#دکوپاژ | #تحلیل
💢عمامه صورتی
▪️تحلیل مستند «عمامه صورتی»
▪️با حضور: ناقدان و تحلیلگران سینما
🔻 قائمی مهر
🔻نصیری
🔻بنی احمدی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘آنسوی_رسانه
▪️در عصر رسانهها لازمه بدونی که اونها الزاما بهت دروغ نمیگن؛ با ترفندهایی، بستهبندی خبر رو عوض میکنن تا ذهنت رو جهتدهی کنن!
🎙به روایت #محمد_جوانی
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘 اصول سواد رسانهای
▪️اصول سواد رسانهای نقش مهمی در توانمندسازی افراد برای تجزیه و تحلیل اطلاعات رسانهای و درک بهتر محتواهای ارائه شده دارند. این اصول میتوانند در توسعه توانمندیهای انتقادی، تفکر منطقی و ارتقاء فهم بهتر از دینامیک رسانهها کمک کنند.
▫️ برخی از اصول سواد رسانهای عبارتند از:
1⃣ توانمندی تحلیل:
توانمندی برای تحلیل و ارزیابی محتواهای رسانهای به منظور درک درست و نقدهوشی بر خلافیت آن.
2⃣ تفکر انتقادی:
توانمندی در تفکر انتقادی و شناسایی مخاطرات و تبلیغات تحریفی در محتواهای رسانهای.
3⃣ استدلال منطقی:
توانمندی برای ساخت و ارزیابی استدلالهای منطقی و مناسب در برابر ادعاها و تحلیلهای رسانهای.
4⃣ تمایز نسبت به منابع:
توانمندی در تمایز بین منابع قابل اعتماد و ناقص و ارزیابی میزان اعتبار و موثر بودن آنها.
5⃣ پایگاه دانش:
توانمندی در استفاده از پایگاههای دانش به منظور تحلیل و بررسی محتواهای رسانهای.
6⃣ توانایی ارتباطات:
توانایی در ایجاد ارتباطات مؤثر و درک موثر از اطلاعات در محتواهای رسانهای.
7⃣ آگاهی از تأثیر رسانهها:
آگاهی از تأثیرات و تبلیغات رسانهای بر نگرشها و اعتقادات فردی و اجتماعی.
8⃣ حفاظت از حریم خصوصی:
حفاظت از حقوق حریم خصوصی در فضای رسانهای و درک از روشهای محافظت از اطلاعات شخصی.
9⃣ هویت دیجیتال:
آگاهی از مفهوم هویت دیجیتال و توانایی مدیریت امنیت اطلاعات شخصی در فضای آنلاین.
▪️ استفاده موثر از این اصول سواد رسانهای میتواند به افراد کمک کند تا با موفقیت در جوامع رسانهای و سایبری شده پیشرفته و پرتحرک امروزی حاضر شده و از فرصتهای این فضا استفاده کنند.
▪️ منبع: هوش سفید
🔗 @r_esmaeili
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مصاحبه | #اختصاصی
🔘کتاب و کتابخوانی
▪️گفت و گو با استاد حامد کاشانی در حاشیه نمایشگاه کتاب و دستاوردهای علمی حوزه
🎙استاد حامد کاشانی
#سواد_رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
#دورهمی | #اختصاصی
🔘دومین دورهمی اعضای انجمن سواد رسانه
#سواد_رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 نقد و بررسی فیلم سینمایی فینچ (Finch 2021)
▪️تنازع بر سر بقا سرنوشت محتوم بشری نمایش داده می شود و همان طور که داروین وجود حال دنیا و تمام موجوداتش را حاصل تنازع بقای موجودات گذشته می داند، فیلم قصد دارد تا آینده دنیا را نیز به همین ترتیب متصور باشد.
▫️اگر در گذشته موجوداتی بودهاند که امروز از آنها اثری باقی نیست و تصورشان برای ما مشکل است در آینده نیز باید منتظر موجوداتی باشیم که اکنون تصورش شاید بعید باشد مانند ربات ها. و چه بسا این ربات ها باشند که در ادامه حیات در عصر آینده بسیار موثر و تاثیرگذار باشند حتی بیشتر از انسانها...
✍️سید ابوالفضل موسوی
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘استاد ازغدی: اگر امام رضا علیه السلام امروز بودند بیشترین خرج را برای رسانه و هنر میکردند ، کما این که در عصر خودشون برای شاعران و شعر که هنر یک آن زمان بود به شدت رسیدگی میکردند
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘اینستاگرام عامل احساس حقارت و بدبختی!
▪️مجله آمریکایی «تایم» در گزارشی نوشت: نتايج یک مطالعه بر روى جوانان و نوجوانان نشان میدهد اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است.
▫️طبق این تحقیق، کاربران این شبکه اجتماعی ۶۳ درصد بیشتر از کاربران دیگر شبکههای اجتماعی احساس بدبختی میکنند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
May 11
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دکوپاژ | #تحلیل
💢عمامه صورتی
▪️تحلیل مستند «عمامه صورتی»
▪️با حضور: ناقدان و تحلیلگران سینما
🔻 قائمی مهر
🔻نصیری
🔻بنی احمدی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چارلی و کارخانه شکلات سازی
▪️در فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی رئیس یک کارخانه با بلیط های شانسی که در شکلات ها وجود دارد تعدادی را به کارخانه دعوت می کند تا اولین بازدید کنندگان کارخانه اش باشند
▪️او به همه هشدار می دهد که فریب ظاهر و زیبایی کارخانه اش را نخورند اما همه جز یکنفر فریب خورده و از ادامه بازدید اخراج می شوند. شخص باقی مانده رئیس بعدی کارخانه می شود
▪️این داستان به شدت شبیه داستان آدم است. او در دنیایی پر از زیبایی و لذت به دنیا می آید، خدا می گوید فریب لذت ها را نخور و طبقه طبقه پیشرفت کن، آنان که گناه کبیره(در این فیلم شکم پرستی، طمع، غرور، خشم و حسادت مشاهده شد) انجام می دهند از رسیدن به معشوق باز می مانند اما آنکه گناه کبیره نمی کند و به نصیحت خدا گوش فرا می دهد به معشوق می رسد
▪️البته که این دیدگاه به دنیا و خدا را در مسیحیت شاهد هستیم اما باز هم دیدن هر دو فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی جذاب و قابل تامل است
@inaghd_ir
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘سندروم ارضای فوری/ تاملی انتقادی در سبک زندگی مدرن
▪️ما از نسل مایکرو ویو هستیم و نسل های قبلی ما از نسل بار گذاشتن آبگوشت برای درست کردن یک غذای سنتی مانند آبگوشت از روز قبل برخی مواد را خیس می دادند تازه دو سه بار آبش را هم عوض می کردند و سپس از صبح یا شب قبل غذا را بار می گذاشتند تا به خوبی پخته شود و سپس سفره ای انداخته می شد با هم و سر فرصت آرام آرام غذا خورده می شد.اما الان یک غذای آماده یا نیمه آماده را می گذاریم در مایکرو ویو و سه دقیقه بعد،تمام!
▪️ما همه چیز را سریع می خواهیم.نسل های قبلی ما در روابط عاطفی،سال ها نامه نگاری و هدیه و رفت و برگشت تا دل معشوقی را نرم کنند(چه فرهادها مرده در کوه ها).اما اکنون می خواهیم کمتر از یک هفته کار به نتیجه برسد و گرنه کات می کنیم!لاغری در ۱۰ روز و یادگیری زبان فرانسه در ۳ روز و افزایش قد در ۱ماه،همه چیز مایکروویوی شده است!!
▪️این نگرش زندگی ما را تخریب کرده است.به همین خاطر جنبشی در دنیا راه افتاده به نام #زندگی_آهسته.این جنبش از کجا شروع شد؟ ۱۹۸۶،در مشهورترین میدان شهر رُم،رستوران جدیدی افتتاح شد.هجوم فستفود آمریکایی به قلب شهر رُم حساسیتهایی ایجاد کرده بود.یکی از معترضان یک ژورنالیست ایتالیایی، جنبشی را آغاز کرد به نام غذای آهسته.او بر محصولات محلی،آرامش در پختن و آرامش در خوردن و بیش از همه بر لذت بردن از مزۀ اصیل ایتالیایی تأکید میکرد.
▪️این حرکت از غذا آغاز شد.اما هیچکس فکرش را نمی کرد که این قدر توسعه پیدا کند.غذای آهسته با استقبال گستردهای همراه شد و جالب است بدانید اکنون حدود بیست شاخه از آن در کشورهای مختلف ایجاد شده مثل مدیریت آهسته، تفکر آهسته،آموزش آهسته، علم آهسته، سفر آهسته، گردشگری آهسته، شهر آهسته، طراحی آهسته و خواندن آهسته یا کندخوانی. #نهضت_آهستگی مخالف سرعت و مدرنیته و بازگشت به گذشته نیست بلکه مخالف شتاب زدگی است.سرعت تضادی با طمانینه ندارد.آنچه ایراد دارد شتاب زدگی است. هر گونه شتاب زدگی باعث می شود که عمق کم شود: لذت عمیق از رابطه، فهم عمیق از یک کتاب، درک عمیق از یک منطقه ای که برای گردشگری انتخاب کرده ایم. ما امروزه با لذت های سطحی، فهم سطحی و درک سطحی و تصمیمات سطحی روبرو هستیم.
▪️تحلیل و تجویز راهبردی:
مهم ترین ریشه زندگی شتاب زده،رویکرد #ویندوزی_مایکروویوی است. یعنی چه؟ یعنی چند کار را همزمان و با شتاب زدگی انجام می دهیم. قبل از ویندوز از کامپیوترها فقط یک کار را انتظار داشتیم.اما وقتی ویندوز آمد چند پنجره را با هم باز می کنیم و همه را هم همزمان اجرا می کنیم و انتظار داریم که همه را سریع به جمع بندی برسانیم.ترکیبی از چندکارگی (ویندوزی) و #شتابزدگی(جستجوی ارضای فوری). در زندگی جدید یکی از بزرگترین مشکلات این است که طمانینه از همه ما گرفته شده، یعنی ما چند کار را در آنِ واحد انجام میدهیم. در حالیکه دارید صبحانه میخورید ساعت مچیتان را میبندید تلویزیون هم روشن است. موبایل تان را هم چک می کنید. با همسرتان هم صحبت می کنید و لیست خرید روزانه تان را هم تکمیل می کنید.
▪️در یکی از داستان ها، فرد مقدسی بود که معشوقه ای هم داشت.مشکل او در زندگی این بود که وقتی به عبادتگاه می رفت تا خدا را عبادت کند به فکر معشوقه اش رهایش نمی کرد و وقتی پیش معشوقه اش بود مدام وجدانش او را به یاد خدا می انداخت. نه عبادت عمیق داشت و نه لذت عمیق هم آمیزی با معشوقه اش.
برای رهایی از زندگی شتابزده، مدیریت شتابزده، غذای شتابزده چاره ای نداریم جز «مثلث تمرکز، عمق و تامل». از این شاخه به آن شاخه پریدن چه در امور روزانه و چه در مدیریت یک سازمان یا کشور، باعث می شود که تمرکز رخ ندهد. زمانی که به هر دلیلی یک کار متوقف می شود و به کار دیگری می پردازیم. #آهنگ آن کار را از دست می دهیم و مسیر انجام کار را گم می کنیم و وقتی دوباره سراغ آن می رویم، زمان و انرژی باید بگذاریم برای دستیابی به آهنگ قبلی. بیشترین انرژی ما در رفت و برگشت بین کارهای مختلف صرف می کنیم. این رفت و برگشت ها و قطع شدن ها در مقایسه با زمانی که از ابتدا تا انتها روی یک کار متمرکز هستیم، زمان انجام آن کار را تا ۵ برابر بیشتر می کند. به بیان ساده، تک کاری می تواند زمان لازم را برای انجام کارهای مهم تا ۸۰ درصد کاهش داده و کیفیت و عمق کار را به شدت افزایش دهد.
▪️پس به زبان ساده:
● تمرکز:به جای چندکار در آنِ واحد، روی یک کار متمرکز شویم.
● عمق: #عمیق به یک کار بپردازیم. توجه کامل به آن تخصیص دهیم و نگذاریم چیزهای دیگر به آن هجوم بیاورند(مثال: وقتی با همسرمان صحبت می کنیم موبایل مان را کناربگذاریم).
● تامل: حرص و ولع این که یک کار را به هر نحوی که شده به اتمام ببریم در خود #کنترل کنیم و تا زمانی که لازم است به کار فعلی ادامه بدهیم و کار جدید را شروع نکنیم.
▪️دکتر مجتبی لشکربلوکی
🆔@savad_rasaneh