eitaa logo
🇮🇷*مدافعان سایبری*🇮🇷 وامنیت ولایت مدار ((النثارات الحسین ع))
237 دنبال‌کننده
38.7هزار عکس
30.9هزار ویدیو
149 فایل
🇮🇷إن الله یحب المتقین مدافعین سایبری وامنیت و ولایت مدار 🇮🇷🔰 🟥👇👇👇🟥 فعالیت ما در حوضه رسانه و‌ #نشر حداکثری تو همه رسانه ها_ و فیلترینگ رصد اطلاعاتي _گزارش به فراجا و .#جهاد تبيين .... http://eitaa.com/joinchat/1301479430Cc32c751f16
مشاهده در ایتا
دانلود
ایشان رئیس دیوان عالی کشور است. امشب دیدم در فرودگاه کرمان، دو دقیقه دیر رسید و کانتر را بستند و از پرواز جا ماند. خودش را معرفی نکرد و برگشت. یک جوان هم بعد از او رسید و از پرواز جا ماند. صدای دادوبیداد این جوان فرودگاه را برداشت: تقصیر آخوندها می‌دانست. ✍ مَهدی حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وندی شرمن: تیم ایرانی برجام (آقای ظریف و شرکا) فرق lift و remove را نمی‌دانستند، خیال کردند تحریم رفع میشود!
الحمدالله شکم شما که به راه و روش پیامبر اکرم(ص)، سیره!😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لات بازی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌ شرقی : از لج شما هم که شده پسرم را جاهای بهتر می‌برم! خبرنگار از مدیرکل درباره استخدام پسرش در شرکت عمران سهند سوال می‌پرسد که او می‌گوید: پسرم استخدام نشده و مهندس عمران است و در یک شرکت کار می‌کند که مشاور شرکت عمران است.ولی در آینده ممکن است در یک چنین جایی هم مشغول به کار شود! او در بخش دیگری از صحبت‌های خود خطاب به خبرنگاران گفته است «برای درآوردن حرص شما هم شده، پسرم را جای بهتر هم می‌برم!»
. 💢 نگران مردم یا نگران صهیونیست ها ؟! 🔹رونمایی ایران از موشک فراصوت فتّاح، لرزه بر اندام مقامات رژیم صهیونیستی انداخت. اما در این میان، نکته عجیب، واکنش عبدالحمید اسماعیل زهی (امام جماعت مسجد مکی) بود که سخنانش با ذوق زدگی صدای آمریکا، بی بی سی و رادیو فردا رو به رو شد. ♦️عبدالحمید گفته : "اول شکم مردم باید سیر شود، بعد از سلاح پیشرفته رونمایی کنید". 🔹البته واقعیت های زندگی اشرافی وی (از جمله مهمانی های اشرافی و همچنین کاروان خودروهای لوکس)، بی نیاز از توضیح است و نشان می دهد که معیشت مردم، صرفا بهانه وی برای عقده گشایی نیابتی علیه موفقیت های دفاعی بازدارنده کشورمان است. ♦️گفتنی است عبدالحمید در ادامه خوش خدمتی‌ به رژیم صهیونیستی، امسال همزمان روز قدس، خواستار به رسمیت شناختن این رژیم اشغالگر و سازش با آن شد! وی قبلا هم از حزب انگلیسی- صهیونیستی بهائیت حمایت کرده بود. 🔹او همچنین، از عناصر تروریست، شرور، جنایتکار و مفسدان اعدام شده که سیاست‌های ضدایرانی آمریکا و اسرائیل را به اجرا می‌گذاشتند، برای چندمین‌بار حمایت کرد.
کنسرت در سالن وزارت کشور و های علنی. آقایون‌مسئول اگه اتفاقی افتاده که ما بی خبریم بگید، باور کنید طاقتش رو داریم. بی غیرتی تا کجا؟ از سوریه سازی می ترسید ولی تن به آندلس سازی دادید، هر دو یک نتیجه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای زاکانی در نشست خبری امروز، با ذکر دقیق آمار، بلایی که دوره‌ی تدبیر و امید(!) بر سر مسکن آورد رو عنوان کرد و در ادامه از تاثیر سیاست‌گذاری‌های اونها تو زمان فعلی گفت، منتها یک‌سری‌ها طبق رویه‌شون دست به تحریف زدن و سعی بر اختلاف‌افکنی داشتن.. زهی خیال خام
🔴کشف جسد 2 زن در رشت 3 سال پس از قتل 🔹جسد 2 زنی که سال 99 مفقودی آنها گزارش شده بود در ویلای سارق قاتل در رشت کشف شد. 🔹این متهم با همدستی یک زن و با هدف سرقت طلای قربانیان، آنها را به قتل رسانده و در ویلای خود دفن کرده بود.یک خودرو و مقداری سلاح و مهمات نیز از این ویلا کشف شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیرزن اهل فراشبند استان فارس: ما این انقلاب را به بهای زر و زیور بدست نیاورده‌ایم بلکه به بهای خون بدست آورده‌ایم و تا آخر پای آن ایستاده‌ایم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آماده کردن اذهان برای حمله به تایوان ؟ 🔹وزیر دفاع چین:برخی دولت ها بی شرمانه دماغ خود را وارد امور داخلی کشورها و مناطق دیگر می کنند. هر بار به طور یکجانبه تحریم و تهدید به سلاح می کنند، “انقلاب های رنگی” و جنگ های نیابتی را در همه جا براه می اندازند، همه چیز را ویران می کنند، هرج و مرج را به جا می گذارند و دستهای خود را از همه چیز می شویند. 🔹نباید به آنها اجازه داد که سناریوی مشابهی را در منطقه آسیا و اقیانوسیه تکرار کنند.
40.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای ظریف اون stick (چماق) هست! همونی که آمریکایی ها به شما می‌زدند و نمی‌فهمیدید! stake رو در رستوران می‌خورند! . . stick and carrot strategy chicken game game theories https://rubika.ir/post/MHOGeAiiey