✅ نامزدهای نهایی «چهره هنر سال انقلاب» معرفی شدند
🔴 نشست رسانهای هفته هنر انقلاب صبح امروز در حوزه هنری برگزار شد و به برنامه های این هفته که از ٢٠ تا ٢٦ فروردین می باشد پرداختند: از صبح فردا هفته هنر انقلاب با غباروبی مزار شهید آوینی اغاز می شود و در ادامه هنرمندان با آرمانهای حضرت امام تجدید میثاق میکنند. عصر فردا از ساعت ۱۷.۳۰ افتتاحیه هفته هنر انقلاب را با تجلیل از ٢٦ چهرهای که در سال در حوزه تولیداتی داشته و آثار آنها در سطح ملی و بینالمللی برگزیده شده، تقدیر میشوند. روز پنجشنبه برنامه شب خاطره ویژه هفته هنر انقلاب را خواهیم داشت. همچنین برنامه «در حلقه رندان» ویژه این هفته را شاهد خواهیم بود و برای نخستین بار جشنواره شعر و داستان انقلاب را از ساعت ١٧:٣٠ روز جمعه برگزار میکنیم.
🔴 از میان ١٤ چهره رضا امیرخانی، هدایتالله بهبودی، ابراهیم حاتمیکیا، مسعود نجابتی و مهدی نقویان نامزد نهایی چهره هنر سال انقلاب معرفی شدند. همچنین در بخش رویداد سال نامزدها عبارتند از مجموعه خانه طراحان انقلاب اسلامی، هیات هنر و کلاسهای آموزشی شهاب مرادی نامزد نهایی رویداد هفته هنر انقلاب هستند.
📝 حلقه وصل
#سینما
#هنر_انقلاب
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📝 از آوینی روایت فتح تا آوینی سوره
🔷 از حوالی غروب 20 فروردین 1372 که رملهای سیال #فکه، مین را دقیقا زیر پای سیدمرتضی آوینی کشاندند تا امروز که 26 سال از آن اتفاق میگذرد روز به روز بر شهرت #سیدمرتضی_آوینی به عنوان نماد #فرهنگ و #هنر_انقلاب افزوده شده است. هرچقدر که بر این شهرت افزوده شد، به همان نسبت آوینی جای محکمتری روی قاب عکس دیوارها دارد. در تمام این سالها آوینی تنها «چهره»تر شده است. #آوینی بعد از 2 دهه «انحصار ورثه» میشود و تمام دعواهای پیرامون او به این بازمیگردد که او متعلق به کیست؟ مرتضاست؟ آقا مرتضی؟ کامران است یا سیدمرتضی آوینی؟ متعلق به این سو است یا آنسو؟
🔷 ما در زمان حیات او با 2 نوع آوینی مواجه هستیم: «آوینی #روایت_فتح» و «آوینی #سوره». بعد از بیستم فروردین، صدها هنرمند از نسل جدید پدید آمدند که هرکدام در بخشی از دنیای هنر مشغول به خلق اثر شدند. آوینی روایت فتح همان آوینی مستندسازی بود که در سینمای #مستند و بخشی از سینمای داستانی ورود کرد و آثار متعددی از او به جای ماند. روایت فتح در این سالها بازتولید شده و در نسلهای جدید تاثیرش تجلی پیدا کرده است. در این 26 سال کمتر عرصهای را میتوان یافت که از #هنرمندان متعهد به حقیقت خالی باشد؛ از سینمای داستانی و مستند تا هنرهای تجسمی اعم از #نقاشی، #گرافیک و حتی #مجسمهسازی. اما در تمام این سالها «آوینی سوره» بر قاب دیوار محبوس شده و هر سال تنها مراسم نبودنش برگزار میشود. آوینی «روایت فتح»، برخاسته از «#آینه_جادو»هایی بود که در سوره تحریر شد. آوینی «خانگزیدهها» همان به تصویر کشیدن «مبانی توسعه و #تمدن_غربی» بود. آوینی قبل از آنکه دوربین به دست بگیرد، معتقد به «انکشاف #تکنولوژی» بود و وقتی با وضو پای میز #تدوین مینشست که تکلیف خودش با دوربین، #دفاعمقدس و سینمای اشراقی مشخص شده باشد.
🔷آوینی در مسیری روایت فتح را خلق کرد که بنیانهای تئوریکش را خودش بنا نهاده بود. آرای آوینی بسط جهانبینی او نسبت به #سینما، #ادبیات، هنرهای تجسمی، #اقتصاد و سایر حوزههای تمدنی بود. هرچند نمیتوان نظرات او را به نظریه تعبیر کرد اما به جرأت مقدمهای تئوریک بر فرهنگ و هنر انقلاب بود که بعد از او تحسین شد اما همهجانبه دنبال نشد. مهمترین پیامد این اتفاق، آن است که عمده هنرمندان انقلابی یا همان خالقان روایتهای جدید فتح، همچنان با آزمون و خطا در خلق آثار هنری متعهد خود پیش میروند. عمده آنها محصول تلاش فردی و استعداد شخصی خود هستند، نه محصول ساختارهای آموزشی و اندیشه مراجع فکری این حوزه. ادعای گزافی نیست که امروزه تقریبا مرجع اندیشهای فراگیری در حوزه فرهنگ و هنر #انقلاب نداریم. اگر پی سابقهاش را بگیریم باید تا 26 سال قبل در زمان سفر کنیم تا به روزهای پیش از 20 فروردین 72 برسیم.
🔷اگرچه نسل اندیشمند آن برهه به امروز رسیدند اما بهرغم آنکه در قید حیاتند، از قید تاثیرگذاری فارغ بوده و هرکدام را میتوان به عزلتنشین دنیای فرهنگ و هنر تعبیر کرد. یکی از مهمترین ابعاد شخصیتی سیدمرتضی آوینی که امروز به فراموشی سپرده شده است، ایجاد جریان پویای اندیشهای در حوزه فرهنگ و هنر انقلاب بود که پیش از آن وجود نداشت. محوریت ماهنامه سوره و خلق مباحث عمیق پیرامون فرهنگ و #هنر که پس از آن نیز در عرصه اندیشه و #ژورنالیسم پیگیری نشد. از همین رو است که سالهاست همچنان در بدیهیترین سیاستگذاریهای هنری، اعم از سیاستهای موسیقایی، سینما، #تئاتر و هنرهای تجسمی دچار چالش هستیم. نبود هیچگونه سند بالادستی و چالش برخوردهای چندگانه و #سیاست متغیر جشنوارههای سینما، موسیقی و تجسمی #فجر از جمله این پیامدهاست. ما ناگزیر به پذیرش این مساله هستیم که در بازتولید اندیشههای سیدمرتضی آوینی در حوزه فرهنگ و هنر انقلاب درجا زدهایم و نیاز است با معدود چشمههای اندیشهای باقیمانده در این حوزه، دوباره آن را به جریان بیندازیم. این امر جز با بازبینی و نقد و بررسی آرای پیشین آوینی ممکن نیست. نمیتوان از آوینی عبور کرد اما باید آرای او بعد از 2 دهه تکمیل و تحول پیدا کند.
منبع: وطن امروز - محسن شهمیرزادی
به مناسبت سالگرد شهادت شهید آوینی
#هنر_انقلاب
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔘 نفوذ رسانه های غربی در کنترل افکار
🔴 بیتردید یکی از قدرتمندترین ابزارها برای امپریالیسم فرهنگی توسط غرب رسانههای آمریکایی با محوریت صنعت فیلمسازی هالیوود هستند. این موضوعی پذیرفته شده است که جهان بینی آمرکایی پیش از آنکه از هر طریق دیگری مطرح شود، از طریق هالیوود منتشر میشود.
🔵 اگر به تعبیر «پروفسور نوام چامسکی» نخستین کار کرد شرکتهای بزرگ روابط عمومی، تبلیغات، سینما و تلویزیون کنترل افکار است پس باید در هر تصویر و سخنی یک تز و ایدئولوژی نهفته باشد.
🖊 فائزه فلاطونی
#سینما
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
بیستم فروردینماه سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم شهید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی گرامی باد.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
آیا تئاتر زنده می ماند؟
«سید مرتضی #آوینی»
🔹#تئاتر در روزگار ما معضلی است و نه فقط برای ما، که در سراسر عالم؛ مگر برای آنان که تئاتر شان ریشه در سنت و یا #اساطیر داشته است. بعضی ها معتقدندکه تئاتر دیگر مرده است؛ من از آنان نیستم، اما از سر انصاف باید بگویم که چندان هم زنده نیست.
🔸بعد از نود سال که از تولد #سینما می گذرد، تئاتر هویت مستقلّ خویش را به ناچار در عرصه هایی می جوید که سینما در آن راه ندارد. تئاتر چاره ای جز این ندارد که خود را در آنجا که سینما نیست پیدا کند.
🔹آبشخور تئاتر – به معنای عام – همان سرچشمه آداب و سنن و آیین های مردمی است و در هر جایی از سیاره خاک که این مولد مادر خویش را انکار نکرده، تئاتر نیز زنده است.
🔸تئاتر ... ریشه درآیین ها و #مناسک دارد و انسان در آیین ها و مناسک تجربیات آسمانی خود را محاکات می کند و خاطرات ازلی خود را باز می جوید و از عاقبت خویش می پرسد و جواب می گیرد.
🔹تئاتر ... در پیوند با #رُمان نویسی و دیگر هنرها عرصه بیان اوهام و عوالم شخصی و تعمیم ناپذیر #هنرمندان منفصل از مردم شده است، اگر چه در این میان چه بسا خودآگاهانه یک تجربه جمعی و تاریخی است که محاکات می شود: مسخ کافکا، کرگدن یونسکو، در انتظار گودو ...
🔸با پیدایش سینما، تئاتر غرب، خزیده در مغاک یک انزوای تاریخی، ناگزیر شده است که به عرصه ای بسیار محدود و تنگ برای حیات خویش اکتفا کند. تاریخ #هنر مدرن تاریخ تحول تئاتر نیز هست و اکنون تئاتر غرب، منفصل از مردم، گرفتار یک اسنوبیسم مفرط، و محفوف در فرمالیسم پیچیده ای که حجاب خَرق ناپذیر معنا و محتواست، لحظات احتضار خویش را طی می کند.
🔹پیشینه تئاتر بومی ما در #تعزیه، سوگ سیاوش، #نقّالی و پرده خوانی، نمایش های روحوضی و خیمه شب بازی محدود می شود. تئاتر ما در رویکرد به این سوابق ملی باید از تکرار در قالب های تجربه شده گذشته پرهیز کند و جایگاه خاصّ خویش را در فرهنگ امروز و تاریخ فردا بیابد. منظر نگاه ما به تئاتر بومی نیز باید تغییر کند.
🔸هنر #نمایش اگر ریشه در خاک فرهنگ و ادب این مرز و بوم بدواند، عرصه های دیگری نیز برای ادامه حیات خواهد یافت، چنان که در سال های آغازین پیروزی #انقلاب_اسلامی و #جنگ_تحمیلی چنین شد و گروه های نمایشی خودپرورده ای از میان مردمان پایین دست سر برآورد.
🔹عهد بشر با خدا تجدید گشته است و اگر تئاتر از مقتضیات این تجدید عهد تاریخی غفلت کند، سر از بستر این بیماری برنخواهد داشت و خواهد مرد؛ و اَمّا یَنفَعُ النّاسَ فَیَمکثُ فِی الاَرض.
منبع:کتاب رستاخیز جان صفحه ی 127
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔅رهبرانقلاب: در كلمات ائمه عليهم السلام، روی دو جمله راجع به حضرت اباالفضل العباس (ع) تاکید شده است:
🌸 یکی بصیرت، یکی وفا.
🌹ولادت حضرت اباالفضل(ع) و روز جانباز مبارک باد.
💻 @Khamenei_ir
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
⭕️ میلاد سیدالساجدین، امام سجاد علیه السلام را تبریک عرض می کنیم.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شرکت مرسدس بنز چگونه از تکنیک اقناع مخاطب استفاده می کند؟
#تکنیک
#اقناع_مخاطب
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
030.pdf
440.2K
فایل pdf:
🔷 تاثیر رسانه های اجتماعی بر سبک زندگی کاربران اینترنت
رسانه های اجتماعی محبوب ترین بخشهای فضای مجازی برای استفاده عموم هستند. از کودکان و نوجوانان گرفته تا مادر بزرگ ها، مدارس، شرکتهای دولتی، انجمنهای خیریه، برندهای تجاری و … همه و همه سعی می کنند در رسانه های اجتماعی حضور پیدا کرده و ضمن تولید محتوا برای خود مخاطبان ثابتی دست و پا کنند.
#فضای_مجازی
#شبکه_های_اجتماعی
#اینترنت
#سبک_زندگی
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔹شورای عالی نهادهای حوزوی برگزاری می کند:
🔹هم اندیشی مدرسان حوزوی سواد رسانه و #فضای_مجازی
🔹برای ثبتنام به آدرس زیر مراجعه نمایید:↙️
https://www.balagh.ir/form/11906
#سواد_رسانه
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔷 دانلود رایگان | #کتاب_الکترونیکی راهنمای والدین در انتخاب بازی دیجیتال
🔸چه #بازی دیجیتالی ( رایانه ای، موبایلی و ...) به درد فرزند من می خورد؟
🔸یکی از سوالاتی که معمولا #والدین دارند این است که چه بازی برای #فرزند من مناسب است؟
🔸یکی از عواملی که می تواند به این سوال پاسخ دهد رعایت #رده_بندی_سنی در انتخاب بازی است.
🔸اگر می خواهد با نظام ارزیابی رده بندی سنی #بازی_های_رایانه_ای آشنا شوید؟
🔸اگر می خواهید معنی علامتهای درج شده پشت جلد بازی ها را بدانید
🔸یا اگر می خواهید بدانید بازی مد نظر شما چه رده بندی سنی دارد؟
🔸با مطالعه این کتاب الکترونیکی رایگان می توانید به پاسخ سوالهای خود خیلی کوتاه و سریع و البته به زبان ساده دسترسی پیدا کنید.
دانلود کتاب در:
http://vmojahed.ir/?p=7059
منبع:
@vmojahed
#سواد_بازی
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔷 تصویر #شیطان و #فرشته ها در هالیوود
🔸سخنرانی حجت الاسلام علی قهرمانی در نشست علمی
🔸گونه شناسی سیمای منجی در سینمای هالیوود
🔸انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
تماشای ویدیو در:
https://www.aparat.com/v/SwVfX
#هالیوود
#آخرالزمان
#سینما
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
⬛️ مجلس یادبود مرحوم حاج اسد الله ارجمندفر
پدر حجت الاسلام و المسلمین سعید ارجمندفر
(از اساتید انجمن سواد رسانه طلاب)
پنجشنبه 29 فروردین - ساعت 18
قم - پردیسان- مسجد امام صادق (ع)
انجمن سواد رسانه طلاب به نوبه خود این ضایعه را به استاد ارجمندفر تسلیت می گوید و برای آن مرحوم غفران الهی را مسئلت می نماید.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
در اختتامیه پنجمین هفته هنر انقلاب؛
🔷 ابراهیم حاتمیکیا چهره هنر انقلاب در سال ۹۷ شد
🔸 امسال از میان ۱۴ نامزد اولیه برای دریافت عنوان چهره سال #هنر_انقلاب ۵ نفر به عنوان نامزدهای نهایی معرفی شدند.
🔸به این ترتیب رضا #امیرخانی، هدایتالله #بهبودی، ابراهیم #حاتمیکیا، مسعود #نجابتی و مهدی #نقویان به عنوان نامزدهای نهایی دریافت جایزه چهره سال هنر #انقلاب معرفی شدند.
🔸در نهایت ابراهیم حاتمی کیا به عنوان چهره هنر انقلاب اسلامی در سال 97 انتخاب و تندیس خود را از دست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس حوزه هنری دریافت نمود.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📢 چهره هنر انقلاب در سال 97: تازهنفسهای سینما نباید از راه بمانند
🔹#ابراهیم_حاتمی_کیا بعد از دریافت جایزه اش به عنوان چهره هنر انقلاب در سال 97 گفت: من به این لحظه بسیار افتخار می کنم. 38 سال است #فیلم می سازم و این زمانی نزدیک به عمر #انقلاب است. تا یادم می آید همیشه فراز وفرودهای زیادی برای فیلم ساختن داشته ام.
🔸گاهی احساس می کنم زیاد حرف می زنم. اما باید بگویم این راهی هموار برایمان نبوده است. ما راه را ساختیم و آنچه را در ابتدای انقلاب نسبت به #هنر_متعهد، چه گفتن و چگونه گفتن مطرح بود مشخص کردیم.
🔹وی افزود: گاهی به ما پروپاگاند گفته میشود. اگرچه در اوایل انقلاب آقامرتضی #آوینی بود و از او انرژی میگرفتیم اما مسیر هموار نبود. برای ساخت بیشتر فیلم هایم باید میجنگیدم. از وقتی جلوی فیلم مهاجر را میخواستند بگیرند برای اینکه فرمانده قصه نباید به نیروی خود سیلی بزند تا بعد از آن. انواع نیش ها را در این 40 سال شنیدیم.
🔸این مقدمه را گفتم تا بگویم تازهنفسهایی که وارد فضای فیلمسازی می شوند تنها با چند انگ شنیدن، از اینکه نمی خواهند در این حوزه بمانند، می گویند. کسی که در اتوبان همت وارد می شود ساده نباید از مسیر بگذرد. باید تحمل کند.
🔹ما در این راه متلکها شنیدیم، گریهها کردیم، زخم ها خوردیم. در #حوزه_هنری بارها گریه کردم از سنگینی نگاههای حوزه روشنفکری و بهتر بگویم شبهروشنفکری. کسانی بودند که به ما صبوری آموختند و انتظار دارم که جوانان نیز از راه نمانند.
🔸کارگردان «به وقت شام» ادامه داد: وقتی با نام #شهید پا به عرصه سینما می گذاری، تعهدی داری که نباید به راحتی از آن دست بکشی. 40 سالگی انقلاب به تعبیر #مقام_معظم_رهبری آغاز یک مسیر است. خوشحالم از دست عزیزی مثل آقای سرهنگی و دیگر همسنگرانم این جایزه را میگیرم. دعا کنیم از مسیر نیفتیم و همچنان پیش برویم.
منبع: پایگاه خبری حوزه هنری
#سینما
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
هدایت شده از رفیع الدین اسماعیلی
به مناسبت سالروز شهادت شهید آوینی
باز نشر مقاله بررسی رابطه هنر و دین از منظر سید حسین نصر و سید مرتضی آوینی
در مجله علمی _ پژوهشی معرفت فرهنگی-اجتماعی شماره ۲۶ چاپ شده است.
چکیده:
دین و هنر از آغاز تاریخ همراه و هم عنان هم بوده اند. هنر را با محتوای فرامادی و هویت آسمانی آن، نمی توان جدای از دین فرض نمود. به همین دلیل، رابطه میان آن دو همواره چالش برانگیز بوده است. اندیشمندان و متفکران مسلمان، تلاش زیادی برای بررسی ارتباط میان این دو انجام داده اند. هدف از این مقاله بررسی و مقایسه رابطه دین و هنر از منظر سیدحسین نصر و شهید آوینی می باشد. این مقاله تلاش دارد با بررسی مبانی این دو اندیشمند، دیدگاه های آنان را در این موضوع بیان کند. سیدحسین نصر، با توجه به تعریفی که از سنت و حکمت خالده دارد، تلاش کرده است منشأ هنر اسلامی را مطابق با تعریف سنت، ریشه در آموزه های وحیانی بداند. بر همین اساس، به هنر قدسی اعتقاد دارد که درون هنر سنتی است. شهید آوینی نیز با تأثیرپذیری از فردید و هایدگر، مکتب انتقادی فرانکفورت و به طور جدی تر نگاه حکمی و عرفانی امام خمینی ره، رویکرد جدیدی را در عرصه هنر در ایران پایه ریزی می کند.
کلیدواژه ها: هنر، دین، حسین نصر، مرتضی آوینی، هنر دینی.
منبع: خبرگزاری فارس.
https://www.farsnews.com/amp/13951010000905
#شهید_آوینی
#سید_حسین_نصر
#رفیع_الدین_اسماعیلی
@r_esmaeili
#آزادی_بیان در #رسانه ها به سبک غربی!!
📲اینستاگرام صفحه فرمانده سپاه را مسدود کرد
🔹در ادامه مسدودسازی حسابهای کاربری منتسب به فرماندهان سپاه توسط #اینستاگرام، صفحه رسمی «سرلشکر #جعفری»، فرمانده کل #سپاه توسط این شبکه اجتماعی مسدود شد.
🔸اینستاگرام صبح امروز صفحه «سرلشکر قاسم #سلیمانی» را نیز مسدود کرده بود.
@Farsna
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
دعوتید به اجرای صد و چهاردهم #تئاتر_جابر
#قم
پنجشنبه 29 فروردین ماه
#ویژه_بانوان
#ورود_اطفال_زیر_دو_سال_ممنوع
#رزرو_پیامکی_الزامی
کانال کانون فرهنگی تبلیغی نورالهدی در ایتا:
https://eitaa.com/noorolhodaa
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
دومین جلسه کلاس دوره #تربیت_مربی #سواد_رسانه در سال 98:
امروز پنجشنبه 98/1/29 ساعت 14:45 تا 18
باحضور جناب آقای حسن صدرایی عارف (سردبیر خبرگزاری حوزه)
با موضوع #روزنامه_نگاری #آنلاین (سایبر ژورنالیسم)
برادران و خواهران: نگارستان اشراق (ویژه اعضای کلاس)
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
برگزاری همایش مدرسان سواد رسانه و فضای مجازی
دکتر رفیع الدین اسماعیلی ، دبیر پنل تولید محتوا و تفکر انتقادی در همایش مدرسان #سواد_رسانه و فضای مجازی با ابراز خرسندی و تجلیل از اهتمام ویژه 6 مرکز و نهاد حوزوی در برگزاری این همایش و تاکید بر لزوم استمرار و تداوم این گونه فعالیت های ارزشمند و مبارک گفت: بر اساس جمع بندی اعضای حاضر در این پنل ما به این نتیجه رسیدیم که در حوزه می بایست به سمتی برویم که پیام های تولیدی ما بیشتر ایجابی بوده و در آن ها بیش از هر چیز دغدغه دفاع از دین و مکتب و انقلاب مطرح باشد.
وی همچنین خواستار انسجام بیشتر در تولیدات رسانه ای حوزه و نیز برنامه های مبتنی بر ارتقای سواد رسانه ای شد و افزود: پس از تولید برای مصرف صحیح ما نیاز به نظام توزیعی مناسب در ارایه پیام ها و تولیدات داریم و این مساله به ویژه در رابطه با حوزویان و خانواده های آنان نیز باید مورد عنایت قرار گیرد.
مسئول انجمن سواد رسانه ای طلاب در ادامه بر لزوم ایجاد اتاق ایده پردازی خلاقانه در این گونه جلسات هم اندیشی تاکید کرد و بیان داشت: نگاه انسان محور و تحلیل درست شرایط و اقتضائات امروز رسانه ها و فضای مجازی برای شناخت دقیق معضلات و آسیب ها و پیدا کردن راهکار برای مقابله با آن یک ضرورت انکار ناپذیر است.
وی یادآور شد: در این بین نباید از اهمیت نیروی انسانی و کادرسازی در این خصوص به ویژه در امر تدریس سواد رسانه و فضای مجازی در حوزه غافل شد، ضمن آن که ما باید بیش از هر چیز اهمیت و ضرورت ارایه آموزش های مبتنی بر ارتقای مهارت تفکر انتقادی را درک و باور کنیم.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔷 پدیدار شناسی #تکنولوژی
📢 سخنرانی دکتر محمد حسنی در نشست علمی بازنمایی جایگاه پدیدارشناختی تکنولوژی در ساحت #سینما و #ادبیات داستانی #غرب.
نگاه پدیدارشناسانه چیست؟
سه رویکرد اصلی در حوزه پدیدارشناسی،
تکنولوژی میانجی میان انسان و جهان،
تن یابی یا تن یافتگی در تکنولوژی،
و ...
مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم.
تماشای ویدیو در کانال #آپارات #اشراق:
https://www.aparat.com/v/oKxmY
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف بر تمامی پیروان آن حضرت و مسلمانان جهان مبارک باد.
🌺🌹🌷🌼🌸💐
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
مصوبه ساماندهی #پیامرسانها دوسال است که بر زمین مانده است
🔸عضو شورای عالی #فضای_مجازی از اجرانشدن مصوبه سال 96 این شورا درباره ساماندهی پیامرسانها انتقاد کرد.
دکتر رضا تقیپور در روزنامه جامجم با طرح این سؤال که چرا قانون را اجرا نمیکنید؟ مینویسد:
🔹نقض حقوق کاربران و #حریم_شخصی تازگی ندارد و سالهاست این اتفاق روی میدهد. اطلاع دارید شورای عالی فضای مجازی، مصوبهای در سال 96 درباره ساماندهی پیامرسانها اعم از داخلی و خارجی منتشر کرد. این مصوبه پس از 6 ماه بحث و بررسی در دستور کار قرار گرفت و بعد از چند جلسه به تصویب رسید؛ ولی متاسفانه شاهد اجرا نشدن این مصوبه هستیم. در حالی که اگر این مصوبه به موقع اجرا شده بود، شاهد چنین گستاخی از سوی #اینستاگرام علیه مردم ایران نبودیم.
🔸همانطور که میدانیم به اسم جریان آزاد اطلاعات، محتوای مبتذل در این #شبکه_اجتماعی در دسترس کاربران قرار دارد و بهتر است بگوییم این جریان آزاد افتضاحات است نه جریان آزاد اطلاعات!
🔹نتیجه بیتوجهی به اقدامات پیشگیرانه این میشود که امروز شاهد آن هستیم و میبینیم داعش و دیگر جریانهای تروریستی به صورت آزادانه فعالیت میکنند و #سپاه که علیه تروریستها اقدام کرده و دنیا اقدامات این نهاد را دیده، تروریست خوانده میشود. البته طبیعی است آمریکا از سپاه عصبانی باشد، زیرا سپاه داعش را از بین برده است و اینگونه علیه سپاه دشمنی کرد.
🔸سوءتدبیر مسئولان سبب شده این #نرمافزار ها گسترش پیدا کنند و من معتقدم نرمافزارهایی مانند اینستاگرام جهل مدرن را حاکم میکنند و با تسلط آمریکا بر این نرمافزارها، اعمال دشمنی میکند. مزدوری، ماهیت و ذات این نرمافزارهاست و تعجب میکنم چطور مسئولان مقابل این اتفاقات ساکت هستند و البته ما انتظار اضافهای نداریم و فقط میپرسیم چرا قانون را اجرا نمیکنید و بهرغم گذشت دو سال از مصوبه فوق، هنوز شاهد هرج و مرج و جولان دادن در این فضا و تهدید ارزشها هستیم.
🔹شورا در این مورد کار خود را انجام داده و مخاطبان این مصوبه باید پاسخگو باشند که چرا از جامعه در برابر این آسیبها محافظت نمیکنند و جا دارد مردم از مسئولان، جواب این سؤالات را مطالبه کنند. متاسفانه این به رویه ناهنجاری تبدیل شده که از بین رفتن ارزشها را در پی دارد. بدون حاکمیت قانون و مقررات در این فضا، ارزشها آسیب خواهند دید و تفرقهافکنی و افترا جای ارزشها را خواهد گرفت و امروز شاهد اتفاق افتادن این موضوعات در جامعه هستیم.
🔸کسانی که کلید این اتفاقات دستشان است فقط تماشاگر هستند و به وظیفه قانونی خود عمل نمیکنند. من بر این باورم هرکسی باید به وظیفهاش عمل کند. زیرا عدهای با ساخت دوقطبی روی واژه #فیلترینگ تلاش میکنند اذهان را از اصل مسئله دور کنند. امروز بعد از خرابیهایی که به دلیل سوءاستفاده از این بسترها ایجاد شده هنوز اقدامی در عمل صورت نگرفته است و توصیه میکنم مسئولان به وظایف خود بازگردند و در قبال قانون مسئول باشند.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh