eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ 🔴🎥 آیا امام با وارد شدن نظامیان به عرصه سیاست مخالفت کرد؟ بعضیا مردم رو فریب میدن که امام مخالف بود! اما اصل حرف امام رو ببینید!👆👆  @seraj1397 .
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ 🔴🎥 رهبـری گفت حتمـا در شرکت کنید؟ ❌ حتما تا انتها تماشا کنید و ببینید که، این ویدیو یک دقیقه‌ای چگونه از تقطیع پنج ویدیو و بیش از سی قطعه کلیپ بصورت هدفمند، با هم هماهنگ شده‌اند تا محتوای سخنان سخنران را کاملا تغییر و جهت دهند به صورتی که موجب نفرت پراکنی و نارضایتی عمومی شود! 📌این روزها سرعت پیشرفت در تمامی عرصه‌ها مشهود است ؛ یکی از عرصه های تاثیرگذار در سطح جامعه رسانه است رسانه‌ای که اثرگذارترین نقش را در فرهنگ دارد! بنابراین باید در فضای مجازی دقت کنیم و هر چیزی را به راحتی نپذیریم با کمی تحقیق، رصد و یادگیری فضای مجازی می، توان متوجه دسیسه های دشمنان شد و خیلی از آنها را در نطفه خفه کرد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ ‼️میگن آقا از مشکلات یا خبر داره یا نداره..!! اگه از مشکلات خبر داره چرا کاری نمیکنه...؟! اگه خبر نداره چرا رهبـره...؟! جواب این سوال رو ببینید.... @seraj1397 .
؛ 🔴 تصویب گرانی اینترنت توسط مجلس صحت ندارد 🔸اخیراً برخی از سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی اصلاح‌طلب و کاربران فضای مجازی مدعی شدند که مصوبه مجلس شورای اسلامی مجوز گرانی اینترنت در سال آینده را صادر کرده است! 🔸با بررسی‌های انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص شد نه تنها مصوبه مجلس اجازه گرانی اینترنت را نداده، بلکه مجلس مصوب کرده است که اپراتورها نباید تعرفه اینترنت را در سال آینده افزایش دهند. 🔸بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، حق‌‌‎الامتیاز دولت از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات مخابراتی به میزان ۱۰ درصد افزایش می‌‌‌‎یابد و اپراتورها حق افزایش تعرفه اینترنت را در سال ۱۴۰۰ ندارند. (تصویر۱) 🔸میزان پرداختی اپراتورها به دولت بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود اما در بودجه این عدد ۷ هزار میلیارد عنوان شده، یعنی حداقل ۳ هزار میلیارد کمتر از مقدار واقعی! 🔸لازم به ذکر است که قرار نیست اپراتورها مبلغ بیشتری پرداخت کنند، بلکه رقم عنوان‌‌‎شده در بودجه واقعی می‌‌‎شود. @seraj1397 .
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ⁉️ آیا وجود قرص در ویفرهای رنگارنگ حقیقت دارد؟! 👆واقعیت ماجرا را در کلیپ بالا ببینید. @seraj1397 .
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ‼️ تحریف سخنان شهید بهشتی در تحریف حقیقت، اصلاح‌طلبها و اپوزیسیون در رقابت تنگاتنگی قرار دارند! 😅 @seraj1397 .
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ❌ متن شایعه: گنج پیدا شده در منطقه میدان امام همدان که هم‌اکنون در دست دولت است و اصلا رسانه‌ای نشده. با فروش آن میشه همه مردم ایران را به خوشبختی رساند. البته اگر آقازاده‌ها بذارند لطفا پخش کنید تا همه ملت با خبر شوند! پاسخ شایعه: 1️⃣ این کلیپ در سال ۹۶ با این عنوان در رسانه‌ها منتشر شد: یک شهروند مصری از استان المنوفیه، گنج قارون را پیدا کرد👇🏻 https://fa.alalamtv.net/news/3032676/ 2️⃣ اما پس از آن در فضای مجازی این کلیپ با عناوین مختلف به شهرهای ایران از جمله خوی و فاروق نسبت داده شد که به تازگی همدان هم به لیست اضافه شده!!! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ با مشاهدهٔ این کلیپ، متوجه خواهید شد در آینده چه بلایی بر سر مردم جهان خواهند آورد! ‼️ تصاویر دروغین و جعل شخصیت‌ها از خطرناک‌ترین پروژه‌های صهیونیسم جهانی است! 🚫 با دیدن این ویدئو دیگر به هر کلیپی که توسط معاندان نشر میشود اطمینان نکنید. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 بِهــوش باشیـــد در حفظ دین خود بکوشید و خسته و بی‌تاب و بی‌حوصله نشوید و ضعف نشان ندهید ؛ که گفته‌اند «حفظ دین در آخرالزمان از نگاه داشتن آتش شعله ور در کف دست سخت تر است». درباره دین اطلاعات درست به دست آورید و گول هر ادعا یا نظریه را نخورید، «مقداری از کتابهای سالم دینی را بخوانید»، اسلام را با (عملکردها و اشخاص) مقایسه نکنید و فاسدان و دنیاداران را در هر لبـاس "ملاکِ دین شناسی" نشناسید. شما جوانان مظلوم ایران امروز میان دو هیـولای مهیب و حمله‌ور گرفتار شده‌اید: مسلمان نماها متفکر نماها برخی مسلمان‌نما در آن طرف داریم و برخی متفکـرنما در این طرف و شما هنگامی که از "اسلام و منابع اصیل اسلام" اطلاعاتی مستند و درست فهم شده و کافی نداشته باشید ؛ اسلامی و غیر اسلامی عملکردها را از هم تمیز نمی‌دهید و همه را به پای اسلام می‌گذارید و از چشم اسلام می‌بینید؛ پس باید خطر را جدی گرفت، باید (خامی جوانی) و احساسات (بی‌مبانی) را از خود دور کرد. بِهوش باشید ؛ بِهوش باشید. 📚 ۱۵۰سال تلاش خونین، محمدرضا حکیمی، ص۱۴۲ الی ۱۴۸ @seraj1397 .
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ بلایی که این سه گروه بر سر دین می‌آورند... @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کار تمیزِ رسانه‌ای از شبکه‌ی پویا 🔻کارتون "شهر موشکی" در شبکه پویا در حال پخشه که محورش سه شخصیته؛ دشمن به نام آقای سام که در واقع همون عمو سام نماد آمریکاست، یک عمو با ریشهای بنفش که در واقع همون دولت روحانیه و یک پدربزرگی ریش سفید و مهربون که نماد رهبریه. 🔸در عین حال، سبک زندگی اسلامی هم ترویج میکنه؛ مادر و دختر خانواده، در داخل خانه و نزد محارم، بی‌حجاب هستند اما بیرون از خانه، حجاب دارند. ضمن اینکه چهره‌پردازی‌ها نیز جذاب است. 👈 سالهاست جبهه‌ی باطل با نماد‌ها فیلم و کارتون ساخته ولی در مقابل کمبود چنین کارهای تمیز رسانه‌ای در جبهه‌ی حق احساس میشد. خدا قوت شبکه‌ی پویا😉 @seraj1397 .