4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به شخصه پیگیر صحبت های شیخ اسماعیل رمضانی هستم
کاملا منطقی و الهی نکات بیان میفرمایند
مستدام زیر پرچم خونخواهی مهدی فاطمه
https://eitaa.com/science_ai
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توی استودیوی بیبیسی چه طوفانی به پا کرد!!
▪️کسی که ۱۷ سال به ایران برنگشته و پرونده دارد، اما خیلی خوب بیان کرد.
▪️اندازه اصابت ۴ تا موشک خرمشهر وجهه اسرائیل و انگلیس و پهلوی و آمریکا رو با خاک یکسان کرد.
▪️هر ایرانی باغیرتی برای حفظ وطنش به هر شکل ممکن در هر کجا دنیادر فکر وطن هست ولی منافقین داخلی هنوز در خوابند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#بی_بی_سی
#رهبر_شهید
#مرگ_بر_امریکا
#سید_مجتبی_خامنه_ای
http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ عذرخواهی وزیر انرژی آمریکا به خاطر انتشار اخبار جعلی درباره تردد ایمن کشتیها در تنگه هرمز
مجری:
🔹"وزارت انرژی توئیتی منتشر کرد که خبر از عبور ایمن یک کشتی از تنگه هرمز میداد. اما این خبر درست نبود و باعث به هم ریختن بازار شد. خیلیها ضرر کردند. بعد هم آن توئیت پاک شد. به عنوان وزیر انرژی، برای جلوگیری از تکرار این اتفاق چه اقداماتی انجام دادهاید؟ آیا خودتان شخصاً این توئیتها را تأیید میکنید؟"
کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا:
🔹"بله، از این به بعد خودم تأییدشان میکنم. این یک سوءتفاهم داخلی در وزارتخانه بود و من مسئولیت کاملش را میپذیرم، خیلی اتفاق ناگواری بود، قول میدهم تکرار نشود."
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشکهای ایران سامانه راداری اسرائیل را کور کردند
تلآویو به محلی برای تست موشک تبدیل شده. مردم اسرائیل از نتانیاهو عصبانیاند.
دیگر باید روی موشکهای و سلاحهای ایران نوشت
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم عقد روی تویوتا ، کنار تیربار و با تفنگ در دستان عروس و داماد
انشالله عاقب به شهادت بشید
قطعا با این نیت خوشبخت میشید
دعای یک ملت رهرو مسیرتان
زوج غیور ایرانی
#الگو
#شیعهعلی
https://eitaa.com/science_ai
♨️ راشاتودی: آمریکا در ایران لقمه بزرگتر از دهانش برداشته است
🔹واشنگتن در قبال ایران مثل دفعات قبل دچار اشتباه محاسباتی شد و حالا واقعیت این است که نه ایران در هم شکسته و نه ایالات متحده توانسته به دستاوری برسد.
🔹این نبرد نشان داد که قدرت نظامی برتر لزوماً به نتایج استراتژیک منجر نخواهد شد، مخصوصاً برابر جامعهای که مقاومت را بخشی از فرهنگ و مذهب خود میداند.
https://eitaa.com/science_ai
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ فریاد نماینده پارلمان اروپا: بمبهای غرب فقط مرگ و ویرانی به بار میآورند
🔹نماینده بلژیکی پارلمان اروپا مارک بوتنگا در خطابهای در صحن پارلمان، سکوت مقامات و قانونگذاران اروپایی در قبال جنگ اسرائیلی و آمریکایی و حتی حمایت از کشتار غیرنظامیان را بهرغم ادعای دوستی مردم ایران به چالش کشید.
🔹اغلب شما نه تنها جنگ ترامپ و نتانیاهو علیه ایران را محکوم نمیکنید که از آن حمایت میکنید، با این حال مدعی ایستادن در کنار مردم ایران هستید.
🔹جرأت داری این را در چشمان آن دختربچه هفت سالهای بگو که کولهپشتیاش هنوز کنار میزش بود، وقتی که در پی اصابت موشک تاماهاوک آمریکا به مدرسه ابتداییاش کشته شد.
🔹افغانستان، لیبی، سوریه، عراق... بمبهای شما هرگز دموکراسی نیاورد و نخواهد آورد. آنها هرجومرج، مرگ، ویرانی و خاموشی غیرقابل تحمل کودکانی را به همراه میآورند که هرگز به خانه بازنخواهند گشت.
https://eitaa.com/science_ai
تکمیلی از حمله دشمن به حاشیه قم
🛑 آرامش در شهر قم برقرار است/ حملات امشب بدون خسارت جانی بود
دوناحیه در شکوهیه مورد اصابت موشک دشمن صهیونیست قرار گرفته است
▪️خداروشکر تلفات جانی نداشتیم
▪️نیروهای آتش نشانی در محل مورد اصابت حضور دارند.
▪️خواهشمند هستیم فعلا از مراجعه به شهرک خودداری فرمایید تا فضا عادی شود
https://eitaa.com/science_ai
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️❌ سکانسی از فیلم سینمایی "W 2008" به کارگردانی الیور استون، که ۱۸ سال پیش ساخته شده
🔹 با دقت این ۳ دقیقه را ببینید
https://eitaa.com/science_ai
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ تحلیلگر هندی: به ملت ایران آفرین میگویم
پروفسور آکهیل سوامی تحلیلگر معروف هندی:
🔹من به ملت ایران آفرین میگویم، چون این ملت نه تنها حیثیت آمریکا را بلکه حیثیت و آبروی حامیان و نوکران او در منطقه را هم زیر پا گذاشته است و در خانه خودشان به آنها یورش بردند، به این میگویند: کتک زدن به دشمن در خانه خودش.
🔹آمریکا و اسرائیل به زعم خودشان قدرتهایی داشتند که حتی روسیه و چین هم از آنها حساب می بردند، و ایران آن همه قدرت ها را به چالش کشیده و حقیقت پوشالی بودن آنها به جهان نشان داده است. و نیز از رهبر معظم آنها قدردانی می کنم و ارج می نهم که در راه مقاومت شهید شدند.
دولت هفته پیشرو را «هفته وحدت ملی برای ایران» اعلام کرد
▪️معاون اول رئیسجمهوری: با الهام از نخستین پیام رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی درباره وحدت ملی و حضور مؤثر مردم در صحنه، به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران هفته پیشِ رو را «هفته وحدت ملی برای ایران» اعلام میکنم.
▪️از همه مردم عزیز میخواهم در هفته پیش رو و هر شب با حضور آگاهانه در خیابانها، همبستگی ملی و اقتدار ایران اسلامی تحت زعامت حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای را به نمایش بگذارند.