کیفیت مهارت آموزی
⭕کمیت بیشتر، کیفیت بهتر، تنوع مهارت، توسعه مشارکت و اشتغال ۵ شعار محوری قرارگاه مرکزی مهارت آموزی در سال ۹۸ می باشد که در این راستا منشور کیفیت مهارت تدوین و در مورخ ۹۸/۱۱/۲۱ ابلاغ گردید. این منشور در چهار محور آموزشی، انگیزشی، فرهنگی و آمایشی و در ابعاد ۱۴گانه است.
✅معیار ارزیابی عملکرد سازمانهای نیروهای مسلح و دستگاههای دولتی همکار بر اساس شعار پنجگانه فوق و منشور کیفیت خواهد بود.
🗯انتظار میرود کلیه فرماندهان و مسئولین ذیربط، مهارتآموزی کارکنان وظیفه در سازمان و دستگاه مربوطه را بر مبنای منشور فوق مدیریت نمایند.
✅هدف اصلی مهارت آموزی، آمادگی سرباز برای ورود به بازار کار و اشتغال است، لذا عدم تحقق هر یک از ابعاد ۱۴ گانه در محورهای چهارگانه اشاره شده اثربخشی مهارت آموزی را کاهش میدهد.
پس از عملیاتی کردن منشور فوق و بازخورد گیری توسط ستاد کل، قرارگاه مهارت آموزی و سازمان ها و دستگاه های ذیربط؛ و اخذ نظر مبادی ذیربط نسخه نهایی منشور کیفیت ابلاغ خواهد شد.
@sarbaz_maher
آغاز ثبتنام مشمولین امریه سربازی قوه قضاییه ویژه اردیبهشت
📣📣📣
فرآیند ثبتنام مشمولین متقاضی امریه سربازی در قوه قضاییه؛ اعزامی اردیبهشت ماه آغاز شد.
معاونت منابع انسانی قوه قضائیه اعلام کرد: فرآیند ثبتنام مشمولین متقاضی امریه سربازی در قوه قضائیه؛ اعزامی اردیبهشت ماه آغاز شد و در حال حاضر فقط مشمولین اعزامی اردیبهشت ماه مجاز به ثبت نام هستند و زمان ثبت نام مشمولین متقاضی امریه اعزامی ۱۳۹۹/۰۲/۰۱ از امروز مورخ ۹۸/۱۱/۲۳ آغاز گردیده و تا ساعت ۱۶:۰۰ بعد از ظهر روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۳۰ پایان میپذیرد.
پایگاه خبری سرباز ماهر
آغاز ثبتنام مشمولین امریه سربازی قوه قضاییه ویژه اردیبهشت 📣📣📣 فرآیند ثبتنام مشمولین متقاضی امریه
لازم به ذکر است، استانهایی که قابل دسترسی نیستند، سهمیه امریه آنها به اتمام رسیده و به هیچ وجه امکان پذیرش و ثبت نام اعزام اردیبهشت ماه در استانهای مذکور وجود ندارد.
متقاضیان واجد شرایط میتوانند در تاریخ مقرر با مراجعه به سامانه ثبتنام مشمولین متقاضی امریه سربازی در قوه قضائیه به نشانی www.amrie.qazahrm.ir نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
در هنگام ثبت نام فیلدها را با دقت کامل تکمیل کرده و سپس کلیه مدارک اعلام شده را به صورت یکجا در یک فایل pdf پیوست کنید.
@sarbaz_maher
ارائه دستاوردهای حوزه مهارت آموزی در نمایشگاه بین المللی گردشگری و نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران
🔹سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و سی و سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی که از ۲۳ تا ۲۶ بهمن ماه سال جاری برگزار می شود حضور می یابد.
🔸بخش دولتی و آموزشگاه های آزاد بخش خصوصی سازمان در ۳ غرفه به ارائه دستاوردهای خود در زمینه صنعت گردشگری و صنایع دستی می پردازد.
🔸در زمینه صنایع دستی ۸ استان: زنجان، خوزستان، همدان، تهران، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، کرمان و البرز با ارائه دستاوردها در رشته هایی از قبیل قلم زنی، سوخت نگار، ملیله، بافت سبدهای حصیری، تابلو فرش، نقاشی روی شیشه و…….. در نمایشگاه حضور دارند.
🔸 ۳ استان گیلان، خراسان رضوی و اصفهان نیز در زمینه گردشگری در دو بخش بوم گردی و لباس های سنتی در نمایشگاه شرکت می کنند.
🔸این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار می شود.
🔸سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سالن ۴۱؛ غرفه های ۹۹، ۱۰۰ و ۱۰۱ دستاوردهای خود را به نمایش می گذارد.
🔸بازدید از نمایشگاه از ساعت ۹ تا ۱۷ برای عموم آزاد است.
@sarbaz_maher
24.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ گزارش تصویری دوربین هفت از آزمون ICT کارکنان پایور نیرو های مسلح
🔹دوازدهمین جشنواره جوان سرباز-حضرت علی اکبر (ع) وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در روز شنبه مورخ ۲۶ بهمن با سخنرانی رئیس عقیدتی وسیاسی وزارت و معاون هماهنگ کننده وزارت و مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح در مرکز آموزش شهدای جواد نیای قزوین برگزارشد که جزئیات متعاقبا اعلام میشود
@sarbaz_maher
برگزاری دوازدهمین جشنواره جوان سرباز (حضرت علی اکبر (ع) ) وازرت دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح
دوازدهمین جشنواره جوان سرباز (حضرت علی اکبر (ع) ) وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، در روز شنبه مورخ 26/11/1398 با حضور فرماندهان و مسئولین وزارت دفاع ، مسئولیین صنایع و مراکز تابعه وزارت و مهمانان مدعو از ستاد کل و سازمان های نیروهای مسلح و فرماندهان نظامی و انتظامی استان قزوین و سربازان منتخب در مرکز آموزش شهدای جواد نیا برگزار گردید.
ابتدا مهمانان از نمایشگاه جنب حسینیه مرکز آموزش که از اختراعات و طرح های تعدادی از کارکنان وظیفه برپا شده بود بازدید کردند. در این نمایشگاه اختراعات و طرح های خوبی ارائه شده بود که ضرورت دارد نیرو های مسلح این قبیل نمایشگاه ها را با حضور کارکنان وظیفه مخترع و مبتکر و خلاق برگزار نمایند .
پس از بازدید از نمایشگاه، مراسم جشنواره آغاز گردید، پس از خیر مقدم سردار طوری، سردار کمالی مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی در مورد سرباز و اهمیت سربازی، برنامه 5ساله قرارگاه مهارت آموزی، نقشه راه و همچنین گام های پیاده سازی آن صحبت کردند. بعد از پخش کلیپ و سرود، معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در مورد اهمیت سربازی و ویژگی های سرباز و همچنین سردار سلیمانی به ایراد سخنرانی پرداختند.
سپس رئیس عقیدتی سیاسی وزارت در خصوص اهمیت دفاع و نقش سربازان سخنرانی نمودند. در پایان نیز از تعدادی از مسئولین نمونه حوزه سربازی و تعدادی از سربازان تقدیر به عمل آمد.
@Sarbazmaher
ثبتنام طرح سرباز ماهر در دانشگاه جامع علمی کاربردی از امروز، ۲۶ بهمن ماه ۹۸ آغاز شد
🔴ثبت نام طرح سرباز ماهر در دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۲۶ بهمن ماه ۹۸ آغاز شد و تا ۵ اسفند ماه ادامه دارد. دانشگاه علمی کاربردی دارای ۸۰۰ دوره پودمانی است که از میان آن ها ۱۱ دوره برای اجرای طرح سرباز ماهر اختصاص یافته است.
🔴تخفیف ۵۰ درصدی شهریه
دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و دانشگاه فنی و حرفهای ثبت نام طرح ارایه آموزشهای مهارتی به سربازان را آغاز کرده است. سربازانی که در این دورهها شرکت میکنند، لازم است تنها ۵۰ درصد هزینههای آموزش را پرداخت کنند. مابقی هزینهها توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه فنی و حرفهای و سازمانهای نیروی مسلح تامین خواهد شد.
🔴ارائه ۱۱ تک پودمان در مرحله آزمایشی
دورههای پودمانی در ۴ حوزه اصلی صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و مدیریت ارایه خواهند شد. صنعت، جوشکاری، مکانیک ماشین ابراز، مکانیک خودرو، گرایش برق صنعتی، گرایش الکترونیک صنعتی، صنایع چوب و تولید مبلمان، دامپروری، پرورش صنعتی طیور، باغبانی و تولید محصولات گلخانه ای، گردشگری، مترجمی زبان انگلیسی و مدیریت کسب و کار از دورههای ارایه شده خواهد بود.
◀️حوزه های اصلی پودمان های طرح تحصیل همزمان با سریازی
1. صنعت
2. کشاورزی
3. فرهنگ و هنر
4. مدیریت
@sarbaz_maher