eitaa logo
استیکر بسم الله الرحمن الرحیم و ذکر روزهای هفته
5.1هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
762 ویدیو
277 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِم لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنون @gam2dovom @salavat_eitaa استفاده ازمطالب آزاد با ذکر صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج #امام_زمان عج
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 نماز شب بیست و یکم ماه رمضان برای گشوده شدن درهای آسمان 🔵 امام علی علیه السلام فرمودند: 🟡 هر کس در شب بیست و یکم ماه رمضان، هشت رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد از سوره حمد هر سوره ای که دوست دارد بخواند درهای آسمان برای او گشوده می شود. 📚 وسائل الشیعه ج ۵ ص ۱۸۸ 🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 راهکارهای زندگی موفق در قرآن 🌺 🦋 🌸سه شرط برای اجابت دعا،حال اضطرار دعا کننده، توجه و خواندن خواست خداوند بدون توجه به غیر او، بد بودن وضعیت موجود. 🌸 در زمین بگردید و بنگرید که عاقبت گنهکاران چگونه بوده‌است. 🌸 خداوند به رازهای شما آگاه است. 🌸 به‌خاطر نعمت‌هایی که خدا به شما داده هرگز پشتیبان گنهکاران نباشید. 🌸در فرهنگ قرآن پدر می‌تواند برای دخترش، همسرخواستگاری کند. 🌸کسی که از هوسش پیروی می‌کند گمراه است. 🌸 کسی که صبر کند بعدی را با نیکی دفع و انفاق کند دوبار پاداش خواهد گرفت. 🌸 کسی که توبه کند و اعمال شایسته انجام دهد امید رستگاری داشته باشد. 🌸همان‌طور که خدا به تو نیکی کرده نیکی کن و در زمین فساد نکن. 🌸 آیا می‌پندارید همین‌که ایمان آوردید دیگر آزمایش نمی‌شوید؟ 🌸 از والدین اطاعت کنید مگر جایی‌که نافرمانی خدا را بخواهند. 🌸نماز را برپا دار که نماز شما را از کار زشت و ناپسند بازمی‌دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠استاد فاطمی نیا رحمة الله علیه: 🔸 استادی داشتم كه از اولیاء خدا و بسيار مرد بزرگی بود، خدمت امام زمان عليه السلام رسیده بود. 🔸 ایشان می فرمود زمانی که قرار است خیری به انسان برسد، شيطان به هر طريق ممكن تلاش ميكند مانع رسيدن آن خير شود. 🔸 برای مثال ميخواهی دعا كنی، سريع ظاهر ميشود و ميگويد برای چه دعا ميكنی!؟مگر تا به حال دعاهايت مستجاب شده است!؟ 🔸 اينها وسوسه های شيطان است و نبايد به آن ترتيب اثر داده شود. گفته شد کسی که دعا میکند دست خالی برنمیگردد و بالاخره چیزی در کاسه او میریزند. علما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا