eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
؛ ❌ متن شبهه؛ 👇👇 پوتیـن: اگر ایستادن در مقابل شـر و بودن در کنار حق، اسمش شیعه است، از حالا من را شیعه بدانید!! پاسخ به شبهه: 👇👇 🔸این نقل‌قول کذب می‌باشد و با جستجوی ساده مشخص می‌شود این مطلب جـز در چند وبلاگ شخصی و نه در خبرگزاري‌های داخلی و نه خبرگزاری‌های خارجی چنین چیزی از قول پوتین گفته نشده است و ادبیات احساسی این متن به ادبیات دیپلماتیک پوتین نمی‌خورد. 🔸مکتب تشیـّع آنقدر بزرگ است که نیازی به جعـل این سخنان نیست. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ ⁉️متـن شبهـه: روسری‌مو بکشم جلـو، مشکل مملکـت حـل میشه؟ دزدی و اختـلاس حـل میشـه؟!پاسخ شبهه را بشنوید👆👆 @seraj1397 .
مقدس و قهرمان.mp3
1.34M
؛ ❌ شبهـه:👇👇 قاسم سلیمانی را اسطوره و قهرمان نکنید که نشه ازش انتقاد کرد. قاسم سلیمانی کاری نکرد، هنوز قدس را که باید آزاد می‌کرد آزاد نکرده و در عرصه‌های مختلف رسانه و فرهنگ و... شکست خورد. حتی ولی‌فقیه هم مقدس نیست، مقدس شمردن افراد شرک است و مانع از نقد می‌شود...! ✅ پاسخ حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم را بشنوید. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شـاخ‌های اینستاگرامی از کجـا آمـده‌اند؟ 🔺این کلیپ ذات رسانه‌های عکس‌محورِ نمایشی، مثل اینستاگرام رو براتون توضیح میده! ⚠️ خیلی مراقب باشیــد.... @seraj1397 .
⚠️ هشــدار!!! با گسترش اينترنت و فضاهاي شبکه‌ای در کشورها لزوم امنيت براي فعاليت در اين فضاهاي مجازي بيش از پيش احساس مي‌شود. بنابراین پیش از وارد کردن اطلاعات حساس و مهم خود این سه سوال مهم را از خود بپرسید: ❓از آنتی‌ویروس معتبر و به‌روز استفاده می‌کنید؟ ❓مـرورگر شما هشدار امنیـت را نمایش می‌دهد؟ ❓آیا آدرس سایت مورد بازدید معتبر و واقعی است؟ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خطای تائید اجتماعی چیست؟ تأثیرپذیری از رفتار و نظر دیگران 🔻بعداز دیدن این فیلم، که نمونه‌ای از خطای تایید اجتماعی است، یادداشت زیر را بخوانید... 👇👇 @seraj1397 .
" سراج "
🔴 خطای تائید اجتماعی چیست؟ تأثیرپذیری از رفتار و نظر دیگران 🔻بعداز دیدن این فیلم، که نمونه‌ای از
. ⛔️ چطور یک "دروغ بزرگ" را باور می‌کنیم؟ یکم: برخی به خودشان آمدند و متوجه شدند در سالگرد دوم شلیک به هواپیمای اوکراینی یک فرضیه جدید مطرح شده است و آن هم اینکه جمهوری اسلامی از عمد هواپیمای اوکراینی را ساقط کرده است. ✓ دوم: عده‌ای به خودشان آمدند و متوجه شدند در آبان ۹۸ جمهوری اسلامی انسانهای بی‌گناهی را به رگبار بسته است. ✓ سوم: به خود آمدند و متوجه شدند در زندان‌های جمهوری اسلامی آدم می‌کُشند مثل آب خوردن. ✓ چهارم: به خود آمدند و متوجه شدند می‌خواهند بخشی از خاک ایران را به روسیه و چیـن بفروشند و این گلشیفته فرهانی است که با افشاگریِ توافق ۲۵ ساله اجازه نداده است. ✓ پنجم: متوجه شدند جمهوری اسلامی سیاست‌ش تغییر کرده است و حاضر است با دشمن تعامل و همراهی کند. و .... ✓ بازهـم فهـرست کنیـم؟! اما چطور می‌شود برخی باور می‌کنند؟ بعد تکرار می‌کنند؟ و بعد ترویج می‌کنند؟ این بحث مناسب است و بیش از این کارکردی ندارد. غرض پرداختن به این دست موضوعات نیست. سوال اصلی و مساله متن اینست: در چه فرآیندی آنچه باور نداشتیم را باور کردیم و دروغ بزرگ را حقیقتِ مسلّـم دانستیم؟ 🔻ادامه... 👇👇 @seraj1397 .
1⃣ خطـای انسجام؛ فرآیند باور کردن یک دروغ بزرگ از خطای انسجام شروع می‌شود. خطای انسجام چیست؟ خطای انسجام دو بخش دارد: 🔸بخش اول) در بخش اول کافیست رسانه، پازل‌های یک دروغ بزرگ را به صورت قطره‌چکانی به شما منتقل کند؛ به نحوی که شما این قطعاتِ ظاهراً نامرتبط را دارای انسجام ببینید. مثلا این چند خبر را ببینید: مسئولین به خانواده کشته شده‌ها سر نمی‌زنند/ متهمین با وثیقه یا بدون آن آزادند/ کانادا درخواست دادگاه بین‌المللی کرده و ایران مخالف است/ ایران به دنبال فرار از پرداخت غرامت است/ سپاه باقی مانده‌های هواپیمای اسقاطی را فوراً جمع کرده است.... این اخبار فارغ از درستی یا نادرستی بصورت جداگانه اهمیت ندارد. مهم نیست هرکدام را به تنهایی باور کنید یا نه. حتی اگر تکذیب شود هم اثرش را روی شما خواهد داشت. به چه نحـو؟ این اخبار در کنار هم یک پازل را کامل می‌کند و آن ایجاد شک است. گویا خبری است در نهان که جمهوری اسلامی نمی‌خواهد آنرا بگوید! این اخبار نه جداگانه و بلکه در کنار هم یک پیام منسجم می‌سازد و آن همان دروغ بزرگی است که ممکن است روز اول گفته نشود و دو سال بعد شکل بگیرد! 🔸بخش دوم) بخش دوم انسجام چیست؟ انسجام دروغ با شما. رسانه رصد می‌کند تا ببیند سمت و سوی مخاطب و جامعه به چه نحوی است. به هر سمتی کشش بیشتر پیدا کند اخبار فیک خود را متناسب با همان زمینه اجتماعی می‌سازد. اینجاست که فرد احساس می‌کند بین آنچه اعتقاد دارد با اخبار منتشر شده انسجام وجود دارد. ولو خبر دروغ باشد. او از این انسجام درونی و بیرونی لذت می برد. بنابرین به باور خود یقین پیدا می‌کند. حال آنکه، هم زمینه درونی اولیه و هم اخبار تزریقی بیرونی، همه اش در یک سناریوی منسجم فرد را مسخ کرده است. 🔻ادامه... 👇👇 @seraj1397 .
2⃣ خطای تائید اجتماعی؛ بعد از خطای انسجام، نوبت به خطای تائید اجتماعی می‌رسد. خطای تائید اجتماعی چیست؟ شما در آن چیزی که نه زمان و نه انگیزه و نه مهارت لازم برای بررسی‌اش را داشته باشید تلاش می‌کنید به نظر دیگران توجه کنید. اینکه دیگران چه می‌گویند. تعداد نظرات هم‌شکل و هم‌راستا نیز هست. شاید این ادعـا را تکذیب کنید، اما شما در برخی از موارد، واقعا از کامنت‌های یکدست و یک‌شکلِ یک پست اینستاگرامی اثر می‌گیرد و این تاثیر کاملا ناخودآگاه است. وقتی همه یک حرف می‌زنند، مخالفان نیز دچار مارپیچ سکوت می‌شوند و همین باعث می‌شود "توهـمِ باورِ اکثریت" ایجاد و مسلط شود. اینجاست که رسانه‌ها تلاش می‌کنند نشان دهند خبـرِ دروغ‌شان باور اکثریت است و شما اگر می‌خواهید مورد تائید اجتماعی قرار بگیرید و منزوی نشوید باید با اکثریت همراهی کنید. حال آنکه نه تنها خبـر دروغ است، بلکه باور اکثریت به خبـر نیز، دروغ است و تنها توهمی از اکثریت‌نمایی است! رسانه در این مدل اولا یک پیام را به شیوه‌های گوناگون از زبان دیگران تکرار و سپس تلاش می‌کند با اخبار جهت‌دار نظر مخاطبین را یکدست و هم راستا نشان دهد. "خطای تائید اجتماعی" عجیب مسخ کننده است! 🔻ادامه... 👇👇 @seraj1397 .
امــا چــه بایــد کــرد؟ 👈 یک جملــه: هـوشیــار باشیــم. در رسانه‌های اجتماعی، ما تنها از رسانه‌های مرجع اثـر نمی‌گیریم. از یک کامنت و لایک و ریت هم اثر می‌گیریم. از سویی دیگر اگر هوشیار بودیم، باید فعال باشیم. یک کامنت و لایک و ریت شما، روی باور دیگران اثـرگـذار است. شاید تابحال توجه نکرده باشیم، اما یک وقت‌هایی سکوت هم در ترویجِ دروغ های بزرگ موثـر است؛ پدیده مارپیچ سکوت! پس راوی حقیقت باشیم، که در یَوم تبلّی السّرائر برای یک لایکـی که زدیم و یا حتی نزدیم باید جوابگو باشیم. ✍ محسن مهدیان @seraj1397 .