eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ⁉️ مگر هیئت و حـرم ائمه دارالشفاء نیست؟ پس چرا ماسک بزنیم؟ مگر همواره سفر کربلا با خطر و بلا همراه نبوده؟ مگر شیعیان برای زیارت امام حسین علیه‌السلام دست و پا نمی‌دادند؟‌ ‌ ♦️پاسخ حجت‌الاسلام عـالی به این شبهات را بشنوید...👆👆 @seraj1397 .
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ❌ شبهـه: اسلام دین گریـه است. همش گریه گریه، بزارید یه کم شادی و نشاط داشته باشیم. پاسخ: 🔸اولا در این روزها که اوج عزاداری ما شیعیان است، نهایتاً روزانه یکی دو ساعت به عزاداری سیدالشهداء(ع) می‌پردازیم، باقی ساعات و روزها زندگی ما همراه با خنده و تفریح و شادی است. 🔸ثانیاً به نظر محققان، گریـه تاثیر زیادی در رفع نگرانی‌ها و اضطراب و ایجاد نشاط پایدار دارد. فیلم فوق که گزارشی از «باشگاه گریه» است، مؤید این نظر است. 🔸لازم به ذکر است که برخلاف باشگاه مذکور، گریه بر امام حسین علیه‌السلام در جهت یک هدف عالیِ الهـی و انسانی است. @seraj1397 .
شور حسینی همراه با معرفت حسینی .pdf
567.1K
؛ 🔻پرسش و پاسخ حسینی(ع): ❓فلسفه قیام امام حسین؟ ❓امام حسین کفاره گناهان امت؟ ❓دلیل همراهی خانواده امام حسین در قیام خویش ؟ ❓قیام امام اجباری بود یا اختیاری؟ ❓چرا امام حسین در زمان امام حسن قیام نکردند؟ ❓چرا امام حسین مصلحتاً با یزید بیعت نکردند؟ ❓چرا امام حج خود را نیمه تمام گذاشت ؟ ❓معنای ثــارالله چیست؟ ❓کمال عـزاداری چیست؟ ❓آیا اینکه خود را سگِ اهلبیت بدانیم درست است ؟ ❓ریشه تاریخی روضه امام حسین چیست؟ ❓چرا اهل سنت عزاداری نمی‌کنند؟ ❓فلسفه لبـاس مشکی چیست؟ ❓چرا عزاداری امام حسین را قبل از شهادت ایشان شروع می‌کنیم؟ ❓آیا قیام امام حسین یک انتحـار سیاسی بود؟ @seraj1397 .
؛ 🔴 پاسخ به یک شبهه: آیا امام حسین (ع) و یزیــد نسبت فامیلی داشتند؟! آیـا بودنـد⁉️ این تیـره و تبـارِ هـر کــدام است👆👆 @seraj1397 .
؛ ❌ شایعه: پاداش میلیـاردی سجاد مخبــرواقعیت: مدیرعامل فعلی سازمان بازنشستگی شهرداری تهران پرداخت پاداش حدود یک میلیارد تومانی را به سجاد مخبر، عضو سابق هیات مدیره یکی از شرکت های این مجموعه تکذیب کرد. آقای مخبر ۸-۹ سال قبل و برای حدود ۳ سال عضو هیات‎مدیره یکی از شرکت‎های زیرمجموعه بوده‌اند و مجموع مبلغ دریافتی ایشان برای این مدت عددی کمتر یک دهم این ارقام بوده است. همچنین «گودرزی» فعال‎ رسانه‎ای که اولین‎بار این مطلب را منتشرکرده بود، در توییتی مطلب قبلی خود را اصلاح کرد و ضمن عذرخواهی از «سجادمخبر» طلب حلالیت نمود. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥 تقــــــــــویم عـــاشــــــــورا 🔥 🚩 روز عاشـورا چگـونه گذشت؟🚩 بسیار جالب و البته جانسوز، ـــــــــــ وقـت بگذارید و بخوانید ـــــــــــ طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک در «گاه‌شماری ایرانی»، واقعـه کـربلا به حساب گاه‌شماری شمسی: ۲۱ مهر سال ۵۹ هجري شمسی می‌شود. تاریخ شمسی هم مثل قمری نیست که تغییر کند. موقعیت زمین نسبت به خورشید ثابت است و می‌شود با در آوردن اوقات شرعیِ شهر کربلا در این تاریخ، حرف‌های مقتل‌نویسان را به ساعت و دقیقه برگرداند. 🔻واقعـهٔ روز عاشورا را در پست‌های بعدی بخوانید و اگر حال دلتان عوض شد «التمـــاس دعـــا»...👇👇 @seraj1397 .
⁉️ روز عاشـــــورا چگـونه گذشـت؟ در این تحقیق علمی، اوقات شرعی روز ۲۱ مهر به افق کربلا (که در طول قرون حداکثر ۳-+ دقیقه اختلاف می‌تواند داشته باشد) را استخراج کرده‌ایم و روایات مقتل‌نگارها را با این ساعت‌ها تنظیم کرده‌ایم:👇👇👇 🔥 ۵:۴۷ اذان صبــح امام حسین(ع) بعداز نماز صبح، برای اصحابش سخنرانی کرد. آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد و بعد دعا خواند: «اللهم انت ثقتی فی کل کرب... خدایا تو پشتیبان من هستی در هر پیشامد ناگواری» طرف مقابل نيز نماز را به امامت عمرسعد خواند و بعداز نماز صبح، به آرایش سپاه و استقرار نیـرو مشغول شدند. 🔥 حدود ساعت ۶:۰۰ صبح امام (ع) دستور دادند تا اطراف خیمه‌ها خندق بکنند و آن را با خار بوته ‌ها پر کنند تا بعد آن را آتش بزنند و مانع از حمله سپاه از پشت سر بشوند. 🔥 طلــــوع آفتــــاب کمی بعد از طلوع آفتاب، امام(ع) سوار بر شتـری شد تا بهتر دیده شود. روبروی سپاه کوفه رفت و با صدای بلند برای آنها خطبه‌ای خواند. صفات و فضایل خودش، پدر و برادرش را یادآوری فرمودند و اینکه کوفیان به امام(ع) نامه نوشته‌اند. حتی چند نفر از سران سپاه کوفه را مخاطب قرار داد و از "حجّار بن ابجر" و "شبث رَبَعی" پرسید که مگر آنها او را دعوت نکرده‌اند؟ آنها انکـار کــردند!! امام(ع) نامه‌هایشان را به طرف آنها پرتاب و خدا را شکر کرد که حجت را بر آنها تمام کرده‌ است. یکی از سران جبهه‌ی مقابل، از امام(ع) پرسید: چرا حکم ابن‌زیـاد را نمی‌پذیرد و آنها را از جنگ مقابله با پسر پیامبر(ص) نمی‌رهاند؟ اینجا بود که امام(ع)، آن جمله معروف‌شان را فرمودند: «أَلَا وَإنَّ الدَّعِيَّ ابْنَ الدَّعِيِّ قَدْ رَكَزَ بَيْنَ اثْنَتَيْنِ: بَيْنَ السِّلَّه وَالذِّلَّه؛ وَهَيْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّه... فرد پستی که پسرِ فرد پست دیگری است، من را بین کشته شدن و قبول شدن و قبول ذلت مجبور کرده! ذلت از ما دور است.» سخنرانی امام(ع) حدوداً نیم ساعت طول کشیده‌ است. 🔻 ....
🔥 حدود ساعت ۸:۰۰ صبح بعد از سخنرانی امام(ع)، چند نفر از اصحاب آن حضرت، به روایتی بُـرَیر که «سیّد القـراء» (آقای قرآن خوان‌‌های کوفه بود_ الفتوح) و به روایتی زهیـر (تاریخ یعقوبی و طبری) خطاب به کوفیان، سخنان مشابهی گفتند. بعداز سخنان زهیـر و بـریـر، امام فریاد معروف «هَل مِن ناصِرٍ یَنصُرُنی» را سر دادند. چند نفری دچار تردید شدند! از جمله "حـُـر" و فرد دیگری به نام "ابوالشعثا" و "دو برادر" که در گذشته عضو خوارج بودند. بعید نیست که کسان دیگری هم با دیدن شدت گرفتن احتمال جنگ، از سپاه کوفه فـرار کرده باشند. 🔥 حدود ساعت ۹:۰۰ صبح روز به وقت چاشت رسیده بود که شمـر به عمرسعد پرخاش کرد که چـرا این قدر تعلل می‌کند؟ عمرسعد عاقبت رضایت به شروع جنگ داد. اولین تیر را به سمت سپاه امام(ع) رها کرد و خطاب به لشگریانش فریاد زد: «نزد عبیدالله، شهادت بدهید که من اولین تیر را رها کردم!» بعداز انداختن تیر توسط عمرسعد، کماندارهای لشکر کوفه همگی با هم شروع به تیراندازی کردند. امام به یارانش فرمودند: «اینها نماینده این قوم هستند. برای مرگـی که چاره‌ای جز پذیرش آن نیست، آماده شوید.» چند نفر از سپاه امام در این تیـرباران شهید شدند. (تعداد دقیق را نمی‌دانیم. تعداد کشتگان تیراندازی با تعداد کشتگان حمله اول ۵۰ نفر ذکر شده‌ است.) 🔻 ...
🔥 حدود ساعت ۱۰:۰۰ صبح بعد از تیراندازی، «یسار»، غـلامِ زیاد بن ابیه و «سالم» غلامِ عبیدالله ابن زیاد از لشکر کوفه برای نبـردِ تن به تن، در ابتدای جنگ بیرون آمدند. عبدالله بن عمیر اجازه نبرد خواست. امام حسین(ع) نگاهی به او کرد و فرمود: «به گمانم حریف کشنده‌ای باشی» عبدالله آن دو نفر را کشت. البته انگشتان دست چپش قطع شد. بعد از این نبـرد تن به تن، حمله سراسری سپاه کوفـه شروع شد. ابتدا "حجـار" به جناح راستِ سپاه امام حسین(ع) حمله کرد اما حبیب و یارانش در برابر او ایستادگی کردند. زانو به زمین زدند و با نیزه‌ها حمله را دفع کردند. همزمان "شمــر" به جناح چپِ سپاه امام‌(ع) حمله برد. زهیـر و یارانش به جنگ مهاجمین رفتنـد. خود شمر در این حمله زخم برداشت. بعد‌از عقب‌نشینیِ هر دو جناح کوفی، عمرسعـد ۵۰۰ تیرانداز فرستاد و دوباره سپاه امام(ع) را تیرباران کردند که آن حملات، علاوه بر از پا درآمدن هـر ۲۳ اسب لشکریان امام(ع)، تعدادی دیگر از اصحاب شهید شدند! الفتوح، آن نفرات را ۵۰ نفر و إبن شهرآشوب ۳۸ نفر ذکر کرده‌ است. اولین شهید، ابوالشعثـا بود و ۸ تیر انداخت که ۵ نفر از دشمن را کشت. امام(ع) او را دعا کرد. گروهی از سپاه شمر خواستند از پشت سر به امام(ع) حمله کنند، که زهیـر بهمراه ۱۰ نفـر از یاران به آنها حمله کردند. 🔥 حدود ساعت ۱۱:۰۰ بعداز این حملات، امام‌(ع) دستور تک‌تک به میدان رفتن را به یاران داد. اصحاب با هم قرار گذاشتند تا زنده‌اند نگذارند که کسی از بنی‌هاشم به میدان برود. انگار برای شهادت با هم مسابقه داشتند. بعضی «در مقابل نگاه امام‌(ع)» شهید شدند. یکی از اولین کسانی که کشته شد، پیرمرد زاهد، جناب بُـریر بود. مسلم بن عوسجه بعد از او کشته شد. حبیب بر سر بالین او رفت و گفت کاش می‌توانستم وصیت‌های تو را اجرا کنم. مسلم با دست امام حسین(ع) را نشان داد و گفت: «وصیت من این مرد است».  یک بار، هفت نفر از اصحاب امام‌(ع) در محاصره واقع شدند، که ابالفضل العباس(ع) محاصره آنها را شکست و نجاتشان داد. 🔻 ...
🔥 اذان ظهـــــــر حبیب‌بن‌مظاهر موقع اذان ظهر شهید شد! چون که نوشته‌اند، امام(ع) خطاب به اصحاب فرمودند: یکی برود با عمرسعد مذاکره بکند و بخواهد برای نماز ظهر جنگ را متوقف کنیم. یکی از لشکر کوفه صدا زد: «نماز شما قبول نمی‌شود.» حبیب به او گفت: «ای حمار! فکر می‌کنی نماز شما قبول می‌شود و نماز پسر پیامبر(ص) قبول نمی‌شود؟» به جنگ او رفت اما از سپاه کوفی به کمکش آمدند و حبیب کشته و شهید شد. امام(ع) از شهادت حبیب متأثر شد و برای اولین بار در روز عاشورا گریست. رو به آسمان کرد و گفت: «خدایا رفتن جان خودم و دوستانم را به حساب تو می‌گذارم.» امام‌(ع) نماز را شکسته و به قاعده «نماز خوف» خواند. گروهی از اصحاب به امام‌(ع) اقتدا کردند و بقیه به جنگ پرداختند. زهیـر و سعید بن عبدالله حنفی خودشان را سپر امام کردند. نوشته‌اند سعید بن عبدالله ۱۳ تیـر و نیـزه خورد و به شهادت رسید. در آخرین نفس از امام پرسید: «آیا وفــا کردم؟» 🔥 حدود ساعت ۱۳:۰۰ ۳۰ نفر از اصحاب امام(ع) تا وقت نماز زنده بودند و بعد از این ساعت شهید شدند. بعد از شهادت اصحاب، نوبت به بنی‌هاشم رسید. اولین نفر، حضرت علی‌اکبر(ع) بود. البته الفتـوح، عبدالله بن مسلم‌بن‌عقیل را اولین شهید بنی‌هاشم خوانده‌ است. این عبدالله بن مسلم، به طرز ناجوانمردانه‌ای شهید شد. شهادت او بر جوانان بنی‌هاشم گران آمد. دسته جمعی سوار شدند و به دشمن حمله بردند. امام آنها را آرام کرد و فرمود: «ای پسرعموهای من، بر مرگ صبر کنید. به خدا پس از این هیچ خواری و ذلتی نخواهید دید.» 🔻 ...