eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✅ بخوانید و به رهبر خود افتخار کنید... 🔻آیت‌الله خامنه‌ای از نظر نشریه مشهور اسرائیلیِ هاآرتص: رهبر ایران شجاعانه میخواهد از طریق خودکفایی ملی با مقاومت در برابر غرب، سیاست بین‌المللی را به نفع ایران تغییر دهد. باید بپذیریم که ایران پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین دشمن اسرائیل است که تا به حال به خود دیده و ما تا امروز موفق به شکست آن نشده‌ایم. اسرائیل هیچ برنامه‌ای برای مقابله با چنین دشمن قدرتمندی ندارد. اگر ما هم مانند رهبر ایران چنین برنامه‌های جامع بلندمدتی برای ارتقا جایگاه کشورمان داشتیم امروز اسرائیلی به مراتب پیشرفته‌تر داشتیم. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. امام خمینی(ره): آقای خامنه‌ای تا وقتی که انقلاب به اوج خودش برسد، همه‌جا و تا آخر حاضر خواهد بود... @seraj1397 .
. امام‌خمینی(ره): بعداز من کسی می‌آید که کشور را به صاحب اصلی‌اش می‌سپارد.... @seraj1397 .
. ✅ حقوق و درآمد رهبر معظم انقلاب چقدر است و از کجا تامین میشود؟ @seraj1397 .
. 🔴 مقایسه امام‌خمینی با شاهان معاصر ایران 👆تصویر بالا، تشییع پیکر امام است که بدلیل ازدحام جمعیت، تدفین به تعویق افتاد... اگر تاریخ معاصر ایران را بررسی کنید غالب شاهان و حاکمان ما با نفرت یا از کشور اخراج شدند یا فرار کردند و یا توسط مردم کشته شدند؛ چون از مردم نبودند، چون مردم زیر چکمه استبداد آنها له شده بودند! "محمدرضا پهلوی" دی ماه سال ۱۳۵۷ فرار کرد "رضاخان" شهریور سال ۱۳۲۰ از کشور گریخت و بعد از او مردم تا مدتها با وجود قحطی به برپایی جشن پرداختند "احمدشاه" به فرانسه رفت و ماندگار شد "محمدعلی شاه" به روسیه پناهنده شد "ناصرالدین شاه" و "آغامحمدخان قاجار" ترور شدند از تا پایان که آخرین دوره پادشاهی در ایران بوده است، مجموعاً ۹ شاه به قدرت رسیده‌اند. از ۹ پادشاه فقط ۳ نفر با مرگ طبیعی دوران سلطنتشان به پایان رسیده است. ۶ پادشاه یا توسط مردم ترور شده‌اند مثل ناصرالدین شاه، یا با دخالت کشورهای خارجی از کشور فرار کرده و تبعید شده‌اند مثل محمدعلی شاه و رضاشاه پهلوی و.... "خمینی" محبوب وارد ایران شد و محبوب‌تر توسط مردم بدرقه شد @seraj1397 .
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴 چرا مردم امام را بیشتر از خودشان دوست داشتند؟ (ره) پیش از آنکه سیاستمدار، فیلسوف، رهبر انقلابِ مردم ستمدیده یا شاعر و فقیه باشد، یک مُتقی بود. چرا غالب سیاستمداران پس از مدتی بین مردم محبوبیت خود را از دست می‌دهند؟ چون وقتی به قدرت می‌رسند دیگر نیازی به مردم ندارند و تغییر ذائقه می‌د‌هند، هر بار مجدداً که به مردم محتاج شوند به سمت مردم دست دراز می‌کنند، مردم را ابزار می‌دانند. اما، امام اینگونه نبود از ابتدای حرکت در سال چهل و دو تا روز رحلت با مردم صادق بود و صداقت حلقه گمشده سیاستمداران است. ✍ پی‌نوشت؛ به سکوت امام ابتدای سخنرانی دقت کنید. ناراحت از تعاریف آیت‌الله مشکینی و.... @seraj1397 .
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 روایتی عینی از قیام ۱۵خرداد ۴۲ 🔹کفن‌پوشان پیشوایی چگونه از دستگیری امام‌خمینی(ره) آگاه شدند؟ @seraj1397 .
" سراج "
. 🎥 روایتی عینی از قیام ۱۵خرداد ۴۲ 🔹کفن‌پوشان پیشوایی چگونه از دستگیری امام‌خمینی(ره) آگاه شدند؟
. 💠 مقام معظم رهبری: مسئلهٔ پانزده خرداد، مسئله مهم و مقطع مهمی است. من مختصراً در این باره عرایضی عرض میکنم تا برسیم به مطالب اصلی و لازم. پانزده خرداد مبدأ نهضت بزرگ روحانیت و مردم نیست. قبل از پانزده خرداد، در سال ۱۳۴۱ و آغاز سال ۱۳۴۲، قضایای مهمی اتفاق افتاد: در دوم فروردین ۴۲، حادثه مدرسه فیضیه پیش آمد و ضرب و جرح طلاب علوم دینی و اهانت به مرجع عالیقدر مرحوم آیت‌الله گلپایگانی. قبل از آن، در اواخر سال ۱۳۴۱، قضایای تظاهرات مردم در بازار تهران پیش آمد و در آنجا هم اهانت به مرجع عالیقدر مرحوم آیت‌الله حاج سیداحمد خوانساری. اینها نشان دهندهٔ این است که نهضت روحانیت در سال ۴۱ و آغاز سال ۴۲ به آنچنان اوج و نشاطی رسیده بود که پلیس دستگاه جبار و دستگاههای امنیتی برخوردهای خشنی با علما و طلاب و حتّی مراجع تقلید داشتند. ولی با این همه، پانزدهم خرداد سال ۴۲ یک مقطع بسیار مهمی است. علت این است که در روز ۱۵ خرداد ۴۲ حادثه ای که اتفاق افتاد، پیوند مردم با روحانیت را در این سطح خطرناک و حساس نشان داد. در روز عاشورای آن سال -که روز سیزدهم خرداد بود- امام بزرگوار در مدرسه ی فیضیه یک سخنرانی تاریخىِ تعیین کننده ای کردند. بعد که امام را دستگیر کردند، در روز پانزده خرداد عمدتاً در تهران، همچنین در قم و در بعضی از شهرهای دیگر، یک موج حرکت عظیم مردمی به راه افتاد و رژیم طاغوت با همه ی وجود، با ارتش خود، با پلیس خود، با دستگاههای امنیتی خود، دست به سرکوب این حرکت مردمی زد. در پانزده خرداد یک قیام مردمی به وجود آمد. این نشان دهنده این بود که آحاد ملت ایران، با روحانیت، با مرجعیت -که مظهر آن، امام بزرگوار بود- یک چنین پیوند مستحکمی دارند و نکته اینجاست که همین پیوند است که ضامن پیشرفت نهضت، اوج نهضت و پیروزی نهضت میشود. هرجا یک حرکتی، یک نهضتی به مردم متّکی بود و مردم با آن همراه شدند، این نهضت قابل ادامه است؛ اما اگر مردم با یک حرکت اعتراضی پیوند نخوردند، ناکام خواهد ماند؛ کمااینکه بعد از حادثه ی مشروطه در ایران قضایائی اتفاق افتاد، مبارزاتی شروع شد، هم از طرف گروههای چپ، هم از طرف گروههای ملی، اما همه ی اینها در طول تاریخ نهضتهای ایران، سرنوشتشان شکست و ناکامی بود؛ چون مردم با اینها نبودند. وقتی مردم وارد میدان میشوند و پشتوانهٔ یک نهضت، احساسات مردم، اندیشهٔ مردم و حضور مردم میشود، آن نهضت قابل ادامه است و پیروزی برای آن نهضت رقم میخورد؛ حادثه ی پانزده خرداد این مطلب را نشان داد؛ نشان داد که مردم پشت سر روحانیتند. با دستگیری امام بزرگوار آنچنان قیامتی در تهران و در برخی از شهرستانهای دیگر به راه افتاد که دستگاه را وارد میدان کرد و سرکوب وحشیانه‌ای کردند؛ تعداد نامعلومی - بسیار زیاد - از مردم کشته شدند؛ خیابانهای تهران با خون بندگان خدا و مؤمنان و جوانان سلحشور این ملت، رنگین شد. در پانزده خرداد، چهره ی خشن دیکتاتور، چهره ی بیرحم رژیم طاغوت، کاملاً خود را نشان داد. @seraj1397 .
. 🔴 ۴۱ سال "مرگ‌برآمریکا" ؟؟؟ @seraj1397 .
" سراج "
. 🔴 ۴۱ سال "مرگ‌برآمریکا" ؟؟؟ @seraj1397 .
. 🔴 چهل و یک سال "مرگ‌برآمریکا" گفتیم، اما هیچ‌گاه منظورمان "طلب مرگ برای این مردم نبود" مقصود ما نابودی دولت زورگو، بی‌منطق و مستکبری بود که امروز  برداشته و حتی روشنفکران ایرانی را شرمنده وحشی‌گری خود کرده است! حالا که چهره زیبای هالیوودی از پیش صورت وحشی آمریکایی‌ها کنار رفته است، ویروس تحقیر هویت ملی را کنار بگذاریم. تاریخ آمریکا را بخوانیم که با سرخ پوست‌های بومی و مالک آنچا چه کردند؟ چگونه سیاهان را برای سالها به بردگی گرفتند؟ تاریخ مملکتی که فارابی، ابوریحان، ابن سینا فردوسی، حافظ، سعدی، خیام، مولانا، خواجه نظام الملک، خواجه نصیرالدین، ملاصدار، امیرکبیر و خمینی دارد را با این وحوش کراوات زده و چشم آبی مقایسه کنید شاید دیگر به این حد خودمان را تحقیر نکنیم در شرایط بحرانی دولت‌های مدعی حقوق بشر ماهیت خودشان را نشان می‌دهند، درست مثل این روزهای آمریکا @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 آزادی در غرب تا کجا آزاد است؟ تحولات اخیر آمریکا و کشته شدن یک سیاه پوست در توسط ماموران پلیس و اعتراضات مردم را دنبال کنید اساسا در این شرایط غرب ماهیت اصلی خود را نمایان می‌سازد. 👈 نخست: کشته شدن یک سیاهپوست زیر پای یک پلیس و انتشار فیلم آن! 👈 دوم: تهدید ترامپ به بستن شبکه‌های اجتماعی و دستور فرمان اجرایی برای ایجاد محدویت در شبکه های اجتماعی! (مرتبط به هشدار توییتر به ترامپ) 👈 سوم: ارسال نیروهای ویژه امنیتی و ارتش! 👈 چهارم: دستور شلیک مستقیم به معترضین جهت برقراری نظم! 👈 پنجم: بازداشت خبرنگاران سی.ان.ان و بی‌بی‌سی در حین گزارش از این شهر حال سوال این است: آمریکا به ماچه؟ ما خودمان این همه گرفتاری روی هم داریم و حالا چرا با ذوق از اعتراضات آمریکا می‌گوییم؟ در واقع اصلا به ما چه دَخلی دارد که بیش از صد هزار نفر در اثر کرونا در پیشرفته‌ترین کشور دنیا فوت شده اند! یا اینکه نژادپرستی در آن کشور هر چند وقت یکبار تلفات می‌گیرد. به ما چه که در آمریکا روزانه ده‌ها نفر بخاطر قانون فروش آزادِ اسلحه در تیراندازی کشته می‌شوند؟! پاسخ روشن است: تا زمانی که آمریکا و مدل زندگی آمریکایی برای جوان، روشنفکر، نخبه، مسئول، سیاستمدار و بخشی از مردم ما یک ی دست نیافتنی و آروزی تاریخی است، ما باید این تحولات را رصد کنیم. وقتی پلیس آمریکا در یک شوی رسانه‌ای و عملیات پیشرفته با هلی‌کوپتر یک گربه را از ته چاه نجات می‌دهد و بسیاری با دیدن این تصویر آخ و اوخ به راه می‌اندازند اما جنایات آمریکا در سراسر دنیا و حتی بین شهروندان خودش را نمی‌بینند ما این وحوشِ به ظاهر متمدّن را در این فرصت‌ها رسوا کنیم. @seraj1397 .