🔵 هدف گوشه رینگ #جنگ_اقتصادی
4⃣ پاتریک کلاسون، از دشمنان قسم خوردهی ملت ایران، یکی از اقتصاددانهای حلقهی بنیاد واشنگتن است که همکاری مستمری با کنگرهی آمریکا دارد.
🔷وی معترف است:" اگر ایران وارد تصمیمهای بزرگ شود به سادگی میتواند مردمش را به سمت رشد تولید هدایت کند. من تعجب میکنم از اقتصاد ایران و مسئولین ایران که با این همه ظرفیت، با راههای به این سادگی برای نجات اقتصاد خودشان این کار را نمیکنند. "
🔷 راهحل مشکلات اقتصادی ایران، آنچنانکه کلاسون گفت، راهحل پیچیدهای نیست. برای غلبه در جنگ اقتصادی، علاوه بر #اهتمام_به_کار_جهادی و به کار گرفتن #تمام_ظرفیتهای_نیمهفعال_و_غیرفعال ، کشور نیازمند پرکردن منافذ و خلأهایی است که امکان آسیبپذیری تولیدملی از آن ناحیه وجود دارد. کافی است تمام برنامهریزیهای کلان کشور مانند بودجهی سال ۹۸ متناسب با شرایط فعلی و با لحاظ این جهتگیری کلی تنظیم شود.
🇮🇷 @sedaye_mamlekat
صدای مملکت
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ:
#سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃
۱۳۹۲/۱۱/۲۹
🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه
1⃣ بخش اول
🌸متن ابلاغیه رهبر انقلاب به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که براساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی تنظیم شده، به شرح زیر است:
🌻ابلاغ سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی»
بسماللّهالرحمنالرحیم
ایران اسلامی با استعدادهای سرشار معنوی و مادی و ذخائر و منابع غنی و متنوع و زیرساختهای گسترده و مهمتر از همه، برخورداری از نیروی انسانی متعهد و کارآمد و دارای عزم راسخ برای پیشرفت، اگر از الگوی اقتصادی بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی که همان اقتصاد مقاومتی است، پیروی کند نه تنها بر همه مشکلات اقتصادی فائق میآید و دشمن را که با تحمیل یک جنگ اقتصادی تمام عیار در برابر این ملت بزرگ صفآرایی کرده، به شکست و عقبنشینی وا میدارد، بلکه خواهد توانست در جهانی که مخاطرات و بیاطمینانیهای ناشی از تحولات خارج از اختیار، مانند بحرانهای مالی، اقتصادی، سیاسی و ... در آن رو به افزایش است، با حفظ دستاوردهای کشور در زمینههای مختلف و تداوم پیشرفت و تحقق آرمانها و اصول قانون اساسی و سند چشمانداز بیست ساله، اقتصاد متکی به دانش و فناوری، عدالت بنیان، درونزا و برونگرا، پویا و پیشرو را محقق سازد و الگوئی الهامبخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد.
اکنون با مداقه لازم و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که در ادامه و تکمیل سیاستهای گذشته، خصوصاً سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و با چنین نگاهی تدوین شده و راهبرد حرکت صحیح اقتصاد کشور به سوی این اهداف عالی است، ابلاغ میگردد.
لازم است قوای کشور بیدرنگ و با زمانبندی مشخص، اقدام به اجرای آن کنند و با تهیه قوانین و مقررات لازم و تدوین نقشه راه برای عرصههای مختلف، زمینه و فرصت مناسب برای نقشآفرینی مردم و همه فعالان اقتصادی را در این جهاد مقدس فراهم آورند تا به فضل الهی حماسه اقتصادی ملت بزرگ ایران نیز همچون حماسه سیاسی در برابر چشم جهانیان رخ نماید. از خداوند متعال توفیق همگان را در این امر مهم خواستارم.
سیّدعلی خامنهای
۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۲
#ادامه_دارد
🔍برگرفته از
🔎 Khamenei.ir
#ابلاغیه
@sedaye_mamlekat
صدای مملکت
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ: #سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃 ۱۳۹۲/۱۱/۲۹ 🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه 1⃣
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ:
#سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃
۱۳۹۲/۱۱/۲۹
🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه
2⃣ بخش دوم
🌸بسماللهالرحمنالرحیم
سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخصهای مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشمانداز بیستساله، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درونزا، پیشرو و برونگرا ابلاغ میگردد:
۱. تأمین شرایط و فعالسازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایههای انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاریهای جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کمدرآمد و متوسط.
۲. پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیادهسازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری به منظور ارتقاء جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانشبنیان در منطقه.
۳. محور قراردادن رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، تقویتِ رقابتپذیری اقتصاد، ایجاد بستر رقابت بین مناطق و استانها و به کارگیری ظرفیت و قابلیتهای متنوع در جغرافیای مزیتهای مناطق کشور.
۴. استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهرهوری، کاهش شدت انرژی و ارتقاء شاخصهای عدالت اجتماعی.
۵. سهمبری عادلانه عوامل در زنجیره تولید تا مصرف متناسب با نقش آنها در ایجاد ارزش، بویژه با افزایش سهم سرمایه انسانی از طریق ارتقاء آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و تجربه.
۶. افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بویژه در اقلام وارداتی)، و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی با هدف کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص.
۷. تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید (مواد اولیه و کالا).
۸. مدیریت مصرف با تأکید بر اجرای سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف و ترویج مصرف کالاهای داخلی همراه با برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت و رقابت پذیری در تولید.
۹. اصلاح و تقویت همهجانبهی نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی.
۱۰. حمایت همهجانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوری مثبت از طریق:
- تسهیل مقررات و گسترش مشوقهای لازم.
- گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساختهای مورد نیاز.
- تشویق سرمایه گذاری خارجی برای صادرات.
- برنامهریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی، شکلدهی بازارهای جدید، و تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورها به ویژه با کشورهای منطقه.
- استفاده از ساز و کار مبادلات تهاتری برای تسهیل مبادلات در صورت نیاز.
- ایجاد ثبات رویه و مقررات در مورد صادرات با هدف گسترش پایدار سهم ایران در بازارهای هدف.
۱۱. توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژهی اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
۱۲. افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیبپذیری اقتصاد کشور از طریق:
- توسعهی پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان بویژه همسایگان.
- استفاده از دیپلماسی در جهت حمایت از هدفهای اقتصادی.
- استفاده از ظرفیتهای سازمانهای بینالمللی و منطقهای.
#ادامه_دارد
🔍برگرفته از
🔎 Khamenei.ir
#ابلاغیه
@sedaye_mamlekat
صدای مملکت
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ: #سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃 ۱۳۹۲/۱۱/۲۹ 🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه 2⃣
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ:
#سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃
۱۳۹۲/۱۱/۲۹
🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه
3⃣ بخش سوم
۱۳. مقابله با ضربه پذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز از طریق:
- انتخاب مشتریان راهبردی.
- ایجاد تنوع در روشهای فروش.
- مشارکت دادن بخش خصوصی در فروش.
- افزایش صادرات گاز.
- افزایش صادرات برق.
- افزایش صادرات پتروشیمی.
- افزایش صادرات فرآوردههای نفتی.
۱۴. افزایش ذخایر راهبردی نفت وگاز کشور به منظور اثرگذاری در بازار جهانی نفت و گاز و تأکید بر حفظ و توسعه ظرفیتهای تولید نفت و گاز، بویژه در میادین مشترک.
۱۵. افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه (براساس شاخص شدت مصرف انرژی) و بالا بردن صادرات برق، محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی با تأکید بر برداشت صیانتی از منابع.
۱۶. صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها، منطقیسازی اندازهی دولت و حذف دستگاههای موازی و غیرضرور و هزینههای زاید.
۱۷. اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی.
۱۸. افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
۱۹. شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و ... .
۲۰. تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهرهوری، کارآفرینی، سرمایه گذاری و اشتغال مولد و اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به اشخاص دارای خدمات برجسته در این زمینه.
۲۱. تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن بویژه در محیطهای علمی، آموزشی و رسانهای و تبدیل آن به گفتمان فراگیر و رایج ملی.
۲۲. دولت مکلف است برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با هماهنگسازی و بسیج پویای همهی امکانات کشور، اقدامات زیررا معمول دارد:
- شناسایی و بکارگیری ظرفیتهای علمی، فنی و اقتصادی برای دسترسی به توان آفندی و اقدامات مناسب.
- رصد برنامههای تحریم و افزایش هزینه برای دشمن.
- مدیریت مخاطرات اقتصادی از طریق تهیه طرحهای واکنش هوشمند، فعال، سریع و به هنگام در برابر مخاطرات و اختلالهای داخلی و خارجی.
۲۳. شفاف و روانسازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
۲۴. افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن.🌻
🔍برگرفته از
🔎 Khamenei.ir
#ابلاغیه
@sedaye_mamlekat
✅ ۱۴ راهکار عملی برای حل مشکل
✍1⃣ توصیههایی برای شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه
1⃣ جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه، تداوم و اثرگذاری بهتر و بیشتر داشته باشد.
2⃣ در جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه روی مسئله تولید داخلی تکیه کنید و بدانید راههای نجات تولید وجود دارد.
3⃣ در جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه وظایف ذاتی قوای دیگر مورد غفلت قرار نگیرد.
#اقتصاد
#مطالبه_گری
🇮🇷 @sedaye_mamlekat
🔴 تکنوکرات ها و دشمنی با مدیریت جهادی 1⃣
💢اين روزها با توجه به وضعيت نابسامان بازارهاي اقتصادي مختلف از جمله بازار خودرو، اين سوال بارها در افکارعمومي مطرح گرديده است که چطور جمهوري اسلامي توانسته در عرصههاي مختلفي چون صنايع نظامي اعم از موشکي و ...، فناوري هستهاي، فناوري سلولهاي بنيادين، پزشکي و ... به رشد و توسعه قابل ملاحظهاي دست يابد، اما چنين پيشرفتي را در برخي صنايع ديگر از جمله صنعت توليد خودرو شاهد نيستيم!؟
💢چه تفاوتي در اين ميان وجود دارد که در يکي روز به روز آثار و برکات موفقيت آن قابل مشاهده است و در عرصه اي ديگر گويا در مسير انحطاط و زوال و فساد حرکت ميکنيم؟! اين ماجرا از آنجا که با زندگي روزمره ملت آميخته شده، مساله اي نيست که بتوان از کنار آن به سادگي رد شد و براي آن توضيحاتي ارائه نکرد.
💢 آنچه در مقايسه اين دو عرصه قابل ملاحظه است، وجود دو رويکرد و دو نگاه به مديريت و خدمت رساني به ملت است که آثار آن را در وضعيت دو صنعت مختلف ميتوان مشاهده نمود. در يکسو با الگوي مديريت جهادي و روحيه انقلابيگري با محوريت جوانان مومن انقلابي مواجهيم که اساس کار خود را در باور به خود و توانايي داخلي و ضرورت استقلال و خودکفايي و بکارگيري همه توان براي خدمت به مردم قرار داده است. در ديگر سو اما الگويي از مديريت قرار دارد که اساس کار خود را بر کسب منافع مادي و سود بيشتر، عدم خودباوري، نفي ضرورت استقلال و خودکفايي و تبعيت از الگوي توسعه وابسته قرار داده است.
#مدیریت_جهادی
#تحلیل_روز
🇮🇷 @sedaye_mamlekat
🔴 تکنوکرات ها و دشمنی با مدیریت جهادی 2⃣
💢در افکارعمومي اين حقيقت حک گرديده است که رمز موفقيت ما در عرصههاي دفاعي و نظامي و هستهاي و پزشکي و ... تمسک به الگوي مديريت جهادي است. مديريت جهادي به معناي بيانضباطي نيست؛ پُرکاري، با تدبير حرکت کردن، شبوروز نشناختن و دنبال کار را گرفتن، اين معناي مديريت جهادي است. به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامي: «ما جز با کار جهادي و کار انقلابي نخواهيم توانست اين کشور را به سامان برسانيم. در همهي بخشها، کمربسته بودنِ مثل يک جهادگر لازم است؛ اين اگر بود، کارها راه ميافتد؛ اين اگر بود، بنبستها باز ميشود، شکافته ميشود؛ [يعني] کار فراوان، پُرحجم و باکيفيت و مجاهدانه و انقلابي.» (10/2/96)
💢در تعبير ديگر تاکيد دارند: «ما هرجا يک مديريت انقلابي فعّالِ پُرتحرّک داشتيم، کار پيش رفته است؛ هرجا مديريتهاي ضعيف، بيحال، نااميد، غيرانقلابي، و بيتحرّک داشتيم؛ کارها يا متوقّف مانده است، يا انحراف پيدا کرده است.» (1/1/96)
#مدیریت_جهادی
#تحلیل_روز
🇮🇷 @sedaye_mamlekat
🔴 تکنوکرات ها و دشمنی با مدیریت جهادی 3⃣
💢 در اين بين جريانهاي غربگرا که اتفاقا حاميان سياسي مديران تکنوکرات غربي نيز به حساب ميآيند، تلاش دارند تا با حمايت از اين سبک مديريتي، از گسترش گفتمان انقلابيگري جلوگيري کرده و لبه تيغ حملات رسانهاي خود را به سوي اين گفتمان نشانه رفته و ذهنيت افکارعمومي را نسبت به مديريت جهادي مخدوش نمايند.
💢آخرين نمونه از اين حملات توسط عباس عبدي صورت گرفته است. وي که جزو تئوريسينهاي جريان اصلاحطلب به حساب ميآيد، به ظاهر در مقام پاسخ به سوال چرايي عدم موفقيت در صنعت خودرو برآمده است. وي براي در يادداشتي که در روزنامه اعتماد به چاپ رسانده، ضمن محور قرار دادن نظام سياسي شوروي سابق در دوران حاکميت تفکر مارکسيستي، به شرح ناتوانيهاي اقتصادي شوروي پرداخته و مينويسد: «آيا مجموعهاي که موشک ولو در حد اس. اس.۲۰ ميسازند، ميتوانند خودروي باکيفيت مثلا در حد تويوتا بسازند؟ در اتحاد جماهير شوروي هر دو حوزه تحت نظر حکومت و حزب واحدي بود، ولي چرا اين اتفاق رخ نداد؟ چرا؟»
💢وي در مقام پاسخ به اين سوال برآمده و مينويسد:
«به اين علت که توليد کالاهاي مصرفي مثل وسايل خانه، خودرو، پوشاک، غذا و... تحت ساختار نظام رقابتي هستند. مشکل توليد فقط به سطح فناوري مربوط نيست. ما ميتوانيم يک وسيله و کالاي باکيفيت بالا را توليد کنيم، ولي با قيمت بسيار گران که خريداري نخواهد داشت. در واقع اگر بتوانيم چنين کالايي را وارد کنيم در مقايسه با توليد آن به شدت بهصرفه است. ولي در جريان توليد موشک با وضعيت ديگري مواجهيم. اول اينکه موشک را بدون قيد و شرط نميفروشند يا برخي کشورها به دلايل امنيتي علاقه ندارند که در تامين نيازشان به اين کالاها به واردات وابسته باشند، لذا به هر قيمتي شده ميکوشند که نيازهاي خود را از حيث اين کالاها در داخل کشور تامين کنند. در نتيجه هرگونه سرمايهگذاري ولو غيراقتصادي را در اين راه به کار مياندازند. چنين توليداتي لزوما اقتصادي نيست و اگر قرار باشد که همه کالاها از جمله کالاهاي مصرفي نيز به اين صورت توليد شود، کل اقتصاد کشور دچار بحران خواهد شد. بنابراين فرآيند توليد موشک از طريق غيراقتصادي و به کار گرفتن افراد و کارشناسان برجسته و با حقوقهاي بالا و غيررقابتي و بسيج تمام امکانات کشور براي توليد آن کالا و مستثني بودن از تمامي مقررات، قابل تعميم به توليد ساير کالاها نيست.»
#مدیریت_جهادی
#تحلیل_روز
🇮🇷 @sedaye_mamlekat
🔴 تکنوکرات ها و دشمنی با مدیریت جهادی 4⃣
💢 در اين نوشته آقاي عبدي تلاش دارد تا در مغالطهاي نوشتاري، اذهان عمومي را اغوا کرده و اين باور عمومي که مديريت جهادي عامل موفقيت و پيشرفت کشور در عرصههاي مختلف کشور در چهار دهه گذشته بوده است را به چالش بکشاند و تفاوتهاي بنيادين مديريت جهادي و مديريت غيرجهادي را منکر شود. چنين القاء کند که ناکارآمديها در عرصه صنعت خودرو و امثالهم نه بدليل ناکارآمدي مديريت تکنوکرات که اقتضاء کار بوده و اگر مديريت جهادي نيز جايگزين ميشد ناتوان از حل مشکلات صنعت خودرو بود! در جواب به اين نوشت پرمغالطه بايد به ملاحظات زير توجه نمود:
1⃣ مقايسه مع الفارق نظامهاي ناکارآمد مارکسيستي با نظام اسلامي، اولين مغالطه آقاي عبدي است. بنبستهاي ذاتي مارکسيسم که سرانجام به فروپاشي کشورهاي بلوک شرق انجاميد، نسبتي با تفکر حکومت اسلامي ندارد. در نظام مارکسيستي آنچه ناديده گرفته ميشود، باورها، ارادهها، آزادي و تعلقات فردي است که بايد در در پاي منافع جمعي محو گردد، و اين در حالي است که در نگاه اسلامي اين باورها و ارادهها و آزادي و تعلقات به رسميت شمرده ميشود و خودآگاهانه در خدمت به منافع جامعه بکار گرفته ميشود. در نظام اسلامي خدمت به خلق با شور و شوق و حرارت و ايماني آسماني عجين شده است و اين در حالي است که در تفکر مارکسيستي سخن از خلق، با فقري تئوريک و چالشي نظري روبرو است و ناتوان از همراه سازي روحي و عاطفي هواداران است!
💢به واقع آنچه در قالب ناکارآمدي در عرصه توليدات صنعتي در نظامهاي مارکسيستي عيان گرديد، حاصل تعارضات ذاتي الگوي مديريت روسي است، و با الگوي مديريت جهادي فرسنگها فاصله دارد.
#مدیریت_جهادی
#تحلیل_روز
🇮🇷 @sedaye_mamlekat
🔴 تکنوکرات ها و دشمنی با مدیریت جهادی 5⃣
2⃣ طرح اين ادعا که «فرآيند توليد موشک از طريق غيراقتصادي و به کار گرفتن افراد و کارشناسان برجسته و با حقوقهاي بالا و غيررقابتي و بسيج تمام امکانات کشور براي توليد آن کالا و مستثني بودن از تمامي مقررات، قابل تعميم به توليد ساير کالاها نيست» ادعاي دروغي است که با واقعيتهاي صنايع موشکي کشور تطبيق ندارد، چرا که:
💢اولا؛ قيمت توليد شده موشک ها و ديگر صنايع نظامي در کشور تطبيق آمار و اخبار رسمي منتشر شده بسيار کم هزينه تر از آن چيزي است که در جهان در اين عرصه سرمايه گذاري و خرج ميشود. بدون شک در صورت رفع همه موانع و تحريمها در عرصه سلاحهاي نظامي، توليد اين کالا در داخل کشور با قيمت ارزانتري ممکن خواهد بود. و اين در حالي است که توليد داخلي سلاحهاي نظامي برکات اقتصادي و امنيتي فراواني دارد که حرکت در مسيرخودکفايي را مقرون به صرفه ميکند! و اين همه با مديريت جهادي و روحيه انقلابي ممکن گرديده است.
💢ثانيا؛ بودجه جمهوري اسلامي در حوزه صنايع دفاعي و نظامي بودجه آشکاري است که به هيچ وجه قابل مقايسه با ديگر کشورهايي که خود توليد کننده سلاح يا وارد کننده آن هستند نميباشد. لذا اين ادعا که دستاوردهاي نظامي جمهوري اسلامي با هزينه هاي گزاف و بيشتر از استاندارهاي جهاني بدست آمده دروغي بيش نيست.
💢ثالثا؛ ميزان دستمزدها در مجموعههاي نظامي نيز مبلغ مشخص و آشکاري که با مراجعه به فيش حقوقي هزاران کارمند و تکنيسين و مهندس خدوم صنايع دفاعي کشور قابل بررسي است. بدون شک در دل مقايسه حقوق اين مجموعه با صنايع خودرو سازي کشور همه اذعان خواهند کرد که دستمزدها در صنعت خودرو آنقدر بالاتر است که قابل مقايسه با دستمزدها در صنعت دفاع کشور نميباشد.
#مدیریت_جهادی
#تحلیل_روز
🇮🇷 @sedaye_mamlekat