راستی میدونی چرا بعد از ظهور امام زمان(عج) دنیا گلستون میشه، یعنی رفاه و امنیت و پیشرفت و عدالت و... محقق میشه؟!
چون بعد از ظهور، دینِ اسلام به صورت کامل و حداکثری اجرا میشه. اون وقت بعضیا برای بهتر شدن حال و روز کشور، نسخهی آزادی از دین میپیچن!😄
https://eitaa.com/sayedmeqdam
🔻راهکاری برای زیاد شدن روزی و کلی اتفاق خوب دیگه!
👈امام صادق(ع) فرمودند: کسی که سورهی صافات رو هر جمعه بخونه، از همهی آفتها حفظ میشه، همهی بلاهای دنیا ازش دور میشه، و بیشترین حد ممکن از روزی در دنیا نصیبش میشه، و خدا مال و فرزندان و بدنش رو گرفتار شر شیطان و ستمگران نمیکنه. و اگر اون روز یا شب بمیره، خدا شهید محشورش میکنه و شهید از دنیا میبردش و تو بهشت با شهدا و همدرجهی اونها قرارش میده.
👌 عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ قَالَ: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ اَلصَّافَّاتِ فِي كُلِّ يَوْمِ جُمُعَةٍ ، لَمْ يَزَلْ مَحْفُوظاً مِنْ كُلِّ آفَةٍ مَدْفُوعاً عَنْهُ كُلُّ بَلِيَّةٍ فِي اَلْحَيَاةِ اَلدُّنْيَا مَرْزُوقاً فِي اَلدُّنْيَا بِأَوْسَعِ مَا يَكُونُ مِنَ اَلرِّزْقِ وَ لَمْ يُصِبْهُ اَللَّهُ فِي مَالِهِ وَ لاَ وَلَدِهِ وَ لاَ بَدَنِهِ بِسُوءٍ مِنْ شَيْطَانٍ رَجِيمٍ وَ لاَ مِنْ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ إِنْ مَاتَ فِي يَوْمِهِ أَوْ لَيْلَتِهِ بَعَثَهُ اَللَّهُ شَهِيداً وَ أَمَاتَهُ شَهِيداً وَ أَدْخَلَهُ اَلْجَنَّةَ مَعَ اَلشُّهَدَاءِ فِي دَرَجَةٍ مِنَ اَلْجَنَّةِ.
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج۱، ص۱۱۲
https://eitaa.com/sayedmeqdam
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️مقایسه سرعت و هزینه پروژه در دو شیوه ساخت نهضت ملی مسکن؛
🔸سرعت بیشتر و هزینه کمتر، مزیت ساختِ خانههای ویلایی یک طبقه نسبت به آپارتمان
▫️تا همین چندماه گذشته تصور این بود که آپارتمان از خانه ویلایی بصرفهتر بوده و زمین هم به قدر کافی وجود ندارد!
▫️اما حالا با تلاشهای روشنگرانه و مطالبههایی که همچنان ادامه دارد، این پیشفرضهای غلط یکی پس از دیگری درحال شکستن است...
▫️مهمتر آنکه این 2مزیت صرفا به جنبه فنی و عمرانیِ الگوی مسکن ایرانی - اسلامی مربوط میشود و نسبت به کاهش هزینههای بلندمدت مدیریت شهری و مزایای فراوان این الگوی ساخت در ابعاد اجتماعی، فرهنگی و سلامت، تنها بخش کوچکی محسوب میشود.
مهدی عسگری🇮🇷
نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد
#مطالبه_عمومی
#خانه_حیاط_دار
#شکستن_احتکار_زمین
#آپارتمان_مسکن_نیست
🔗 @MahdiAsgari133
✍سید مقدام حیدری: بخشی از رزق و روزی ما با شکرگزاری و استغفار به دستمان میرسد.
این بخش از روزی را با ده شیفت کار کردن هم نمیشود از آسمان کَند؛ فقط با شکرگزاری و استغفار میآید. هر چیزی لِم خودش را دارد دیگر.
بر اساس روایات اهلبیت(ع) قسمتی از رزق هم با صلهی رحم میآید، بخشی از آن با ترک گناه، مقداری از آن با دعا، قسمتی با داشتن اخلاق خوب، و بخشی با نماز شب..
این عوامل جایگزین هم نمیشوند. هر کدام سهم خودشان را از کیک رزق و روزیمان دارند. ولی ما خیلی جالبیم؛ کلا بیخیال این کارها میشویم، بعد میرویم سه شیفت کار میکنیم و میگوییم وقت نداریم. آخرش هم هیچ.
مثل این است که از ۴ ستون خانه، سهتایش را نزنیم، در عوض یک پایه از این ستونها را سه برابر قطورتر بسازیم. خب به چه دردی میخورد این کار؟!😄
https://eitaa.com/sayedmeqdam
✍️سید مقدام حیدری: امام سجاد(ع) در یکی از دعاهایش به خدا عرض میکند: خدایا یقین راستینی به ما ببخش که به وسیلهی آن ما را از سختی کسب و کار بینیاز کنی، و یک خاطرجمعی خالصی به ما الهام کن که به وسیلهاش ما را از خستگی زیاد بینیاز کنی و کاری کن که آن وعدهای که در وحیت دادهای و آن قسمی که پشتبندش در کتابت خوردهای ما را از نگرانی برای روزیای که خودت آن را به عهده گرفتهای باز دارد، و تکلیف دلمشغولی ما را به چیزی که خودت آن را ضمانت کردهای یکسره کند. که گفتی و گفتهات حق است و از همه راستتر و قسم خوردهای و قسمت از همهی قسمها کاردرستتر است و وفادارتر که: روزی شما و آن چه وعده شدهاید در آسمان است. و بعدش فرمودی: به خدای آسمان و زمین قسم این موضوع همین قدر واقعی است که حرف زدن شما واقعی است؛ «وَ هَبْ لَنَا يَقِيناً صَادِقاً تَكْفِينَا بِهِ مِنْ مَئُونَةِ الطَّلَبِ، وَ أَلْهِمْنَا ثِقَةً خَالِصَةً تُعْفِينَا بِهَا مِنْ شِدَّةِ النَّصَبِ وَ اجْعَلْ مَا صَرَّحْتَ بِهِ مِنْ عِدَتِكَ فِي وَحْيِكَ، وَ أَتْبَعْتَهُ مِنْ قَسَمِكَ فِي كِتَابِكَ، قَاطِعاً لِاهْتِمَامِنَا بِالرِّزْقِ الَّذِي تَكَفَّلْتَ بِهِ، وَ حَسْماً لِلِاشْتِغَالِ بِمَا ضَمِنْتَ الْكِفَايَةَ لَهُ فَقُلْتَ وَ قَوْلُكَ الْحَقُّ الْأَصْدَقُ، وَ أَقْسَمْتَ وَ قَسَمُكَ الْأَبَرُّ الْأَوْفَى: وَ فِي السَّماءِ رِزْقُكُمْ وَ ما تُوعَدُونَ. ثُمَّ قُلْتَ فَوَ رَبِّ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثْلَ ما أَنَّكُمْ تَنْطِقُون» [صحیفهی سجادیه، دعای29]
دعاست، ولی مثل دیگر دعاهای ائمهی هدی(ع) کلی قاعده و قانون یادمان میدهد. میشود این را فهمید که اگر یقین داشته باشیم که خدا روزی رسان است، دیگر نیاز نیست دو سه شیفته کار کنیم. لابد خیلی از تفریحها و استراحتها و سفرها و گردشها را که نرفتیم تقصیر خودمان بوده است چون فکر میکردیم خودمان باید روزی خودمان را درآوریم نه خدا؛ چون نگران این بودیم که اگر پولمان را خرج این چیزها بکنیم بعدش چه میشود؛ چون جوری زندگی کردیم که انگار نه انگار اسپانسر داریم و او کار ما را به عهده گرفته است، چون ضربان قلبمان با قیمت سکهی و دلار تنظیم بود نه با وعدهی حق خدا. و گویا خدا طبق باور و یقینمان با ما تا میکند. وقتی ما به او اعتماد نمیکنیم و نگران میشویم، او هم مقدراتش را طبق باور خودمان سخت و پر گره تنظیم میکند. از این دعا برمیآید خود باور و یقین به وعدههای خدا که در قرآن آمده، بخش زیادی از بار اقتصادی ما را بر میدارد. آنهایی که یقین دارند دیگر سگدوی نمیکنند. سبک کار میکنند و روزیشان هم اتفاقا بیشتر میرسد. خود یقین و باور در چند و چون روزی دخیل است؛ همهاش که به کار نیست!
https://eitaa.com/sayedmeqdam
شوخی با حافظ
"با مدّعی مگویید اسرارِ عشق و مستی"
با اسکرینِ پیوی، بُرد آبروی ما را
✍️سید مقدام
https://eitaa.com/sayedmeqdam
✍سید مقدام حیدری: دیدی خدا برای نجات حضرت موسی چه راهکاری به مادرش نشون داد؟! گفت برای این که بچهت کشته نشه بندازش تو رود! کسی ندونه فکر میکنه خدا هم میخواد موسی رو بکشه نه این که حفظش کنه.
کلا سبک کار خدا تو طراحی راهکارها این مدلیه! راهکارش برای رفاه اقتصادی انفاق، خمس، زکات، ایثار، گذشت، اطعام، مهمونیدادن و مواساته!
راهکارش برای لذت بیشتر جنسی، چشم پوشیدن، عفت داشتن، رابطهی آزاد نداشتن با نامحرم و این چیزهاست.
راهکارش برای بزرگ شدن و عزیز شدن، تواضع و فروتنی و پوشاندن خوبیهای خوده!
راهکارش برای داشتن دنیای باحال، زهد در دنیا و پرداختن به آخرته!
میبینی؟! کلا سبک راهکارهای خدا غلطاندازه. خدای ما همون خدای مادر موسی است و همچنان در طراحی راهکارها از عنصر غافلگیری و غلطاندازی استفاده میکنه. هنوز هم که هنوزه به سختی میشه دست خدا رو خوند. یا سورپرایز من لا سورپرایز له.
https://eitaa.com/sayedmeqdam
شوخی با حافظ
"الا ای یوسفِ مصری که کردت سلطنت مغرور"
هرازگاهی تفقّد کن کتایون ریاحی را
✍️سید مقدام
https://eitaa.com/sayedmeqdam
✍️سید مقدام حیدری: وقتی دلت میگیره لابد دوست داری با یکی حرف بزنی و درددل کنی؛ کسی که نگه چته توام مگه چی شده! کسی که زود یاد غصههاش نیفته و نگه تو که خوبی، پ من چی بگم؛ کسی که زود راه حل نشون نده؛ کسی که زود نگه باشه غصه نخور خودم درستش میکنم؛ کسی که بشه دو ساعت راحت پیشش گریه کنی و پیشش معذب نباشی؛ کسی که زود اشکت رو پاک نکنه بگه خبه دیگه بسه؛ کسی که قضاوتت نکنه؛ کسی که مطمئن باشی میفهمتت و درکت میکنه؛ کسی که قشنگ میفهمه داری چی میگی و خاطرجمع باشی که اشتباه برداشت نمیکنه؛ کسی که بدونی بعد از باز کردن سفرهی دلت نگاهش به تو عوض نمیشه و کسی که محاله رازت رو به یکی دیگه بگه!
خب اون خداست دیگه؛ هیچ کی نمیتونه مثل اون درددلات رو گوش بده. همیشه برو باهاش حرف بزن. فقط اونه که بلده چطوری آرومت کنه.😊
https://eitaa.com/sayedmeqdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای جانم😊😍
این وعدهی نائب امام زمان است؛ جدی بگیریمش. احساسمان باید این باشد که وارد یک جنگی شدهایم که برد و پیروزی در آن قطعی است.😊
https://eitaa.com/sayedmeqdam
اگر وزیر اقتصاد یا بهداشت یا کشاورزی بودم!
✍️سید مقدام حیدری: من اگر وزیر اقتصاد بودم، نه برای بهشت و قبر و آخرت مردم، بلکه صرفا به خاطر پول و درآمد و رونق بازار و کسب و کارشان، کارگروهی هیئتی ستادی اتاقی چیزی راه میانداختم برای فرهنگسازی استغفار در سراسر کشور و در بین همهی اقشار مردم. یا اگر وزیر بهداشت و درمان بودم هم برای بهبودی وضع زاد و ولد و تکثیر نسلمان باز دقیقا همین کار را میکردم. همچنین اگر وزیر کشاورزی بودم برای افزایش میزان بارندگی و بهبودی وضع رودخانهها و جنگلها و کلا محیط زیست کشور، باز دقیقا همین کار را میکردم.
چه میدانم؛ مثلا از بودجه وزارت خودم یک پول چند ده میلیاردی میدادم که یک فیلم تمیز با فیلمنامهی درست درمان صرفا برای فرهنگسازی استغفار تولید کنند. یا مثلا با صداوسیما توافقی امضا میکردم که در متن مجریهای صداوسیما هر روز جملههای قشنگ و ناب و انگیزشی بر محور استغفار گنجیده شود. پولش را هم میدادم. یا مثلا میدادم نماهنگهای 15 ثانیهای سوپر حرفهای بر محور استغفار بسازند و قبل از سریالها و برنامههای جذاب پخش کنند. یا مثلا مسابقهای راه میانداختم و از سراسر کشور جملههای ناب و تمیز و کوتاه با موضوع استغفار جمع میکردم و جایزهاش را هم میدادم، بعدش همین جملهها را با طراحی قشنگ و حرفهای بر بیلبوردهای سراسر کشور نصب میکردم. پولش را هم از یک جایی میکندم و جور میکردم. یا مثلا وزیر آموزش و پرورش را قانع میکردم که یک درس تمیز راجع به استغفار در همهی پایههای درسی دانشآموزان گنجانده شود. تا بچهها با مفهوم استغفار و کاراییها و آثار و برکات و ضرورتش آشنا بشوند. یا مثلا میشود یکی از اجزای آیین مراسم صبحگاهی در مدارس و پادگانها در کنار خواندن سرود ملی، استغفار باشد.
بالأخره این نسخهی شستهرفتهی مرتب بستهبندی شدهی قرآن است که خداوند از قول حضرت نوح نقل کرد: «و گفتم: از خدا آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است، که اگر این کار را بکنید، بارانهای پیدرپی برایتان میفرستد و اموال و اولادتان را زیاد میکند و باغهای سرسبز و نهرهای پرآب برایتان فراهم میکند»؛ (فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا * يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُمْ مِدْرَارًا * وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهَارًا) [نوح: 10ـ 12]
این نسخه حاضر و آماده در اختیار مدیران کشور است و نیاز به استخراج و استنباط و کار اجتهادی ندارد؛ یک تیکهی آماده از اقتصاد اسلامی است. فعلا همین آمادهها را مدیران محترم کشور تحویل بگیرند؛ شاید بسیاری از مشکلات و مسئلهها به کلی رفع شد تا دیگر نیاز نباشد بین راهکارهای حاضر و مدون غربی، و راهکار نامعلوم و استخراج نشدهی اسلامی یکی را انتخاب کنند. همین یک قلم راهکار اسلامی را در سطح ملی و در بدنهی مدیران کشور جدی بگیرند، مطمئنا نتایجش غافلگیرکننده خواهد بود.
https://eitaa.com/sayedmeqdam