فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اینجا کالیفرنیا نیست ایران است
وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ من قوه
22.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم رب الشهدا و الصدیقین
به مناسبت سالروز وفات شهادت گونه ی حضرت ام البنین (س) و روز تکریم ودیداربا خانواده شهید، دانش آموزان کلاس چهارم ۲دبستان چهارده معصوم (ع) احمد آباد درچه ضمن دیدار با خانواده ی شهید مدافع حرم سردار ابوالفضل علیجانی، با رفتار ها و ارزش های نیکوی که از زبان خانواده ایشان به عنوان یک الگوی نمونه، آشنا شدند.
کانال رسمی محله احمدآباد
@Sedayeahmadabad
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ویژه ایام سالگرد شهید سلیمانی
📽نماهنگ | «پهلوان قاسمِ نامدار»
👆روایت حضور تاریخی رهبر انقلاب در منزل یک شهید کرمانی با همراهی شهید حاج قاسم سلیمانی؛
🌷دیداری که حضرت آیتالله خامنهای در آن گفتند «این آقای حاج قاسم از آنهایی است که شفاعت میکند انشاالله»
🌴در قالب شعرخوانی آقای آهنگران در ابتدای دیدار دوم دیماه مردم کرمان و خوزستان با رهبر انقلاب
کانال رسمی محله احمدآباد
@Sedayeahmadabad
عبدالحسین قصاب بود
معروف بود به "جوانمرد قصاب"
میگفتند: عبدالحسین! چه خبر از وضع کسب و کار؟
می گفت: الحمدلله ، ما از خدا راضی هستیم، او از ما راضی باشه!
هیچکس دو کفه ترازوی عبدالحسین را مساوی ندیده بود، سمت گوشت مشتری همیشه سنگین تر بود.
اگر مشتری مَبلغ کمی گوشت میخواست، عبدالحسین دریغ نمی کرد.
میگفت: برای هر مقدار پول، سنگ ترازو هست.
وقتی که میشناخت که مشتری فقیر است، نمی گذاشت بجز سلام و احوالپرسی چیزی بگوید.
مقداری گوشت می پیچید توی کاغذ و می داد دستش.
کسی که وضع مالی خوبی نداشت یا حدس میزد که نیازمند باشد یا عائله زیادی داشت را دو برابرِ پول مشتری، گوشت می داد.
گاهی برای این که بقیه مشتری ها متوجه نشوند، وانمود می کرد که پول گرفته است.
گاهی هم پول را میگرفت و دستش را می برد سمت دخل و دوباره همان پول را می داد دست مشتری و می گفت: بفرما مابقی پولت!
عزت نفس مشتریِ نیازمند را نمی شکست!
#اللهم_صل_علی_محمدوآل محمدوعجل فرجهم
کانال رسمی محله احمدآباد
@Sedayeahmadabad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸چرا اصفهانی ها به خسیس بودن معروف شدن؟
🔸چرا به رشتی ها میگن بی غیرت
🔺شاید باور نکنید اما قضیه کاملا برعکسه جواب رو بشنوید
#ایرانسرزمیننجیبزادگان
کانال رسمی محله احمدآباد
@sedayeahmadabad
🔴حادثه ی ماندنی در تاریخ ما ..
🌹 حماسه بزرگ ۹ دیماه ۸۸🌹
♦️امام خامنه ای: #فتنه_۸۸ تنها آن چیزی نبود که توی خیابان بوسیله ی تعدادی آدم دیده شد ؛ این یک چیز ریشه داری بود ، یک بیماری عمیقی درست کرده بودند ، اهدافی داشتند .
♦️زمینه ها و مقدمات فراوانی برایش چیده شده بود ، کارهای بزرگی شده بود و هدف های بسیار خطرناکی دنبال این کار بود که با این برخورد های گوناگون سیاسی و امنیتی و اینها حل نمیشد .
♦️ یک حرکت عظیم مردمی لازم داشت ، که این حرکت ، حرکت #۹_دی بود ، آمدند بساط فتنه و فتنه گران را درهم پیچیدند . لذا حادثه ی ۹ دی یک حادثه ی ماندنی در تاریخ ماست .
🌹🌹کلام جانسوز امام خامنه ای
🌹یک خطاب آخرى هم عرض کنم به مولامان و صاحبمان، حضرت بقیه اللَّه (ارواحنا فداه): اى سید ما! اى مولاى ما! ما آنچه باید بکنیم، انجام میدهیم؛ آنچه باید هم گفت، هم گفتیم و خواهیم گفت.
🌹 من جان ناقابلى دارم، جسم ناقصى دارم، اندک آبروئى هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همهى اینها را من کف دست گرفتم، در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد؛ اینها هم نثار شما باشد.
🌹 سید ما، مولاى ما، دعا کن براى ما؛ صاحب ما توئى؛ صاحب این کشور توئى؛ صاحب این انقلاب توئى؛ پشتیبان ما شما هستید؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهیم داد؛ در این راه ما را با دعاى خود، با حمایت خود، با توجه خود، پشتیبانى بفرما
🔴قابل اغماض هم نیست
♦️امام خامنه ای:گناه بزرگ فتنهگران در سال ۸۸ این بود که اگر خوشبینانه نگاه کنیم و بگوئیم اینها یک شبههای، خدشهای در ذهنشان بود، این خدشه را به صورت ایجاد چالش برای نظام اسلامی مطرح کردند. این گناه بزرگ، قابل اغماض هم نیست؛ آثار آن هم همچنان در جامعهی ما موجود است.
کانال رسمی محله احمدآباد
@sedayeahmadabad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ رهبرمعظم انقلاب: مردم در ٩دی غائله فتنه را ختم کردند؛ درود بر مردم ایران.