✍🏻بسم الله الرحمن الرحيم
#فقره_دوم👈دعاي #افتتاح
✳️«اللَّهُمَّ أَذِنْتَ لِي فِي دُعَائِكَ وَ مَسْأَلَتِكَ» بارخدايا تو خودت به من اجازه دادي كه من با تو حرف بزنم و از تو درخواستي داشته باشم. ✳️«فَاسْمَعْ يَا سَمِيعُ مِدْحَتِي» تو اي خدايا،بشنو و يا قبول كن اين مدح و ثناي مرا. ✳️«وَ أَجِبْ يَا رَحِيمُ دَعْوَتِي» و دعوت و نداي مرا پاسخ بده. ✳️«وَ أَقِلْ يَا غَفُورُ عَثْرَتِي» و اين لغزش¬هاي مرا ناديده بگير.
🍃🌺🍃 @sebqat14
👈چند نكته
1️⃣نكته يكم
✳️«اللَّهُمَّ أَذِنْتَ لِي فِي دُعَائِكَ وَ مَسْأَلَتِكَ» من و شما اگر قرار باشد در دنيا با بزرگي ديدار و گفتگو داشته باشيم، خيلي مكافات دارد، هفت خوان كه هيچ، بايد هفتاد خوان بگذرد تا بتوانيم با مديركلّ يا استانداري حرف بزنيم، حالا اگر به جاي استاندار با وزيركشور يا #رئيس جمهور و بالاتر از اين¬ها، با #رهبر، ملاقات كنيم، ببينيد چقدر طول مي¬كشد و به راحتي امكان گفتگو نيست. در حالي كه #حضرت ولي امر عليه السلام به ما ياد مي¬دهد كه اينگونه با #خدا حرف بزنيد، خدايا تو خودت بارها اجازه داده¬اي بدون اينكه با دفتردار تو هماهنگ كنيم و اجازه بگيريم و نيازي به اجازه گرفتن نيست زيرا خودت اجازه¬ي گفتگو داده¬اي.
📖📖📖📖📖📖📖📖 @sebqat14
2️⃣نكته دوم
✳️«اللَّهُمَّ أَذِنْتَ لِي فِي دُعَائِكَ وَ مَسْأَلَتِكَ» #دعا دو معنا دارد: گاهي به معناي #خواندن و گاهي به معناي #خواستن. خدايا تو خودت اجازه داده¬اي كه اولاً حرف بزنم و بگويم #ياالله و ثانياً درد و دل¬ها و نيازمنديهاي خودم را به تو بگويم. خوب حالا كه خودت دعوتم كردي و راه را باز كردي، از كرم تو به دور است كه سخنم را نشنوي.
🍃💚🍃💚🍃💚 @sebqat14
3️⃣نكته سوم
✳️«فَاسْمَعْ يَا سَمِيعُ مِدْحَتِي» سمع دو معنا دارد: يكي #شنيدن و ديگري پذيرفتن. اينكه در نماز مي¬گوييم: 🔹«سمع اللهُ لِمَن حَمِدَهُ» به معناي شنيدن نيست؛ درباره¬ي خدا #سمع به معناي #پذيرفتن است، يعني خدايا تو كه مي¬داني و علم داري به اينكه من حاجت و نيازي دارم، پس اين ¬حاجت و نياز را بپذير. 🔹«فَاسْمَعْ يَا سَمِيعُ مِدْحَتِي» بارخدايا اين مدح و ثناي مرا كه تو را ستايش و تعريف و تمجيد مي¬كنم، قبول كن.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴 @sebqat14
4️⃣نكته چهارم
✳️«وَ أَجِبْ يَا رَحِيمُ دَعْوَتِي» اي خدايي كه رحيم هستي؛ عرض كرديم كه #رحمت به معناي #حمايت وپشتيباني است و از مظاهر و برون¬دادهاي رحمت و پشتيباني، #مهرباني و مهرورزي است؛ اگر كسي حامي ديگري باشد هيچ¬وقت از مهرباني و مهرورزي او دريغ نمي¬كند، هيچ¬وقت از #بخشش و بخشايش دريغ نمي¬كند؛ لذا در اين #دعا عرض مي¬كند: « وَ أَجِبْ يَا رَحِيمُ دَعْوَتِي» تو كه خودت را به عنوان 🔹«أرحم الراحمين» معرفي كردي و فرمودي 🔹«كتب ربُّكُم علي نفسهِ رحمة»،حالا كه خودت را به عنوان رحيم معرفي كرده¬اي، پس دعوت و خواسته¬ي مرا اجابت كن؛ به من بگو بله، مرا در پيشگاه خودت بپذير؛ ✳️«وَ أَقِلْ يَا غَفُورُ عَثْرَتِي» خدايا مشكلات و لغزش¬هاي من زياد است،تو كه خودت را به عنوان غفور معرفي مي¬كني، بيا از لغزش¬هاي من بگذر و ناديده بگير. 🍃💚 @sebqat14
5️⃣نكته پنجم
⏮اين فقرات همه از نوع گفتگو با #زبان_ناز است🔷«فَكَمْ يَا إِلَهِي مِنْ كُرْبَةٍ قَدْ فَرَّجْتَهَا» خدايا تو آنقدر خوبي، كه خيلي از گرفتاري هاي مرا برطرف كردي، 🔹«وَ هُمُومٍ قَدْ كَشَفْتَهَا خيلي از غم ها و اندوه هاي مرا زدوده اي و برطرف كرده اي 🔹«وَ عَثْرَةٍ قَدْ أَقَلْتَهَا» خيلي از لغزش¬ها و خطاها و #گناهان مرا چشم پوشيدي و ناديده گرفتي؛ 🔹«وَ رَحْمَةٍ قَدْ نَشَرْتَهَا» و خيلي بال و پر #رحمت و حمايتت را بر دوش من گستراندي. 🔹«وَ حَلْقَةِ بَلَاءٍ قَدْ فَكَكْتَهَا» و در سايه¬ي اينكه مرا در #حمايت خود گرفتي و از حلقات بلاهاي مختلف نجات دادي؛ اينگونه حرف زدن، زبان ناز و #خودماني حرف زدن است. -بلا تشبيه مانند دختري كه براي گرفتن حاجت از پدر، ابتدا از پدر تعريف و تمجيد مي¬كند و پس از اينكه پدر تحريك احساس شد، حاجت خود را بيان مي¬كنند- اين زبان ناز است. البته خدا، احساسي ندارد كه بخواهيم احساس او را تحريك كنيم لكن اين نوعي حرف زدن براي جلب #رضايت اوست.
خداي منان به همه¬ي ما #توفيق راز و ناز عنايت بفرمايد به بركت #صلوات بر #محمّد و آل محمّد(اللهمّ صلّ علي محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم). @sebqat14
تفسیر آیه۱۰۳سوره آل عمران.mp3
1.52M
#تفسير آيه 103 #آل_عمران
«وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً وَ لا تَفَرَّقُوا...»
علّت جنگ 40 ساله دو طايفه¬¬ي اوس و خزرج چه بود؟👆👆👆
#آيت_الله_حيدري_فر_حفظه_الله
@sebqat14
🌺🍃