69.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘شاهد یک نشانه گذاری در این کلیپ هستیم
▪️نشانهای از ماندن و آینده نگری
چندین بار سفیر انگلستان به این مطلب اشاره میکند که ما 150 سال است اینجا هستیم .
▪️برجی 150 ساله را به ما نشان میدهد و روایتی از حضور افراد مختلف در این سفارت خانه ارائه میدهد.
تالارهای زیبا و با عظمت و از فتحعلی شاه و ناصر الدین شاه سخن میگوید.
وقتی از دوران گذشته ایران صحبت میکند القا کننده رابطه ای حسنه میان شاههای ایران با انگلستان است و زمانی که به بعد از انقلاب میرسد تصاویری از خونریزی و تهاجم را به نمایش میگذارد.
▪️در انتها به درختانی اشاره میکند که نظارهگر این روز ها و آینده هستند و درختی هم برای آیندگان میکارد که شاید نماد زندگی دوباره و استقامت برای رسید به اهداف انگلستان در ایران باشد.
▪️کلیپ یک گزارش مستند با تحلیلی پنهانی ارائه میدهد که شاید پیامش این باشد که ما نمیرویم و اینجا خواهیم ماند تا شاید روزگاری دوباره این کشور را به زیر سلطه خود بکشیم
✍️سلمان ایرانمنش
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 روایت یک گفتوگوی دلنشین با ذهنهای کنجکاو
▫️امروز فرصتی شد تا با جمعی از دختران دبیرستانی به گفتوگو بنشینم. این دختران جوان با دانش و آگاهی، مرا شگفتزده کردند. آنها نه تنها از سواد رسانهای و اهمیت آن آگاه بودند، بلکه تحلیلهای عمیقی از رسانه، رویدادهای روز و چالشهای جامعه ارائه میدادند.
▫️گفتوگوی ما به سرعت از مباحث رسانهای فراتر رفت و به مسائل پیچیدهتری مانند تقابل تمدنها و چالشهای پیش روی کشورمان کشیده شد. شگفتانگیز بود که چگونه این نوجوانان با دیدگاهی وسیع و عمیق، به این مسائل مینگریستند. اطلاعاتشان در مورد مسائل مختلف از سیاست و اقتصاد گرفته تا فرهنگ و جامعه، بسیار گسترده بود و نشان از مطالعه و کنجکاوی بالای آنها داشت.
▫️آنها با بیان نظرات و پرسشهای هوشمندانه، نشان دادند که نسل جوان ما نه تنها به مسائل روز آگاه است، بلکه توانایی تحلیل و ارزیابی آنها را نیز دارد. این گفتگو برای من تأکیدی بود بر این که آینده کشورمان در دستان چنین نسل جوان و باهوشی روشن است.
#تفکر_انتقادی
#سواد_رسانهای
@revolutionson
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 وزیر ارتباطات: یک خط قانون برای برخورد با مافیای فروش فیلترشکن نداریم.
▪️اگر یک خط قانون برای برخورد با مافیای فیلترشکنفروش تصویب بکنند، به سرعت جمع میشود.
▫️ متأسفانه موضوع فیلترشکن به دلیل خلأ قانونی تبدیل به کسبوکاری قانونی شده است.
▪️در حال حاضر سرعت ارتباطات همراه، بیش از ۶۰٪ و ارتباطات ثابت بیش از هفتاد درصد، نسبت به ابتدای دولت افزایش پیدا کرده است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش_تصویری |#دوره_آموزشی
🔘 مینی کارگاه روایت اربعین
( مستند سازی با موبایل )
🔻سناریو نویسی
🔻ایده پردازی
🔻سوژه یابی
▪️مدرس: استاد مصطفی گودرزی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘ریال دیجیتال (بخش چهارم)
▫️چالشهای پیش روی ریال دیجیتال
▪️نیاز به زیرساختهای قوی فناوری اطلاعات: پیادهسازی ریال دیجیتال به زیرساختهای قوی فناوری اطلاعات، از جمله شبکههای پرسرعت و پایگاههای داده امن نیاز دارد.
▫️خطرات سایبری: ریال دیجیتال، مانند هر نوع پول دیجیتال دیگری، در معرض خطرات سایبری مانند هک شدن و سرقت اطلاعات است.
▪️مقاومتهای فرهنگی: ممکن است برخی از افراد به دلیل عدم آشنایی با فناوریهای نوین یا نگرانیهای امنیتی، تمایلی به استفاده از ریال دیجیتال نداشته باشند.
▫️نیاز به اصلاحات قانونی: برای استفاده گسترده از ریال دیجیتال، ممکن است نیاز به اصلاحات قانونی در حوزههای مختلف، از جمله قانون پول و بانکداری باشد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد
▪️با توجه به استقبال گسترده خانواده بزرگ فناوری اطلاعات از رویدادهای سالهای 1401 و 1402، سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات، 16 مردادماه امسال، در مرکز همایشهای نورالرضا، توسط سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برگزار خواهد شد.
▫️به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، این مراسم با حضور مقامات ارشد دولتی و حاکمیتی در روز 16 مردادماه، همزمان با اختتامیه نمایشگاه الکامپ و تقدیر از برگزیدگان الکامپ، پیشکسوتان صنعت فناوری اطلاعات و خبرنگاران رسانهها برگزار میشود. بر این اساس، سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران از علاقهمندان دعوت میکند تا از این مراسم به صورت مادی و معنوی حمایت کنند.
▪️بیستودوم تیرماه، زادروز حکیم خوارزمی، پدر دانش انفورماتیک، به پیشنهاد سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران به عنوان «روز فناوری اطلاعات» توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی نامگذاری و توسط رئیس جمهور در قالب ماده واحده «تعیین مناسبتهای جدید جهت درج در تقویم رسمی کشور» به وزارت فرهنگ و ارشاد ابلاغ و ثبت شد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش | #دکوپاژ
🔘گزارش دکوپاژ سی و هفتم
▪️سی و هفتمین برنامه دکوپاژِ انجمن سواد رسانهای طلاب در تاریخ نهم مرداد ماه در فرهنگستان اشراقِ دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
▫️در این برنامه که اختصاص به اکران و نقد و بررسی فیلم شور عاشقی داشت، حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی و همچنین چند تن از عوامل و بازیگران این فیلم سینمایی حضور داشتند.
▪️این برنامه ابتدا با اکران فیلم و سپس گفت و گو با بازیگر این فیلم و برپایی کرسی نقد با همراهی حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی کار خود را دنبال کرد.
▫️در گفتگو با بازیگر فیلم شورعاشقی سرکار خانم سید زینب موسوی نحوه شروع به کار بازیگری ایشان و آشنایی با پروژه شور عاشقی مطرح شد.
▪️در ادامه گفتگو سرکار خانم سیده زینب موسوی اضافه کردند که قبل از این در فیلم سینمایی اخت الرضا نیز توفیق همکاری با همین گروه سینمایی را داشته است.
▫️در ادامه برنامه کرسی نقد با حضور حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی دایر شد و ایشان ضمن تشکر از زحمات عوامل و تمام کسانی که در موضوعات آیینی اقدام به ساخت فیلمهای سینمایی میکنند، ابراز داشتند که ما تا رسیدن به سینمای آیینی فاصله بسیار داریم و لزوماً هر اثر هنری را نمیتوانیم در زمره "سینمای آیینی" عنوان بندی کنیم؛ زیرا که لازمهها و بسترهایی نیازمند است تا این اثر برای مخاطب باورپذیر شود و از حالت شعاری بیرون آید.
فیلم شور عاشقی را میتوان در زمره روایات مصور دستهبندی کرد، نه یک فیلم سینمایی. روایاتی که به تصویر کشیده شدند.
▪️در ادامه گفتگوی نقادانه، جناب آقای محمدرضا نصیری در خصوص این فیلم گفتند: لازمههای دراماتیک سازی روابط بین شخصیتهای فیلم محقق نشد و برای همین مخاطب هیچ کششی به شخصیت اول و اصطلاحا قهرمان فیلم که همسر عبدالرحمان بود از خود نشان نداد. روابط عاطفی بین عبدالرحمان و همسرش قبل از وقوع حادثه کربلا برای مخاطب دراماتیزه نشد و همین مسئله باعث شد تا فیلم خاصیت فیلم بودن را از دست دهد و صرفاً روایات مصور شکل بگیرد.
▫️در خصوص به تصویر کشیدن مصائب اهل بیت نیز اغراقهای فراوانی صورت گرفت که اگر این اتفاق نمیافتاد ای بسا نتیجه موثرتری میداشت. به تصویر کشیدن مصائب بدون زمینه سازی داستانی و دراماتیزه سازی آن، باعث شد تا نتیجه عکس دهد و مخاطب را خسته کند.
▪️در پایان نیز مجدداً از تمامی عوامل سازندگان فیلمهای آیینی علی الخصوص فیلم شور عاشقی تقدیر و تشکر صورت گرفت. شایان ذکر است برنامه دکوپاژ به صورت هفتگی از طرف انجمن سواد رسانهای طلاب برگزار میگردد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 اقدام به موقع و قابل نقدیر «دادستانی تهران»
▫️انفعال «ساترا» در مواجهه با ترویج «همجنسگرایی» موجب تشکیل پرونده قضایی توسط «مدعی العموم» گردید
▪️سینماپرس: در شرایط انفعال و بیتحرکی «ساترا» حالا دادستانی تهران به صحنه آمد و مجبور شد تا علیه مجری و مهمان یک برنامه گفتگو محور در بستر فضای مجازی اعلام جرم کند.
🔗 https://www.cinemapress.ir/news/153326/
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘بی بدن، بی هویت و در خدمت جنایت
▪️فیلم بی بدن با تمامی حواشیهایی که در جشنواره فجر آفرید، نشان داد اضافه بر فیلم متوسط روبه ضعیف کارگردانش یک بیانیه اخلاقیِ غیر انسانی و یک مانیفست تحمیلی روشنفکری دارد.
▫️دستپاچگی کارگردان در نفی قصاص -که در جنایتهای هولناک باعث بازدارندگی است- و عدم تفکیک قصاص و اعدام و عدم تفکیک دلایل جنایتهایی که منجر به کشته شدن میشوند؛ اعم از قتل عمد و غیر عمد، باعث شده تا او را در کنارِ جنایتکار قرار دهد.
▪️سازندگان این فیلم که این اثر را در حد کمپینهای اینستاگرامی پایین آوردند، حرفی فراتر از این نداشتند. انفعال کارگردان در برابر جنایتکار بسیار خطرناک است.
▫️تلاش برای رضایت گرفتن از قصاص غیرعمد امریست بسیار انسانی؛ اما زمانی که شما در مقوله قصاص عمد که علاوه بر عمدی بودن در بردارنده یک جنایت هولناک انسانی است و قاتل آن حتی نمیگوید جسد را کجا برده، در کنار یک قاتل قصاب قرار میگیرید و به طور قطع دستیار او برای قتلهای بعدی خواهید بود.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام