🔻اسلام اینگونه اتحاد ایجاد کرده است...
نکته مهم حضور میلیونی در نماز عیدفطر اینست که مردم همچنان به دین و اعتقادات اسلامی پایندند و این تنها اسلام است که میتواند انبوهی از مردم با سلایق و گرایشهای مختلف فکری را با هم متحد کند و اینگونه در صفوف فشرده در کنار هم قرار دهد...
@seraj1397
.
" سراج "
🔻اسلام اینگونه اتحاد ایجاد کرده است... نکته مهم حضور میلیونی در نماز عیدفطر اینست که مردم همچنان ب
.
🔴 رشـد دینداری و اسلامخواهی ملت ایران
🔸با هر معیاری حساب کنی دینداریِ مردم الان بیشتر از زمان پهلوی است، در هیچ دورهای هیچ یک از بزرگان نتوانستند دهه فاطمیه، دهه صفر، دعای کمیل و ندبه و...، اعتکاف، شب قدر و اربعین و دهها مناسبت مذهبی که الان داریم را بین مردم نهادینه کنند.
🔸آیا بزرگان و مردمِ گذشته به این مناسبتها ارادت نداشتند؟ نه چنین نیست آنها هم دوست داشتند ولی به جز محـرّم که قدمت هزارساله دارد یدونه مناسبت هم نتونستند راهاندازی کنند.
🔸اینا به برکت انقلاب امام و خون شهدا است ولی همین هیئتیها و برخی منبریها و مداحان نمیدونند همین مراسمات از طرف انقلاب دارند وگرنه در ۱۴٠٠ سال گذشته فقط دهه محرم میتونستند چنین جمعیتی را ببینند و اگر این انقلاب آسیبی ببینند همان محرم هم ممنوع میشود. بخاطر همین انقلاب و انقلابیون مظلوم هستند و کسی این برکات انقلاب را به مذهب تشیع نمیداند.
✍ فرهاد فتحی
@seraj1397
.
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دو دقیقهی طوفانی
🔸فتنه ۱۴۰۱، اتحاد سران طاغوت علیه ایران
🔸نگاه متفاوت ما با حضرت آقا!
🔸پمپاژ امید در جامعه
🔸دید امیدوارانه مقام معظم رهبری به آینده، ناشی از چیست؟!
🔸کمیّت دشمنان یا کیفیت دوستان؟!
🔸اختلاس مالی یا اهتمام کاری؟!
🎙 برشی از گفتگوی تلویزیونی حجتالاسلام راجـی
@seraj1397
.
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 اثبات شیعه در ۵ دقیقه
🔺مقایسه امیرالمؤمنین با خلفــا
🔸هر شیعهای لازمه ببینه تا به خود افتخار کنه و دستش پر باشه
🎙 مرتضی کهـرمی
@seraj1397
.
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 رابطـه تاریخ تولـد لاکچـری و افــزایش اوتیســم!
@seraj1397
.
پاسخ به یک مغلطه
❌ فاضل میبدی از فعالان اصلاحطلب مدعی شده است: «حجابِ از ترس دوربین و مأمور دین نمیشود این روش نفاق پروری است!»
✅ نکته تحلیلی:
🔸جماعت اصلاحطلب که از ابتدا با هدف جذب قشر خاکستری حاضر شده است حتی پا روی اعتقادات بگذارد، اینبار در موضوع حجاب چنان شتابان حرکت میکند که گویا همین چند دهه گذشته اینان نبودند که با زنان بدحجاب بدترین رفتار را میکردند.
🔸ادعای اینکه الزام حجاب در معابر عمومی، منجر به با ایمان شدن افراد میشود از جمله مغلطههایی است که توسط عناصر اصلاحطلب در جامعه پمپاژ میشود.
🔸این ادعا در حالیست که رعایت حجاب و یا بهتر بگوییم "پوشش" برای با ایمان کردن افراد نیست، بلکه برای حفظ حیا و جلوگیری از توسعه فساد و فحشا است.
از طرف دیگر، مسئله اصلی پوشش است، نه حجاب. چرا که نصب دوربین برای برخورد با منکر کشف حجاب است نه رعایت حجاب صددرصدی.
🔸بنا بر استدلال آقایان اصلاحطلب، آیا کسی که کمربند ایمنی میبندد و یا از چراغ قرمز عبور نمیکند، به قانون راهنمایی و رانندگی ایمان میآورد؟ یا کارمندی که به دلیل نظارتهای مختلف از جمله نصب دوربین در محل کارش دزدی نمیکند، به مسئولان آن اداره ایمان میآورد که این کار را نمیکند؟
🔸درباره روش نفاقپروری خواندن این روش نیز باید گفت؛ نفاق آن است که معمّم باشی و بجای حمایت از حکم خدا، از آمرین به معروف و ناهیان از منکر خرده بگیری!
نفاق آن است که برای جذب قشر خاکستری از حکم قانونی و اسلامی بگذری و مدافع قانونشکنان باشی!
✍ سعید میرزایی
@seraj1397
.
🔴 «نافرمانی مدنی» سیرکِ جدید براندازان/ مبارزات شورشیان وارد مرحلهی خطرناکی شد!
🔸پس از شکست هر فتنهای که در ۴۳ سال گذشته رخ داده است، بدنه اغتشاشاگران برای اینکه شکست و پایان آن را نپذیرند، ایدههایی داشتند؛ در شورشهای ۱۴۰۱ اما به دلیل عظمت پروژه و برنامهریزیهای گستردهای که روی آن انجام شده بود، دستوپا زدنهای بدنه این شورش نیز بیشتر است. اکنون جدیدترین ابتکار مبارزاتی شورشیان «زن، زندگی، آزادی» نافرمانی مدنی است!
🔸نافرمانی مدنی یکی از روشهای قدیمی مبارزاتی اپوزیسیونهای جهان است. حرکتهایی که ذیل نافرمانی مدنی تعریف میشوند، ابتکاراتی خشونت پرهیز، نمادین و دارای معانی درونی است.
طراحی اینگونه مبارزات اولینبار توسط ماهاتما گاندی، رهبر مبارزات ضداستعماری هند انجام شد و قوانین ثابتی داشت. این قوانین شامل چهار رکن بود که همه آنها مؤید مسالمتآمیز بودن آن و رساندن پیام به نحو احسن بود.
🔸اما «نمایش کمدیِ» ضدانقلاب به همهچیز شباهت دارد اِلا «نافرمانی مدنی»! گویا بنظر میرسد شورشیان گشتهاند و برای جنون فسادشان، نام باکلاسی پیدا کردهاند!
در ابتدا آنها از کشف حجاب به عنوان نافرمانی مدنی یاد کردند اما امروز تقریبا به هر کاری که اصول عقلانی را زیر پا بگذارد؛ نافرمانی مدنی میگویند!
🔸در همین راستا عدهای قلیل از مردان با شلوارک بیرون میآیند یا مثلا پیرزنهایی کشف حجاب میکنند! این وضعیت کمدی عجیبی را به وجود آورده است؛ آنقدر عجیب که شاید در آیندهای نزدیک شورشیان در ادامه راه نافرمانی مدنی، از مسواک زدن دندانهایشان قبل از خواب نیز اجتناب کنند و از خودشان نیز بعنوان مبارزان انقلابی یاد کنند! این سیرک مشترکاً توسط تمام شبکههای معاند درحال پیگیری است.
🔸اپوزیسیونِ ناشیِ جمهوریاسلامی، هرکاری میکند، نمیتوان نامش را مبارزه نامید. حضور خیابانیشان که خیلی زود تبدیل به شورش و اغتشاش میشود؛ فعالیتهای سیاسی برون مرزیشان که اتحادشان را برهم میزند و قدیمیترین دعواها را بین آنها زنده میکند. در دو مورد جدید آن که «سفر دیپلماتیک ربع پهلوی» و «نافرمانی مدنی» است نیز تنها چیزی که مشاهده میشود تحقیر و کمدیِ ناخواسته است.
@seraj1397
.
🔴 موفقیـت یک مناظــره
🔻شبکه افق در راستای رسالت آگاهیبخشی خود مناظرهٔ بین دکتر موسی غنینژاد و دکتر مسعود درخشان را پخش کرد که به اقتصاد اسلامی مربوط میشد.
🔻این امر را باید از دو جهت به فال نیک گرفت:
1⃣ اول آن که علم و مناظره علمی چارچوب خود را دارد و طرفهایی که وارد این عرصه میشوند، باید خود را مجهز به اصول و قواعد آن کنند و اگر صاحبنظری در این عرصه توان کافی برای مناظره ندارد، افراد واجد شرایط دیگر با مطالعه و توانمندی بیشتر در این عرصه ورود کرده و استدلالهای خود را قوی کنند، لذا نمیتوان تعبیر شکست در مناظره را بکار برد.
2⃣ اما نکته دوم، تلاش شبکه افق در بازکردن افقهای جدید از آگاهیبخشی های فراگیر و در اختیار قرار دادن تریبون به نگرشهای مختلف است که این یک موفقیت است، هم در جذب مخاطب و هم در باز کردن فضای نقد و گفتگو که در سال انتخابات به شدت جامعه به آن نیاز دارد.
🔸لذا این مناظره را باید یک موفقیت در عرصه آگاهیرسانی اجتماعی کشور محسوب کرد.
@seraj1397
.