#گزارش_تصویری | #دکوپاژ
💢 اکران خصوصی، تحلیل و بررسی انیمیشن «درون و بیرون ۲»
👤باحضور:
▪️حمید قائمی مهر
▪️محسن بنی احمدی
▪️رضا نصیری
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #اختصاصی
🔘ملاقات خصوصی: فیلمی که در دل فقر، اعتیاد و زندان سعی دارد عاشقانه باشد
▪️نکته مثبت فیلم این است که از قابهای تاریک فیلمهای «سیاه نمای» مد شده سینمای امروز ما به دور است و سعی میکند فضایی به دور از تاریکی مفرط رایج بسازد و البته پایان بندی که نشان میدهد فیلمساز، فیلم را برای جشنوارهای خارجی نساخته است. از نظر کارگردانی هم فیلمساز تا حدودی خوب عملکرده و در صحنههایی میشود استعداد فیلمساز را دید که نکتهی امیدوار کنندهای است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
#تحلیل
💢نوشته بود: برای مواجهه با دوران بلوغ انیمیشن «درون و بیرون ۲» را ببینید.
▪️الان حدود ۲۰ سال از دوران بلوغم میگذرد اما به سراغ «درون و بیرون ۲» رفتم تا بیشتر با بلوغ آشنا شوم، شاید کسی بخواهد بالغ شود و بتوانم راهنماییش کنم.
🔻فرم داستانی و فیلمنامه جذاب انیمیشن مرا مجبور کرد که سه بار آنرا ببینم و هر بار نکات تازهای از آن کشف کنم.
▪️مواجهه یک نوجوان با دوران مخاطره آمیزه بلوغ و کشمکشهای درونی بحثی نیست که بتوان به راحتی در فرم سینمایی آنرا جا داد
🔻اما انیمیشن به خوبی آنرا نمایش میدهد. ⬅️هرچند که خانواده را به حاشیه میبرد و جزیره کوچکی را به آن اختصاص میدهد و نقش تربیت خانواده راهم در این برهه حساس کم رنگ جلوه میدهد.
▪️گفتم کشمکشهای درونی، بله دوران حساس بلوغ کشمکشهای عجیب خود را دارد و انیمیشن تمام این کشمکشها را استناد به احساسات میدهد و جایگاهی برای عقل باقی نمیگذارد، اصلا گویا پای عقلی وسط نیست و آنچه حکمران این سرزمین تن است عواطف و احساس است؛ پس عقل کجاست؟
❓آیا گرایشهای انسانی فقط و فقط با احساسات رقم میخورد و در انتها نیز هویت انسان بر مبنای همان احساسات شکل میگیرد؟
❓آیا انسان که در غرب آنرا حیوان ناطق میدانند و طبق عقیده ما خلیف الله و مظهر اسما و صفات الهی است میتواند فقط برساختی از احساسات باشد؟
▪️مساله بعدی که در این انیمیشن به چشم نمیخورد ساحت روحانی انسان است، که البته شاید برای انسان مدرن غربی جای سوال نباشد اما برای انسان توحیدی که خود را امتداد جریان اشراقی نور الهی تا عالم ماده میبیند این سوال پیش میآید که چرا تمام انسان تجسم یافته و نمایشگاه بعد فیزیکال است و خبری از متافیزیک یا عالم روحانی نیست؟
🔻در انتها هم به این نقطه میرسیم که باورهای هر انسان از احساسات مادی سرچشمه گرفته و این باورها هویت شخصی هر فرد را میسازد و ای انسان بپذیر آنچه که هستی که تو تماما همین باورهای مبتنی بر تجربه و احساس هستی و لاغیر!
▪️شاید هنوز به بلوغی که در این انیمیشن مطرح میکند نرسیده باشیم و شاید اصلا نمیدانیم این بلوغ فیزیکالیستی چیست!؟
✅زیرا بلوغ در تصورمان جنبهای روحانی و عقلانی هم دارد که جای آنها عمدا یا سهوا در درون و بیرون این اثر خالیست.
✍️مصطفی گودرزی
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش دهم
▫️حریم خصوصی کودکان
▪️حریم خصوصی کودکان در فضای مجازی یا حریم خصوصی دیجیتال بدین معناست که اطلاعات و دادههای شخصی و مالی افراد و هرآنچه در اینترنت میبینند و جست و جو میکنند، خصوصی باقی مانده و هیچکس بدون اجازه حق دسترسی به آنها را نداشته باشد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘ریال دیجیتال: فرصتها و چالشها(بخش اول)
▪️در دنیای امروز که شاهد تحولات شگرفی در عرصه فناوری و به تبع آن دگرگونی در شیوههای زندگی بشر هستیم، نظامهای پرداخت نیز از این قاعده مستثنی نبوده و به سرعت به سمت دیجیتالی شدن پیش میروند.
▪️یکی از نمودهای بارز این دگرگونی، ظهور و گسترش ارز دیجیتال و کریپتوکارنسی است.
▪️در این میان، بانکهای مرکزی در سراسر جهان نیز به دنبال استفاده از این فناوری نوین برای ارتقای نظامهای پرداخت خود هستند. به همین منظور، مفهوم «ارز دیجیتال بانک مرکزی» یا CBDC مطرح شده است.
▪️در این میان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز با رونمایی از طرح «ریال دیجیتال» در راستای بهروزرسانی نظام پرداخت کشور گام برداشته است. در این مقاله به بررسی جامع ابعاد مختلف ریال دیجیتال، از جمله ماهیت، اهداف، مزایا، چالشها و چشمانداز آن میپردازیم.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش_تصویری | #دوره_سواد_رسانه
💢جلسه بررسی ماهیت سلبریتی در دنیا
▪️اختصاصی دختران نوجوان
👤باحضور:
دکتر علی مومنی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh