فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هواداران فوتبال در اسپانیا
هدایت شده از جمعیت دفاع از ملت فلسطین
🔰شما دعوت اید به برنامه:🔰
✅ ساعت ۱۲ به وقت قدس
گردهمایی نویسندگان و ناشران برای حمایت از کودکان غزه همزمان در ایران و کشورهای عربی
شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۱۱ صبح الی ۱۵ عصر
محل برگزاری: سالن سوره حوزه هنری
با همکاری اتحادیه ها و موسسات ادبی و نشر ایران و اتحادیه های ادبی و نویسندگان کشورهای عربی
باسلاموارادت
تجمع تقدیرازپیروزی مقاومت ودرخواست آتش بس دائمی و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی روز دوشنبه۶آذر ماه بعد ازنمازمغرب در میدان فلسطین تهران برگزارمی شود.
لطفا هماهنگی واطلاع رسانی صورت گیرد
زمان : سه شنبه ۷ آذرماه ساعت ۸ صبح
مکان : خیابان طالقانی نرسیده به میدان فلسطین نبش خیابان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران طبقه ۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت آیتالله خامنهای از تشریح مدل مبارزه امام خمینی برای نلسون ماندلا
🔹پنج دسامبر، سالروز درگذشت نلسون ماندلا رهبر جنش ضدآپارتاید آفریقای جنوبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار کودک فلسطینی به نخست وزیر رژیم صهیونیستی
🔶کودک فلسطینی در هشدار به نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفت، ما همچنان پایدار و مقاوم باقی خواهیم ماند و این تو هستی که باید تسلیم و به خاطر اعمالت مجازات شوی.
این کودک در گفتگو با خبرنگار شبکه تلویزیونی المسیره گفت:
🔶سخنی که دوست دارم بگویم یعنی می خواهم این پیام را به گوش نتانیاهو و اسرائیل و صهیونیست ها برسانم که ما تسلیم شما نمی شویم بلکه این تویی که باید تسلیم شوی تا ادبت کنیم، چون تو با این مردم بد کردی، ما کودکان غزه را کشتی و دچار مصیبت کردی،
🔶 ما خواستار آتش بس هستیم و می خواهیم خانه های خود را بسازیم، البته به خواست خدا همچنان پایدار و مقاومیم و بار دیگر به سرزمینمان باز می گردیم حتی اگر قرار باشد در آنجا بمیریم باید بازگردیم و به سرزمینمان باز می گردیم. برمی گردیم و روی آوارها می مانیم.
🔶خبرنگار: چه اتفاقی برای خانه تان افتاده، خانه تان بمباران شده؟
کودک: درست است، خانه ما هم بمباران شد، خانه ما در شمال غزه و برج های الندی است که این منطقه به طور کلی ویران شده است.
افشای جزئیات طرح موسس صهیونیسم برای اعلام جنوب مراکش به عنوان "کشور یهود"
روزنامه هسپرس به سند محرمانه درزیافتهای اشاره کرد که از طرح موسس جنبش صهیونیسم برای اعلام مراکش به عنوان "کشور یهود" پرده برمیدارد.
روزنامه هسپرس مراکش در این راستا اعلام کرد که سند مذکور بعد از آنکه تماسهای رسمی میان رباط و تلآویو ازسرگرفته شد، روابط تاریخی میان یهودیان و مراکش را مجدداً برجسته میسازد.
این روزنامه نوشت، آن ایده مطرح شده بود. اما بعد از آن ایده مهاجرت یهودیان جهان به فلسطین شکل گرفت.
در این راستا، روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت که تئودور هرتزل، بنیانگذار صهیونیسم سند محرمانه و مبهمی از "طرح مراکش" را ترویج داد که شهرت کمتری از طرح اوگاندا داشت که بر اساس آن، یهودیان روسیه در منطقه وادی الحصان در جنوب غرب مراکش مستقر میشدند.
تدریس "طرح اوگاندا برای اسکان یهودیان در شرق آفریقا" در داخل مدارس اسرائیل در چارچوب درسهای تاریخ انجام میشود اما اطلاع بسیاری از طرح جایگزین هرتزل وجود ندارد که نام طرح مراکش بر روی آن گذاشته شده بود و هدف آن اسکان یهودیان روسیه در مراکش بود و این پیشنهادی بود که وی در پیام مبهم خود در سال ۱۹۰۳ آن را مطرح کرد.
بر اساس این روایت، جوزف چمبرلین، وزیر مستعمرههای انگلیس در آوریل ۱۹۰۳ پیشنهادی به هرتزل جهت اسکان یهودیان در شرق آفریقای انگلیسی و مشخصاً در کنیا ارائه داد، این پیشنهاد در گفتمان صهیونیستی به نام طرح اوگاندا معروف شد. اما هرتزل قاطعانه با این پیشنهاد مخالفت کرد، چراکه به نظر او "یهودیان فقط به خاک اسرائیل شوق دارند".
از مطبوعات عبری نقل شد که هرتزل بعد از آن معرفی یک مکان دیگری به عنوان کشور یهود را بررسی کرد که همان منطقه وادی الحصان در جنوب غرب مراکش در ۲۰ ژوئیه ۱۹۰۳ بود که این امر یک ماه قبل از برگزاری کنفرانس بود. اما مرگ ناگهانی هرتزل در سوم ژوئیه ۱۹۰۴ باعث شد که این طرح در آرشیو قرار بگیرد و متوقف شود.
یعقوب حاجویل، رئیس سازمان جهانی صهیونیسم در مصاحبهای با یدیعوت آحارونوت گفت: یهودیان زیادی در آنجا چه در مراکش یا در شمال آفریقا حضور داشتند. باید به این مساله توجه داشت که هرتزل یک مرد بسیار عملگرا بود. او از یک سو، مشکل با یهودیان ستمدیده که از آشوبها در اروپای شرقی رنج میبردند، شاهد بود و از سوی دیگر، معتقد بود که مراکش یک جامعه یهودی شکوفا با مراکز یهودی فعال است.
پروفوسور یوسف شیطریت، از بخش زبان عبری در دانشگاه حیفا گفت که گزینه مراکش را اولین بار دو برادر ارائه دادند که دو فعال شناخته شده در جنبش صهیونیسم بودند که نام آن دو عبارت از باروخ و یعقوب موشه تلیدانو، پسرانی از والدین مهاجرت کرده از مراکش بود.
این پروفسور میگوید که باروخ به نمایندگی از خودش و برادرش با هرتزل چند ماه قبل از فوتش صحبت کرد، سپس به فیدل منفاس، خاخام فرانسوی نزدیک به نظام پادشاهی و دولت مراکش پیام داد تا منطقه مستقلی برای یهودیان در وادی الحصان ایجاد شود.
این پژوهشگر که در دانشگاه حیفا فعالیت میکند، به این امر اشاره کرد که خاخام فرانسوی که در سیاست داخلی کشور نقش داشت، میدانست که این طرح وهمی اوضاع داخلی مراکش را مد نظر قرار نمیدهد پس آن را در کشو قرار داد. پس از آن، نوهاش در اسرائیل که همان نام را دارد، این سند را پیدا و برای نخستین بار آن را افشا کرد.
بیرو بیجان/دولت فراموش شده یهود
نویسنده : دکتر صالح علي السحيقي
ترجمه : علی رشیدی
بیروبیجان؛ به عنوان اولین جمهوری یهودی در جنوب شرقی روسیه واقع شده است. غالب مردم دنیا از وجود آن بی خبرند چون اسرائیل تلاش می کند این واقعیت را پنهان کند و به انحای مختلف از حضور رسانه ها در آنجا جلوگیری می کند. این جمهوری اولین کشور یهودیان در دنیا بوده است. یهودیان قبل از هجرت به فلسطین و قبل از ظهور صهیونیسم و تفکر اسکان یهودیان در فلسطین به این جمهوری هجرت می کرده اند. صهیونیست ها موفق شده بودند اولین جمهوری یهودی را بدون غصب زمین از بومیان اصلی، تاسیس کنند. کشوری که کل ساکنان آن یهودی بودند.
آنچه اسرائیل و کشورهای غربی حامی اش از آن می ترسند، رشد و ترویج ایده بازگشت یهودیان به این جمهوری به عنوان وطن اول آنها و متقاعد شدن جهان در موضوع بازگشت امن یهودیان مقیم فلسطین به جمهوری بیروبیجان و زندگی همراه با صلح و آرامش در آنجاست. در آن جمهوری، فرهنگ یهودی حاکم است و همه با زبان “ییدیش” که زبان یهودیان اروپاست صحبت می کنند. آنها می توانند در آنجا بدون وجود هرگونه تفکر ضد یهودی که در حال حاضر توسط صهیونیسم جهانی ترویج می شود؛ زندگی کنند.
مساحت جمهوری خودمختار بیروبیجان در دولت فدرال روسیه به ۴۱۲۷۷ کیلومتر مربع می رسد، یعنی به اندازه یک کشور اروپایی مانند سوئیس، با تراکم جمعیتی ناچیز ۱۴ نفر در هر مایل مربع. در حالی که تراکم جمعیتی اکنون در رژیم صهیونیستی در هر مایل مربع ۹۴۵ نفر است. این جمهوری قادر به اسکان همه یهودیان جهان، حتی یهودیانی که سرزمین فلسطین را غصب کرده اند می باشد. بنابراین در صورتی که این اتفاق رخ دهد، می توان به فاجعه آوارگی اعراب فلسطینی در گوشه و کنار جهان خاتمه داد و بازگشت آنها را به فلسطین تسهیل کرد.
این ایده با اهداف صهیونیسم جهانی و کشورهای غربی که از حضور دولت اسرائیل در جهان عرب و خاورمیانه سود می برند تعارض دارد. زیرا وجود و بقای اسرائیل در منطقه بر تحقق منافع غربی ها استوار است به این صورت که اسرائیل با اقدام به جنگ های نیابتی گاه و بیگاه خود علیه کسانی که مصالح غرب را تهدید می کنند -که در راس آنان اعراب هستند- از مصالح آنها در منطقه حمایت می کند.
آنچه اعراب نمی دانند این است که این جمهوری یهودی در سال ۱۹۲۸ با حمایت و تشویق خود یهودیان آمریکا از جمله هیأتی که اینشتاین فیزیکدان یهودی و گلدبرگ نویسنده معروف آمریکایی نیز در آن عضو بودند تأسیس شده است.
اینگونه، صهیونیسم جهانی همه دنیا را فریب داد. آنها در شروع جنگ جهانی دوم ادعا كردند كه شدیداً به سرزمین فلسطین به عنوان یک سرزمین ملی نیاز دارند چون در دنیا آواره شده اند و هیچ سرزمین ملی برای پناه دادن آنها وجود ندارد. بعد این را بهانه ای برای آواره کردن فلسطینی ها و تصرف سرزمین شان کردند.
در دوران تجزیه اتحاد جماهیر شوروی، این جمهوری، همانند چچن، صلاحیت اعلام استقلال از دولت فدرال روسیه را داشت، اما صهیونیسم، به دلیل حساسیت پیدایش جمهوری خاص یهودیان در مکانی غیر از فلسطین و خطر افزایش آگاهی از وجود این دولت در میان یهودیان جهان و هدایت مهاجرت به آنجا به جای فلسطین، مانع از اعلام استقلال این جمهوری شد. عجیب این است که دولت های غربی که اعراب و مسلمانان را به جهاد برای آزادی چچن و جدایی از روسیه تحریک می کردند؛ می توانستند همین کار را انجام دهند و به جمهوری بیروبیجان برای استقلال از روسیه کمک کنند تا به جای فلسطین، آنجا به عنوان کشوری برای یهودیان باشد.
نکته عجیب این است که اعراب در مورد این واقعیت صحبتی نمی کنند و شهروندان عرب نیز در این مورد چیزی نمی دانند با وجود اینکه در دهه هشتاد تا جایی که به یاد دارم، هیئتی از طرف مجله العربی کویت برای اطلاع از وضعیت این جمهوری از آنجا بازدیدی داشتند.
این حقیقت را می توان ترویج کرد که اکنون سرزمینی وجود دارد که می توان یهودیان فلسطین را دوباره به آنجا فرستاد تا فلسطینی ها هم دوباره به سرزمین خود بازگردند..
چرا این سانسور خبری وجود دارد؟ چرا اعراب و مسلمانان در مورد این حقیقت سکوت کرده اند…!!.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضربه سهمگین روز چهارشنبه 22آذر به ارتش اسرائیل
✅وزارت آموزش و پرورش فلسطین: شهادت بیش از ۳۷۰۰ دانشآموز از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی؛ ۵۷۰۰ نفر مجروح شدهاند/ ۲۰۹ معلم و پرسنل اداری به شهادت رسیده و ۶۱۹ نفر مجروح شدهاند
✅ دیدگاه مردم تونس درباره جنگ غزه
🔰 اشاره: نظرسنجی شبکه «عرب یارومتر» در تونس، پیش و پس از عملیات طوفانالاقصی نشانگر تغییر شدید دیدگاه این جامعه عربی نسبت به حامیان و دشمنان رژیم اسرائیل است. این نظرسنجی از ۱۷ سپتامبر تا ۲۷ اکتبر با جامعه آماری ۲۴۰۶ نفر انجام شد و نتایج آن ۲۴ آذر ۱۴۰۲ منتشر شده است. وضعیت این تغییرات بدین شرح بوده است:
1️⃣ نگاه جامعه تونس به آمریکا
📶 محبوبیت آمریکا، از ۴۰ درصد به ۱۰ درصد
📶 مطلوبیت روابط اقتصادی، از ۵۶ درصد به ۳۴ درصد
📶 محبوبیت بایدن از ۲۹ درصد به ۶ درصد
📶 حمایت از سیاست آمریکا در خاورمیانه، از ۱۹ درصد به ۱۲ درصد
2️⃣ موافقت جامعه تونس با سیاست قدرتهای منطقه
📶 عربستان، از ۵۵ درصد به ۴۰ درصد
📶 ترکیه، از ۵۴ درصد به ۴۷ درصد
📶 ایران، از ۲۹ درصد به ۴۱ درصد
3️⃣ درباره بحران فلسطین
📶 حمایت از عادیسازی تونس با اسرائیل، از ۱۲ درصد به ۱ درصد
📶 حمایت از راهحل دوکشوری، از ۶۶ درصد به ۵۰ درصد
📶 حمایت از راهحل کشور واحد، از ۱۸ درصد به ۷ درصد
📶 حمایت از راهحل مبارزه مسلحانه، از ۶ درصد به ۳۶ درصد
↩️ ارزیابی: اینکه با وجود بحرانهای اقتصادی، تمایل مردم تونس به رابطه اقتصادی با آمریکا و همچنین تمایل به عادیسازی با اسرائیل کاهش یافته، نشان میدهد مسأله فلسطین برای این جامعه عربی، یک مسأله حیاتی است و اسرائیل با راهکارهای نظامی نمیتواند آن را محو نموده و به صلح با دولتهای عربی دست یابد.