eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🗓 لغــو کاپیتـولاسیـون 💠رهبرانقلاب: ‼️معنای کاپیتولاسیون این است که اگر چنانچه یک گروهبان آمریکایی بزند توی گوش یک افسر ارشد ایرانی، کسی حق ندارد او را تحت تعقیب قرار بدهد. اگر یک مأمور خُرده‌پای آمریکایی در تهران به یک مرد شریف ایرانی یا به یک زن شریف ایرانی تعدّی بکند، کسی حق ندارد او را تحت تعقیب قرار بدهد؛ آمریکاییها میگویند حق ندارید، خودمان قضیّه را حل میکنیم؛ ذلّت یک ملّت از این بیشتر نمیشود. ۹۲/۸/۱۲ ‼️رژیم منحوس طاغوت پهلوی به خاطر وابستگی‌اش به آمریکا، در مجلس آن روز تصویب کردند که مأمورین آمریکائی از دادگاه‌های ایران و امکانات قضائی و امنیتی ایران معافند. این اسمش کاپیتولاسیون است. از نظر خود آمریکائی‌ها، رابطه‌ی بین آمریکا و کشورهای به قول خودشان جهان سوم، رابطه‌ی ارباب و رعیت است؛ آنها هر اختیاری در این کشور دارند؛ نفتش، گازش، منافعش و پولش را بگیرند و ملت را اینجور تحقیر کنند! ۸۹/۸/۱۲ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 خداحافظی دوبارهٔ احمدی‌نژاد با نظام 🔸آقای احمدی‌نژاد با جماعتی اندک که از پیش فراخوان شده و از شب گذشته در اطراف منزل وی خوابانده شده بودند، به وزارت کشور رفته و در حاشیه درگیری اطرافیانش، اقدام به ثبتنام نمود. 🔸احمدی‌نژاد که خودش به خوبی می‌داند صلاحیت این جایگاه را از دست داده است، بعد از ثبت‌نام، از تریبون وزارت کشور اقدام به قرائت بیانیه‌ای تند علیه نظام اسلامی نمود و تهدید کرد که اگر ردصلاحیت شود، اصلا انتخابات را قبول ندارد و در انتخابات نیز شرکت نکرده و رای هم نخواهد داد! وی سپس دستگاه‌های امنیتی نظام را نیز متهم به نفوذ عناصر فاسدی کرد که به دنبال خشونت علیه مردم هستند! 🔸در این زمینه اولا آقای احمدی‌نژاد متاسفانه با شیبی تند در حال تکرار رفتار امثال رجوی در ابتدای انقلاب و کشاندن برخی هواداران خود به رفتارهای رادیکال و خطرناک علیه نظام است. 🔸ثانیا از نظر مدل فکری، سخنان آقای احمدی‌نژاد، تکرار رفتارهای امثال هاشمی رفسنجانی، میرحسین موسوی و روحانی... است که نظام را تا وقتی قبول دارند که خودشان بر آن حاکم باشند و نظرات خودشان اجرا شود وگرنه فتنه می‌کنند. 🔸ثالثا از الان به خیال خود می‌خواهد روغن ریخته را نذر امامزاده کرده و می‌خواهد تعداد افرادی را که به هر دلیل، از جمله عملکرد روحانی و سیاه‌نمایی های خودش در انتخابات شرکت نمی‌کنند را طرفداران خود بداند و بعد از انتخابات، تعداد هواداران خودش را با آن اعداد، القا کند. در صورتی که بعد از ماهها زور زدن و تبلیغات و ادعا، در هیچ اجتماع و جلسه‌ای در تمام نقاط کشور، نتوانسته تعداد قابل توجهی را جمع کند. 🔸رابعاً آقای احمدی‌نژاد که سالهاست در پرتو مجاهدات همین نیروهای امنیتی، با امنیت و فراغ بال، در مسئولیت های مختلف حضور داشته و از امکانات پرهزینه‌ی حفاظتی و... استفاده کرده، چگونه می‌تواند چنین اتهاماتی را وارد کند؟ 🔸و سوال مهمی که از مسئولین نظام دارم این است که چگونه اجازه می‌دهند فردی با استفاده از تیم بزرگ حفاظتی و انواع امکانات اهم از دفتر و نیروها و حقوق مالی خود و اطرافیانش، از بیت‌المال ارتزاق کند و باز هم از تریبون نظام و وزارت کشور، علیه نظام و ولایت سخن بگوید؟ فَاعتبروا یا اولِی‌الأبصار @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️ احمـدی‌نژاد ۱۴۰۰ کیسـت؟! 🔸به نظر می‌رسد که رفتارشناسی می‌تواند یکی از شاخص‌های احراز صلاحیت برای کاندیداهای ریاست جمهوری واقع شود. وقتی از لحظه ورود یک شخص به محل ثبت‌نام تا سبک تعاملش با طرفداران و شیوه تعاملش با ماموران قانون و همچنین مدل بیانیه خوانی‌اش در پلان نهایی، پیرنگ انتخاباتی‌اش را مطالعه می‌کنیم؛ به نکات ریز و قابل تاملی در تیپولوژی افراد پی می‌بریم که شبیه یک مطالعه بالینی جهت احراز صلاحیت یا عدم تایید صلاحیت فرد می‌تواند باشد. اما احمدی‌نژاد در این ثبت‌نام انتخاباتی‌اش چه کرد که سوژه رسانه‌ها شد و چه فاکتورهایی از ابعاد شخصیتی‌اش را در حافظه رسانه‌ها به ثبت رسانید: 1⃣ پوپولیسم: شخصیتی که هشت سال سکان ریاست جمهوری کشور را در کارنامه خود دارد، در واکنش به عده‌ای از طرفداران خود که در محوطه بیرونی وزارت کشور تجمع کرده بودند، در حرکتی غیرمعمول و علی‌رغم تذکر اطرافیانش؛ بالای میله‌ها رفته و به آنها دست تکان می‌دهد که بیشتر به یک شوآف و تهییج احساسات قبل از انتحار شبیه بود تا رفتاری از جنس مردم و برای مردم. 2⃣ لمپنـیسم: همین چهره وقتی وارد محوطه ثبت‌نام می‌شود، با پشت‌پا زدن به پروتکل‌های وزارت کشور و ستاد انتخاباتی؛ به زور و درگیری و قلدری تاسف باری که در فیلم های منتشر شده، مشت و لگدپرانی هم در آن هویداست، بادیگارد و اطرافیانش را هم علی‌رغم ممانعت مامورین ستاد، وارد اتاق ثبت نامزدها کرده و بدون اعلام تذکری به حامیان خود، مسئولین ستاد را متهم به بداخلاقی می کند. 3⃣ رادیکالیسم: اما کاراکتر احمدی‌نژاد وقتی جالب می‌شود که در بیانیه دیکته شده‌اش که از رو هم خوانده می‌شود، به طرز عجیبی به ساختارهای نظام از بالا به پایین حمله می‌کند و وضعیت کشور را سیاه خوانده و مردم را مقابل نظام و حکومت دانسته و یک دوقطبی رادیکال که بوی شورش می‌دهد را طراحی می‌کند. چنین رفتار و بیانیه تندی، حمله پیش دستانه‌ای است که دست هر قانون و مقام مسئولی را فارغ از گذشته طرف می‌بندد و اصرار بر ردصلاحیت دارد تا بعدا از پیش گویی‌های اعجازوار خود را سند رفتارهای رادیکالش قرار دهد. 4⃣ آنارشیسم: شخصیت نامتعادل احمدی‌نژاد از لحظه ورود تا ثبت‌نام و بیانیه‌خوانی، چیزی جز آنارشیسم و قانون ستیزی را نمی‌رساند همانجایی که ادعا می‌کند اگر من رد صلاحیت شوم، انتخابات را تایید نخواهم کرد و در انتخابات نیز شرکت نمی‌کنم. گویا که مشروعیت نظام و رای مردم به شخص شخیص ایشان گره خورده که باید گفت: شما هنوز دیپلم معقولیت و مشروعیت را هم نگرفته‌ای و همان مقبولیت نسبی را هم مدیون ساختاری هستی که الان علیه‌اش خروج کرده‌ای. 5⃣ دگماتیسم: این مدل زیرمیز زدن و نگاه صفر و صدی که می‌گوید: یا من یا هیچکس، چیزی جز دیکتاتوری در رفتار و دگماتیسم در اندیشه را به مخاطب القا نمی‌کند. وقتی طرف فقط خود را قبول داشته و قانون و نظام و دیگران را چنین بی‌محابا و بی‌ملاحظه زیر سوال می‌برد و به نوعی خود را محور خیر و صلاح و عدالت معرفی می کند، یعنی بلحاظ فکری نیز به یک بنیادگرایی افراطی رسیده که توان تحمل مخالف و حتی قانون علیه خودش را ندارد و ناخودآگاه به یک جزم اندیشی بدون اساس و خطای شناختی در مبانی مبتلاست. 🔸این مدل پدیدارشناسی که از سکانس های رفتاری یک شخصیت در مهمترین لحظه‌های مواجهه‌اش با ساختار و جامعه صورت می‌گیرد، می‌تواند در تایید یا رد صلاحیت او موثر بوده و افکار عمومی باید بدانند که چنین تیپ‌های شخصیتی توان اداره کشور ۸۵ میلیونی را در چارچوب ثبات و امنیت و آرامش ندارند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 تنبـیه مسئولین با عدم مشارکت در انتخابات‼️ ☑️ میگویند؛ برای اینکه مسئولین تنبیه بشوند و تغییر رویه بدهند، در انتخابات شرکت نکنید ...‼️ ✅ اما پاسخ این است که: 🔸مدیریت اجرایی و اقتصادی کشور فقط با رای مردم (شرکت کنندگان در انتخابات) مشخص می‌شود. اینکه مشارکت ۴٠% باشد یا ۹٠% تاثیری در آن ندارد. 🔸مشارکت پائین، تنها دشمنان ملت را امیدوار می‌کند که برای جدا کردن مردم از نظام، بر فشارها بیفـزایند. 🔸تشویق به عدم مشارکت فقط برای قشر ضعیف و متوسط انجام می‌شود که از عملکرد دولت بشدت ناراحتند و قطعا به جریان حاکم بر دولت رای نخواهند داد، والا حامیان دولت را با اظهارات ساختارشکنانه افرادی مانند تاجزاده، ظریف و جهانگیری ترقیب به مشارکت میکنند تا دولت سوم روحانی با حضور چهره‌ای جدید ادامه یابد. 🔸تغییر رویه و تنبیه مدیران ناکارآمد، فقط و فقط با حضور حداکثری و رای آگاهانه و بدور از فضاسازی‌های فضای مجازی و رسانه ای امکان‌پذیر است. ✍️ حميدرضا مجیدی‌پور @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 نقش میدان در دیپلماسی از منظرِ اسلام 🔸بر اساس آیات قرآن ( انفال/۶٠ و...) و گزارش‌های تاریخ اسلام، میدان (قدرتِ نظامی) در دیپلماسی نقش اساسی دارد. 🔸بعنوان نمونه یهودیان خیبـر، فقط بعد از شکستِ نظامی، از مسلمین (فتح خیبر)، به دیپلماسی (پیمان‌نامه با پیامبر) پایبند شدند. (ابن‌هشام، السیرة النبویة، ج۳، ص۳۴۷، ۳۵۱-۳۵۲) این در حالیست که پیش آن، ساکنان خیبر با حمایت مالی‌شان، جنگ احزاب را علیه مسلمین ترتیب داده بودند. آنان خطری جدی برای پیروان الهی بشمار می‌رفتند (همان منبع، ص۲۱۱). 🔻 مثال روز: آمریکایی‌ها، مدام با گزینه نظامی، ایران را تهدید می‌کردند که با مشاهده قدرت نظامی و موشکی ایران، خفه‌خون گرفته و حاضر شدند پای میز مذاکره با ایران بنشینند (گرچه تیم ایرانی ضعیف عمل کرد!) یا پادشاه سعودی، در سایه حمایتِ آمریکا، برای ایران شاخ و شانه می‌کشید؛ بعد از گیرکردن در باتلاقِ جنگ یمن و نابودی برخی زیرساخت‌هایش مثل آرامکو و...با موشک‌های یمنی؛ اخیراً دستِ دوستی به‌سوی ایران دراز کرده است! 🔻نتیجـه: در برخورد با معاندان، میدان (قدرتِ نظامی) در دیپلماسی نقش اساسی دارد. در خیلی از مواقع، میدان، حرف اول و آخر را می زند. نمونه‌اش، پایان دادن به داعش، به فرماندهی سردارِ دل‌ها است. ✍️ علی‌اکبر صیـدی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️ سه تحریمِ ‎کاتسا، ‎ایسا و ‎یوترن چه عواقبی دارند و چگونه مرتفع می‌شوند؟ 1⃣ ؛ همان چرخه دلار است که حذفش بستری برای قطع مناسبات مالی و تجاری ایران با کشورها در جهان شد! به‌طور کلی، یک تراکنش مالی ممنوع است که توسط بانکی در کشور A (به عنوان مثال ایالات متحده آمریکا) به سود بانک در کشور B (به عنوان مثال: ایران) از طریق بانک‌های خارج از کشور (به عنوان مثال سوئیس) انجام می‌شود. این روزنه توسط بانک‌های ایرانی برای جلوگیری از تحریم‌های ایالات متحده برای معاملات خود با دلار آمریکا استفاده می‌شود. عبارت "یوترن" به این دلیل به آن اطلاق می‌شود که وجوه به یک بانک آمریکایی منتقل می‌شود و بلافاصله به عنوان دلار به یک بانک اروپایی برگردانده می‌شود. وزارت خزانه‌داری آمریکا از ۱۰ نوامبر ۲۰۰۸ مجوز چنین تراکنش‌هایی را برای ایران لغو کرده‌است. نتیجه‌ یوترن برای ایران شد عبارت معروف «تقریبا هیچ» در استفاده از برجام! ‏2⃣ ‎ ؛ به‌عنوان مادر تحریم‌های نظام اقتصادی ایران، مصوب تابستان ۹۶ که در بخش ۱۰۵ آن سپاه را حامی تروریسم شناخته و ذیل تحریم دستور اجرایی ۱۳۲۲۴ قرار می‌دهد. جالب است که بایدن اختیار لغو تحریم تروریستی بانک مرکزی، شرکت ملی نفت و... را ندارد! پیش‌شرط مذاکرات وین باید لغو کاتسا می‌بود که اصلا دست بایدن نیست! 3⃣ داماتو یا همان است؛ پدر تحریمِ سرمایه‌گذاری در ایران که سال ۷۵ تصویب و در ۸۵ و ٩۵ توسط اوباما و بعد از برجام تمدید شد! مطابق ایسا، سرمایه‌گذاری بیش از ٢٠ میلیون دلار در صنایع نفت ایران موجب پیگرد آمریکا می‌شود. لغو ایسا به‌عنوان قدیمی‌ترین تحریم نفتی باید اولویت ما در مذاکرات می‌بود. @seraj1397 .