eitaa logo
" سراج "
2.8هزار دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
4.5هزار ویدیو
555 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
26.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨حق‌الناس و حلالیت طلبیدن قبل از سفــر کـــربلا 📌از کـــــربلا جا نمونی ... @seraj1397 .
🔴 اگـر صمـدشان را ببینــید! چند سال پیش، در یک کافی‌شاپ کوچک اما ظاهراً لوکس در شمال شرق تهران نشسته بودیم، سفارش‌ها توسط باریستا به فردی به نام «صمد» در طبقۀ بالا اعلام می‌شد و با آسانسور کوچک حمل غذا خیلی شیک و تمیز به طبقۀ همکف می‌آمد و روی میز مهمانان قرار می‌گرفت. [سفارش گیرنده، از گوشۀ سالن رو به طبقۀ بالا که آشپزخانه بود و دیده نمی‌شد، با صدای آرام که البته خیلی‌ها اگر حواسشان بود، می‌شنیدند: «صمد! یک میلک شِیک و یک امریکانو»] ظرفی از دست کسی افتاد و لازم شد زمین تمیز شود! آقایی که سفارش می‌گرفت، صمد را صدا زد: [صمد؛ جارو رو بیار!] یک آقا با «لباس کثیف»، «دست و صورت نشسته» و «موهای ژولیده و کثیف»، انگار تازه از خواب بیدار شده باشد، جارو به دست، آمد و چشممان به دیدن صمد روشن شد! نگاهِ نگران، متفکرانه و متعجبانۀ بیشتر حاضران به صمد جالب توجه بود! شاید آنها هم دلشان می‌خواست زودتر از آنجا بروند و دیگر برنگردند! کلاً رستوران یا کافی‌شاپی که آشپزخانه‌اش دیده نشود، احتمالش کم نیست که اگر صمدشان را ببینید، از صرف غذا در آن‌جا چشم‌پوشی کنید! بسیاری از کانال‌ها و صفحات مجازی هم همین‌طورند... من آشپزخانۀ بسیاری از آنها را از روی شواهدِ کافی می‌شناسم! با بعضی از "صمدهایشان" هم گفتگو کرده‌ام! آخه وقتی مطالبی علیه کانال‌های زرد می‌نویسم، پیام‌های تهدید می‌فرستند، سرِ صحبت باز می‌شود! صمدهایی که کانالشان چندصدهزار دنبال‌کننده‌ای دارد که صمد را ندیده‌اند! و افکار عمومی، دانش زندگی، روابط اجتماعی، بایدها و نبایدها، اطلاعات پزشکی! اخبار روز، میزان فشار روی اعصاب مردم، بالا و پایین بردن تصورات و توقعات و خیلی چیزهای دیگر بازیچه‌شان شده است! فضای مجازی جای ناشناخته‌ای برای اغلب مردم است، مردم رفتاری در آن دارند که در فضای حقیقی ندارند! مثل اعتماد به ناشناس! دربارۀ بسیاری از گروه‌های مجازی و حتی ارتباط تک به تک بعضی کاربران هم نکات مشابهی قابل گفتن است. 👌اغلب کاربران شبیه به کسی هستند که از رانندگی فقط بوق زدن را بلدند و پشت یک ماشین مجهز (گوشی هوشمند) نشسته‌اند! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ چرا خدا در برابر جنایات صهیونیست‌ها اقدامی نمی‌کند؟ 🔻پاسخ این پرسش، در دو سنت بنیادین الهی نهفته است: 1️⃣ سنت انتقام و هلاکت ظالمان: قرآن می‌فرماید: «و اگر خدا از ظلم و ستمگریهای خلق انتقام کشد جنبنده‌ای در زمین نخواهد گذاشت و لیکن او (عذاب) آنها را تأخیر می‌افکند تا وقتی معین (که مقتضای مصلحت و حکمت است) ولی آن گاه که اجل آنها در رسید دیگر یک لحظه پس و پیش نخواهند شد.» (نحل، ۶۱). یعنی اگر خدا بخواهد در دنیا با عدالت محض با همه برخورد کند، نه فقط ظالمان، بلکه ساکتان و بی‌تفاوتان هم گرفتار خواهند شد. چون اکثریت جامعه انسانی در برابر ظلم یا همراه‌اند یا خاموش. پس رحمت خدا، فرصت توبه و اصلاح را پیش از انتقام فراهم می‌کند. 2️⃣ سنـتِ ابتـلا و آزمایش: دنیا، جای امتحان است نه پاداش و انتقام نهایی. خداوند با «سکوت حکیمانه» خود، میدان را باز می‌گذارد تا ظالم، ساکت و مظلوم هر سه آزموده شوند. این مظلوم‌کشی‌ها، عیار ایمان، غیرت و وفاداری ما را آشکار می‌کند. اگر امروز صدای کودکان غزه به آسمان بلند است، فردای قیامت پاسخ خونشان را از ما خواهد خواست… ما امتحان می‌شویم، نه فقط صهیونیست‌ها. ✍ استاد محمدی شاهرودی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شبهه:👇👇 رحیم قمیشی: به آنها که فکر می‌کنند با سفر رایگان اربعین تمام گناهان‌شان می‌ریزد! به آنها که خاطرات زیادی از پذیرایی مجانی در عراق با خود می‌آورند. به آنها که تصور می‌کنند با راهپیمایی اربعین تمام جهان به لرزه می‌افتد! به آنها که آمار واقعی مسافران اربعین را ضربدر ۴ و ۵ می‌کنند تا بگویند بیش از بیست میلیون زائر رفتند. به آنها که یک هفته مشاغل‌شان را تعطیل می‌کنند تا بگویند به عشق حسین رفتند! می‌گویم؛ هزاران میلیارد تومان از بودجه عمومی مردم فقیر ایران، صرف این سفر می‌شود. تمام کودکان گرسنه سیستان و بلوچستان در این پول هزینه شده سهم دارند. تمام کولبران تحصیلکرده، بیمارانی که مجبورند داروهای گرانقیمت را با ارز آزاد بخرند، در این تخصیص‌های ظالمانه سهم دارند. بسیاری از مؤمنین واقعی، رفتن به این سفر را تحریم کرده‌اند چون می‌دانند با پول حرام یا شبهه‌ناک نمی‌شود عبادت کرد! (متن خلاصه شده...) پاسخ به شبهه؛👇👇 🔸آقای رحیم قمیشی پس از سالها دروغ، سیاه‌نمایی، مغالطه و کج‌فهمی اکنون به خود اجازه دهد که فتوای شرعی هم صادر کند! 🔸آقای قمیشی، شما با کدام تخصص و بر اساس کدام دلیل شرعی ادعا می‌کنید که استفاده از خدمات دولتی در سفر اربعین حرام است؟! 🔸ادعا می‌کنید چندهزار میلیاردتومان برای اربعین هزینه می‌شود؛ لطفا بفرمایید دقیقاً چند هزار میلیارد؟ 🔸ادعا می‌کنید آمار زائران اربعین، 4-5 برابر بیان می‌شود. شما مستنداً بگویید آمار دقیق زائران اربعین چند نفر است؟ 🔸آقای قمیشی، لطفا برای سوالات زیر هم فتوایی صادر کنید: 👈 چرا دولت استادیوم می‌سازد؟ مگر همه مردم اهل تماشای فوتبال‌اند؟ آیا پول این استادیوم‌ها سهم کودکان گرسنه سیستان نیست؟ 👈 چرا دولت جاده و اتوبان می‌سازد؟ مگر همه مردم ماشین دارند و به مسافرت می‌روند؟ 👈 چرا در سفرهای نوروزی، پلیس و اورژانس و راه‌سازی آماده باش کامل هستند؟ مگر همه به سفر نوروزی می‌روند؟ آیا پول این امکانات، حق کولبران نیست؟ 👈 چرا دولت ارز مسافرتی می‌دهد؟ مگر همه مردم به سفر خارجی می‌روند؟ آیا این ارزهای دولتی، سهم بیماران نیازمند به داروی وارداتی نیست؟ 👈 چرا دولت برای ساخت فیلم و سریال هزینه می‌کند؟ مگر همه مردم تلویزیون می‌بینند؟ و صدها سوال اینچنینی دیگر... 🔸بر اساس کدام قانون و بر اساس کدام حکم شرعی ادعا می‌کنید که دولت برای همه هزینه‌هایش باید از تک‌تک مردم اجازه بگیرد؟! 🔸وقتی گروهی از مردم یک خواستهٔ مشروع و قانونی دارند، دولت هم موظف است زیرساخت‌های آن را برای مردم فراهم کند. چه سفر اربعین باشد، چه سفر شمال و چه ... 🔸اگر دولت ایران مرزها را سامان نمی‌داد، خدمات درمانی به زائرین ارائه نمی‌کرد، جاده‌ها را توسعه نمی‎داد و خدایی نکرده یک نفر در ازدحام جمعیت پشت مرز یا در جاده‎‌های باریک منتهی به مرز جانش را از دست می‌داد، حاضریم قسم بخوریم که همین آقای قمیشی دولت را متهم به کم کاری و بی‌توجّهی می‌کرد! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ⁉️ چـرا پول سفـر زیارتی را خرج نیازمندان نمی‌کنید؟ ✅ پاسخ شهید مطهری را بشنوید 🔸فلسفهٔ زیارت فراتر از بردن ثواب است @seraj1397 .
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ⁉️ مگر شما نمی‌گویید که قبـر امام حسین علیه‌السلام را شخم زده و کشت و کار کردند، پس از کجا معلوم اونجا قبر امام حسین علیه‌السلام باشد؟ ✅ پاسخ استاد محمدی شاهرودی را بشنوید... @seraj1397 .
؛ ❌ مریم قالیباف در کنفرانس رؤسای مجالس در ژنو چه می‌کند؟! پاســــــــــخ: 🔸ادعای کانالی که اسم خود را دوستداران ولایت گذاشته است... 😕 خسته نباشی دوستدار ولایت!! 🔸شش‌خط به رئیس مجلس شورای اسلامی ایران تهمت زده‌اید، بجایش یک جستجو در اینترنت انجام می‌دادید! 🔸خانمی که در کنار آقای قالیباف نشسته "خانم فاطمه جراره" نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی است که در این اجلاسیه بر حسب جایگاه حقوقی خود حضور داشته است. https://www.rokna.net/fa/tiny/news-1145020 @seraj1397 .
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ❌ متن شایعه: 👇 نصب بلندگوی اعلان وضعیت خطر و هشدار در تهران ✅ پاسخ به شایعه: 👇 🔸ویدئویی در فضای‌مجازی منتشر شده که فیلمبردار مدعی می‌شود سازه‌هایی در شهر تهران نصب شده که برای اعلان وضعیت خطر و هشدار است. 🔸بررسی تصاویر و خبرهای مرتبط با این سازه نشان می‌دهد که این سازه‌ها سال گذشته تحت عنوان «سازه‌ مناره‌ای برای پخش اذان» توسط معاونت فرهنگی و هنرهای شهری زیباسازی تهران رونمایی شده بود. 🔸همچنین در ویژگی های این طرح، به مستقل بودن هر سازه و عدم به اتصال به اینترنت آورده شده است که کاربرد آن را برای شرایط جنگی و ارسال هشدار زیر سوال می‌برد. 🔸بنابراین انتساب این ویدئو به «نصب بلند گوی اعلان وضعیت خطر و هشدار در تهران» نادرست است. @seraj1397 .
33.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ❌ جواب کوبنده به اونایی که به محبّیــن اهلبیـت (ع) میگـن عـرب‌پرسـت! 👆پاسخی زیبا به این شبهـه @seraj1397 .