#گزارش_تصویری
🔴 حرکت "کاروان رهروان روحالله"
در واوان به مناسبت سالگرد ارتحال
حضرت امامخمینی(ره)
🔸جوانان و بسیجیان شهرک واوان
@seraj1397
.
Pire Jamaran_Final Mix 3_Acapella_Two Solo.mp3
8.95M
▪️سرود پیر خمین▪️
🎼 کاری از گروه سرود میعاد 🎼
🏴 بمناسبت سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امامخمینی(ره)
سرپرست گروه: مجید حسنی
شعر: امیرمحمد بهار فروش
تنظیم : امیر شیرزاد
پایگاه عاشقان کربلا ؛ اسلامشهر
@seraj1397
.
.
🌸 خدای متعال را شاکریم....
🇮🇷 سالروز زعامت و رهبری حضرت آیتالله امام خامنهای مُدّظلهالعالی را به مسلمین و ملتهای آزادهٔ جهان تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
گویم سخنی که مُلهــم از ایمــان است
در وصف گلی که زیب هر بُستان است
سیـّـــد علــــــی حسینـــــی خامنـــــهای
سـرلـــوحهٔ عارفـــان و جانبـــازان است
@seraj1397
.
" سراج "
. 🌸 خدای متعال را شاکریم.... 🇮🇷 سالروز زعامت و رهبری حضرت آیتالله امام خامنهای مُدّظلهالعالی را
.
🔴 رهبری نبوغآمیز
🔸ویژگیهای شخصیتی آیتاللهالعظمی خامنهای موضوع بیشتر اندیشکدههای آمریکایی است، آنها که در سالهای اول زعامت رهبر معظم انقلاب پیشبینی میکردند انقلاب اسلامی به زودی از هم فرو پاشیده میشود؛ امروز پس از ۳۰ سال از اقتدار ویژه امام خامنهای سخن به میان میآورند.
🔸«کریم سجادپور» عضو اندیشکده کارنگی آمریکا در این زمینه مینویسد: «آیتالله خامنهای، عنوان رهبر عالی ایران را دارد، اما این مرد ۸۰ ساله بیسروصدا به قدرتمندترین مرد خاورمیانه تبدیل شده است. [آیتالله] خامنهای طی ۳۰ سال رهبریاش، همواره یک مشکل آزاردهنده برای ایالات متحده بوده است. ترامپ هم نمیتواند در برابر او پیروز شود.»
🔸اعتراف به رهبریهای حکیمانه امام خامنهای در دیگر منابع رسانهای و اندیشکدهای بارها بیان شده است؛ از جمله:
1⃣ـ اندیشکده «واشنگتن» ضمن تأکید بر اینکه آیتالله خامنهای مصمم به اقتدار ایران است، مینویسد: آیتالله خامنهای در پیشنویس «طرح پیشرفت اسلامیـ ایرانی»ـ سندی که در آن اهداف نیم قرن آینده مطرح شدهـ بر پیوند عمیقتر ایدئولوژی و فناوری مدرن سرمایهگذاری کرده است. اجرای این سیاستها کشور را تا سال ۲۰۶۵ به اوج جدیدی خواهد رساند. تأکید دوباره بر ایدئولوژی انقلابی این طرح بیانگر رسالت آیتالله خامنهای نهتنها به عنوان رهبر ایران به عنوان یک ملتـ کشور؛ بلکه به عنوان «تمدن جدید» است.
2⃣ـ «ری تکیه» عضو ارشد اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در مقالهای نوشت: «رهبری نبوغآمیز آیتالله خامنهای، ایران را به قدرت برتر از خلیجفارس تا کرانههای مدیترانه تبدیل کرده است. رهبر ایران یک متفکر استراتژیک تراز اول است که با صبوری و از طریق مذاکره، اهداف ایران را دنبال میکند.»
3⃣ـ اندیشکده آلمانی «علوم و سیاست» هفت سال پیش نوشته بود: «آیتالله خامنهای در خروج از بحران، خوب عمل میکند. آیتالله خامنهای بر این باور است که زمان بیشتر به نفع ایران است تا آمریکا. دستاوردها و پیشرفتهای تکنولوژیک انقلاب برای ایشان ارزش فراوانی دارند.»
🔸انقلاب اسلامی امروزه شاهد جهشهای متعددی در عرصههای گوناگون است و تحریمهای آمریکا نتوانسته است موجب عقبگرد یا تضعیف طرحهای منطقهای، سیاسی و بینالمللی انقلاب اسلامی شود و این حقایق نشان میدهد، در گام دوم انقلاب سرعت پیشرفتها تحت زعامت امام خامنهای (مدظلهالعالی) بیشتر میشود.
@seraj1397
.
.
✅ بخوانید و به رهبر خود افتخار کنید...
🔻آیتالله خامنهای از نظر نشریه مشهور اسرائیلیِ هاآرتص:
رهبر ایران شجاعانه میخواهد از طریق خودکفایی ملی با مقاومت در برابر غرب، سیاست بینالمللی را به نفع ایران تغییر دهد.
باید بپذیریم که ایران پیچیدهترین و خطرناکترین دشمن اسرائیل است که تا به حال به خود دیده و ما تا امروز موفق به شکست آن نشدهایم.
اسرائیل هیچ برنامهای برای مقابله با چنین دشمن قدرتمندی ندارد. اگر ما هم مانند رهبر ایران چنین برنامههای جامع بلندمدتی برای ارتقا جایگاه کشورمان داشتیم امروز اسرائیلی به مراتب پیشرفتهتر داشتیم.
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
امام خمینی(ره):
آقای خامنهای تا وقتی که انقلاب به اوج خودش برسد، همهجا و تا آخر حاضر خواهد بود...
#منتظران_ظهور_نزدیک_است
@seraj1397
.
.
امامخمینی(ره):
بعداز من کسی میآید که کشور را به صاحب اصلیاش میسپارد....
@seraj1397
.
.
🔴 مقایسه امامخمینی با شاهان معاصر ایران
👆تصویر بالا، تشییع پیکر امام است که بدلیل ازدحام جمعیت، تدفین به تعویق افتاد...
اگر تاریخ معاصر ایران را بررسی کنید
غالب شاهان و حاکمان ما با نفرت یا از کشور اخراج شدند یا فرار کردند و یا توسط مردم کشته شدند؛ چون از مردم نبودند، چون مردم زیر چکمه استبداد آنها له شده بودند!
"محمدرضا پهلوی" دی ماه سال ۱۳۵۷ فرار کرد
"رضاخان" شهریور سال ۱۳۲۰ از کشور گریخت و بعد از او مردم تا مدتها با وجود قحطی به برپایی جشن پرداختند
"احمدشاه" به فرانسه رفت و ماندگار شد
"محمدعلی شاه" به روسیه پناهنده شد
"ناصرالدین شاه" و "آغامحمدخان قاجار" ترور شدند
از #قاجار تا پایان #پهلوی که آخرین دوره پادشاهی در ایران بوده است، مجموعاً ۹ شاه به قدرت رسیدهاند.
از ۹ پادشاه فقط ۳ نفر با مرگ طبیعی دوران سلطنتشان به پایان رسیده است.
۶ پادشاه یا توسط مردم ترور شدهاند مثل ناصرالدین شاه، یا با دخالت کشورهای خارجی از کشور فرار کرده و تبعید شدهاند مثل محمدعلی شاه و رضاشاه پهلوی و....
"خمینی" محبوب وارد ایران شد
و محبوبتر توسط مردم بدرقه شد
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴 چرا مردم امام را بیشتر از خودشان دوست داشتند؟
#امامخمینی(ره) پیش از آنکه سیاستمدار، فیلسوف، رهبر انقلابِ مردم ستمدیده یا شاعر و فقیه باشد، یک #عارف مُتقی بود.
چرا غالب سیاستمداران پس از مدتی بین مردم محبوبیت خود را از دست میدهند؟ چون وقتی به قدرت میرسند دیگر نیازی به مردم ندارند و تغییر ذائقه میدهند، هر بار مجدداً که به مردم محتاج شوند به سمت مردم دست دراز میکنند، مردم را ابزار میدانند.
اما، امام اینگونه نبود
از ابتدای حرکت در سال چهل و دو تا روز رحلت با مردم صادق بود و صداقت حلقه گمشده سیاستمداران است.
✍ پینوشت؛
به سکوت امام ابتدای سخنرانی دقت کنید. ناراحت از تعاریف آیتالله مشکینی و....
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 روایتی عینی از قیام ۱۵خرداد ۴۲
🔹کفنپوشان پیشوایی چگونه از دستگیری امامخمینی(ره) آگاه شدند؟
@seraj1397
.
" سراج "
. 🎥 روایتی عینی از قیام ۱۵خرداد ۴۲ 🔹کفنپوشان پیشوایی چگونه از دستگیری امامخمینی(ره) آگاه شدند؟
.
💠 مقام معظم رهبری:
مسئلهٔ پانزده خرداد، مسئله مهم و مقطع مهمی است. من مختصراً در این باره عرایضی عرض میکنم تا برسیم به مطالب اصلی و لازم.
پانزده خرداد مبدأ نهضت بزرگ روحانیت و مردم نیست. قبل از پانزده خرداد، در سال ۱۳۴۱ و آغاز سال ۱۳۴۲، قضایای مهمی اتفاق افتاد: در دوم فروردین ۴۲، حادثه مدرسه فیضیه پیش آمد و ضرب و جرح طلاب علوم دینی و اهانت به مرجع عالیقدر مرحوم آیتالله گلپایگانی. قبل از آن، در اواخر سال ۱۳۴۱، قضایای تظاهرات مردم در بازار تهران پیش آمد و در آنجا هم اهانت به مرجع عالیقدر مرحوم آیتالله حاج سیداحمد خوانساری. اینها نشان دهندهٔ این است که نهضت روحانیت در سال ۴۱ و آغاز سال ۴۲ به آنچنان اوج و نشاطی رسیده بود که پلیس دستگاه جبار و دستگاههای امنیتی برخوردهای خشنی با علما و طلاب و حتّی مراجع تقلید داشتند. ولی با این همه، پانزدهم خرداد سال ۴۲ یک مقطع بسیار مهمی است.
علت این است که در روز ۱۵ خرداد ۴۲ حادثه ای که اتفاق افتاد، پیوند مردم با روحانیت را در این سطح خطرناک و حساس نشان داد.
در روز عاشورای آن سال -که روز سیزدهم خرداد بود- امام بزرگوار در مدرسه ی فیضیه یک سخنرانی تاریخىِ تعیین کننده ای کردند. بعد که امام را دستگیر کردند، در روز پانزده خرداد عمدتاً در تهران، همچنین در قم و در بعضی از شهرهای دیگر، یک موج حرکت عظیم مردمی به راه افتاد و رژیم طاغوت با همه ی وجود، با ارتش خود، با پلیس خود، با دستگاههای امنیتی خود، دست به سرکوب این حرکت مردمی زد. در پانزده خرداد یک قیام مردمی به وجود آمد. این نشان دهنده این بود که آحاد ملت ایران، با روحانیت، با مرجعیت -که مظهر آن، امام بزرگوار بود- یک چنین پیوند مستحکمی دارند و نکته اینجاست که همین پیوند است که ضامن پیشرفت نهضت، اوج نهضت و پیروزی نهضت میشود.
هرجا یک حرکتی، یک نهضتی به مردم متّکی بود و مردم با آن همراه شدند، این نهضت قابل ادامه است؛ اما اگر مردم با یک حرکت اعتراضی پیوند نخوردند، ناکام خواهد ماند؛ کمااینکه بعد از حادثه ی مشروطه در ایران قضایائی اتفاق افتاد، مبارزاتی شروع شد، هم از طرف گروههای چپ، هم از طرف گروههای ملی، اما همه ی اینها در طول تاریخ نهضتهای ایران، سرنوشتشان شکست و ناکامی بود؛ چون مردم با اینها نبودند. وقتی مردم وارد میدان میشوند و پشتوانهٔ یک نهضت، احساسات مردم، اندیشهٔ مردم و حضور مردم میشود، آن نهضت قابل ادامه است و پیروزی برای آن نهضت رقم میخورد؛ حادثه ی پانزده خرداد این مطلب را نشان داد؛ نشان داد که مردم پشت سر روحانیتند.
با دستگیری امام بزرگوار آنچنان قیامتی در تهران و در برخی از شهرستانهای دیگر به راه افتاد که دستگاه را وارد میدان کرد و سرکوب وحشیانهای کردند؛ تعداد نامعلومی - بسیار زیاد - از مردم کشته شدند؛ خیابانهای تهران با خون بندگان خدا و مؤمنان و جوانان سلحشور این ملت، رنگین شد. در پانزده خرداد، چهره ی خشن دیکتاتور، چهره ی بیرحم رژیم طاغوت، کاملاً خود را نشان داد.
@seraj1397
.
" سراج "
. 🔴 ۴۱ سال "مرگبرآمریکا" ؟؟؟ @seraj1397 .
.
🔴 چهل و یک سال "مرگبرآمریکا" گفتیم، اما هیچگاه منظورمان "طلب مرگ برای این مردم نبود"
مقصود ما نابودی دولت زورگو، بیمنطق و مستکبری بود که امروز #نقاب برداشته و حتی روشنفکران ایرانی را شرمنده وحشیگری خود کرده است!
حالا که چهره زیبای هالیوودی از پیش صورت وحشی آمریکاییها کنار رفته است، ویروس تحقیر هویت ملی را کنار بگذاریم. تاریخ آمریکا را بخوانیم که با سرخ پوستهای بومی و مالک آنچا چه کردند؟ چگونه سیاهان را برای سالها به بردگی گرفتند؟
تاریخ مملکتی که فارابی، ابوریحان، ابن سینا فردوسی، حافظ، سعدی، خیام، مولانا، خواجه نظام الملک، خواجه نصیرالدین، ملاصدار، امیرکبیر و خمینی دارد را با این وحوش کراوات زده و چشم آبی مقایسه کنید شاید دیگر به این حد خودمان را تحقیر نکنیم
در شرایط بحرانی دولتهای مدعی حقوق بشر ماهیت خودشان را نشان میدهند، درست مثل این روزهای آمریکا
@seraj1397
.
🔴 آزادی در غرب تا کجا آزاد است؟
تحولات اخیر آمریکا و کشته شدن یک سیاه پوست در #مینیاپولیس توسط ماموران پلیس و اعتراضات مردم را دنبال کنید اساسا در این شرایط غرب ماهیت اصلی خود را نمایان میسازد.
👈 نخست: کشته شدن یک سیاهپوست زیر پای یک پلیس و انتشار فیلم آن!
👈 دوم: تهدید ترامپ به بستن شبکههای اجتماعی و دستور فرمان اجرایی برای ایجاد محدویت در شبکه های اجتماعی! (مرتبط به هشدار توییتر به ترامپ)
👈 سوم: ارسال نیروهای ویژه امنیتی و ارتش!
👈 چهارم: دستور شلیک مستقیم به معترضین جهت برقراری نظم!
👈 پنجم: بازداشت خبرنگاران سی.ان.ان و بیبیسی در حین گزارش از این شهر
حال سوال این است: آمریکا به ماچه؟
ما خودمان این همه گرفتاری روی هم داریم و حالا چرا با ذوق از اعتراضات آمریکا میگوییم؟ در واقع اصلا به ما چه دَخلی دارد که بیش از صد هزار نفر در اثر کرونا در پیشرفتهترین کشور دنیا فوت شده اند! یا اینکه نژادپرستی در آن کشور هر چند وقت یکبار تلفات میگیرد.
به ما چه که در آمریکا روزانه دهها نفر بخاطر قانون فروش آزادِ اسلحه در تیراندازی کشته میشوند؟!
پاسخ روشن است:
تا زمانی که آمریکا و مدل زندگی آمریکایی برای جوان، روشنفکر، نخبه، مسئول، سیاستمدار و بخشی از مردم ما یک #الگو ی دست نیافتنی و آروزی تاریخی است، ما باید این تحولات را رصد کنیم.
وقتی پلیس آمریکا در یک شوی رسانهای و عملیات پیشرفته با هلیکوپتر یک گربه را از ته چاه نجات میدهد و بسیاری با دیدن این تصویر آخ و اوخ به راه میاندازند اما جنایات آمریکا در سراسر دنیا و حتی بین شهروندان خودش را نمیبینند ما #وظیفه_داریم این وحوشِ به ظاهر متمدّن را در این فرصتها رسوا کنیم.
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴 چرا آمریکا جلوی ناآرامیهای مینهسوتا را نمیگیرد؟
🔺مدل و شگردهای مقابله با ناآرامیها؛ که بنظر میرسد نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و فرماندهان گردانهای بسیج هم بدانند و آشنا شوند بد نیست...
👆👆با دقت ببینید...
#عملیات_روانی
@seraj1397
.
🔴 نکتههای بسیار مهم پیرامون تحوّلخواهی
🔻 رهبر حکیم انقلاب:
1⃣ تحوّلخواهی لزوماً به معنای اعتراض نیست بلکه به معنای میل به شتاب گرفتن و اجنتاب از تحجّر و مشهورات غلط و گرایش مستمر به بهتر شدن است.
2⃣ تحوّل صحیح، احتیاج به پشتوانهٔ فکری دارد. حرکت انقلابی نیاز به مبانی فکری قوی دارد.
3⃣ تحوّل را با استحاله فکری و تجدّد نبایست اشتباه گرفت. تحول بایست رو به جلو باشد نه رو به عقب. مراقب مرگ تمدنی باشیم.
4⃣ تحوّل لزوماً یک حادثهٔ دفعی نیست و گاهی تدریجی است، صبوری بایست کرد. تحول تدریجی همراه با یک دستِ هدایتگرِ مطمئن باشد.
5⃣ تحوّل با کارهای سطحی و دمدستی متهوّرانه و عجولانه نبایست اشتباه گرفت. این کارها برای فرونشاندن هوسهاست که ارزشی ندارد. تحول یک کار عمقی و اساسی است. سرعت مهم است اما با شتابزدگی تفاوت دارد.
@seraj1397
.
🔴 پانزده خرداد؛ وثیقهٔ ظهور‼️
✍ مرحوم آیتالله حائری شیرازی
🔸سالها میگذرد حادثهها میآید، انتظار فرج از نیمهخرداد کشم ؛ خیلیها فکر میکنند چون رحلت امام در ۱۴ خرداد است، امام با شعر مذکور، از رفتن خود خبر داده است. نه! منظور امام این نیست. منظور امام، استثناء بودن جریان نیمه خرداد است. نیمه خرداد، ثمرۀ هزار و صدسال غیبت کبری است.
🔸غیبت چطور شروع شد؟
نامهای از سران شیعه برای امام یازدهم آمد که بیلان و هزینهکرد پولهایی که خدمت شما فرستادهایم را به ما بدهید! حضرت یک کلمه جواب داد: «اگر امامت امر مستمری است، چرا چنین چیزی از اجداد و پدران من درخواست نشده است؟» و از آنپس پرده سیاهی در اتاق ایشان نصب شد و مردم حق دیدن حضرت را نداشتند و فقط صدای ایشان را میشنیدند. امام بعدی که آمد، مردم حتی صدای ایشان را نشنیدند. فقط از طریق چهار نایب در مدت هفتادسال با امام ارتباط داشتند.
🔸امام غایب شد تا چه بشود؟
غیبت ایشان برای آشکار شدن قدر و قیمت اوست. خداوند نعمتی را میگیرد که مردم قیمت این نعمت را بدانند. انسان در خوف، قیمت امنیت را میداند. در مرض، قیمت سلامت را میداند. در غیبت هم قیمت امام خود را میداند.
هزار سال غیبت، این اثر را داشت که مردم به قیمت امامت و قدر امامت آشنا شوند و برای نایب امام «جان بدهند».
🔸اولین هدایای خود را دادند و حکم اعدام امام، تبدیل به زندان ششماهه شد. از آن زمان، مردم مرتباً شهید دادند. شهدای پانزده خرداد شهدای راه امام زمان هستند. شهدای «وثیقهٔ ظهور» هستند.
🔸حضرت یعقوب(ع) نپذیرفت که بنیامین را در اختیار برادران قرار دهد مگر اینکه وثیقه بدهند؛ چون به آنها گفته بود «هَل آَمَنُکم عَلَیه إِلاَّ کمَا أَمِنْتُکم عَلَی أَخِیه مِنْ قَبْل » خداوند هم به ما میگوید: یازده امام دادم اما این دوازدهمی را بدون وثیقه نمیدهم.
🔸حضرت امام، پانزده خرداد را وثیقه اول میداند و تاکنون این وثیقهگذاری در صبر و بصیرت ادامه پیداکرده است و میبینید که انقلاب اسلامی در عالم، روزبهروز درخشانتر میشود؛ همانطوری که قبل از طلوع خورشید وقتی سپیده آمد، فضا مرتباً نورانیتر میشود. ما این سپیده را در نیمه خرداد میبینیم!
@seraj1397
.
🔴 تفاوت رونق تولید و جهش تولید
1⃣- تفاوت آن دو از جنس تفاوت بین «حرکت» و «سرعت» است. در رونق تولید شاهد حرکت تولید هستیم اما در جهش تولید شاهد سرعت گرفتن آن خواهیم بود. به این معناست که یک اتفاق ویژه رقم بخورد؛ بهگونهای که مردم آن را حس کنند.
2⃣- رونق تولید برای زمانی است که بخواهیم تولید کارخانههایی از رکود و تعطیلی یا نیمه تعطیلی خارج شود و به رونق بخشی به تولید پرداخته میشود، اما جهش تولید درزمانی است که کارخانهای با یک ظرفیت عادی در حال کار است ولی با چند اقدام اساسی و چند تغییر اصلی میتوان ظرفیت این مرکز تولیدی را به دو یا چند برابر افزایش داد.
3⃣- اقدامات جهشی در اقتصاد تفاوتی قابلتوجه به کارهای روتین و روزمره دارد. جهش یعنی کارهایی باید انجام شود که در مدت کوتاه، تحول ایجاد کند.
بررسیها حاکی از آن است که با توجه به ظرفیتهای خالی و مغفول اقتصاد ایران، جهش تولید شدنی و امکانپذیر بوده و تنها لازمهاش اراده مسئولین است. جهش تولید با مدیریت جهادی و رفتار انقلابی اتفاق خواهد افتاد.
✍ دکتر علی مرادزاده
@seraj1397
.
🔴 تجربه چین در جهش تولید
چین با تشکیل بنگاههای دولتیِ تأمینکننده و توسعهگر، هر محله یا روستا یا منطقه را برای تولید یک محصول مأمور نمود.
به این شکل، بنگاه دولتی، مواد اولیه را در اختیار کارگاههای تولیدی خانگی قرار میداد و محصول تولیدی را از آنها خریداری نموده و صادر میکرد. به این شکل تولید محصول با هزینه بسیار اندک افزایش مییافت و امکان صادرات آن نیز فراهم میشد.
با این الگو، چین توانست بازار محصولات مختلف را در مدتی کوتاه تسخیر نماید. بهعنوان نمونه این کشور توانست در مدت دو سال از ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ صادرات جوراب خود به آمریکا را ۲۰۰ برابر کند و بازار جهانی این محصول را در اختیار بگیرد.
✍ دکتر علی مرادزاده
@seraj1397
.
🔴 مواجهه اصلاحطلبانه با اعتراضات آمريکا
🔸اين روزها اعتراضات گسترده به نژادپرستي در آمريکا و کشتار بيرحمانه سياهپوستان و مردم در صدر اخبار جهان قرار دارد. انتشار تصاوير کشته شدن فجیع یک سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس این کشور افکار عمومی امریکا را به واکنش واداشت؛ تجمعاتي که ساعتبهساعت گسترش بيشتري مييابد و بر خشونت آن نیز افزوده ميشود.
در اين ميان آنچه قابل تأمل است خط خبري اتخاذ شده برخي جريانهاي سياسي داخل کشور است که البته در پيشينه عملکردیشان تعلق به غرب و آمريکا را ميتوان مشاهده نمود.
🔸اين رسانهها يا سعي کردند تا با سکوت از کنار اين اعتراضات بگذرند و يا به طريق ديگري اذهان عمومي را از اين مسائل دور نگه دارند. آخرين اقدام در اين راستا را ميتوان در انتخاب مطالب صفحه اول روزنامه اعتماد روز دوشنبه مشاهده نمود.
اين روزنامه تيتر يک خود را «قربانيان گلولههاي غیرسازمانی» قرار داده که اختصاص به بخشي از اظهارات وزير کشور در يک برنامه تلويزيوني دارد. در آن برنامه از وزير کشور در مورد کشتهشدگان آشوبهاي آبان ۹۸ سؤال شده که وي توضيحاتي پيرامون آن داده است. این روزنامه يادداشت ديگري نیز در صفحه اول خود تحت عنوان «اعتراضات آبان و حق مردم» آورده که مکمل تيتر يک است!
🔸بزرگنمايي بيموقع این موضوع داخلی و همزمانی آن با اعتراضات خونين در امريکا با اهداف مختلفي دنبال ميشود:
1⃣- اعتراضات امریکا حکايت از وجود شکافهاي جدي و چالشهاي بنيادين در ایالاتمتحده دارد که در طول دهههاي اخير همواره بر آن سرپوش گذاشته شده است.
در برخي مقاطع حساس و خاص است که عمق اين چالشها جلوهگر ميشود و پوشالي بودن چهره باثبات و مقتدر غرب آشکار ميگردد. در اين شرايط غربگرايان به حول و ولا افتاده و براي کمعمق نشاندن دادن اين بيثباتيها و فريب افکارعمومي تلاش دارند تا اولاً؛ جنايات رخداده در آمريکا را عادي جلوه داده و طبيعت مواجهه حاکميت با اعتراضات اجتماعي بدانند. ثانیاً؛ حواسها را از مسئله پرت کرده و اجازه ندهند عمق ضعف و بحرانهاي اجتماعي غرب بيش از اين آشکار گردد!
2⃣- اين جريانها عملاً در چنين ماجراهايي به عملهٔ خط رسانهای دشمن تبديل ميشوند و تلاش دارند تا اجازه ندهند افکار عمومي جامعه از روشنگريهاي رسانههای انقلابی در باب ماهيت واقعي تمدن غربي اثر پذيرد.
3⃣- بخشي از اين جريانهاي سياسي خود از عوامل ايجاد ناآرامیها در سال ۹۸ و ۹۶ بودهاند. چنين اظهار نظراتي فرصتي است براي بهرهبرداری آنها تا مجدداً نظام را به خشونت و سرکوب متهم کنند و خود را مدافع حقوق مردم نشان دهند. اين در حالي است که عوامل ناآراميهاي گذشته در کشور را بايد هم در عملکرد ضعيف دولت موردحمایت اصلاحطلبان و هم تحريک ضدانقلاب بيگانه با ملت دنبال نمود.
@seraj1397
.