🇮🇷 کتیبه نصب شده در ارتباط تصویری رهبر معظم انقلاب با نمایندگان مجلس شورای اسلامی دنیایی از معناست و بی ارتباط با بحث هایی که درباره رد صلاحیت ها و ارتباط آن با میزان مشارکت مردم مطرح می شود نیست.
✳️ امام علی علیه السلام: فلَیسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِیةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلاَةِ : پس مردم اصلاح نمیشود جز آن که زمامداران اصلاح گردند...
🔹 حضرت آیت الله خامنهای:
درمورد مسئلهی مشارکت که بعضی نگرانند که مشارکت کم خواهد شد؛ بنده به نظرم اینجور میرسد که عامهی مردم، عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند، عامهی مردم دنبال اینند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریتی است، دارای یک قوّت عملی است، یا دارای قوّت ارادهای است، دارای یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال اینند.
🔹 اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی، از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم این چیزها مطرح نیست؛ اگر نامزدهایی که امروز در صحنهاند بتوانند به مردم نشان بدهند و بیان کنند که دارای این کارآمدی هستند، مردم پای صندوقها هم، میروند مشارکت بالایی هم خواهد بود انشاءالله.
🔹 مسئله اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست، مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
14000306_40588_1281k.mp3
11.59M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخاب_درست_کار_درست
💻 @Khamenei_ir
🔴 اگر جاافتاده بود که مبنای مشارکت «تکلیف» است نه «حق»، امروز نمیگفتند «مشارکت کم است، چون دعوای جناحی نیست!»
🔴 ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
🔴 حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. آیا چنین کسی، بهتر کار میکند؟!
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵
➖در جامعۀ ما رسماً توسط برخی فرقههای سیاسی تلاش شده که سیاست از دیانت جدا بشود و سالها کار کردهاند که در این کشور گفته نشود «شرکت در انتخابات یک تکلیف است».
➖شهید سید محمد باقر صدر، که تنها کسی است که امام برای او سه روز عزای عمومی اعلام کرد، میفرماید تفاوت آزادی در اسلام با آزادی در غرب این است: در غرب آزادی را یک «حق» میدانند، اما آزادی در اسلام یک «تکلیف» است! تو وظیفهات است که خودت را آزاد بکنی. دوزخ الهی منتظر تو خواهد بود اگر اجازه بدهی آزادیت را مستکبران و زورگویان عالم ببرند و بدزدند. این در اسلام «تکلیف» است ولی در غرب «حق» است، و بعد ایشان میفرماید: وقتی گفتند حق است، یعنی آدم میتواند از حق خودش صرفنظر کند.
➖در کشور ما برای بسیاری از مردم جا انداختند که انتخابات حق است و نه تکلیف، تا در موقع خودش بگویند ما از این حق صرفنظر میکنیم، یا ما دلمان نمیخواهد از حقمان استفاده کنیم، یا ما دلمان میخواهد از این حقمان اینجوری استفاده کنیم. حوزۀ علمیه و ما طلبهها هم موفق نبودیم جلوی این تحریف بزرگ را بگیریم.
➖اینقدر موضوع حق را در مقابل تکلیف قرار دادند تا تکلیف به محاق برود و اصلاً دِمُده بشود، و بیکلاسی تلقی بشود که کسی بگوید «انتخابات تکلیف الهی است». حتی انتخابات را یک تکلیف اجتماعی و عقلانی هم نمیخواهند معرفی کنند تا در فرهنگ سیاسی جامعه دلبخواهیها در انتخابات تعیینکننده باشد.
➖ضرورت انسانی و الهی شرکت در انتخابات را انکار و پنهان میکنند و انتخابکردن را امری عقلانی معرفی نمیکنند، تا بتوانند به موقع، با عوامفریبی در انتخاب مردم تأثیر بگذارند و منافع ملت را چپاول کنند. اینها پایههایی است که باید درست بشود.
➖انتخابات را در ذهن مردم طوری جا انداختند که انگار طرف میخواهد رنگ لباسش را انتخاب کند! مگر شما در انتخاب مرجع تقلید میتوانید دلبخواهی از روی قیافه یا هنر سخنوریِ او انتخاب کنید؟
➖الان طوری شده که میگویند «اگر تنوع در نامزدها نباشد، مشارکت پایین میآید» بله تنوع اثر دارد ولی به چه قیمتی؟ آیا واقعاً باید افراد بدون صلاحیت با انواع ترفندهای دروغ و دغل وارد بشوند تا مشارکت افزایش پیدا کند؟! ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
➖حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. اما مگر کسی که محکمتر فحش بدهد و بدتر تیکه بیندازد، بهتر کار میکند؟! دیدید که مملکت را این جماعتِ تیکهبینداز و عوامفریب به چه روزی رساندند.
➖اگر در مناظرهها، تیکه انداختن و فحشدادن، بیشتر از «داشتنِ برنامه» نقش دارد و مناظرهگری مهمتر از داشتن برنامه است، پس ما هنوز به انتخابات حقیقی نرسیدهایم. اگر حتماً و حتی با زیر پا گذاشتن قانون، باید همۀ فرقههای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، پس هنوز به انتخابات مطلوب و صحیح نرسیدهایم.
➖در یک جامعه سالم، برای یک انتخابات حقیقی، اصلاً تبلیغات زیادی مضر است، اغواگری هم ممنوع است، چهرسد به دوقطبیسازیهای کاذب که بدتر از همه است. انتخابات حقیقی، انتخاباتی است که بستر انتخاب صحیح برای مردم پدید بیاید.
➖اگر در جامۀ ما جابیفتد که اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف است، آنوقت دچار خیلی از این چالشها نمیشویم، مثلاً اینکه الان برخی میگویند «از همۀ فرقههای سیاسی حضور ندارند!»
➖خب همۀ فرقههای سیاسی آدمهای دارای صلاحیت میفرستادند! آیا نمیتوانستند کسانی را بفرستند که عزیزترین کسانشان مقیم کشورهای استکباری نباشند؟ این دیگر تقصیر نظام که نیست! مردم که نباید تاوانش را پرداخت کنند!
➖اصل مشارکت و مسئلۀ انتخابات نباید تحت تاثیر جنگ و دعوای فرقههای سیاسی مخرب قرار بگیرد. انگیزۀ مشارکت باید یک انگیزۀ سالم انسانی و الهی باشد تا جامعه به سعادت و به منافع خودش برسد.
#انتخابات
@Panahian_ir
🔴 این انتخابات، فصلی ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دوقطبیسازی دروغین در آن نباشد
🔴 انتخاباتی که رقابت تندِ جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود
🔴 دشمنان جمهوریت نظام، همانها هستند که میگویند «اگر ما یکبار در انتخابات نباشیم، دیگر دموکراسی نیست!»
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵ - قسمت دوم
➖اتفاق خوبی که در این انتخابات افتاده این است که رقابت بین نامزدها، رقابت تند دوقطبی نیست. اگرچه رقابت بین برخی جریانهای مختلف سیاسی هست. چرا این خوب است؟ برای اینکه انتخاباتی که رقابت تند جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود؛ به دلائل مختلف.
➖جناحکشی سیاسی، دو قطبیسازی کاذب و دروغین، مثل دوقطبی اصلاحطلب و اصولگرا-که کاملاً دروغین است- موجب میشود هیچوقت از مردم جامعه، رأی خوب بیرون نیاید. چون طرفداران هر دو جناح مجبورند به «مقبولترین» فرد رأی بدهند نه لزوماً «شایستهترین» فرد.
➖در صورتی که انتخابات، شدیداً دو قطبی شود، مردم برای پیروزی بر رقیب رأی میدهند نه بر اساس شایستهسالاری. خُب این چه طرز رأیدادن است؟ بگذارید مردم واقعاً تشخیص بدهند کدام فرد برای مدیریت کشور شایستهتر است؟
➖این انتخابات یک فصلی را ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دعواهای جناحی و دوقطبیسازیهای کاذب و دروغین در آن نباشد.
➖هرچند اگر دعواهای انتخاباتی شدید باشد، نامزدها جنجالآفرینی میکنند و هیجان انتخابات بیشتر میشود، اما نوعاً انتخابهای خوبی را بهدنبال نخواهد داشت. در هیجانات برآمده از منازعات تند انتخاباتی، هم رشد سیاسی اتفاق نمیافتد و هم معمولاً هر کسی بیشتر دیگران و یا نظام را تخریب کند، رأی میآورد، نه کسی که توان بیشتری برای حل مشکلات دارد.
➖متاسفانه برخی افراد دلسوز هم میگویند که الان انتخابات رقابتی نیست! درحالیکه واقعاً رقابت بین افراد دارای سلایق مختلف هست. بله، برخی جریانها نماینده در بین کاندیداها ندارند که باید به فکر میبودند و اشخاص واجد صلاحیتهای اولیه را وارد انتخابات میکردند.
➖بله؛ اینبار رقابت بین جناحهای کاذب، و بین کسانی که میخواهند با اغواگری و تخریب در مناظرات شرکت کنند، وجود ندارد، اما باز هم اختلاف نظر بین نامزدها و اختلاف بین مشیِ مدیریتی آنها بهطور جدی وجود دارد.
➖اگر ما بدون این دوقطبیهای کاذب و هیجانهای تند جناحی، و علیرغم عملیات روانی دشمن، یک انتخابات پرشور داشته باشیم برای ایجاد تحول در جامعه، واقعاً بُرد کردهایم و مردم پیروز شدهاند.
➖اینبار رقیب اصلی همه نامزدها، دشمنان انتخابات هستند که میخواهند به بهانۀ نبود رقابت شدید و تندِ دوقطبی، مردم را از شرکت در انتخابات دلسرد کنند. دشمنان جمهوریت نظام همانها هستند که میگویند اگر ما یکبار در انتخابات نباشیم دیگر دمکراسی نیست.
➖همه میدانند اینهایی که فریادشان درآمده است که «وای جمهوریت نظام از بین رفت!»، نامزدهای مورد نظرشان که تایید صلاحیت نشدند، در نظرسنجیها مجموعاً ده درصد آراء را هم ندارند.
#انتخابات
@Panahian_ir
💠💠💠💠💠💠💠💠
🔹️ در آستانه انتخابات اثری جدید از موسسه علمی فرهنگی جبل الصبر منتشر شد..
🔹️ کتاب اقتضائات فقهی و سیاسی حق الناس بودنِ انتخابات و آراء مردم؛
اثری است جدید از موسسه علمی فرهنگی جبل الصبر که با موضوع تبیین مبانی فقهی و سیاسی کلید واژه حق الناس در کلام مقام معظم رهبری؛
با اقتباس از آیات و روایات و سخنان امام خمینی(ره)و مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
توسط پژوهشگران این موسسه و تحت اشراف استاد سید ابوالفضل طباطبایی تهیه و تنظیم گردیده است.
💠💠💠💠💠💠💠
اقتضائات فقهی و سیاسیِ حق الناس بودنِ انتخابات.pdf
1.76M
📚 کتاب اقتضائات فقهی و سیاسیِ حق الناس بودنِ انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 من رای نمی دهم چون...
چند پرسش دانش آموزی، دانشجویی.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ #تصویری
📝 وظیفه زنان در زمینهسازی ظهور
👤 علیرضا #پورمسعود
▫️ #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
📌 #پیشنهاد_دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ خدا هست، خوب جوری هم هست....
ایران حاج قاسم.pdf
9.09M
🔰فایل محتوایی | #ایران_حاج_قاسم
⭕️چگونه در کارزار انتخابات #مرد_میدان باشیم؟
💢 #پیشنهاداتی برای چگونگی دعوت مردم برای مشارکت...
✅ پاسخ به اصلی ترین #شبهات رایج در افکار عمومی
📣 #نشر_حداکثری
👌قابل چاپ
🔹 بسیار متفاوت و جذاب...
شبهه انتخابات2.pdf
1.8M
🔗 فایل کتاب شبهه انتخابات
✅ پاسخ به مهمترین شبهات انتخاباتی
⛔️ چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
⛔️ من رای نمیدهم تا نظام از بین برود!
⛔️ ۴۰سال رای دادیم چه شد؟
⛔️ در کشوری که آزادی نیست رای دادن چه معنا دارد؟
⛔️ ریشه مشکلات کشور چیست؟
⛔️ آیا ممکن است روزی رئیس جمهوری مشکلات اقتصادی را پایان دهد؟
#انتخابات_1400
#انتخابات_درست_کار_درست
#مشارکت_حداکثری
🇮🇷📚 پیام رهبر به همه جوانان دانشگاهی
🔹رهبر انقلاب: کرسیهای آزاداندیشی در شمار افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی ثبت خواهد شد
🔻پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به نخستین رویداد ملی رقابت تیمهای دانشجویی کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی:
بسمه تعالی
اقدام عملی در راه اندازی کرسیهای آزاداندیشی و رقابت گسترده گروههای دانشجویی بیگمان در شمار افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی ثبت خواهد شد. از مدیریت دانشگاه و دانشجویان عزیز شرکت کننده متشکرم.
این سنت حسنه باید در این دانشگاه و دیگر دانشگاههای کشور ادامه یابد. انشاالله.
#دانشگاهی
29.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷📚 رقابت 1400 تیم علمی دانشجویی از سراسر ایران در قالب کرسی های آزاد اندیشی که مورد توجه مقام معظم رهبری هم قرار گرفت.
✳️ مصاحبه با آقای دکتر طهرانچی(معاون سابق علم و فناوری آستان قدس رضوی)
فراخوان جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی
◽️روانشناسی
◽️علوم تربیتی
◽️اخلاق اسلامی
◽️معارف اسلامی
◽️فلسفه و کلام اسلامی و..
طلاب و دانش آموختگان حوزوی واجد شرایط می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
🗓 ثبت نام تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
اطلاعات بیشتر:
👉https://sajed.iau.ir
📣 #اطلاع_رسانی
🔰 نشست تخصصی نقد و بررسی "برنامه تلویزیونی زندگی پس از زندگی"
📆 زمان: سه شنبه ۱۱ خرداد ماه
🕰 ساعت: ۱۷:۳۰ الی ۱۹:۳۰
🕌 مکان: سالن اجتماعات ساختمان شماره ۲ مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، بین امام خمینی ۳۲ و ۳۴
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
✅ *🇮🇷انتخابات 1400🇮🇷* ✅
( *نگاهی روان شناختی به آمدن یا نیامدن* )
همراه پرسش و پاسخ
سه شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ ساعت ۱۸
https://www.skyroom.online/ch/asemani1400/entekhabat14002
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 داشته ها و نداشته ها
امیرالمؤمنین علیه السلام:
چشم بر هم زدنى از لطف #خدا بى بهره نيستى :
☘ در نعمتى كه بر تو ارزانى مى دارد،
☘ يا گناهى از تو، كه آن را مى پوشاند،
☘ يا بلايى كه از تو دور مى کند.
نهج البلاغه ، خطبه 223
🇮🇷آشنایی با نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران
#انتخاب_درست_کار_درست