🔰 اخلاق واقعی انسان چه وقت خود را نشان میدهد؟
🔹 به طور كلى هر چيزى كه انسان را در شرايط غیر عادی قرار دهد، پرده از روى اخلاق واقعى انسان برمیدارد.
🔸 انسان در حال عادى حكم آب راكد را دارد كه در حوضى جمع شده است؛ به واسطه ركود، مخلوطهاى آب تهنشين مىشود و آب بسيار صاف و زلال مشاهده میشود. اما همينكه يك چوب داخل آب ببريد و آب را تكان بدهيد و زير و رو كنيد، آنوقت میبینید چقدر كثافت داخل اين آب است.
🔹 بسا افرادى كه در شرايط عادى به دل و نفس خود مراجعه میکنند، آن را مانند همان آب حوض صاف و پاك میبینند و خودشان غافلند كه اگر شرايط جديدى به وجود آيد و موجباتى پيدا شود كه صفات پليد تهنشين شده باطن ظهور كند معلوم خواهد شد كه چقدر آلودگیها در روح آنها بوده است.
📗 استاد مطهری، حج، ص۳۹
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
♨ وفاق ملی؛ کلیدواژه مهم روز تحلیف
*اگر فرض را بر این بگذاریم که سخنرانی روز مراسم تحلیف دکتر رئیسی دربرگیرنده دیدگاههای حاکم بر دولت او برای اداره کشور در عرصه سیاست داخلی و خارجی است، در این صورت تأکید وی بر موضوع وفاق ملی، مهمترین رویکرد دولت آینده ارزیابی میشود. دراینباره چند نکته گفتنی است:
1⃣ تجربه تاریخی گویای آن است که مقطع شکلگیری دولتها در جمهوری به دلایل مشخص نتوانسته است شاخصهای انسجام و وفاق ملی را افزایش دهد؛ چه آنکه در مواردی نیز باعث ظهور برخی واگراییها نیز شده است. شاید بتوان گفت که پایهگذار چنین وضعیتی به دوم خرداد سال ۷۶ برگردد؛ چراکه تا پیش از آن چنین قطببندی شدیدی در فضای سیاسی ایران وجود نداشت؛ اما در سال ۷۶ این واگراییها منشأ سیاسی پیدا کرد و صراحتاً از کنار گذاشتن نیروهای غیرهمفکر از نظر سیاسی سخن به میان آورده شد. دراینباره محمدرضا خاتمی برادر رئیسجمهور وقت در مشهد و در جریان تبلیغات دوره هشتم انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد که «هرکس پیام دوم خرداد را درک نکرده است، باید کنار برود؛ هرکس که با اصلاحات نیست، باید کنار گذاشته شود».
2⃣ انتخابات ۱۴۰۰ نشان داد که کشور در زمینه سرمایه اجتماعی ناشی از بدکارکردیها و افزایش مشکلات معیشتی و جنگ اقتصادی دشمن دچار آسیبهای جدی شده است و تا دیر نشده لازم است برای حل این مسئله طرحی درانداخت. دراینباره شرط اساسی آن است که شاخصهای وفاق و یکپارچگی ملی تقویت شده و تعمیق یابد.
3⃣ انتخابات ۱۴۰۰ نشان داد که کشور در زمینه سرمایه اجتماعی ناشی از بدکارکردیها و افزایش مشکلات معیشتی و جنگ اقتصادی دشمن دچار آسیبهای جدی شده است و تا دیر نشده لازم است برای حل این مسئله طرحی درانداخت. دراینباره شرط اساسی آن است که شاخصهای وفاق و یکپارچگی ملی تقویت شده و تعمیق یابد.
👈 نکته پایانی
بر اساس آنچه بیان شد، وفاق ملی یک امر شعاری و تزیینی نیست، بلکه ضرورتی است که کشور در مقطع کنونی بیش از هر زمان دیگری به آن محتاج است. راهکار در پیش گرفتن وفاق ملی نیز یکسانسازی افکار و نیروهای سیاسی نیست؛ که نه ممکن است و نه فایدهای بر آن مترتب است. دراینباره باید با ساختن دولتی کارآمد و معطوف به حل مسائل مردم، سرمایه اجتماعی را بازسازی کرد. کوشش برای استفاده از همه ظرفیتهای کشور، ضمن اینکه مؤلفه انسجام بین مردم و گروههای سیاسی را تقویت میکند، به پیمودن مسیر دشوار آینده نیز کمک شایانی میکند.
✍عزیز غضنفری
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
hedayat08 sal1400.pdf
465K
🇮🇷💐
💐
🌀 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره (۸)
✅ موضوع: چالش های فراروی دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
#دولت_انقلابی
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
1_1125635823.mp3
17.93M
🇮🇷💐
💐
📢 #صوتی
✅ موضوع: مفهوم اعتماد در سیاست
🍃🌻🍃
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۰)
💢 موضوع: ایران و خاک طلای آفریقا
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🔻 طی دو سه روز گذشته دهها دیدار مابین رئیس جمهور ایران و رهبران سیاسی کشورهای مختلف برگزار گردید. یکی از راهبردی ترین دیدارها دیدار آقای رئیسی با رئیس مجلس ملی گینه بیسائو بود که طی آن بر اولویت توسعه روابط با قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، و نیز بر جدیت دولت جدید در فعال سازی تمام ظرفیت های همکاری با کشورهای آفریقایی تاکید شد.
✅ گزارههای تحلیلی:
1⃣ در دیدار فوق بر خلاف بسیاری از دیدارها، به جای تاکید بر توسعه روابط بر کشور میهمان، بر توسعه روابط با بستر کلی تری یعنی یک قاره راهبردی، (آفریقا) شد و این به معنای نگاه سیستمی و همه جانبه دولت جدید به جغرافیای قاره آفریقاست.
2⃣ قاره آفریقا محل حضور قدرت های غربی و آسیایی از جمله فرانسه و چین و در واقع دومین منطقه راهبردی پس از منطقه خلیج فارس از حیث حضور واعمال نفوذ سیاسی و نظامی قدرت هاست.
3⃣ آفریقا دارای مناطق حساسی چون شمال آفریقا، کرانه دریای سرخ (خاصه تنگه باب المندب) و شاخ آفریقا می باشد که سالهاست در چنبره قدرت های آسیایی و غربی قرار دارد و حضور مستمر و تعیین کننده ایران در آن، نه تنها لازم بلکه مظهر تاثیرگزاری نظامی و سیاسی ایران در مناطق راهبردی فوق الذکر و تغییر موازنه قدرت در برابر ابرقدرت هاست.
4⃣ حضور ایران در آفریقا ناشی از فعال شدن ظرفیتهای همکاری ایران با کشورهای این قاره، بازوی سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در این منطقه که پس از عضویت آن در اتحادیه آفریقا تقویت شده است، محدود خواهد ساخت.
5⃣ توسعه همکاریها با آفریقا، بستر همکاری ها با متحدین راهبردی حاضر در این قاره از جمله چین را عمیقا گسترش خواهد داد که نتیجه آن بلاشک ارتقاء سطح همکاری های امنیتی و تجاری با کشورهای یادشده در میان مدت، در این قاره و در بلند مدت، در سطح بین المللی خواهد بود.
6⃣ فعال سازی ظرفیت های همکاری با تمامی کشورهای آفریقایی به معنای حقیقی کلمه، توسعه روابط ویژه با متحدین آفریقایی خاصه کنیا و تانزانیا را تقویت خواهد کرد که همین مساله در توسعه قلمرو نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی و نیز توسعه جغرافیایی جبهه مقاومت در سطح منطقه ای و فرامنطقه ای در بلند مدت موثر خواهد بود.
✍حسین رحیمی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
باسلام و عرض ارادت ....
ضمن تقدیر وتشکر از کلیه شرکت کنندگان مسابقه بزرگ بصیرت انتخابات۱۴۰۰ و نظر به قرعه کشی انجام شده ویژه بسیجیان و ادمین های ثامن ، افراد زیر در اسرع وقت نسبت به ارسال مشخصات درخواستی به شماره اعلام شده اقدام نمایند.(۰۹۱۶۳۲۲۹۲۱۱)
💠مشخصات درخواستی:
🔹شماره کارت انصار
🔹کدملی
🔹کدبسیجی
🔹شماره تماس
۱-سید روح الله موسوی
۲-سیدحسین موسوی
۳-عبدالرضا صبر
۴-عبدالمهدی صبر
۵-سمیه سلیمانی فر
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🛑لطفاً اطلاع رسانی گردد.🛑
معاونت سیاسی دفترنمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام غرب اهواز
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۱)
🍃🌻🍃
🌀 #خبر:
🔻 خانم «هوآ چونیانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به آغاز بکار آیت الله ابراهیم رئیسی به عنوان رییس جمهوری اسلامی ایران: «اعتقاد داریم تحت رهبری رئیسی، ایران پیشرفت های بزرگتری را در زمینه های اقتصادی و اجتماعی کسب خواهد کرد.»
✅ #تحلیل:
🔹 برآورد ابرقدرتی چون کشور چین از ایران در مورد دولت آقای رئیسی باحساب بوده و از روی استدلال و منطق بوده است چرا که کشور ایران دارای استعداد و ظرفیت بسیارزیادی بوده و ازطرفی تفکر انقلابی دولت آقای رئیسی که نمی شود تنها به غرب چشم دوخت و نگاه به غرب داشت و ارتباط با همسایگان با کشورهای منطقه به خصوص کشورهای جنوب شرق آسیا همانند چین که دارای پتانسیل بسیار زیادی می باشد می تواند کشور در زمینه های گوناگون پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته باشد چه از نظر اقتصادی چه از نظر اجتماعی و علمی و ۰۰۰ و همچنین نگاه به اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری درحل مسائل اقتصادی که متاسفانه در دولت قبلی به آن توجه چندانی نشده است.
🔸 تفکر دولت آقای روحانی و تیم مذاکره کننده و تفکر لیبرال بیشتر نگاه به غرب داشته وآسیب هایی را متوجه اقتصاد کشورکرده است ازجمله:
🔹شرطی شدن اقتصاد کشور و غافل شدن از ظرفیت های کشور و گره زدن اقتصاد کشور به سیاست و برجام که این امر در تصمیم گیری های دولت آقای روحانی اثرگذار بود و باعث شد که ملت ایران به این نتیجه برسند که همه جهان، غرب نیست و نگاه به غرب و کدخدا گره گشایی مشکلات اقتصادی نیست و با تفکرانقلابی و مدیریت جهادی و با استفاده از توانمندیهای داخلی کشور و ظرفیت بازار منطقه و ۱۵ کشور همسایه می توان اقتصادی شکوفا داشت.
🔺 هر چند دولت آقای روحانی نتوانست آنچنان که باید و شاید از ظرفیت فوق الذکر برای توسعه اقتصادی استفاده کند فرصت بسیار مناسبی است که دولت انقلابی بتواند از ظرفیت کشور های همسایه و کشور چین برای توسعه و پیشرفت خود چه در زمینه فروش نفت و همچنین تبادل علمی بین دو کشور و ورود تکنولوژی و ۰۰۰ استفاده کند.
✍ابراهیم احمدی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
1_1129118602.mp3
2.59M
🇮🇷💐
💐
📢 #صدای_ثامن (۱)
✅ موضوع: حواشی برخی از رسانههای اصلاحطلب در مورد کابینه دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
🎙 کارشناس: دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: الزامات دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
🔻 شعار دکتر رئیسی دولت مردمی و ایران قوی بود. یا در حد حرف باقی میماند و یا در صحنه عمل نشان داده خواهد شد.
🔹 دکتر رئیسی خوب می داند که در دوران ریاست جمهوریاش ایران قوی، کابینه قوی میخواهد و گرنه اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
🔸 امکان آزمون خطا هم در دولت سیزدهم گذشته است و دوران آموزش عمومی افراد کم تجربه یا کم سواد نیست که تازه بخواهند مدتها وقت بگذارند و توانمندی افراد را محک بزنند و فرمایش رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی مبنی بر تشکیل فوری کابینه هم گواه همین مطلب است که وقت تلف نکنند و با سرعت و دقت کار را شروع کنند.
🔹 بهتر است رئیس جمهور محترم از نمایندگان فعلی مجلس وزیر معرفی نکنند شاید بگویید مگر چه اشکالی دارد یا مگر دولتهای قبلی برخی از نمایندگان وقت مجلس را وزیر معرفی نکرده اند؟
🔺 اشکالی وارد نمیکنیم ولی به دلیل اینکه مردم آنها را به مدت چهار سال به عنوان وکیل و نماینده خود انتخاب کردهاند تصمیم درستی نباشد و باید به خواسته مردم احترام گذاشته شود و ثانیاً در کار مجلس خللی ایجاد نشود.
✍ افتخار شریفی
#روشنگری
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۳)
💢 موضوع: هيئت انقلابی در زمانه کرونا
🍃🌻🍃
🔻بار دیگر محرم حسینی فرارسید و محبان اهلبیت عصمت و طهارت لباس سیاه بر تن کرده و اقامه عزا نمودهاند! بیش از چهارده قرن است که قلبها برای حسین (ع) میتپد و چشمها میگرید و این حرارت حب حسین (ع) است که روزافزون در حال بسط و اوجگیری است و امروز نیز جهان و جهانیان همچنان نیازمند توسل و تمسک به حسین و راه حسین علیهالسلام هستند!
🌀 گزاره های تحلیلی:
1⃣ اولین نکته در باب برگزاری مجالس عزاداری حسینی، توجه به جهتگيري کلی و روح حاکم بر هيئات مذهبي است که انتظار آن است در راستاي اقامه امر سیدالشهدا(ع) و مبتني بر اهداف و آرمانهاي نهضت حسيني باشد. متأسفانه در سالهاي اخير، جريانهايي انحرافي تلاش کردهاند تا هيئات مذهبي را از روح و جوهره خود جدا سازند. اين جريان که توسط حکيم فرزانه انقلاب اسلامي به جريان «تشيع انگليسي» شهرت يافته است، الگويي از هيئت داري را ارائه ميکند که ميتوان آن را «هيئت سکولار» ناميد. در هيئت سکولار قرائتي از نهضت امام حسين(ع) ارائه ميگردد که در آن نسبتي بين اسلام و سياست وجود ندارد و اين در حالي است که رکن اساسي نهضت حسيني مبارزه با قدرت فاسد و حاکميت ناخلفي بود که بهزور بر جايگاه صالحان و انبياء و اولياء الهي تکيه زده بود. امروز چگونه ميتوان از اباعبداللهالحسين(ع) ياد کرد، بدون آنکه دغدغه مظلوماني را داشت که در سوريه و عراق و يمن و فلسطين و افغانستان و ... مظلومانه به خاک و خون میغلتند؟! چگونه ميتوان در رساي مظلوميت خاندان اهلبیت(ع) گريست و بنیامیه را لعنت کرد و از ديگر سو از لعن و نفرين يزيديان زمان پرهيز کرد؟!
2⃣ ملاحظه بعدی، توجه به ماجرایی است که این روزها کشورمان درگیر آن شده است! اوضاع کشور این روزها خوب نیست! و آمار کرونا سیاهترین روزها را نشان میدهد! متأسفانه اوجگیری کرونا با فترت عبور از دولت دوازدهم به سیزدهم همراه شده و این خلأ بیدولتی، بستر را برای جولان کرونا بیشتر کرده است! در این شرایط بدون شک برگزاری مجالس و محافل حسینی بدون توجه جدی به پروتکلهای اعلامشده، اقدام ناصوابی است که موجب وهن دین شده و رضایت اباعبدالله (ع) را به همراه نخواهد داشت! عزاداران حسینی باید پیشگام مراقبت و صیانت از سلامت جامعه بوده و در این مسیر الگو و اسوه دیگران قرار گیرند و اجازه ندهند فرصتطلبانی که به دنبال هجمه به شعائر اسلامی هستند، مجالس حسینی را عامل شیوع کرونا معرفی نمایند!
✍ مهدی سعیدی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۴)
💢 موضوع: منطق تماس ایران با طالبان
🍃🌻🍃
🔻یکی از سرفصلهای مهم رسانههای فارسیزبان و بیگانه در خصوص تحولات داخلی افغانستان که بعضاً به افکار عمومی داخل نیز رسوخ کرده، تمرکز روی این موضوع است که جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از طالبان و با یکسان پنداری آن با گروههای تکفیری و تروریستی مانند داعش، القاعده و غیره، در حال تطهیر سوابق و پیشینه این گروه است.
🌀 گزاره تحلیلی:
1⃣ سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات داخلی افغانستان، منطقی و با در نظر گرفتن تمام ملاحظات سیاسی، امنیتی و غیره است. تهران بهعنوان صادقترین بازیگر تحولات افغانستان، خواستار برقراری امنیت و ثبات در این کشور است و برای نیل به این منظور، تعامل و تماس با تمام گروههای داخلی ازجمله دولت مرکزی و طالبان را در دستور کار قرار داده است؛ تشکیل یک دولت وفاق ملی و با مشارکت گروههای مختلف سیاسی در افغانستان، گزینه مطلوب و مورد حمایت تهران است.
2⃣ جمهوری اسلامی ایران همسو با «منافع و امنیت ملی» خود و همچنین ایجاد امنیت و ثبات در افغانستان، تنها به برقراری «تماس» با طالبان که با هماهنگی و اطلاع دولت مرکزی افغانستان است، بسنده کرده است. تهران در عین بیاعتمادی به طالبان، نه دنبال ائتلاف و پیمان با این گروه است و نه جنگ و درگیری با آن. جمهوری اسلامی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که هماینک تمام آن در اختیار طالبان است. لذا نمیتواند و نباید نسبت به آنچه در افغانستان میگذرد، بیتفاوت باشد.
3⃣ اینکه برخی جمهوری اسلامی را متهم به مشروعیت بخشی به طالبان میکنند، آدرس غلط دادن است و از منطق درستی برخوردار نیست. ریشههای قبحزدایی از طالبان و مشروعیتبخشی به آن را نه در تهران، بلکه باید در گفتگوهای این گروه با آمریکا در دوحه جستجو کرد؛ درواقع این آمریکاییها بودند که در وهله اول به طالبان یک مشروعیت نیمبند دادند و با آن پشت یک میز به گفتگو نشستند.
💠 نکته پایانی:
🔺 همجواری ایران با کشور افغانستان با ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک که همواره مصدر قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و مهمتر از همه مشکلات امنیتی بوده است، ایران را وادار میکند که در یک پکیج کامل به مسئله افغانستان بنگرد تا امنیت ملی خود را در سختترین شرایط، حفظ نماید.
✍حمید خوشآیند
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi
دسته سواد سیاسی،فرهنگی ناحیه امام حسین(ع)اهواز
🇮🇷💐 💐 ✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۴) 💢 موضوع: منطق تماس ایران با طالبان 🍃🌻🍃 🔻یکی از سرفصلهای مهم رسانه
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۵)
💢 موضوع: ایران قوی و خاطره بازی استعمارگران قدیم ‼️
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🔻 سفرای روسیه و انگلیس به یاد دوران قدیم عکسی از جنس استعمار در خاک ایران و سفارت روسیه به اشتراک میگذارند (شبیه عکس سال ۱۳۲۲ در سفارت شوروی).
این عکس که یادآور دوران استعمار ایران در زمان پهلوی اول بود، باعث آزردگی خاطر ملت ایران شد و واکنشهای فراوانی در فضای مجازی و حقیقی به دنبال خود بهمراه داشت.
🖌️مرور کوتاه تاریخ:
🔹 ششم آذر ۱۳۲۲ در دوره #محمدرضا_پهلوی و دوران شکست آلمان نازی توسط متفقین به درخواست استالین کنفرانسی در سفارت شوروی بدون اجازه و اطلاع شاه وقت ایران در تهران برگزار شد. نخست وزیر انگلستان و رئیس جمهوری آمریکا (چرچیل و روزولت) نیز حضور داشتند.
💢 تحلیل کوتاه:
🔸 بعد از گذشت ۸ دهه، همان استعمارگران پیر؛ امروز در مرداد ۱۴۰۰ در کشوری که یک کلام رهبرش معادلات دنیا را بر هم میزند، هوس خاطره بازی کرده و به یاد دوران قدیم عکسی از جنس سال ۱۳۲۲ ثبت میکنند. بدون آنکه متوجه باشند اینجا "انقلاب" شده است.
وزرا و روسای دولت و مجلس علاوه بر اعتراضهای توییتری و امثالهم، این دو نفر را فراخوانده و به آنها توصیه کنند چند جلد کتاب تاریخ و تحولات معاصر ایران بخوانند، شاید متوجه شوند که در ایران "انقلاب" شده و حکام قاجار و پهلوی سرنگون شده اند.
🔹 باید بدانند که نه ما آن ایران هستیم و نه آنها ابرقدرت های قدیم. اینجا ایران است با رهبری بزرگ و سردارانی قدرتمند که خواب از چشم دشمنان شرق و غرب ربوده و هژمون آنها را در هم کوبیده.
🔸 باید بدانند که چهل و اندی سال قبل سفره استعمارشان با دستان سید بزرگ روح الله خمینی رحمهالله علیه برچیده شده
🖌️نتیجه:
🔺روسیه و غرب به قدرت ایران اذعان دارند و بخوبی میدانند که ایران ۲۰۲۱ هیچ شباهتی به ایران ۱۹۴۳ ندارد و باز هم بخوبی میدانند که این عکس هیچ شباهتی به آن عکس ندارد و جز یک آرزوی پوچ هیچ ارزشی در اینگونه عکسها نهفته نیست.ما از قدرتمان به خود میبالیم و آنها از افول قدرتشان سرافکنده ، پناه میبرند به شبیه سازی از گذشته.تا شاید مرحمی بشود بر زخم عمیق ۴۳ ساله شان.
✍️ #مسعود_باقری
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔https://rubika.ir/joing/BCJDJFAH0XKSXCZZAXGZWOMNRPBNHRSE
🆔https://eitaa.com/savadesiasi